Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik had per ongeluk een verkeerde kaart besteld. Ik wilde de 3060ti en bestelde een 3060... tijdens het lever en bestel proces is dit simpel veranderd na een mail van mij. Snel en behulpzaam. Prettig! Simpel bestellen en simpel bijbetalen via link.

Werd verzonden pakket post met handtekening. Goed verpakt. Wellicht geen plastic meer gebruiken maar recyclet papier of iets.

Megekko is een prettig bedrijf, voorzover postorderbedrijven prettig zijn. Ze hebben werkelijk van alles op IT-gebied, ze zijn niet duur, leveren snel, gewoonlijk goed spul, ze hebben mij altijd netjes behandeld, prettig soort humor erbij én je maakt nog kans op een prijs ook, als je 'n review achterlaat. What's to loose?

---

Zoals ik zei: ze hebben mij altijd netjes behandeld. En aangezien de bestelling meestal goed gaat heb ik gewoonlijk niets te maken met klantenservice, precies zoals ik het wil.

Er werd 'volgende dag' beloofd & dat kreeg ik ook. Dat is dus gewoon uitstekend, naar belofte. Van mij hóeft het niet zo snel, maar dat is een ander verhaal.

Vanwege een defect had ik op korte termijn nieuwe hardware nodig: Megekko had voldoende voorraad en leverde zeer snel!

Het bestelproces via de webshop verliep uitermate soepel en was in een ogenblik geregeld. Daarna prima op de hoogte gehouden van de status!

Of het dit keer een abuis was vanwege de verwerkingssnelheid weet ik niet, maar ik miste in de doos wat beschermende airbags. Hierdoor had het onderdeel eigenlijk wat te veel vrijheid in de doos. Overigens heeft de rest van de verpakking het voldoende beschermt, want het blijkt verder naar behoren te functioneren in de achterliggende dagen.

Alles prima gevonden wat ik zocht snelle levering en goed verpakt zoals gewoonlijk.kon prima vinden wat ik zocht.

Levering was keurig op tijd zoals getoond bij bestelling dus is prima gegaan

SImpel bestellen via de website, betalen en een hele snelle levering met duidelijke meldingen: bestelling ontvangen, bestelling verzonden via DHL, brievenbus post, goed verpakt.

Op vrijdag middag laat besteld en zaterdag ochtend bezorgd, hoe veel sneller wil je het hebben? Geweldig.

Zeer professionele winkel met een zeer groot aanbod van hardware.
Ik bestel hier altijd mijn PC hardware omdat het een mooie, overzichtelijke site is, en de klantenservice is uitstekend!

Artikelen worden zeer netjes verpakt in goede formaat doos. Open stukken worden opgevuld met luchtzakjes zodat het artikel niet kan schuiven in de doos.
Tot nu toe zijn alle bestellingen op tijd aangekomen zonder enige vorm van beschadiging.

Ik heb 1x een artikel terug moeten sturen. Echter ging dit heel soepel en heb ik uitstekende service gekregen. Bedrag binnen 3 werkdagen teruggekregen op de rekening, en alles is netjes administratief afgehandeld.

Ik bestel regelmatig bij Megekko en het wordt elke keer weer netjes en op tijd behandeld en bezorgd. Ook als er iets geannuleerd moet worden of retour gestuurd wordt dit netjes voor je geregeld.

Wilde nieuwe pc scherm kopen en megekko kwam als 1 van de goedkoopste uit. Had er ook onderdelen voor PC besteld wat allemaal prima ging, dus nu weer gekozen. Maandag besteld (achteraf gezien nog op pinksteren ook) en gewoon dinsdag netjes binnen. Voor mij zeker een winkel waar ik met vertrouwen terug kan komen.

Ik wilde een HP Envy laptop en kwam via Tweakers uit bij Megekko, niet alleen hadden ze daar er nog een maar ook nog eens goedkoper dan elders. Perfecte machine, fraai en snel en 1Tb opslag. Beetje jammer van dat Windows 11, met allerlei opgedrongen diensten als games, nieuwsfeeds e.d. die ik niet wil en lastig zijn kwijt te raken. Waarom is er geen Windows, op zich een prima systeem, als OS-only?

Vrijdagavond rond 21 uur besteld, de volgende ochtend, ahem, nog in kamerjas, om 11 uur afgeleverd! Het kan niet sneller.

Producten zijn makkelijk te vinden in categorieën met filters en sorteerfunktie. Bestelling was snel in huis in goede staat. Soms verpakt met een beetje humor. Dit kan ik wel waarderen. Al met al een betrouwbare site, en dit zeg ik niet omdat ik kans maak op een prijs.

De website is overzichtelijk en ik kon meteen vinden wat ik zocht: een Amazon FireStick. Stap voor stap werd ik door de website geleid tot de betaling, betaal opties genoeg.

Mijn bestelling is keurig in een net doosje afgeleverd.

Het bestellen was makkelijk, geen onnodige stappen of reclame tussendoor. Ik kreeg zelfs een waardebon bij het uitchecken. Heel fijn dat de verbinding tussen tweakers en megekko so soepel is en dat je zo makkelijk de artikelen die je wilt kunt vinden.

Ik mocht zelf kiezen wanneer ik graag wilde dat mijn pakket aankwam, ik had keuze uit zowat elke dag van de week. Erg fijn. Bovendien zijn jullie, naar mijn mening, zo wat de enige die nog daadwerkelijk leveren op de dag en tijd die jullie aangeven. Well done.

Het zeer gemakkelijk plaatsen van de bestelling en duidelijk, inclusief BTW, ook dit is duidelijk aangegeven.

Komt op tijd, keurig ingepakt zodat geen beschadiging mogelijk is.

In één woord geweldig!

Onderdelen waren makkelijk te vinden, prijzen waren goed. Website overzichtelijk en duidelijk.

Bestel proces was makkelijk doorlopen.

Donderdag besteld en vrijdag binnen, netjes verpakt. Alles was duidelijk, zending was compleet en dozen netjes opgevuld.

De website van Megekko werkt prettig en snel. Prijzen zijn ook goed. Soms misschien niet de goedkoopste, maar aangezien tot nu toe al mijn bestelling etc. goed verlopen betaal ik graag een paar euro meer.

Verzenden ging goed. Het was al gelijk duidelijk dat één onderdeel niet binnen 24u geleverd kon worden. Ik zag gelijk dat ik mijn bestelling 3 dagen later zou ontvangen, en die dag heb ik mijn bestelling ook ontvangen. Prima service.

Twee Logitech trackball muizen besteld. Zo als altijd prima verpakt en snel geleverd! Graag weer tot een volgende keer.

Prima levering de volgende dag in huis met track en trace.

Twee harddisks besteld, was keurig de volgende dag in huis. Tracking mail en verpakking in orde. Thanks!

Megekko heeft een nette overzichtelijke website, groot aanbod en scherpe prijzen. Ik bestel al heel lang bij deze webshop en ben erg tevreden.

Goed verpakt en snelle bezorging

Bieden altijd goede oplossingen en geven snel reactie op contactverzoeken.

Ik heb bij Megekko reeds vele aankopen gedaan, van een fan tot gpu's of moederborden. Kortom bijna alles voor onze familie computers en netwerken.
Steeds netjes op tijd ontvangen, wel jammer van de verzendkosten die er steeds bijkomen.

Voor 22 uur besteld de dag nadien is het er keer op keer wauw!

Had een GPU met met lekkage van de thermalpads. Ze hebben deze grondig getest geen error gevonden maar toch ter nazicht na MSI verzonden.
Ben blij GPU werk nu nog steeds prima!

Betaling ging makkelijk met ideal en was binnen 5 minuten geconfirmeerd. Gewoon scannen en klaar.

Het product was het volgende dag binnen en het was goed ingepakt met de juiste papieren.

Ik werd goed op de hoogte gehouden door middle van e-mails en ik kreeg ook de track en trace code nadat het gemeld was bij postnl.

Scorekaart voor Megekko