Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Voor veel producten was Megekko het goedkoopst.
Snelle levering, alles volgende dag al in huis.

Producten vrij laat besteld maar toch gewoon volgende dag geleverd.

I have ordered several times from them and the service was excellent. This order was no exception. Great selection of products.

Delivery was always fast and on time, no complaints there.

Ik had een keer een probleem met iets wat ik gekocht had ze wouden mij gelijk ermee helpen ik kreeg binnen 1uur bericht echt top service en producten

Ik had het weekend het product besteld en het kwam gewoon maandag om 8uur aan

Ik had een keer iets vervelends en toen keek ik samen met iemand wat de beste optie voor mij was

Retourbeleid is echt 3 keer niks. Je moet zelf betalen voor retour zending. Afhandeling is traag. En dit terwel het niet eens mijn fout was!

Product was niet in goede staat geleverd product is kapot geleverd!

makkelijke site alles goed te vinden ruime keuze bijna alles altijd op voorraad goede prijzen

zo als gewoonlijk super snel geleverd en goed verpakt dus perfect

altijd goed alleen jammer dat ik deze keer een dag te vroeg heb besteld op zondag
maandag bleek mijn geheugen 50 euro`s goedkoper te zijn
das effe pech hebben ik hoop dat ze me een gratis koffie mok sturen als goed makkertje

cpu besteld via megekko die binnen dag geleverd zou worden, had deze met spoed nodig.

krijg een geretourneerde product met "QC ok" van megekko zelf, dit zijn dus producten die 30 dagen al gebruikt kunnen zijn geweest in goede of kwade zin (dat niet direct te zien is). dit is niet iets wat je wilt met een cpu/gpu/enz.
had dit nog geaccepteerd als dit vermeld werd ergens maar niet zo sturen als of je een nieuw in doos krijgt.

klanten services niks over te klagen maar de afhandel tijd van een retour is "gemiddeld 3 werkdagen" dus kan langer duren en zit ik niet op te wachten als je wat snel wilde hebben.

hoop dat ik me geld snel terug krijg, maar is mijn laatste keer dat ik hier bestel.

pakket zat los in de doos met wat luchtzakken onderaan maar niet volledig verwikkeld. kom ook net achter dat ik moet betalen voor mijn eigen retour.

mensen achter de klanten services doen hun best, de regels waar ze ze aan moeten houden mag beter. is ook alleen per mail te bereiken.

De website is overzichtelijk (producten zijn makkelijk te vinden en de prijzen zijn correct). Verder reageert de website snel en was de checkout ook snel/makkelijk (had al een account bij deze webwinkel)

De spullen werden volgens planning geleverd en waren voldoende ingepakt.

Duidelijke omschrijving op de site, hierdoor kon ik makkelijk mijn wensen afstrepen tov wat het mainboard mij kon bieden.
Moederbord kwam iets later dan in eerste instantie werd aangegeven maar werd hiervan keurig op de hoogte gehouden (dagelijks !!)
Zeer groot compliment en ontzettend fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Ondanks de vertraging een uitstekend en dit komt door de goede terugkoppeling . Heel erg prettig !

Na ontvangst blijkt er een sluiting te zitten in het 12V circuit, direct een RMA aangevraagd en is dezelfde dag nog terug gegaan. Fijn dat ze zo coulant zijn, nu afwachten wat de afheandeling verder is maar ik heb goed vertrouwen.

Zeer goede prijs. Regelmatig promoties. Zeer snelle verzending. Alleen jammer dat als je eens iets verkeerd besteld je dan een retour moet doen op eigen kosten. Dit is best duur vanuit België en soms is retour sturen duurder dan gewoon het verkeerde product houden.

Sommige bedrijven bieden wel een gratis retour aan. Dit zou hier de kers op de taart zijn voor mij.

Zeer snelle verzending

Goed. Wel enkele werkdagen wachten op antwoord.

Zeer eenvoudig het product gevonden op tweakers en doorgestuurd naar MeGekko waar de rest bijna als vanzelf ging. Keurig volgende dag afgeleverd en het staat te draaien als een zonnetje.

Zoals gebruikelijk door PostNL keurig afgeleverd. Altijd leuk om de bezorger weer te zien.

Een vraag gesteld omdat er een foutmelding optrad tijdens de bestelling en kreeg keurig antwoord.

Enterprice 16 TB disk defect geraakt na 1,5 jaar in NAS
Zeer snel weer een vervanging voor de disk ontvangen

Donderdags teruggestuurd onder RMA.
Zaterdag al weer een nieuwe disk in huis.
Zeer goede service

Alles gaat online er komt geen mondeling contact aan te pas.
Het werkt echter prima en snel.

Megekko is een betrouwbare keuze voor al je tech-producten! Soms zijn de producten elders goedkoper te vinden, maar dan lever je al snel in op de snelheid van het verzenden. Voor 22.30 uur besteld, is de volgende dag in huis is dan ook echt gegarandeerd!!

Verder hebben ze een overzichtelijke website met een uitgebreid assortiment
waarbij alle specs duidelijk beschreven staan.

Voor 22.30 uur besteld, is de volgende dag in huis is dan ook echt gegarandeerd!! Waarbij andere webshops moeite hebben om stock bij te houden op hun site en leveren de volgende dag vaak uitmondt in een aantal dagen, kan je bij Megekko echt vertrouwen hebben in een snelle verzending!!

Duidelijke updates over het ingestuurde product en de status van de verwerking. Top!

Veel verschillende producten in 1 keer besteld en dat ging prima. Ik verwachte bij een boxed intel processor echter wel een koeler, maar blijkbaar is dit alleen de processor in een doosje. op zich niet erg want ik had ook een aparte koeler besteld, maar als ik die niet had besteld had ik moeten wachten met bouwen. Ook vind ik de verzendkosten een manier om meer in 1 keer te bestellen en geen losse producten.

vrijdag een hele waslijst besteld en alles zaterdag ontvangen. Prima verzending.

Kon, zoals gewoonlijk, snel via de Pricewatch mijn product vinden.
Vaker bij Megekko besteld, altijd prima.

Snel geleverd, volgens afspraak.

Levering was de volgende dag. Geen doos extra erom heen, maar dat lijkt me bij een 34 inch monitor ook een beetje lastig!

Prijs technisch erg voordelig vergeleken met de concurrentie, goed advies en snelle levering. Wat wil je nog meer?

binnen 1 dag zoals afgesproken, netjes verpakt.

Al vaak besteld bij MEGEKKO, altijd goed en snel en ook de laatste was weer prima. Ze hebben goed assortiment & prijzen maar vooral de leukste mailings :)

Ik heb recent computeronderdelen besteld. Helaas mistte er een deel van het moederbord, maar de klantenservice heeft mij meteen geholpen! Al met al vind ik het een erg goede webshop met een uitstekende klantenservice.

Alles is op tijd aangekomen zoals er bij het product vermeld stond.

De backplate van mijn moederbord mistte dus ik heb meteen contact opgenomen. Ik kreeg erg snel antwoord en ze hebben meteen eentje opgestuurd.

very good service , I ordered videocard here because of best price. Everything works fine thanks Megekko for rtx 3060 ti

Na lang wikken en wegen en lezen van reviews en het volgen van benchmarks megekko gekozen om de bestelling te doen. Zei waren het goedkoopste en 1 dag levertijd!

Op vrijdag besteld, op de site belofte 1 dag levertijd. Op zaterdag kwam het pakje aan zoals beloofd. Keurig verpakt. Top service van megekko. Zelf de gratis stickers zaten erbij. Blij dat ik voor hun gekozen heb!

Bestelling plaatsen was perfect. Ik hoefde weinig moeite te doen. Hierbij kwam dat de meeste artikelen die ik wenstte ook aanwezig waren in de shop. Top! Het leveren van de producten gaat zo snel mogelijk. Maximaal 1 dag levertijd. Ook in de weekenden. Ook is het bij Megekko heel goed en snel mogelijk je bestelling aan te passen. Vrijwel direct antwoord op je vraag. Weinig aan te merken.

Zo snel als maar kan.

Top klantenservice. Elke vraag wordt beantwoord.

Scorekaart voor Megekko