Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

heb wel vaker iets via hun gekocht en retoer is tot nu toe (2x) goed gegaan en de opsturing gaat ook altijd wel goed en ze verpakken het goed genoeg dat er meestal/tot nu toe elke keer geen schade was aan het product

doet een besteling staat een verwachting wanneer het er is en zit niet vaak maar meestal wel 1 dag speling op door de post

retoer zoals ik al zij is nu al 2x goed gegaan en ik heb er nu nog geen problemen met hun

Bestelling gedaan bij megekko. Blijkt dat de cpu socket van moederbord gebogen pinnen heeft. Nemen moederbord niet retour zonder er naar te kijken.

Laatste keer zaken met megekko

Wellicht tijdens verzending of productiefout is de cpu socket kapot gegaan.

Verlenen geen oplossing allemaal maar door geef luik. Geven eerst aan dat ik product retour moet doen zodat ze kunnen kijken wat er mis is maar vervolgens wordt retour toch afgewezen.

Snelle levering zoals gewend van Megekko. Netjes verpakt in een enkele doos. Voor de meeste artikelen een redelijke prijs tov andere winkels

Via de pricewatch bij Megekko gekomen, gaven verschillende opties bij de bestelling wat erg handig was want zo hoefde ik niet zelf op zoek naar losse kabels die nodig waren. Goede communicatie en prijzen, prima shop!

Besteld zaterdagavond en ik kreeg op zondag de verzendbevestiging, zondag?! Keurig verpakt en dus heel snel geleverd, prima!

Ik koop eigenlijk heel veel bij Megekko en heb nog nooit een probleem gehad met een bestelling. Dus wel wat saai maar dan in de beste vorm.

Ik vind de humoristische email ook altijd wel leuk.

3 Noctua Fans keurig verpakt in een niet te grote doos met een paar lucht kussens. Ik hoop dat er een wat milieu vriendelijkere oplossing mogelijk wordt in de toekomst. Maar verder keurig verpakt en bezorgd.

Had op tweakers voor een SSD en GPU gekeken die ik al wilde halen. En het was allebei bij Megekko het goedkoopst! Het is ook al in 1 dag binnen gekomen.

Toen ik het pakketje opende, was die goed gevuld met die plastic lucht zakjes. En stonden er op de doos ook leuke feitjes qua hoeveel er van wat in de doos past.

Ik heb zelf geen klantenservice nodig gehad, maar met al een eerder geplaatste bestelling, waarbij een PC case niet op voorraad was. Werd er netjes voor gesteld om de case los op de sturen. Zodat de andere componenten al binnen zijn.

Er zijn 3 zaken belangrijk bij een online winkel.
1: Bestel proces - dit was soepel en eenvoudig met afdoende betaal opties
2: Snelheid van levering - Levering was net iets meer dan 24 uur voor een videokaart van ruim 1000,-. Meer dan netjes dus
3: Verpakking en bescherming van het geleverde product - ook dit was in orde. De doos omsloot wat strak de door van de videokaart, maar de verzend doos was stevig.

Levering was na net iets meer dan 24 uur voor een videokaart van ruim 1000,-. Meer dan netjes dus
Verpakking en bescherming van het geleverde product was in orde. De doos omsloot wat strak de door van de videokaart, maar de verzend doos was stevig.

Ik associeer Megekko met interessant assortiment voor concurrerende prijzen en snelle en nette verzending. In dit geval ook op maandag ontvangen. Helemaal top!

Bestelling in het weekend geplaatst en maandag ontvangen. Pakketje is netjes verpakt zoals altijd.

Vroegah bestelde ik meestal bij Coolblue omdat het makkelijker was en omdat ze snel verzenden en uitstekende service bieden.

Sinds ik Megekko ontdekt heb bestel ik mijn goodies meestal daar aangezien ze even snel (zo niet sneller) leveren maar een stuk voordeliger zijn. In de avond had ik 2 Synology mesh routers (mr2200ax) besteld en deze werden de ochtend daarna al bezorgd! Als ongeduldige nerd wordt ik daar iig wel blij van!

Supersnelle levering. In de avonduren (zondag) besteld en de volgende ochtend geleverd. Top!

Levering van de bestelde producten is altijd erg snel. Retourtjes gaan vlot! Zodra je iets terugstuurt krijg je een mailtje met dat het ontvangen is, even later zelfs een bevestiging dat het is goed gekeurd en binnen welk termijn je je geld kan verwachten. Ik besteld hier altijd graag echt top service!

Producten worden erg snel verstuurd zoals op de website al wordt aangegeven.

Eerder contact gehad omdat ik het verkeerde onderdeel had besteld. Omwisselen was geen enkel probleem.

Megekko, een webshop met mooie scherpe aanbieding op A merken. Leveren zeer snel. Met aftersales heb ik zelf geen ervaring, nooit iets hoeven terug te sturen.

Ik mag graag blijven bestellen bij Megekko

Ik heb zeer goede ervaring met alle bestelling die ik tot nu toe heb gedaan bij Megekko. Vind het zeer prettig dat de levering vaak al binnen 1 dag gerealiseerd kan worden. Top bedrijf!

snelle levering , goede prijs ,helaas moet ik nog wachten op enkele andere leveranciers aangezien die er wat langer over doen.

Binnen 2 dagen geleverd , netjes verpakt

DDR5 geheugen besteld, snel verzonden en uitstekend verpakt.
Geen gezeur zoals bij Amazon.
Betaal liever iets meer voor goede service en snelle verzending.

Snel goed verpakt dus zeer tevreden.

23 juni een moederbord besteld. Gigabyte aorus z690 elite ddr4. Kreeg hem uiteindelijk de 26 ste binnen maar dat was door post no en was verder geen probleem.

Ik zag dat het moederbord niet gesealed was. Nouja dat kan niet alle fabrikanten sealen hun doos met een plakbandje. Maar bij openen was het al vrij duidelijk dat de doos al eens uitgepakt was. Uiteindelijk helemaal bevestigd toen ik gebruikte koelpasta vond op het moederbord. Ontzettend jammer natuurlijk want je betaald voor een nieuw product. Nouja weet je wat ik test hem wel en misschien kunnen ze me er wat korting op geven. Maar na testen bleek dat 2 ram slots defect waren.

Contact met ze opgenomen aangegeven dat ik deze terug zou sturen en dat ik zelf een nieuwe bestel. Dit duidelijk gecommuniceerd en ook antwoord gekregen dat ze met het geld zou terug krijgen. En ik kreeg gisteren ook een mail met de credit factuur. En wat blijkt. Krijg ik vandaag een nieuw moederbord binnen.

Terwijl ik in mail duidelijk heb gemaakt en ook bevestiging gekregen heb dat ik mn geld terug wou aangezien ik al een vervangend moederbord had besteld bij ze. Zelfs op het retourbriefje vermeld want daar heb je namelijk zon vakje voor wat je kan aankruisen.

Maar blijkbaar liggen ze daar te slapen.

ten eerste een defect moederbord sturen. En dan deze flater. Echt heel dom.

Langzaam. Letten niet op. Ik heb letterlijk al het mail verkeer met dezelfde persoon gehad. Nogmaals die mij bevestigde dat ze een interne notitie had gemaakt dat ik mn geld terug wou en niet een vervangend product.

Bestelde 3 componenten (lian li case, corsair psu en arctic AIO).

De PSU had coil whine, dus ik kon hem zonder problemen retourneren en kreeg mijn geld terug.

Ik bestelde een nieuwe PSU, maar realiseerde me toen dat het de verkeerde was. De klantenservice van Megekko reageerde binnen 1 uur op mijn probleem en veranderde het onmiddellijk.

Hun klantenservice is top, snel en goed.

De volgende ochtend mijn bestelling ontvangen.

Ik bestel graag weer bij hen

3 componenten voor mijn PC besteld, goede informatie op de website, goede prijs en snel verzonden. Top webwinkel.

Netjes ingepakt en de dag erna thuis geleverd. Top

Ik heb hier nu een aantal keer componenten besteld. Het bestelproces loopt soepel en zonder verrassingen, dat is altijd positief. Geen reden om minder dan 5 sterren te geven.

Producten worden goed ingepakt in een stevige doos en met luchtzakken opgevuld. Nog nooit schade gehad.

Ik ben al jaren klant bij Megekko en bestel er een hoop.
Meestal zijn ze snel, accuraat en correct en ook over retouren wordt niet moeilijk gedaan.

Wat ik echt mis een loyalty programma : terugkerende klanten zouden ze meer moeten belonen.
En op de website mis ik reviews en soms goedwerkende filters. Di zijn soms dramatisch slecht ingericht.

Verzending is meestal redelijk snel, vaak duurt het net iets langer dan de website belooft wat niet erg is maar dan wil ik het liever van te voren weten in plaats van achteraf.

Retouren worden netjes afgehandeld en vragen worden snel beantwoord. Via mail en telefoon goed bereikbaar en je krijgt proactief berichtjes bij vertragingen en andere problemen.

Wat nog mist is een goede bemande chat met iemand die ook kennis heeft van de materie want ondanks dat "ik er verstand van heb" heb ik ook wel eens vragen.

Ik ben al jaren klant van Megekko de levering is altijd snel en goed. De communicatie ook ik heb absoluut geen klachten.
Fijne gasten bij service.

Alles wat ik besteld heb bij Megekko komt goed verpakt en snel aan.

Bij service is altijd ruimte voor een verzoek.
Bijvoorbeeld een grote bestelling waar een deel van de onderdelen niet direct leverbaar is de rest van de bestelling vast houden, prima te doen.

Vlot verlopen zoals altijd. Gewone betaal methode, niets bijzonders aan. Bij megekko nog geen problemen gehad.

Steeds perfect ingepakt alles samen in 1 grote doos met plastic ertussen voor alles compact en stevig te verzenden!

Scorekaart voor Megekko