Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Snelle levering, goede prijzen 👍🏻👍🏻. Fijn shoppen.
Ik bestel hier regelmatig, en altijd goede service.
Wel zou ik ooit nog eens zo'n "gecko" ontvangen.
Die zou ooit eens bij m'n bestelling zitten, maar heb ik nooit ontvangen 😉😜.

Ooit eens aangegeven dat ik liever niks meer via DHL ontvang ivm hele slechte ervaring.
En sindsdien alle bestellingen via postNL gehad 👍🏻👍🏻

Zeer snel en netjes bezorgd. Prijs was zeer scherp. Zeer prettige eerste ervaring en zal vaker bestellen.

---

Snel en netjes

Snel en netjes

Nu enkele bestellingen plaatst naar volle tevredenheid, producten die verstuurd worden zijn goed verpakt. de levertijd is zoals beloofd. bij producten die ik heb afgehaald altijd netjes te woord gestaan en wanneer nodig nog voorzien van advies. ik kom er graag weer.

product was goed verpakt, voldoende vulmiddel in de doos en prima aangekomen

Bestelling gaat makkelijk, concurrerende prijzen en fijn dat ze alles hebben. Ik bestel eigenlijk altijd bij Megekko als ik een PC bestel.

Het pakket werd in 1 colli geleverd en was erg goed verpakt. Levering was op tijd en werd netjes via PostNL op de hoogte gehouden. Top dus!

De website is een tikkeltje onoverzichtelijk omdat niet alle categorieën even duidelijk zijn aangegeven, maar via de zoekresultaten kan je verder goed vinden wat je zoekt.

Snel verzonden, ook als je wat later op de avond besteld. Maar vooral fijn dat je meteen een postnl pakketpunt kan kiezen, aangezien ik niet altijd thuis ben.

ik heb al meerdere keren bij megekko besteld altijd uitstekende service en als er een keer wat is wordt je ook super goed geholpen

als je besteld wordt het meestal de volgende dag al geleverd en is er wel een kleine vertraging wordt je altijd op tijd op de hoogte gesteld

je wordt altijd netjes te woord gestaan en ze doen er alles aan om je te helpen

Goede service, goede prijs en goede levering en goede websitel. Geen klachten, want geleverd wat er is beloofd.

Gisteren besteld, nu al in huis.

Goede zoekfunctie.
Prima productbeschrijving.
Aantrekkelijke prijs.
Zeeeer snel verzonden.
Goede verpakking.
Snel werkende website.
Duidelijke voorwaarden.

Makkelijk te vinden op de site. Eenvoudig producten te vergelijken.
Product ontvangen zoals beschreven is.
Gewoon goed voor elkaar.

De bestelling is snel geleverd. Was keurig verpakt in een doos met bescherming.

Super fijne webshop met goede prijzen en een uitgebreid assortiment. In het verleden ook al besteld. Altijd goede service

Erg fijn dat de pc kast apart verpakt werd van de grafische kaart e.d. in verband met kwetsbaarheid. Super!

Megekko website is fijn in gebruik, overzichtelijk en bied goede prijzen. Een aantal jaar geleden een grafische kaart besteld en was zeer te spreken over de leveringstijd en productprijs.

Alle producten keurig verpakt en verstuurd. Onder andere een HDD besteld die veilig werd verpakt en het de reis daardoor heeft overleefd. Bestelling was prima op tijd, zelfs sneller dan Amazon!

Het ging om een zakelijke bestelling. Leuke selectie van computeronderdelen en accessoires. Alles liep prima - je wordt heel goed op de hoogte gehouden van de aflevering en bezorging.

Alles werd netjes volgens de oorspronkelijke leveringstijden (gemeld bij het bestellen) afgeleverd. Netjes ingepakt.

Goede prijs, de website is overzichtelijk en het is een goede site voor pc onderdelen.

Ik veel vaker bij megekko computer onderdelen gekocht en nog nooit problemen gehad. Ook deze keer was alles weer spik en span in orde.

Ook bij retouren doen ze niet moeilijk!

Zoals altijd netjes voor mekaar. op tijd geleverd en geen problemen

Vrij kort kunnen spreken over de retour levering en levering van het nieuwe product.

Goede scherpe prijs. De website is overzichtelijk. Het is een goed bedrijf voor pc onderdelen.

Goede snelle levering. Binnen 1 dag al geleverd. Het is goed verpakt.

Heel gemakkelijk en goedkoop vergeleken met andere sites. Ze hebben het ook snel verzonden. Ik ga hier nog bij kopen denk ik.

---

Ik heb hun niet gecontacteerd dus ik weet het niet.

Zaterdag besteld en maandag al in huis, ik woon ook in Belgie dus het was heel snel.

Ik heb hun niet gecontacteerd dus ik weet het niet.

Ja na de volgende actie van Megekko verdienen ze toch zeker een dikke pluim. Ik had een muismat met polssteun besteld bij hen, maar ik kreeg al mijn geld terug omdat ze de polssteun niet meer voorradig hadden en ik mocht de muismat houden.. Dat is toch topservice 1e klas.

Lekker snel en goeie kwaliteit alles werkt na een bestelling van een power supply aan rader deze winkel

Pakketje kwam wel aan de laten kant maar dat is niet erg

Gewoon prima, besteld in het weekend en geleverd op maandag. De extra overdoos vond ik wat teveel van het goede want nu was het een doos in een doos in een doos.

Tracking via DHL werkte erg laat maar dat ligt aan DHL. Persoonlijk vind ik DHL niet de beste vervoerpartner maar helaas heb ik daar geen invloed op.

Prima bestellen op de site. Prijs is OK, en site werkt goed, maar je moet wel weten wat je wilt. Dus het is kijken op b.v. tweakers.net, hardware.info en zoeken op internet naar informatie.

Het assortiment is groot, maar ze hebben niet altijd alles - logisch, want diversiteit en voorraad drijven de kosten ook wat op.

Bestelling was later gepland omdat 1 onderdeel van de bestelling niet voorradig was. Dat kan iets beter, maar is ook niet erg want je weet dat al bij het bestellen. Uiteindelijk kwam het toch eerder (zaterdag ipv. dinsdag), en dan krijg je ook een mailtje. Met track & trace kun je de bestelling volgen, en postNL bezorgt prima bij ons.

Netjes verpakt in 3 dozen: computer behuizing en monitor in eigen doos. 1 doos met computer onderdelen, gevuld met luchtkussenzakjes.

Scorekaart voor Megekko