Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Goede prijs, de goedkoopste optie van dat moment. Een levertijd van 1 dag en de service was goed.

Netjes verpakt, alles zat erbij en het werd op tijd de volgende dag bezorgd, zoals beloofd.

Een defect onderdeel werd retour geaccepteerd en werd volledig terugbetaald.

De website is overzichtelijk waardoor mijn wensen snel worden omgezet naar producten, vervolgens makkelijk te bestellen

Snelste tot nu toe

Ordered a monitor. Got in contact with customer service which was very helpful, friendly and answered within 24 hours. Order process was easy and delivery was fast. Would recommend and will definitely buy here again.

Megekko een topbedrijf met snelle levering, voorheen een computer gebouwd met veel componenten die ik hier heb besteld. Nou hetzelfde gedaan en geen problemen gehad!

---

Ik heb geen hulp gehad omdat Megekko alles netjes regelde.

Ondanks de drukte met Black Friday en Sinterklaas toch een snelle levering mogen meemaken.

Ik heb geen hulp gehad omdat Megekko alles netjes regelde.

Ik ben tevreden over de prijs, website is goed en duidelijk, Ben hier terug gekomen omdat ik in 2015 hier ook mijn pc besteld heb destijds en toen ook tevreden was

Donderdagavond besteld en vrijdag begin van de middag bezorgt, goed verpakt en alles klopte. Zeker een aanrader

Bestelling ging soepel, prijzen waren goed. Afhandeling en verzending ging vlot. Zeer tevreden, zou het zeker aanbevelen.

Verzending was goed, wel afgeleverd bij een aftands postpunt. Maar daar kan Megekko niets aan doen.

Mooie prijs voor een RX6800 en een 850W voeding van SeaSonic kunnen krijgen op de website.

Alles werd netjes op tijd ontvangen en de producten waren netjes verpakt.

Prijzen zijn goed, achteraf betalen (30 dagen na levering) mogelijk, ik heb nog niks hoeven terug te sturen, kan daarom niet oordelen over de klanten service en afwerking. Producten zijn veilig verpakt. Vrienden zij lovend over Megekko.

Levering was op tijd, zonder schade aangekomen.

Al een paar keer naar tevredenheid producten bij Megekko gekocht, goede prijzen en prima afhandeling. Niks op aan te merken.

Alles is altijd goed verpakt verzonden voor bezorging op de afgesproken dag. Soms krijg je er ook leuke stikkers bij :)

Ik heb er niets op aan te merken. Scherpe prijs en alles ging vlot en foutloos,

Megekko heeft een flink aanbod, levering altijd vlot volgens afspraak, kan thuis of bij PostNL afhaalpunt opgehaald worden (erg handig voor grote pakketten die je na je werk wil ophalen), goed ingepakt en beschermd. Klantenservice heb ik nog niet nodig gehad. Prijzen zijn normaal, niet speciaal de goedkoopste.

Zie boven.

Ervaring was goed. Snel geleverd en prima prijs. Ik bestel er wel vaker en zou het zeker aanbevelen.

Bestelproces was simpel en haddne het artikel volgens de sige op vooraard, waar andere webshops dit niet hadden.

Bestelling werd ook daadwerkelijk verzonden en had het artikel de volgende dag netjes binnen!

Mooie 6900xt aanbieding gescoord. Volgende dag rond 5 uur wanneer hij geleverd zou moeten worden krijg ik een mailtje dat hij niet meer op voorraad is. Weinig zekerheid bij deze webshop.

Artikel is niet verzonden want er was plots geen voorraaf

Klantenservice leverde geen andere videokaart als vervanging, alleen geld terug wat geen goede oplossing is voor een goede aanbieding.

Hou op met mijn tijd te verspillen door producten aan te bieden die niet daadwerkelijk leverbaar zijn Megekko! 'Een paar dagen' levertijd is iets anders dan een paar WEKEN.

Al eerder problemen met deze winkel gehad met niet direct leverbaar producten die zij bestellen bij een andere leverancier. Nu 4x een dag uitstel en erna TWEE WEKEN uitstel in m'n Inbox. De enige optie die men aanbiedt is de order splitsen, maar beide is nodig voor hetzelfde project. Bah!

Grote bestelling waarbij er helaas 1 artikel tock niet op voorraad bleek. Na een mail was de order gesplitst en heb ik alles op dat ene artikel al binnen. Ik word verder goed op de hoogte gehouden van de nalevering.
Verder is de webshop prettig, de prijzen netjes (zeker tijdens black friday) en de levering vlot en goed verpakt.

De verzending was snel binnen nadat de order was gesplitst. Alles was netjes verpakt.

Hier een goed, omdat ik wel even had willen bellen om de nalevering te regelen. Maar er werd op de mail wel vlot en netjes gereageerd.

Ik lag al een tijdje op de loer voor een mooie deal op een grafische kaart. Op Black Friday op Megekko een scherpe deal zien passeren. 2 dagen later al in huis (verzending naar BE). Snelle levering, scherpe prijs, goed verpakt.
De eigen website is wel niet altijd even duidelijk/handig om producten in te vinden.

Goed verpakt, mooi en snel afgeleverd. Correct op de hoogte gehouden over de status van de order en zending.

Eigenlijk weinig over te zeggen: ik heb gekregen wat ik besteld heb en werd geïnformeerd van de status van het order. Alles zoals het hoort.

Op blackfriday 4 producten besteld, de volgende dag al in huis.

Scherpe prijzen en een snelle levering, ook bij mijn vorige orders nooit problemen gehad met Megekko.

Besteld op Black friday, volgende dag al in huis!

Duidelijke bestelprocedure, snelle verzending en heldere informatie. Aanbod is compleet, website overzichtelijk, maar vooral: scherpe prijzen en goede acties!

Goed verpakt product volgens afspraak geleverd.

Op black friday de gaming mouse "MOUNTAIN Makalu 67 Black" aangekocht, deze stond met een aanzienlijke korting tov de normale prijs. (29,90€ tov 59,00€)

Naast dit de fan " be quiet! Pure Wings 2, 140mm" gekocht als front fan voor mijn desktop.

Er was gratis verzending naar België, betaling met bancontact was ook één van de opties 👍

Positieve ervaring, geen black friday "trap" maar een echte korting 👍

Levertermijn +/- 5 dagen.

Levertermijn +/- 5 dagen. Ik kreeg de melding dat de levering 10 dagen in beslag zou nemen, maar dit was uiteindelijk 5 dagen. Levering via PostNL

Scorekaart voor Megekko