Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe beloofde next-day levering werd nagekomen. De harde schijf was goed schokvrij verpakt en de prijs was gewoon goed.
VerzendingZoals gezegd: de beloofde next-day levering werd nagekomen. Zoals het hoort, maar het is een zeldzaamheid tegenwoordig.
AlgemeenIk kreeg via een door mij ingestelde notificatie op Tweakers bericht dat artikel op voorraad was, heb hem toen snel besteld en binnen 24 uur werd het bij mij thuis geleverd.
AlgemeenRelatief klein en goedkoop scherm nodig voor lanpartys. Kwam uit bij Megekko, lage prijs en goede beoordeling op tweakers.
VerzendingProduct zat in zijn originele verpakking, dus geen omdoos of extra bescherming. had dit bij een monitor wel verwacht.
Algemeenbovengemmideld goede webshop. Altijd goede communicatie en snelle levering voor meestal de goedkoopste prijs. Doen ook niet moeilijk met producten retour sturen en garantie claims.
AlgemeenIk heb inmiddels een half dozijn orders gedaan bij Megekko en alles is altijd netjes en op tijd aangekomen. No nonsense, no problems.
KlantenservicePrima, ik heb nog geen problemen gehad met Megekko's service
AlgemeenBeste prijs voor product dat ik zocht, bij een webshop waarvan ik weet dat alles altijd goed in orde is
VerzendingSnelle levering, volgende dag in huis. Nethes verpakt
AlgemeenPrijs was de beste voor wat ik zocht, verzending was snel en communicatie was perfect. Een bestelling en levering volgens het boekje!
KlantenserviceKlantenservice niet hoeven contacteren, en geen klachten. Wel goede communicatie over bestelling, verzending etc via mail.
AlgemeenBestellen ging makkelijk, de verzendkosten werden duidelijk toegelicht. Betaalde met klarna, werd snel daar naar toegestuurd
VerzendingEnige was dat DHL het door de brievenbus schoot. Maar het product werkt gewoon gelukkig
AlgemeenBij Megekko een bestelling gedaan voor nieuwe computeronderdelen. Via de tweakers pricewatch gekeken wat bij Megekko goed beschikbaar en redelijk geprijst was en dat toen in het winkelwagentje
VerzendingDe levertijd was zoals voorspeld, de dozen zijn stevig en zijn zo uitgekozen dat er niet teveel lucht mee getransporteerd wordt.
Gezien het formaat, en dat ik overdag niet altijd thuis ben, was het fijn dat de optie te laten bezorgen bij een pakketpunt meteen ingesteld kon worden.
AlgemeenVia Tweakers op zoek naar een nieuwe Macbook pro gegaan en toen kwam ik al snel uit op Megekko, Vind de website erg overzichtelijk en prettig om dingen te bestellen.
VerzendingVerzending was op tijd en de communicatie was ook duidelijk. Niet zoveel om op aan te merken eigenlijk. Denk sws als hier iets fouts gaat dat het niet zozeer aan Megekko ligt, eerder aan de post mannen van DHL/PostNL/DPD.
AlgemeenAMD 6950 XT videokaart besteld. Megekko had deze kaart in de aanbieding. Bestelling ging probleemloos, levering was vlg afspraak en de kaart in goede staat ontvangen. Helaas na installatie geen beeld; beroep gedaan op 30 dagen retourrecht. Zonder morren werd mijn beroep geaccepteerd. Duidelijke informatie hoe de kaart retour gezonden moest worden. Bevestiging van Megekko van ontvangst en 1 uur later bericht dat de retourzending geaccepteerd was. Binnen 3 dagen stond het geld weer op mijn rekening.
VerzendingVerzending was conform de informatie uit de bevestigingsmail.
KlantenserviceSnelle respons en correct behandeld
AlgemeenNa een lange zoektocht naar mijn product (HF8) bij MeGekko uitgekomen, ze waren de enige met een levertijd zichtbaar op hun site (7 dagen).
Echter na het bestellen begon het al, de leverin zou niet binnen 7 dagen leverbaar kunnen zijn. De bestelling is vertraagd. De leverancier heeft geen voorraad en moet besteld worden.
Ondertussen was het product nog steeds op voorraad op de site en was de levertijd op een gegeven moment zelfs 4 dagen, hoe dan, ik wacht al 2 weken???
Ik ben teleurgesteld in het feit dat ik voor de gek ben gehouden en dat er geen tot slecht voorraadbeheer is. Prima, een foutje kan gebeuren en je bent ook afhankelijk van de leverancier. Maar duidelijkheid naar de klant is belangrijker dan een verkoop kunnen genereren om die vervolgens terug te storten omdat je een klant hebt teleurgesteld (lijkt mij).
Na al deze heisa is dan uiteindelijk het product toch offline gehaald op de site (duurde even). En krijg ik dan nu mijn geld terug (waarom dat dan nu 3 werkdagen moet duren, via Mollie is het één druk op de knop en anders een handmatige overschrijving om een teleurgestelde klant tegemoet te komen?).
Ik heb dus laatst een HF8 besteld, deze stond op voorraad bij MeGekko met een levertijd van 7 dagen (14 dagen geleden). Echter na eindeloos contact en mailen en beloven is deze nog steeds niet geleverd. Tot op vandaag nog steeds valse beloftes en heb ik de order geannulleerd.
Ook is pas sinds vandaag het bestelde product niet meer leverbaar (of flinke vertraging). Dit had veel eerder zichtbaar moeten zijn.
Telefonisch contact is onmogelijk, het gaat allemaal via de mail (welke vaak pas aan het einde van de middag wordt beantwoordt waardoor je weer een lange tijd moet wachten op antwoord). Een telefoonnummer zou veel handiger zijn (ondanks jullie claims dat dat duur is en dat we dat terug zien in de prijs, zien we dat juist terug in de klantenservice...) en sneller voor de klant en jullie als bedrijf.
AlgemeenKeer op keer heeft Megekko de beschikbaarheid van de producten niet op orde.
Als ze vermelden dat er iets op voorraad is kun je dit nooit vertrouwen. De avond voor levertijd krijg je dan een email dat je zending vertraagd is. De laatste keer bij mij zelfs met een paar weken.
Daarnaast bieden ze ook preorders aan van dure producten met een bepaalde levertijd- van mijn perspectief lijkt het erop dat het verzinnen van deze data gewoon nattevingerwerk is, en als het dan eindelijk zover is krijg je weer een mail "helaas, je zending heeft vertrading opgelopen, wacht nog maar een week".
Als je niet weet wanneer deze producten binnenkomen, zeg dit dan. Dan krijg je van mij veel meer begrip dan een willekeurige datum die nooit gehaald wordt.
Een enkele keer kan gebeuren, maar om bij bijna elke zending dit soort problemen tegen te komen is onacceptabel.
Voorbeeld: een bestelling met een preorder. Meerdere malen aangegeven dat ik alles in één zending wou ontvangen. Ze hebben twee van de drie producten in verschillende zendingen véél te vroeg verstuurd (eerst het moederbord, een week later het RAM geheugen). Hierdoor liggen deze nu stof te verzamelen, en is de garantieperiode dus relatief gezien korter.
KlantenserviceZe doen alleen aan email.
Een keertje bellen is zoveel keer sneller dan twintig keer heen en weer emailen.
Zodra je iets besteld hebt reageren ze wel relatief snel.
AlgemeenDe happy flow is dus alleszins zeer in orde. Vlot besteld, vlot geleverd.
BTW werd in vermindering gebracht, en ik krijg automatisch factuur in mailbox voor de boekhouder.
Transparante en vlotte levering. Is goed verpakt aangekomen, op tijd.
AlgemeenZe hebben een ruim assortiment, hanteren meestal scherpe prijzen en zorgen normaal voor een snelle levering.
Verzendingsnelle levering, maar geen mogelijkheid om rechtstreeks in afhaalpunt te laten leveren
Klantenserviceals je e-mail stuurt n.a.v. bestelling, leest men e-mail pas als bestelling reeds verstuurd is
AlgemeenMakkelijk te bestellen en snel geleverd. Nu een paar keer bestellingen gedaan tot nu toe altijd goed.
VerzendingWerkt allemaal goed. Een zondag bezorg optie zou top zijn.
AlgemeenSuper snelle service. S'avonds laat besteld en de vorige dag lag het in de bus.
AlgemeenSSD van kingston omdat die hier de goedkoopste was besteld en tp-link smart plug ebsteld in de avond, de volgende dag al geleverd.
supersnelle levering dus
op de avond besteld en de dag erop al geleverd, sneller kan niet dus.
Klantenservicein het verleden aans contact moeten opnemen ivm een rma en dat was snel afgehandeld
AlgemeenNasserver besteld. Ik bestel altijd graag bij Megekko omdat de producten goed worden verpakt, snel worden verzonden en je via de mail op de hoogte wordt gehouden van het bestelproces.
VerzendingGewoon goed stevig verpakt met correcte track en trace informatie
Algemeeneen kingston ssd besteld die hier als goedkoopste stond en nog een Tapo tp-link smart plug
de dag erna al in huis supersnel geleverd dus.
in de avond besteld en dag erna al aangekomen, snelle levering dus.