Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Besteld bij megekko vanwege voordeligste prijs, juiste info en snel leverbaar.
Dat hebben ze ook waargemaakt.

Snel geleverd,, goed verpakt en goede berichtgeving status van de levering.

Het wordt altijd snel geleverd. En de producten zijn van hoge kwaliteit. En het contact opnemen met hus gaat soepel

Voor 23.30 besteld voor 12.00 uur in huis dr volgende dag. Voor mij

Bestelling was goed verpakt, prijs was voordelig, snel verzonden. Of te wel precies wat je wilt zien bij een webshop.

Alles producten lijken goed te werken, heb een prima ervaring.

Ten eerste gewoon een goeie deal voor deze mooie monitor. Verder heeft de winkel een groot arsortiment en scherpe prijzen.

Tijdens het bestellen moet je meteen selecteren wanneer je de order geleverd zou willen hebben en daarbij krijg je voldoende opties. Mijn bestelling was netjes de volgende dag geleverd. Gezien de drukte, een mooie prestatie!

Zeer bereidwillig. Houden je casus goed op de hoogte en zijn zeer vakkundig.

De website was heel duidelijk, alle specs en beschrijvingen duidelijk vindbaar. Betaling kan met alle gebruikelijke betaalmiddelen. Verzending was keurig als aangegeven tijdens bestellen.

Verzending was een aantal dagen later omdat er een onderdeel niet op voorraad was. Dit werd keurig aangegeven en keurig op de aangegeven datum geleverd.

Bestellen gaat zoals bestellen hoort te gaan. Geen rompslomp of ergernissen tegen gekomen, gewoon recht door zee.

3 harde schijven besteld en zoals gebruikelijk netjes geleverd
Regelmatig wat besteld en altijd snelle levering en goede service bij problemen

Producten zijn altijd goed verpakt en worden met postnl verstuurd. Dit zorgt ervoor (lokaal in ieder geval) dat de pakketten altijd netjes aankomen

Goede service bij problemen waarbij er gekeken word om zo snel mogelijk een goed passende oplossing te vinden. Hetzij een retour en omruilen of het verzorgen van een vervanging voor defect product retour moet

Het was makkelijk om hier het product te vinden en een bestelling te plaatsen. Alleen de verzendkosten zouden boven een bepaald bedrag gratis mogen zijn

Het product besteld en is volgende dag geleverd. Dikke prima!

Gewoon prima, zoals je van een webshop mag verwachten. Ik ben er alleen geen fan van dat je een account aan moet maken en niet gewoon als gast kan betalen, mijn gegevens zijn al een aantal keer op staat komen te liggen door andere webshops.

De levering was snel, maar het product was duidelijk al gebruikt. De koelpasta van de heatsink van de M.2 SSD op het moederbord was niet meer intact, alle stickers waren eraf en er waren een paar kleine beschadigingen.

Snelle generieke reactie gekregen, maar geen antwoord op mijn vraag. Ze kunnen niet vertellen of dit moederbord nog op voorraad komt en ik mag zelf weer de verzendkosten betalen, ondanks dat ze een product hebben geleverd dat duidelijk niet in nieuwstaat is (ik heb foto's verstuurd).
Ik heb het idee dat het hit or miss is bij Megekko. Als je een goed product hebt ontvangen dan is er niks aan de hand en heb je waarschijnlijk een hele goede prijs, maar als er iets aan de hand is dan trekken ze hun handen er vanaf.

Duidelijk, snel en betrouwbaar. De website is overzichtelijk en bevat de belangrijkste feitelijke informatie over producten. Er zijn geen subjectieve beschrijvingen van de fabrikant of webwinkel, wat ik zelf alleen maar prettig vind. Bij vele producten is Megekko de goedkoopste van de betrouwbare webshops.

De verzending is zoals gewend op tijd geleverd.

De klantenservice is heel goed. Antwoord snel en is behulpzaam.

Overzichtelijke site, ik heb makkelijk m'n product kunnen vinden. Bestellen ging vlot en snel zoals bij een Webshop mag verwachten.

De verzending is netjes op de aangegeven datum afgeleverd. Echter ontbrak er een onderdeel dat was vergeten in het pakketje bij te voegen. Nog steeds 5 sterren want klantenservice.

In eerste instantie was ik op zoek naar een telefoonnummer om te bellen over het ontbrekende onderdeel in de verzending. Toen kwam ik er achter dat ze alleen per email/bericht werken.
Email gestuurd, vriendelijke reactie, ze gingen uitzoeken wat er mis was gegaan. Volgende email die ik kreeg was uitleg wat er gebeurd was en het resterende onderdeel werd direct op de post gedaan.
Al met al is de verzending goed opgelost en goed en vriendelijk (per email) te woord gestaan door de klantenservice.

De website is erg toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Sorteren maakte het makkelijk voor mij om de juiste processor uit te kiezen voor de socket van mijn moederbord. Ook de nieuwsbrief heeft altijd leuke aanbiedingen, en soms ook leuke merchandise van Megekko met de aktiecodes die in de nieuwsbrief te vinden zijn.

De verzending verliep erg vlot, de dag erna heb ik het pakket in de vroege middag ontvangen. Het pakket was netjes verpakt en in de staat aangekomen zoals het de winkel heeft verlaten.
Ik had gedacht door de betaalmogelijkheid "Klarna" te kiezen dat het misschien iets langer zou duren, maar dit was niet het geval.

Sinds 2019 meerdere malen privé en zakelijk producten besteld via Megekko. Prijzen zijn goed en verzending eigenlijk altijd de volgende dag binnen.

Verzending de volgende dag binnen zoals aangegeven op de website. Ze zijn daarvoor natuurlijk ook afhankelijk van externe partijen. Maar hun voorraad status lijkt altijd in orde te zijn!

Bestelling; 256G Samsung USB is snel besteld, betaald en geleverd door de brievenbus. Uiteraard via Tweakers gevonden fijn de reviews.

Supersonisch snel

Overzichtelijke site met duidelijke specificaties en bijbehorende foto's. Het bestelproces is duidelijk. Prettige webshop om zaken mee te doen.

Snelle levering, verzending was nog op zondag gedaan en de volgende dag (zoals op de website vermeld) op maandag geleverd.

Altijd goede voorraad en snelle levering. De website is overzichtelijk en het bestelproces is duidelijk.

Snelle levering en goede communicatie over de afleverdatum. Materialen worden goed verpakt, mede doordat MeGekko eigen verpakdozen heeft (andere webshops gebruiken nog wel eens veel te grote verpakkingen).

De prijzen van videokaarten is eindelijk weer normaal. Dus een goede deal gevonden bij Megekko van een 6900 XT en daarbij ook voor een lage prijs (via prijs vergelijking) een Seasonic 850watt PSU om dat beest te voeden.

Verzending was nog op zondag gedaan en de volgende dag (zoals op de website vermeld) op maandag geleverd

Aanbod overzichtelijk op de website zichtbaar en bestelproces is keurig op orde en snel. Levering uitstekend en pakketjes zijn goed verpakt. Niks op aan te merken en zou zo weer een bestelling plaatsen.

Diverse producten besteld voor nieuwe PC configuratie. Producten zijn goed verpakt en worden (indien op voorraad) direct verzonden en snel geleverd. In mijn geval waren alle item op voorraad en waren de producten de volgende dag in huis. Erg fijn.

Ik bestel hier al jaren (2014 volgens m'n email), nooit problemen gehad. Altijd goed verpakt, op tijd geleverd. Ook nu weer. Ooit één keer iets terug moeten sturen, maar omdat ik me de details niet eens meer kan herinneren moet dat toen ook goed verlopen zijn. De site oogt hier en daar wat oubollig, maar het werkt gewoon dus...who cares?

Ik plaats maar zelden een review hier, maar in dit geval vind ik het toch wel even nodig iets te vermelden. Het is tegenwoordig vrij normaal dat je ergens iets vóór een bepaald tijdstip besteld en dat het de volgende dag geleverd wordt. Doorgaans is dit enkel op werkdagen, zaterdag wordt meestal maandag geleverd en zondag wordt normaal gesproken pas op maandag verwerkt en dus op dinsdag geleverd.

Maar nee, Megekko doet dat ook op zondagen. Net voor vieren besteld, rond half 10 's avonds de verzendbevestiging en maandagmiddag stond PostNL aan de deur. Beetje gekko daar ;)

snelle levering en goede kwaliteit / prijs verhouding. nooit problemen mee gehad en zou er zo weer bestellen.

snel verzonden, had het de volgende dag al in huis dus niks op aan te merken.

misschien een tip om makkelijker dingen te kunnen retourneren. was best een gedoe om alles handmatig in te vullen via de telefoon

Scorekaart voor Megekko