Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Prima webshop met een duidelijke site, redelijke prijzen en goede(en snelle) klanten service.

(Je moet hier blijkbaar vijftien woorden typen. Dat zijn er nu vijfentwintig, zesentwintig, zevenentwintig, ...)

Goede verpakking met voldoende extra verpakkingsmateriaal. Het product was een dag na bestelling bij mij aan de deur en ook hoe ze retourzendingen hebben georganiseerd werkt echt prima -- maar meer daarover hieronder.

Videokaart gekocht die helaas een klein defect bleek te hebben. Een van de ventilatoren ratelde met vlagen (klonk als beschadigde lager). Echt zo'n probleem waar sommige webshops moeilijk over gaan doen, of wat ze zelf in hun lawaaierige omgeving niet kunnen reproduceren/waarnemen.

Ik heb echter contact opgenomen met Megekko. Ik kreeg een uur later al antwoord, waarna ik een retour zending heb aangemaakt op hun site. Ook die was na ongeveer een uur al goedgekeurd, waarna ik een retourbon krijgt.

De kaart die avond nog (gratis) terug gestuurd. De kaart was de volgende werkdag terug bij Megekko, waarna ze me meteen een nieuwe hebben opgestuurd, die de dag daar na al weer bij mij was -- en gelukkig prima werkt.
Bij iedere relevante stap in het proces krijg je ook een tijdige mail (wanneer ze iets versturen, wanneer ze de retour zending hebben ontvangen enz.)

Uiteraard wil je het liefst niet met de klantenservice in aanraking komen omdat je product niet helemaal goed werkt, maar aangezien het soms niet anders kan, ben ik uitermate tevreden over de gang van zaken bij deze webshop. Je kan er met gerust hart je aankopen doen.

Megekko kwam uit als de webshop met de beste prijs voor een bepaald product, op dat moment. Je krijgt alle belangrijke productinformatie op de site.
Soms moet je wel goed zoeken. Specifieke informatie over verzendkosten bijvoorbeeld, is te vinden bij de faq, al staat het natuurlijk wel ook gewoon duidelijk bij de afrekening (of de tweakers prijsvergelijker). Prima dat er verzendkosten zijn. Alleen 'bepaalde' producten hebben dan weer geen verzendkosten, dat is toch vaag?
"Megekko : jij hebt er duidelijk verstand van!"

De 'over megekko' op hun site geeft aan waar ze voor staan.
Als je hier nog nooit eerder besteld hebt, zou ik je aanraden het goed te lezen voor je er bestelt en kijken of je je er in kunt vinden. Voor mij is het geen probleem mits de prijs goed is,

Maar serieus, die marketing? een facebook community-pagina?

Verzending was goed, had er voor gekozen het pakket op te halen bij een Pakket- en Briefautomaat en dat kon al de dag na de bestelling.

De doos is best wel opvallend, had niet gehoeven, maar tegelijkertijd moet ik toegeven dat het ook wel wat leuke elementen had;)

Er zat onnodige hellofresh reclame in, jammer.

De website is overzichtelijk en het is niet moeilijk om alternatieve producten te vergelijken. Goede prijzen en gratis verzending (voor het product dat ik kocht). Zeer snelle verzending en uitstekend verpakt.

Het bestelproces was zeer gemakkelijk. Ik zocht een nieuwe videokaart via de pricewatch en vond de beste deal bij Megekko. Omdat ik er eerder besteld had en goede ervaringen had was de keuze snel gemaakt. Het hele proces verliep soepel en binnen twee dagen had ik de videokaart in huis. Ik ben hiermee van een RX480 naar een 6700XT gegaan en ik kon niet blijer zijn.

Het enige wat ik graag verbeterd zou zien is de zoekfunctie. Deze is vaak onoverzichtelijk voor mijn gevoel.

Levering was gezet op twee dagen. Dit is ook gehaald en na twee dagen kon ik het product bij het PostNL punt afhalen. Het product was goed verpakt met schokdempend materiaal. Niks op aan te merken verder.

Super snelle levering, goede prijs en precies zoals je het wilt. Top bedrijf hier ga ik vaker bestellen.

Duidelijke en informatieve site met een soepel bestelproces. Na bestelling is de order makkelijk te volgen. Bestelling werd vlot en correct afgehandeld en de apparatuur was goed verpakt en in perfecte staat. Zo hoort iedere webshop gewoon te zijn.

bestellen ging snel en vlekkeloos als je voor half 22:30 besteld heb je het altijd de volgende werk dag in huis zelfs op Zaterdag! als je vrijdag besteld.

Reeds een Videokaart gekocht (MSI Ventus 3 Fan 4070) werkt perfect en prijs was goed.

ook vorige bestellingen met in 3 betalen gekocht wat nog niet veel websites doen, daarom raad ik ook iedereen Megekko aan.

altijd vriendelijk wanneer je hulp nodig hebt, en ze weten waar ze het over hebben bij Megekko.

Eenvoudig om te bestellen en betalen. Het was de gunstigste prijs voor de router. Beschrijvingen bij product waren voldoende, maar ik had me al elders georiënteerd, dus wist wat te kopen.

Ik was blij dat ze versturen via DHL, omdat postnl bij ons veel te laat levert. Nu was het de dag erop in huis, zoals verwacht.

Je kunt makkelijk betalen met verschillende betalingmethode waarvan Bancontact. Er achter krijg je per e-mail een confirmatie

Bestelling wordt geleverd het dag erna in vlaanderen (België). Ik vind het super 👌wat ook veel sneller is dan Amazon. PostNL > bpost 🥸

Is oke ... Nog te zien hoe klanten service is als er later problemen zijn

Voor het eerst hier wat besteld,MSI RTX 3060 videokaart :) wegens de goede reviews die ik over deze site had gelezen en de voordelige prijzen plus 30 dagen bedenk termijn en 3 jaar garantie.
Site ziet dr goed uit en artikel was ook makkelijk te vinden.

Dus al met al zeer tevreden.

Videokaart werd heel goed verpakt en had het voor s'avonds 23.00 besteld en de volgende dag was het er al,al heb ik het bij een pakketpunt laten bezorgen.

Laptop besteld voor school. Goed vertrouwen in Megekko omdat ik hier laatst ook mijn pc parts heb besteld. Mijn pc parts waren snel binnen en daarom koos ik ervoor direct weer te bestellen bij Megekko. Goede kwaliteit, service en levering!

De volgende dag was het binnen. Goede stevige dozen die goed gevuld waren met luchtzakken zodat de laptop niet tegen de doos aan tikt.

Leuke upgrade set gekocht voor mijn msfs setup. Mijn vorige pc heb ik ook bij megekko gekocht vanwege m'n goede ervaring met hen en was dus mijn 1e keus ook weer op hun site te kijken voor wat nieuws. Componenten die ik zocht waren snel gevonden in de webshop en met nette prijzen en leuke acties. Nog een mailtje naar hen gestuurd en super snel reactie terug. Met hun klantenservice zit het wel snor

Volgende dag geleverd en goed verpakt in stevige dozen met voldoende luchtzakken zodat niet alles tegen mekaar klappert tijdens vervoer

Mail gestuurd ter info dat ik 2 bestellingen had en ook in 1x konden verzenden om verzendkosten te besparen. Zeer snel reactie terug gekregen

Ik had snel een nieuwe SSD nodig. Via de pricewatch uitgezocht, en Megekko was 1 van de goedkopere die binnen 24 uur kon leveren. Bestelproces is zoals verwacht, geen verrassingen.

Verzonden met PostNL, met duidelijke communicatie over het verloop van de bestelling bij elke stap.

Laatste tijd veel spullen besteld bij Megekko. Gaat altijd prima. Goede prijzen, duidelijke website, je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Verzending is zoals met al mijn andere bestellingen goed gegaan. Bij deze bestelling had ik wel 1 dag vertraging, omdat het product dat ik had besteld wat langer nodig gehad om geleverd te worden. Daar had ik al rekening mee gehouden. Geen probleem dus. Voor de rest zijn al mijn bestellingen onbeschadigd aangekomen.

Ik had voor wat andere spullen die ik had besteld gebruik gemaakt van het 30 dagen retour beleid. Ik had de laatste tijd best veel besteld en achteraf eigenlijk ook wat dingen die ik toch niet nodig had. Ik kreeg vrij snel antwoord op mijn retouraanvraag en ook op mijn extra mailtje met het verzoek een deel van de retouraanvragen te annuleren. Voor de artikelen die ik had teruggestuurd heb ik het aankoopbedrag snel terug gekregen. Ik ben zeer tevreden over deze webshop.

Tegenwoordig is het geen garantie meer dat als een bedrijf een paar jaar geleden goed was, dat dat nu nog steeds zo is. Jaren geleden overgestapt van Alternate naar eigenlijk altijd wel megekko en tot nu toe is dat al zeker 5 jaar erg goed bevallen.

Omdat we woensdag niet thuis waren en er dingen niet op voorraad waren had ik zondag avond ingevuld dat ik het de week daarop op donderdag wilde ontvangen. Alles was woensdag avond verzonden en kwam precies donderdag aan.

Deze bestelling was er niets mis, maar bij de bestelling hiervoor had ik een moederboard DOA, binnen 24 uur was alles via de klantenservice geregeld, board teruggestuurd en 5 dagen later had ik een nieuw moederbord.

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor Megekko, de computerwebsite die mijn verwachtingen overtrof. Als gepassioneerde tech-liefhebber en fervente online shopper heb ik verschillende elektronica-winkels bezocht, maar Megekko heeft me positief verrast met hun uitstekende service en kwaliteit.

De website van Megekko is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Ik vond het zeer eenvoudig om door hun uitgebreide assortiment te bladeren en de producten te vinden die ik zocht. De duidelijke categorieën, filters en zoekfunctie maakten het winkelen een plezierige ervaring.

Megekko heeft een indrukwekkend assortiment aan computerproducten en accessoires. Van krachtige processors en grafische kaarten tot de nieuwste gaming gadgets, ze hebben het allemaal! Wat me echt opviel, was hun competitieve prijsstelling. Ik heb vergeleken met andere online winkels en Megekko bood vaak de beste deals aan.

Mijn ervaring met Megekko was ronduit uitstekend. Ze hebben bewezen een betrouwbare en professionele computerwebsite te zijn, en ik zal zeker weer bij hen winkelen voor al mijn toekomstige elektronica-aankopen. Hun combinatie van een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, klantenservice van topkwaliteit en zorgvuldige verzending maakt Megekko een van mijn favoriete online winkels.

Ik beveel Megekko van harte aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige computerproducten en een geweldige winkelervaring. Ga zo door, Megekko!

Mijn bestelling werd binnen de beloofde levertijd geleverd, goed verpakt en in uitstekende staat. Megekko heeft duidelijk veel aandacht besteed aan het verpakken van de producten om eventuele beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Ik waardeer het dat ze zorg dragen voor de klanttevredenheid vanaf het moment van aankoop tot aan de levering.

De klantenservice van Megekko verdient een speciale vermelding. Ik had een vraag over de compatibiliteit van een bepaald moederbord met mijn CPU, dus besloot ik contact op te nemen met hun klantenservice. Ze reageerden snel, waren zeer behulpzaam en gaven me gedetailleerd advies om het juiste product te kiezen. Het voelde alsof ik te maken had met echte experts die wisten waar ze het over hadden.

Ik was op zoek naar de DS620Sslim van Synology.

Op het moment dat ik wilde bestellen was Megekko de goedkoopste, maar daar was ik niet per se naar op zoek. Ik was op zoek naar 1 van mijn favoriete, betrouwbare webwinkels en van die webwinkels stond Megekko wel bovenaan, geen moeilijke keuze dus.

Makkelijk via de website besteld. Laatste paar jaar krijg ik soms bestellingen binnen waar geen 'omdoos' meer om zit, dus direct de doos zoals de leverancier hem ook verstuurd of hoe je het product in de fysieke winkel koopt. Het is altijd nog goed gegaan, maar ik voel me er niet heel prettig bij. Megekko stuurde de doos keurig in een Megekko doos met ruim voldoende luchtzakjes om het geheel stevig te maken.

De 'belofte' voor volgende dag bezorgd werd ook keurig gehaald, gelukkig via PostNL.

Betaling ging ook prima, veel keuze uit hoe te betalen en mijn manier ging, zoals verwacht gewoon goed.

Verder heb ik over dit product geen contact met ze gehad, dus veel spannender wordt deze review niet. Makkelijk besteld en perfect bezorgd, dus ik kan niet anders dan uitstekend beoordelen in dit geval.

Perfect op tijd geleverd en bovendien (het belangrijkste) was de NAS perfect ingepakt. Zo zie ik het graag, met hun eigen Megekko omdoos.

Ik onlangs heb ik mijn pc ge upgrade. De onderdelen heb ik besteld via Megekko. Ik heb voor Megekko gekozen omdat de prijzen van veel onderdelen goedkoper zijn dan bij andere concurrenten. De onderdelen kwamen netjes op tijd zoals gemeld en uitstekend verpakt geen kapotte onderdelen. Echt perfect

---

Ik heb geen klachten dus ik heb nog niet echt met klanten service contact gehad.

Goede bezorging van PostNL. Alles netjes oprijd zoals gemeld op de site. Alles was stevig en netjes verpakt geen losse dingen in de pakketjes geen kapotte onderdelen. Alles werkt perfect in een keer. Echt tevreden.

Top site voor electronica etc. Makkelijk om computers op samen te stellen dankzij de grote hoeveelheid informatie en specs die je makkelijk terug vindt.

Snel geleverd en alles goed ingepakt zodat er niks kapot gaat. Ook wordt u goed up-to-date gehouden dankzij een track & trace.

Makkelijke site , goede prijzen , duidelijke communicatie, verzenden verloopt altijd na behoren

Zeer tevreden

Goed altijd de beloofde datum ,meerdere mails met status updates , altijd op de beloofde datum of eerder , en wat
Door de brievenbus kan krijg je ook door de brievenbus

Bij problemen altijd zelfde dag reactie , altijd een gepaste oplossing en altijd nette reacties en taal genruik

Scorekaart voor Megekko