Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk heb een aantal SSD kaarten besteld. De communicatie en updates over de levering waren goed. Het product was vlot geleverd. Ik heb geen gebruik hoeven maken van de klantenservice, dus daar kan ik weinig over zeggen.
VerzendingHet product had ik vrijdag aan het eind van de ochtend besteld. Om 18:00 uur kreeg ik de update dat het verzonden was en zaterdag om half 2 's middags was het bezorgd. Goed verpakt en onbeschadigd.
AlgemeenNieuw moederbordje op de kop getikt.
Snelle levering dus das fijn de website heeft wat aandacht nodig om het wat overzichtelijker/makkelijker te maken.
Niet dat ik niet kon vinden wat ik zocht maar het was wat omslachtig uiteindelijk hier op tweakers. De vergelijking gemaakt tussen moederborden en de beoogde cpu/apu's en wat randapparatuur omdat het bij megeko nogal short aan de info die je eigenlijk echt wilt weten in plaats van het verkoop praatje
Voor de rest alles kwam snel aan en in goede orde
Alles kwam snel en in goede orde aan dus geen klachten op dit gebied. Maar zoals ik al zei de website kan veel beter.
AlgemeenDuidelijke website. Producten zijn overzichtelijk gerangschikt en voorzien van specificaties. Bestelling eenvoudig geplaatst en snelle levering!
AlgemeenSimpelweg goed met een goede klantenservice en snelle rma/retour afhandeling met een goede/accurate terugkoppeling en snelle terugbetaling.
VerzendingMet vermelding van verzending en bevestiging door KPN was alles goed verpakt met een snelle KPN levering.
KlantenserviceNa aanmelding voor een vraag over een probleem dezelfde dag een terugkoppeling met antwoord voor een goede aanpak en afhandeling.
AlgemeenNieuwe GPU gescored, Gpu was ook heel scherp geprijst 10eu duurder dan de goedkoopste maar daar krijg je wel een stukje zekerheid (van een gevestigde naam) en een actueel garantie overzicht (onder je account) van al je bestelde hardware en snelle levering voor terug.
VerzendingIk bestelde op vrijdag na 5 uur een nieuwe GPU met de next delivery belofte, daar ben ik altijd een beetje skeptisch over máár ik had hem zaterdag al om 10:30 binnen, best sick.
KlantenserviceIk heb mn hele pc bij megekko gehaald vanwege de bovenstaande redenen; zekerheid en garantieoverzicht. Ze hebben ook grappige verpakkings tape 5 ster +
AlgemeenRechtstreeks van de pricewatch naar Megekko een camera besteld. Mooie prijs en snel bezorgd.
Ik had nog een account uit 2014. Toen een PC in losse onderdelen besteld en dat was ook goed.
De camera kwam goed binnen. Ook een kabeltje erbij besteld. Samen in een prima doosje.
AlgemeenNa heel wat jaren weer wat systemen aan het upgraden. Altijd scherpen prijzen en snelle levertijden. Verschillende keren wat besteld en altijd de volgende dag goed verpakt binnen.
VerzendingSnelle levering, elke keer goed verpakt. Voor 22:30 bestellen is elke keer nog de volgende dag in huis. Niks op aan te merken.
AlgemeenIk had dringed een SSD nodig. Zondag na 22:00 uur besteld morgen om 8:00 uur thuis. Dat was heel snel.
VerzendingZondag na 22:00 uur besteld morgen om 8:00 uur thuis. Dat was heel snel. d
AlgemeenEenvoudig bestelproces en spullen snel in huis!
UTP patch panel gekocht om mijn utp kabel op af te werken in meterkast.
Snel gevonden op de website. Na bestellen is het snel verzonden en volgens afspraak ontvangen!
AlgemeenNvme 1TB van Samsung besteld vrijdag na de middag deze dag erop geleverd.
Top service snelle levering.
Reeds meermaals bij megekko besteld altijd tevreden.
Dag erop geleverd binnen de 24h in samenwerking met postnl. Tracker aanwezig met de mogelijke leveringstijd.
KlantenserviceNa aankoop instant mail van bestelling, hierna mail van goedgekeurde betaling. Nog geen paar uur later pakket klaar voor ophaling postnl.
AlgemeenDankzij de goede reviews en de lage prijs, voor de eerste maal een videokaart besteld bij Megekko.
VerzendingDe levering was voorzien voor binnen 24 uur. Ik maakte de keuze voor 1 dag later wegens afwezigheid. De levering was precies volgens de afspraak en ik kon bovendien meevolgen via mail en via een website.
AlgemeenSuper veel aanbod met goede prijzen. De website zit goed in elkaar.
Een pc-builder zou nog een mooie toevoeging zijn als optimalisatie.
Super veel aanbod, en de verzending was erg goed. Je krijgt direct mail na je bestelling en de updates over de verbinding zijn ook top. In tegenstelling tot anderen pc webshops is Megekko zeer sterk in de communicatie!
KlantenserviceGeen contact gehad. Was niet nodig, de geautomatiseerde e-mails waren duidelijk. Bij inhoudelijke vragen word je doorgestuurd naar de FB pagina waar veel pc experts zich bevinden.
AlgemeenVideokaart besteld, bestelling ging eenvoudig voor een scherpe prijs. Pakket is snel en volgens afspraak geleverd
VerzendingPakket was snel en volgens afspraak geleverd. Was in een mooie kleine doos verpakt, scheelt weer afval
AlgemeenZe hadden alle onderdelen die ik wilde hebben om mijn pc samen te stellen voor een scherpe prijs.
VerzendingVerzending kwam op tijd en in goede orde. Niks op aan te merken.
(Ik moet blijkbaar 15 woorden gebruiken voor dit veld, vandaar deze zin)
Algemeenvolgende dag geleverd, netjes gedaan. spullen ook prima, prijs goedkoopste, geen verzendkosten. wat moet je nog meer?
Verzendingvolgende dag geleverd, netjes gedaan. spullen ook prima, prijs goedkoopste, geen verzendkosten. wat moet je nog meer?
AlgemeenZeer gemakkelijke bestelsite. Toevallig vandaag in de krant dat mijn gekozen laptop de beste in zijn prijsklasse is.
VerzendingMocht zelf ingeven welke dag geleverd moest worden, dat ging probleemloos. De laptop bevalt heel goed, lekker licht en dun en snel.
AlgemeenHier al vaker dingen besteld en tot nu toe altijd goed gegaan.
Ditmaal een Seagate FireCuda 530 besteld voor in mijn server, ik had 'm snel nodig en had 'm ook al netjes de volgende dag binnen.
Het artikel was goed verpakt, niets op aan te merken. Gewoon in een niet al te grote doos met wat luchtzakjes.
AlgemeenLaptop besteld bij Magekko. Nette webshop goede communicatie per mail. Geen gekke dingen. Gewoon recht toe recht aan. Kortom, zoals het hoort.
VerzendingProduct was snel verzonden en ook gewoon netjes op tijd binnen. Netjes en stevig verpakt.
AlgemeenTwee harddisks gekocht met spoed omdat mijn RAID degraded was. Gelukkig hebben ze volgende dag levering (waar je ook voor betaald) en om er zeker van te zijn dat het afgeleverd zou worden liet ik het leveren naar een PostNL afhaalkluis.
Maar je raad het al, daar is het nooit aangekomen, direct getracht contact op te nemen met Megekko, op hun website staat geen telefoonnummer, maar gelukkig hier op Tweakers vond ik die wel, alleen die was dus niet in gebruik. Uiteindelijk maar een mail gestuurd (geen andere manier van contact mogelijk) en dan krijg je de reactie "Het niet hebben van een telefonische helpdesk is een bewuste keuze en dit zie je terug in de prijs. "
Dat is gewoon bullshit, hun prijzen zijn ongeveer gelijk aan de rest, daarnaast zijn ze verplicht telefonisch bereikbaar te zijn voor klanten. Juist voor dit soort dingen. (Tweakers zou ze moeten blokkeren als ze niet voldoen aan de wetgeving)
In ieder geval wilde ze de bestelling niet annuleren omdat deze nog onderweg was. Ruim een week later pas kwam PostNL aan mijn deur met het pakketje, blijkbaar terug gevonden, maar sowieso had die nooit naar mijn huis moeten komen! Direct retour gestuurd want had uiteraard inmiddels al elders harddisks gekocht.
Nu nog wachten tot ik mijn geld terug krijg.
In het verleden ook wel bij ze besteld, dat ging redelijk goed, maar alleen het feit dat ze zich niet aan de wetgeving willen houden en ze alle schuld van zich afschuiven, sorry, maar jullie kiezen voor deze vervoerder en jullie doen niks voor de klant...
Ook zijn ze erg kortaf via de mail, totaal niet klantgericht.
Ruim een week vetraging voor "next day delivery". Doen geen moeite om er achteraan te gaan.
KlantenserviceOnbereikbaar via de telefoon (niet eens een telefoonnummer op de site), mail is kortaf, niet vriendelijk, niet oplossingsgericht.
AlgemeenDe mogelijkheden in de zoekfunctie is in de afgelopen tijd flink verbeterd. De artikelen kunnen goed gefilterd worden. Zodra de onderdelen op voorraad zijn
worden ze binnen 24 uur verstuurd. wanneer een artikel een RMA moet worden aangevraagd behandeld zij als het kan op dezelfde dag en krijg je in 72 uur de artikel die het doet terug.
Wanneer artikel op voorraad zijn worden ze binnen 24 uur verstuurd.de verpakking is groot maar hebben ook veel luchtkussens om artikelen zo goed mogelijk bij jouw te leveren
KlantenserviceAls je een verkeerd optie klikt voor het aanmelden van een probleem. Krijg je redelijk snel een mailtje terug welk optie jij moet kiezen.