Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Megekko is een fijne overzichtelijke webshop.
Ik vind vooral de productfilters fijn omdat die echt bruikbaar zijn ipv generieke filters.
Verzendkosten zijn laag en dat is fijn als je even iets kleins wilt bestellen.

Snel geleverd via PostNL.
Geen overdreven grote verpakking.
Goede communicatie over de mail van de status van het pakket.

Ik heb recentelijk een aankoop gedaan bij Megekko.nl en ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring buitengewoon positief was. Van begin tot eind bood deze online winkel alles wat ik nodig had en meer.

Allereerst viel me de gebruiksvriendelijke website op. Navigeren was een fluitje van een cent, en het assortiment was indrukwekkend. Of je nu op zoek bent naar computeronderdelen, elektronica, gadgets of andere technische apparatuur, Megekko.nl heeft het allemaal.

Het bestelproces was snel en efficiënt. De website bood gedetailleerde informatie over de producten, inclusief specificaties, prijzen en beschikbaarheid. Ook werden duidelijke afbeeldingen weergegeven, wat het gemakkelijker maakte om de juiste keuze te maken. Daarnaast vond ik het erg handig dat de website productrecensies van andere klanten toonde, wat mijn besluitvorming vergemakkelijkte.

Wat me echt opviel, was de snelle levering. Mijn bestelling werd zoals beloofd binnen de afgesproken tijd geleverd, goed verpakt en in perfecte staat. Ook de klantenservice van Megekko.nl verdient een pluim. Ze waren snel en behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen.

Een ander aspect dat ik waardeerde, was de prijsstelling. Megekko.nl bood concurrerende prijzen en zelfs aanbiedingen en kortingen op bepaalde producten. Dit maakte mijn winkelervaring nog aangenamer.

Al met al kan ik Megekko.nl van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar technische producten. Ze bieden een uitstekende selectie, geweldige prijzen en uitmuntende klantenservice. Ik zal zeker in de toekomst opnieuw bij hen winkelen.

Al een aantal keer bij Megekko besteld. Bestelling gaat makkelijk, en levering gaat ook snel.

Van uit de pricewatch zijn de producten makkelijk in een winkel wagentje te stoppen, en daarna te bestellen.

Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit rechtstreeks op de site iets gezocht, en daarna besteld. Alles gaat via de pricewatch

De producten werden netjes verpakt, en snel verstuurd. Ook de communicatie hier over is goed op orde. Je krijgt netjes mail, en status updates over de pakketten.

Ik heb onlangs twee keer G.SKILL 1600MHz geheugenkaarten aangeschaft via Megekko.nl en ik ben buitengewoon tevreden met mijn aankoop.

De prijs van de geheugenkaarten was ook 2 keer zo goedkoop ter vergelijking met andere opties.

Een dag erop verzonden, 2 dagen later binnengekregen. Bestelling zat netjes in een kartonn doosje.

GPU besteld bij Megekko. AMD coupon voor Starfield werd de zelfde avond nog gemaild en de bestelling volgende dag ontvangen. Niks aan op te merken.

Zelfde avond verzonden, dag erop ontvangen. Bestelling zat netjes in omdoos en was prima verpakt.

Scherpe prijzen, korte leveringsduur en nog nooit problemen mee gehad. De site is makkelijk te gebruiken en heeft geen onnodige functionaliteiten die de gebruikerservaring ten kwade doen.

De verzending was snel, op tijd en zonder problemen. Het was binnen een dag geleverd en dat terwijl ik het de vorige dag op een laat tijdstip bestelde.

Ze doen het goed. Leuke aanbiedingen, echter houd het daarbij op en zal het snel mis gaan.

Gaat zoals afgesproken. Leveren snel en goed met post nl. wordt goed op de hoogte door

Nu komt het leuke.

Retour gestuurd product zou zogenaamd schade hebben. Nou knap weetje, eruit gehaald en gelijkt terug doos in en retour gestuurd. Domme mail contact met klantenservice kan niet beter. Ze kunnen niet eens normaal gesprek voeren want ze hebben toch altijd gelijk. Heb verder nog 2 producten bij hun gekocht, zoals tv, enzovoort deze gaan vandaag met retour.

Tip: koop hier niks want zodra je het hebt is het dus ook van jou en kun je niet retourneren. Maak overal fotos van voordat he t retourneert

Prijsstelling is goed, levering is razendsnel, product sortering was ruim genoeg om alle benodigde artikelen bij dezelfde shop te kunnen halen.

Goed verpakt, razendsnelle levering, tijdens kantooruren levering is ook prettig zodat we er gelijk mee aan de slag kunnen.

bestelling was makelijk te vinden en te vergelijken met andere producten, betalling
is makelijk met veel keus hoe

levering van de product binnen drie dagen t'huis fatsoenlijk ingepakt en zonder beschadiging en tevreden met product

klantenservice heeft mij goed geholpen is prompt en vriendelijk en lost mijn probleem snel op

ik ben zeer tevreden van de toelichting van producten te zoeken, kopen en betalen
via het internet

werd optijd geleverd en zorgvuldig ingepakt, betaling geen probleem en product binnen drie dagen thuis

klantenservice zijn snel efficient en snel beantwoorden en erg vriendelijk. Ik kan zeggen mijn evaring raad ik aan anderen computer kennisen

Makkelijke bestelling - ben reeds jaren klant en steeds tevreden over aanbod en prijzen, sommige promoties zijn zeker de moeite waard.

Deze keer eigenlijk zeer teleurgesteld over de verpakking van het aangekochte artikel:
1. het betrof een HDD welke blijkbaar een OEM of BULK product was, dat niet in een individuele kartonnen verpakking (rond bubbel folie) beschermd werd. Het artikel werd - naar mijn mening - onvoldoende verzekerd (correct vast geklemd) in de verzend doos - bij aankomst kon je er gewoon los mee rammelen en had de HDD vrij spel in de doos. Aangezien dit een spare HDD was, had ik opzij willen laten liggen voor "later". maar door de bar slechte verpakkingswijze zal ik de schijf onmiddellijk moeten in dienst nemen (of testen).
2. indien het om bulk-of OEM producten gaat of als niet om indiviueel verpakte artikelen gaat zou het in de artikelomschrijving mogen vermeld worden, en zou Megekko de nodige voorzorgen moeten nemen bij verzending.

Wanneer ik bij de waardering "geen mening" selecteer komen er toch 5 "lege" sterren op de review - ik zou het eerlijker vinden (ook visueel) dat als het niet van toepassing is of men geen mening heeft dit onderdeel ook niet in de review verschijnt - daarom vindt ik dat de 5 sterren een beter (positiever) beeld leveren.
de 5 lege sterren zouden als zeer negatieve review kunnen geïnterpreteerd worden - en dat is zeker mijn bedoeling niet.

Prima shop met snelle levertijden. Prijzen zijn niet
te hoog en leveringen elke keer op tijd.

Voor 22.30 besteld en volgende dag in huis. Nu vaak genoeg getest en elke keer gelukt 😀

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij Megekko, en het gaat ook van complete computeronderdelen-sets tot usb-sticks. Dit ging allemaal prima, ook de acties waren altijd fijn.

Levertijd van de onderdelen was erg snel, je had het binnen 2 dagen al in huis. Wel vond ik het apart dat ik 2 bestellingen had gedaan die allebei met een aparte bezorgservice kwamen (1 met postnl en 1 met DHL). Hierdoor moest ik dus op 2 verschillende momenten aanwezig zijn. Niet erg, maar wel opmerkelijk. Verder niks op te merken.

Eigenlijk weinig contact gehad met klantenservice, aftercare is goed, betalingen gingen goed. Verder niks op te merken.

Ik bestel vaak bij Megekko,

Ik heb nu een 8TB harddisk besteld voor mijn NAS.

Voor x besteld de dag daarop in huis dat is super geregeld.

Ook achteraf betalen is fijn met veel optie keuze.
Alleen jammer dat het geen gratis bezorging is zoals bij de meeste bedrijven.

Alles is altijd goed verpakt.

Als je iets niet snapt of niet uitkomt dan neem je contact op en ze hebben altijd een oplossing voor je.

Prima bedrijf.

Niet per se de goedkoopste, wel een ruim assortiment en duidelijk en eerlijk over de verzending. Ik weet liever precies wanneer het binnenkomt dan dat men schermt met "voor XX besteld, binnen YY in huis" en dan drie dagen niks laat horen.

En ergens tussen 2021 en 2023 heeft Megekko hun systemen aangepast, waardoor je zelfs de inhoud van je bestelling in je mailbox te zien krijgt zonder terug naar de webshop te moeten!

Doe mij een iPad a.u.b..

Op verschillende gebieden ervaring gehad met Megekko en allemaal positief.
RMA via Megekko helemaal goed gegaan, duurde wel even maar dit lag aan de fabrikant.

Verkeerd besteld artikel retour sturen ging ook vlot en soepel.

Meerdere bestellingen snel bezorgd, en goed op de hoogte gehouden ook qua coupons waar ik recht op had.

snelle levering, werd goed op de hoogte gehouden met accurate updates mbt de verzending. Producten goed verpakt

snelle response vanuit klantenservice, goede after sales en werd wederom goed op de hoogte gehouden

Ik ben erg tevreden met een recente aankoop bij Megekko. Eerder heb ik RAM-geheugen gekocht en onlangs een nieuwe CPU bij. De website is overzichtelijk, de prijzen zijn goed en de levering was snel en zonder veel moeite. De producten waren daarnaast ook goed verpakt. Megekko komt bij mij zeker op het lijstje van betrouwbare plekken om iets te kopen.

Bezorging was zoals verwacht en zonder enkele problemen. Pakket was daarnaast ook goed verpakt waardoor ik een goed gevoel had dat er niks stuk zou zijn gaan.

's nachts besteld en de ochtend erna nog een aanpassing aan de order aangevraagd per mail. Dit werd super snel opgepakt en verwerkt. Pakket was diezelfde dag nog verzonden en het was goed verpakt.
Helemaal top. Dit was voor mij de eerste keer via Megekko maar zal er absoluuut vaker gaan bestellen.

Goed verpakt in een stevige doos met luchtkussens, en het pakket werd heel snel verzonden. ('s nachts besteld, dezelfde dag nog verzonden)

Ik wilde een aanpassing doen aan de order, dit werd via mail snel opgepakt door de klantenservice. Daar kunnen veel andere bedrijven nog iets van leren! Top!

Met scherpe prijzen en een groot assortiment aan onderdelen kan ik bij Megekko eigenlijk altijd wel thuis voor mijn hobby.

Een keer een defect product ontvangen, teruggestuurd en zonder enige moeite of discussie een nieuw en perfect functionerend product teruggekregen.

Ze hebben altijd heel lage prijzen, goede service inclusief een goede klantenservice!

Laatst kwam ik erachter dat mijn ram modules storingen veroorzaakte in mijn pc. Retour is binnen 1 dag geaccepteerd.

De levering was op tijd, de website laat je ook een voorkeur kiezen tussen postnl/dhl. De laatste tijd vind ik hier best een behoefte aan, doordat dhl bezorgers in mijn complex de bestelling gewoon bij de deur zouden laten staan terwijl postnl gewoon netjes wacht (vooral als ik een handtekening zou moeten zetten).

Maar 1 keer gehad dat het 1 dag later kwam dus daardoor goed ipv uitstekend!

Zoals al eerder gezegd, retour is binnen 1 dag geaccepteerd en de klantenservice reageert ook dezelfde dag nog op emails die gestuurd worden!

Scorekaart voor Megekko