Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Bestellen gaat goed, betalingsverwerking snel, levering binnen 24 uur. Zeer tevreden. Doen wat ze beloven.

Vier harddisks besteld , snelle levering is goed en bezorging verpakking top geregeld.mijn volgende bestelling zal snel weer volgen.

Geen contact nodig geweest , algemene bestelling Communicatie updates zijn goed. Een voorbeeld voor andere collega leveranciers.

Een aantal losse componenten voor m'n nieuwe build waren bij deze winkel het goedkoopst. Goede ervaring met eerdere bestellingen, dus doorgeklikt vanuit de Pricewatch en besteld!

Niet alles was op voorraad, maar dat stond duidelijk aangegeven en werd vervolgens ook keurig op tijd geleverd

Tussentijdse status updates van de voortgang (verwachte leverdatum), en vervolgens goed verpakt in luchtkussens geleverd door DHL.

Het bestellingsproces ging soepel, alles was duidelijk en het product was netjes op tijd verzonden, goed ingepakt.

Het pakket was goed ingepakt, was op tijd verzonden en op tijd afgeleverd. Prima service!

Megekko had het juiste product op de beste tijd voor de leukste prijs, een zéér speciale aanbieding van de nieuwste MSI Game laptop.
Bestelproces en betaling liep als een goed geolied machientje.

Laptop kwam in een stevige buitendoos en binnen de geschatte tijd door Megekko en Post.nl en werd geleverd met een glimlach.

Klantenservice heb ik in het verleden een keer een beroep op moeten doen en werd met zorg prima afgehandeld.

De enige webshop die ik tegenkwam waar ik een samengesteld zelfbouwpakket voor pc systemen kon kopen. Het was de eerste keer dat ik een pc zelf opgebouwd heb. Het was een uitstekende ervaring; zeer competitieve prijzen, uitgebreide keuze, duidelijke communicatie, super snelle levering en goede service. Ik had het wel leuk gevonden moest er een kleine handleiding of instructievideo van Megekko zelf voor de aangekochte pc build aanwezig zijn. Dit zou het nog eenvoudiger maken.

Ik ben verkocht voor Megekko en kom zeker nog terug.

Zeer handig dat je nog tot 22u30 kan bestellen en je verzending de dag nadien mag verwachten. Componenten werden goed beschermd verzonden.

Goede geautomatiseerde communicatie over het aankoopproces en de verzending. Dit geeft vertrouwen in Megekko en de producten.

Duidelijke site, overzichtelijk en handig. Ruim aanbod. Ik heb de paar keer dat ik Megekko heb gebruikt geen enkele problemen gehad met te vinden wat ik zocht en met het bestellen.

Vaker bij Megekko besteld. Paar jaar geleden mijn volledige PC en nu 2 jaar later wat upgrades (M.2 SSD en extra RAM) en beide keren kwam alles keurig op tijd en snel aan, en alles prima verpakt en in orde

Het product welke ik zocht was hier het goedkoopste.
Ik heb al vaker via Megekko besteld en ben hier altijd zeer tevreden over geweest.

Het enige minpunt is dat sommige producten hier een stuk duurder zijn dan op andere websites, maar dat is omgekeerd zeker ook m zo.

Goede snelle bezorging. Het product was goed verpakt. Enige minpunt is dat het product in de brievenbus geleverd werd terwijl het toch een redelijk duur product was.

Het vinden van de producten ging gemakkelijk, vooral als je weet waar je naar op zoek bent. Makkelijk om te vergelijken en filteren op soorten. Filteren op kleur zou voor sommige producten een mooie extra optie kunnen zijn.

Producten worden goed verpakt en geleverd zoals beschreven op de site. Tip: goed kijken naar de verzendtijd van de producten.

De site is prima. Ik merkte wel op dat de zoekfunctie voor specifieke producten niet heel gemakkelijk is en dat je niet altijd het product vindt die je zoekt. Dit kan naar mijn mening dus beter. Voor de rest een prettige en gemakkelijke ervaring met het plaatsen van mijn bestelling.

Verzending is snel en veilig verlopen. De monitor die ik besteld had werd echter in zijn ‘eigen’ doos verzonden wat ik persoonlijk wat raar vond. De doos is gelukkig niet beschadigd tijdens het vervoeren dus al met al een goede ervaring.

Al vele jaren koop ik PC onderdelen bij deze webshop en altijd naar volle tevredenheid. Communicatie, verzending en service zijn uitstekend op orde bij Megekko.

De verzending biedt de gewenste keuzes en geschiedt vrijwel altijd binnen de aangegeven periode. In het uitzonderlijke geval dat het langer duurt word je goed op de hoogte gehouden.

Voor een bedrijf dat met kleine marges werkt is mijn (beperkte) ervaring met de klantenservice uitsluitend positief. Tussen de vele in de loop der tijden bestelde artikelen was er in twee gevallen sprake van een DOA en de procedure voor vervanging is eenvoudig en wordt snel uitgevoerd.

Fijne webshop, ik heb in de afgelopen jaren meerdere bestellingen gedaan bij Megekko. Bestellen en betalen is snel en gemakkelijk.

Verzending + bezorging zijn snel en betrouwbaar en levertijden zijn zoals aangegeven op de site. Meestal bezorgd door PostNL (soms DHL) en voor een kleine bijbetaling is avondlevering mogelijk.

Contact met de klantenservice is alleen mogelijk via email maar daarin zijn ze wel snel en duidelijk. Helaas waren ze niet echt flexibel en uiteindelijk hebben ze mijn issue niet opgelost. De klantenservice dacht wel mee over een oplossing maar ze hadden mij daarin meer tegemoet kunnen komen.
Eerder heb ik een keer een licht gebruikt item geretourneerd en dat was toen geen enkel probleem.

SSD en geheugen besteld. Ging zoals altijd weer vlekkeloos, bestelproces was makkelijk en de bevestigingsmail was zo binnen.

De verzending was, zoals op de website stond aangegeven, keurig dezelfde dag verstuurd. Waardoor ik het op tijd binnen had.

Uitgebreid assortiment met vaak gunstige prijzen. Snelle levering, vaak binnen 1-2 dagen al. Tot nu toe één keer klantenservice nodig gehad. Ook daar niks negatiefs over.
Al met al een prima webshop, een aanrader.

O.a. een losse HD besteld. Deze was in 1 laag bubbelplastic gewikkeld, en maar anderhalf luchtkussen eromheen in de doos. Is via klantenservice opgelost.
Andere keren altijd alles prima verpakt binnengekregen binnen de verwachte verzendtermijn.

Een vraag gesteld over een nogal spaarzaam verpakte HD. Geen zichtbare schade maar wel zorgen over mogelijke stootschade tijdens het transport.
Zeer snel reactie gekregen, ik mocht de HD kosteloos retour sturen. Zonder aarzelen een nieuwe HD opgestuurd gekregen, dit maar driedubbelgoed verpakt.
Inclusief het wachten op bezorgdiensten binnen 5 dagen helemaal afgehandeld.

Niks dan lof over de klantenservice!

Ik was op zoek naar een waterkoeling voor mijn pc. Na wat zoeken kwam ik op Megekko terecht. De site zag er overzichtelijk, duidelijk en netjes uit dus heb ik vrij rap besloten de koeling op Megekko te bestellen.

Ik heb een aantal dagen langer moeten wachten omdat de koeling niet eerder geleverd kon worden. Wat de reden daarvan is maakt me niet heel veel uit want ik werd echt heel goed op de hoogte gehouden hierover. Kunnen andere bedrijven nog veel van leren.

Ik zou Megekko zeker aanraden bij familie en vrienden en vanaf nu is dit mijn onderdelen huis.

Product is prima maar had niks anders verwacht. Ziet er goed en strak uit en werkt naar behoren. Installeren was ook geen probleem verder.

Ze hebben me heel goed op de hoogte gehouden omdat er wat vertraging was.
Werd via mail tijdig op de hoogte gebracht.

Bestelling en betaling oké beloofde giftkaarten zijn nooit toegewezen gewoon belazerd en bestolen door Megekko

Verzending was prima in orde echter de afhandeling van de giftcards was beneden alle peil

Na 8 e-mails over het niet werken van de giftcards heeft men nooit meer gereageerd

Weer eens wat besteld bij Megekko omdat ze wederom de voordeligste waren. Dit maal een nVME SSD. En daarbij natuurlijk altijd fijn dat als je voor 22:30 bestelt het de volgende dag geleverd krijgt al. Enkel positieve ervaringen met ze.

Al aardig wat keren bij ze besteld, altijd goed vooralsnog. Geen defect of tegenvallend product bij ze vandaan vooralsnog, altijd goed verpakt, volgende dag in huis, snelle en duidelijke bestelling/afhandeling. Helemaal prima.

Afgelopen week een nieuw systeem voor mijzelf aangeschaft. Megekko bleek de goedkoopste. Ik heb redelijk laat besteld, ergens einde van de middag, maar kreeg alsnog alles de volgende dag thuisbezorgd. Erg prettig! Daarnaast is het handig dat je je winkelwagen makkelijk kunt delen met anderen.

Einde van de middag besteld, volgende dag alles al in huis. Producten waren goed en stevig verpakt.

De Megekko site is overzichtelijk en fijn in gebruik, veel items besteld, inclusief door mij te assembleren pc's. De prijs en het gemak is wat mij vaak over de streep trekt om bij Megekko te bestellen. Gezien de huidige prijzen toch ook nog maar even een ssd besteld.

Verzending is tot nu toe altijd naar wens verlopen. De producten zijn vaak binnen 1 of 2 dagen binnen, mits ze op voorraad zijn. Ook in het geval van de ssd, deze de volgende werkdag in de brievenbus gekregen.

Mijn bestelling was, zoals beloofd, netjes de volgende dag binnen.
Megekko had daarnaast ook nog eens de laagste priijs voor alles in mijn mandje.

Altijd goede ervaringen gehad met deze shop, het is daarom ook een van mijn go-to winkels als ik iets nodig heb aan PC-parts!

Het aankoopproces met Megekko was prima en liep soepel. Destijds een videokaart gekocht bij Megekko. Na een jaar begon de videokaart kuren te vertonen doordat deze grafische defecten vertoonde (artifacten, crashes en vastlopend beeld) en heb ik een verzoek tot reparatie gedaan bij Megekko. Ook dit proces liep initieel vlot en ik kreeg de kaart een drie weken nadat ik deze had opgestuurd terug met de melding dat bios van de kaart waarschijnlijk gereset/geflashed was door de fabrikant waardoor de problemen opgelost zouden zijn.

Anderhalve maand nadat ik de videokaart terug had vertoonde de videokaart dezelfde grafische problemen als waar ik de eerste keer melding van heb gedaan en heb ik de grafische kaart wederom ter reparatie aangemeld. Megekko heeft de videokaart wederom direct naar de fabrikant doorgezonden die de bios van de kaart weer heeft gereset/geflashed.

De problemen zijn gebleven, maar Megekko beweert nu dat ze niks meer voor me kunnen betekenen omdat ik buiten de door hen aangehouden garantietermijn van een jaar zit. Daarbij lijken ze te vergeten dat ik op de grens van de garantietermijn voor het eerst de problemen heb ervaren en heb gecommuniceerd en dat ze ook na de door hen aangehouden garantietermijn van een jaar aansprakelijk zijn voor de goede werking van het product. Wanneer ik ze hierop wijs reageren ze hier niet op.

Ze zijn in de correspondentie hieromtrent niet meedenkend, weigeren een telefoonnummer te delen terwijl ze hiertoe verplicht zijn en verschuilen zich achter de fabrikant, terwijl zij verplicht zijn een product te leveren dat naar behoren werkt.

Klantenservice is niet niet meedenkend, weigeren een telefoonnummer te delen ondanks dat ze hiertoe verplicht zijn en verschuilen zich achter de fabrikant, terwijl zij verplicht zijn een product te leveren dat naar behoren werkt.

Scorekaart voor Megekko