Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk heb al meerdere bestellingen gedaan bij Megekko, en het gaat ook van complete computeronderdelen-sets tot usb-sticks. Dit ging allemaal prima, ook de acties waren altijd fijn.
VerzendingLevertijd van de onderdelen was erg snel, je had het binnen 2 dagen al in huis. Wel vond ik het apart dat ik 2 bestellingen had gedaan die allebei met een aparte bezorgservice kwamen (1 met postnl en 1 met DHL). Hierdoor moest ik dus op 2 verschillende momenten aanwezig zijn. Niet erg, maar wel opmerkelijk. Verder niks op te merken.
KlantenserviceEigenlijk weinig contact gehad met klantenservice, aftercare is goed, betalingen gingen goed. Verder niks op te merken.
AlgemeenIk bestel vaak bij Megekko,
Ik heb nu een 8TB harddisk besteld voor mijn NAS.
Voor x besteld de dag daarop in huis dat is super geregeld.
Ook achteraf betalen is fijn met veel optie keuze.
Alleen jammer dat het geen gratis bezorging is zoals bij de meeste bedrijven.
Alles is altijd goed verpakt.
Als je iets niet snapt of niet uitkomt dan neem je contact op en ze hebben altijd een oplossing voor je.
Prima bedrijf.
AlgemeenNiet per se de goedkoopste, wel een ruim assortiment en duidelijk en eerlijk over de verzending. Ik weet liever precies wanneer het binnenkomt dan dat men schermt met "voor XX besteld, binnen YY in huis" en dan drie dagen niks laat horen.
En ergens tussen 2021 en 2023 heeft Megekko hun systemen aangepast, waardoor je zelfs de inhoud van je bestelling in je mailbox te zien krijgt zonder terug naar de webshop te moeten!
Doe mij een iPad a.u.b..
AlgemeenOp verschillende gebieden ervaring gehad met Megekko en allemaal positief.
RMA via Megekko helemaal goed gegaan, duurde wel even maar dit lag aan de fabrikant.
Verkeerd besteld artikel retour sturen ging ook vlot en soepel.
Meerdere bestellingen snel bezorgd, en goed op de hoogte gehouden ook qua coupons waar ik recht op had.
snelle levering, werd goed op de hoogte gehouden met accurate updates mbt de verzending. Producten goed verpakt
Klantenservicesnelle response vanuit klantenservice, goede after sales en werd wederom goed op de hoogte gehouden
AlgemeenIk ben erg tevreden met een recente aankoop bij Megekko. Eerder heb ik RAM-geheugen gekocht en onlangs een nieuwe CPU bij. De website is overzichtelijk, de prijzen zijn goed en de levering was snel en zonder veel moeite. De producten waren daarnaast ook goed verpakt. Megekko komt bij mij zeker op het lijstje van betrouwbare plekken om iets te kopen.
VerzendingBezorging was zoals verwacht en zonder enkele problemen. Pakket was daarnaast ook goed verpakt waardoor ik een goed gevoel had dat er niks stuk zou zijn gaan.
Algemeen's nachts besteld en de ochtend erna nog een aanpassing aan de order aangevraagd per mail. Dit werd super snel opgepakt en verwerkt. Pakket was diezelfde dag nog verzonden en het was goed verpakt.
Helemaal top. Dit was voor mij de eerste keer via Megekko maar zal er absoluuut vaker gaan bestellen.
Goed verpakt in een stevige doos met luchtkussens, en het pakket werd heel snel verzonden. ('s nachts besteld, dezelfde dag nog verzonden)
KlantenserviceIk wilde een aanpassing doen aan de order, dit werd via mail snel opgepakt door de klantenservice. Daar kunnen veel andere bedrijven nog iets van leren! Top!
AlgemeenMet scherpe prijzen en een groot assortiment aan onderdelen kan ik bij Megekko eigenlijk altijd wel thuis voor mijn hobby.
KlantenserviceEen keer een defect product ontvangen, teruggestuurd en zonder enige moeite of discussie een nieuw en perfect functionerend product teruggekregen.
AlgemeenZe hebben altijd heel lage prijzen, goede service inclusief een goede klantenservice!
Laatst kwam ik erachter dat mijn ram modules storingen veroorzaakte in mijn pc. Retour is binnen 1 dag geaccepteerd.
De levering was op tijd, de website laat je ook een voorkeur kiezen tussen postnl/dhl. De laatste tijd vind ik hier best een behoefte aan, doordat dhl bezorgers in mijn complex de bestelling gewoon bij de deur zouden laten staan terwijl postnl gewoon netjes wacht (vooral als ik een handtekening zou moeten zetten).
Maar 1 keer gehad dat het 1 dag later kwam dus daardoor goed ipv uitstekend!
Zoals al eerder gezegd, retour is binnen 1 dag geaccepteerd en de klantenservice reageert ook dezelfde dag nog op emails die gestuurd worden!
AlgemeenIk heb een interne SSD gekocht bij Megekko. Deze had ik donderdagavond besteld en kon ik vrijdagmiddag al ophalen bij een PostNL punt. Verzending was snel en het product was geheel naar omschrijving geleverd. Ik had er ook nog een vraag over gesteld via de email en die was snel beantwoord. Enige punt van feedback: De doos waarin de SSD werd gestuurd was erg groot. Het is milieuvriendelijker om dit wellicht kleiner te verpakken.
VerzendingDe verzending was erg snel - donderdagavond had ik besteld en vrijdagmiddag kon ik het pakket ophalen.
KlantenserviceIk had een email gestuurd met een vraag over het product. Deze was snel beantwoord.
AlgemeenHad op zaterdag avond heel laat besteld en maandag ochtend het pakket al binnen.
Dit was fijn aangezien de voeding van mijn beeldscherm het begaf en ik toch een nieuwe beeldscherm wilde. 60hz no more.
De verzending was zeker snel, maar in mijn ogen zou het pakket iets discreter kunnen zijn. Niet iedereen hoeft te weten dat er een beeldscherm in het pakket zit.
Het 2e pakket (waar een nieuwe displayport kabel in zat) was wel discreet.
AlgemeenNa 13 jaar trouwe dienst was de PSU van mijn thuisserver geklapt, die had daarmee het moederbord meegenomen dus tijd voor nieuw speelgoed.
Megekko heeft super snel geleverd en was ook nog eens de goedkoopste, dus staan ze op mijn shortlist.
Op zondagavond besteld en maandag al in huis. Componenten waren goed verpakt, dus helemaal top.
AlgemeenZeer fijne webshop. Zeer groot aanbod en vaak de goedkoopste prijzen. Veel betaalopties, duidelijke prijzen, eventuele extra's zoals gratis verzenden of gratis games zijn duidelijk aangeven. Enige puntje van kritiek is de grote banner op de achtergrond, die zou van mij wel weg mogen.
VerzendingDe levering werd keurig op tijd, de dag na bestelling, bezorgd. De bestelling is netjes verpakt, producten zijn goed beschermd tegen beschadiging.
AlgemeenVeel keuze en vlotte verwerking met toch wel de scherpste prijzen die ik kon vinden!
VerzendingZeer goed verpakt ook want ik was hier totaal niet gerust in maar mijn zorg bleek niet gegrond. Ze gebruiken van die luchtzakken waardoor alles perfect intact aankwam in tegenstelling tot andere firma's en Amazons die nog steeds in enveloppen verpakken. Donderdag bestelling geplaatst en zaterdag geleverd in België.
KlantenserviceIk had natuurlijk pech dat een component niet in stock was en daarna nog is extra vertraagd helaas. Megekko hield me hier heel goed van op de hoogte en ik heb toen gevraagd of ik mocht annuleren en dat was geen enkel probleem. Volgende keer als ik nog is iets nodig heb van componenten ga ik zeker bij hun eerst kijken. Dikke aanrader op alle gebied.
AlgemeenEen van de beste webshops voor elektronica. Ik bestel vooral bij Megekko, omdat ik 90% zeker weet dat mijn bestelling optijd verzonden wordt.
Daarnaast vind ik het super handig dat ik veel betaalmogelijkheden heb bij het plaatsen van bestelling.
Echt een hele goedeervaring bij bestellen via Megekko.
Producten worden heel goed verpakt. Goed beschermd tegen schade wat kan gebeuren tijdens verzenden. Verzenden gaat heel snel, ik weet bijna zeker dat mijn bestelling optijd verzonden wordt
KlantenserviceKlantenservice is top, bij retoureren van producten wordt de aanvraag snel en professioneel opgepakt. Verder zijn ze vriendelijk.
AlgemeenIk heb de Corsair Link QX RGB fans besteld en snel mogen ontvangen. Altijd netjes ingepakt en tot zover nog nooit iets ontvangen dat niet werkte. Leuke teksten op de verpakking. Fijne service en vaak krijg je extra's bij je bestelling zoals een cadeaukaart of game. Ze zijn van aardig wat markten thuis. Enorm fijn dat ze ook in3 aanbieden als betaalmethode wat het makkelijker maakt je geld te kunnen managen indien nodig.
Megekko is altijd snel en betrouwbaar. Ik bestel er inmiddels al jaren. Bijna mijn hele game setup komt er vandaan. Ik hoef nooit lang te wachten waar ik een hekel aan heb. Laatst nog twee RTX 3080 kaarten retour gezonden omdat de kaarten oververhitten. Netjes naar de fabriek verzonden en het AOI koelsysteem vervangen. Super blij met hoe soepel alles verloopt en dat verdient sowieso een mooie review.
![]()
Mijn pakketjes van Megekko gaan altijd vias PostNL. Ik kies er zelf voor om ze aan de overkant bij een afhaallocatie te laten bezorgen als ik werk. Altijd binnen 2 dagen mijn pakketje in handen en tot zover nooit beschadigde zending mogen ontvangen. Erg snel en fijn, zeker als je niet van lang wachten houd!
KlantenserviceLaatst nog twee RTX 3080 kaarten retour gezonden omdat de kaarten oververhitten. Kaarten werden voor onderzoek naar de fabriek gestuurd en er bleek inderdaad iets mis te zijn met het koelsysteem. Netjes het AOI koelsysteem vervangen. Binnen een maand heb ik weer 2 werkende kaarten terug ontvangen en ik kan niet blijer zijn. De klantenservice is erg geduldig geweest met 2 niet hele blije klanten. (Zijn toch dure kaarten)
Heel erg netjes opgelost en tevens de enige keer dat er iets mis ging met een aanschaf. Wat geheel aan de maker van de kaart lag overigens.
Tijdens het wachten een nieuwe laptop bij ze besteld waar ik ook erg blij mee ben. Kon ik toch gamen met een RTX 4060 in mijn laptop ![]()
AlgemeenDuidelijke website en communicatie en financiële afhandeling. Snelle levering zoals omschreven en prima (verpakt) product net als eerdere bestellingen.
VerzendingHet pakket is zonder problemen bezorgd op het door mij opgegeven ophaalpunt, binnen 24 uur na bestellen. Zo zien we het graag!
KlantenserviceJammer dat de klantenservice alleen per mail kan worden bereikt, daarom 4 sterren. Wel een duidelijke reactie mogen ontvangen na ongeveer een uur. Dat volstond.
AlgemeenAl meerdere keren zonder problemen besteld en thuis (BE) laten leveren. Prima service! Alle producten waren steeds in orde dus geen contact nodig gehad met de klantenservice.
VerzendingLevering via PostNL was keurig op tijd. Ook handig dat ze 's avonds kunnen leveren.
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling was gemakkelijk en snel. De website voelt een beetje 'outdated', maar is volledig functioneel, zowel via de pc als via een mobiele telefoon.
VerzendingDe bestelling is snel verstuurd en kwam een dag later al aan. Het betrof de aankoop van een harde schijf en die heb ik wel eens beter verpakt ontvangen. Er zijn voor HDD's speciale kartonnen verpakkingen met luchtkussens er omheen. Dit exemplaar was ingepakt in vrij dun bubeltjes plastic en in de doos afgevuld en 'gestut' met luchtkussens. Als de verzending niet zo vlot was aangekomen was de beoordling op een 'voldoende' of lager uitgekomen, want eigenlijk mag je van een bedrijf als dit verwachten dat ze de HDD's met de speciaal doorvoor gemaakte verpakkingen versturen.
AlgemeenMakkelijk winkelen op de website met prima zoekmachine. Snel gevonden wat ik zocht.
Bij “andere leverancier” PC behuizing met voeding besteld, bleek geen voeding meegeleverd te zijn. Veel weerstand! Dus vrijdag gewenste voeding bij Megekko besteld en zaterdag al in huis, tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Alle lof !
Bij “andere leverancier” veel weerstand en ook nog erg moeilijk bereikbaar, niet antwoorden op gestuurde mail.
Bij Megekko doen ze wat ze beloven!
Zeker Niets op aan te merken! Reeds 2e bestelling bij deze club gedaan, helemaal goed!
AlgemeenAanleiding voor de review is de kans op een prijs, maar neemt niet weg dat ik al jaren bij Megekko bestel, en van verzending tot de after sales ik tot nu toe altijd enorm tevreden ben.
Indien een product binnen 10% verschil valt, bestel ik bij Megekko
---
Prima levering, tweakers verplicht om redenen (?) het invullen van dit veld dus wat extra text om aan de minimale woorden te voldoen.
In het verleden probleem met een GPU gehad, werd netjes afgehandeld.
Het enige wat een heel mooie service zou zijn is als ze aanbieden een vervangende GPU op te sturen, ik zat nu weken zonder GPU de reactie van de fabrikant af te wachten.