Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAlles helemaal top. Alles wat je nodig hebt tegen zeer scherpe prijzen, en dan ook nog eens een super klantenservice. Ik had een probleem met een videokaart en dit werd heel netjes opgelost.
VerzendingSnel verzonden zoals ook aangegeven op de website, netjes verpakt, alles zoals het hoort, geen problemen.
KlantenserviceKlantenservice is erg behulpzaam. Eventuele problemen worden netjes opgelost. Ik had een probleem met een videokaart en dat werd goed afgehandeld.
AlgemeenIk bestel al jaren bij Megekko. Prijzen zijn goed en altijd via tweakers te raadplegen. De keren dat er iets niet volledig volgens plan loopt, wordt dat altijd heel snel en correct opgelost. Super klantenservice.
VerzendingVerzendingen altijd binnen de volgende dag. Ik woon in België en sommige webshops doen er dan iets langer over om het pakketje te leveren.
KlantenserviceDe keren dat ik de klantenservice nodig had werd er zeer snel gereageerd en gehandeld. (Zelfs in het weekend werd ik geholpen waardoor ik op maandag al een nieuwe levering had met een nieuw artikel)
AlgemeenDuidelijke website, prijzen prima, links vanuit tweakers zijn doorgaans up to date. De verzendkosten zijn schappelijk en duidelijk aangegeven.
VerzendingGoed verpakt, doos was goed dichtgetaped met megekko-tape. Voor de demping waren er luchtkussentjes toegevoegd, hoewel het geen kwetsbare onderdelen waren.
AlgemeenMeerdere keren besteld, altijd snel geleverd. Ook meerdere keren contact opgenomen met klantenservice vanwege retouren en andere vragen m.b.t. voorraad van bepaalde producten waar altijd snel en duidelijk op gereageerd werd.
VerzendingProduct was de dag na bestellen in huis, precies zoals aangegeven op hun webshop. Het product was ook stevig ingepakt.
KlantenserviceKlantenservice is snel en duidelijk in communicatie. Zowel als het gaat om retouren als een vraag over een product die (nog) niet op de webshop stond.
AlgemeenIk heb op een dinsdag een nieuwe laptop besteld en kwam donderdag binnen en top ingepakt enz.
Ik kreeg een voucher van 30 euro en besloot om een muis te bestellen en kwam weer snel binnen, echt top!
Ging snel en goed en alles netjes ingepakt niks kapot en optijd bezorgd, er is ook een optie voor eerder bezorgen
KlantenserviceJa was prima niks bijzonders ik heb verder geen contact gezocht maar ja alles prima
AlgemeenUitstekend aanbod en over het algemeen betere prijzen dan bij anderen.
Goede omschrijving van de producten.
Sneller geleverd dan bij anderen. Bij anderen moest ik veel langer wachten.
Goed verpakt. Minder emails zou beter zijn.
AlgemeenUitstekend aanbod en over het algemeen goede prijzen. Snel verzend wanneer op voorraad en altijd goed.
Verzendingtracking details de volgende dag gekregen, aangezien ik net te laat was voor de actie volgende dag leveren, uitstekend op tijd.
AlgemeenRuime keuze van componenten om een PC samen te stellen. Heldere info en omschrijvingen van producten.
VerzendingLevering van alle onderdelen voor een PC build exact op de vermelde datum (zaterdags besteld, 'swoendags geleverd).
AlgemeenMegekko is mijn go-to winkel voor computergerelateerde zaken. De prijzen zijn relatief laag, de service is uitstekend en het aanbod is goed.
Voor de rest is de verzendtijd bij Megekko uitstekend, praktisch alles is er de volgende werkdag wanneer je het bestelt. Dit maakt het perfect als je ergens even echt om verlegen zit, maar geen tijd hebt om fysiek naar een winkel te gaan. En zelfs al heb je daar wel tijd voor, dan nog heb je hier ook de mogelijkheid om fysiek langs te komen een Breda.
Ik heb tot dusver een keer gehad dat een product van Megekko kapot is gegaan, het gaat hier om een NVMe SSD. Deze is retour gedaan en vanaf het moment van sneuvelen van de SSD duurde het in totaal slechts 1 week tot het moment waarop mijn nieuwe vervangende SSD weer werkzaam was in mijn pc. Vanaf het moment dat Megekko het retourpakketje ontving, duurde het dan ook 3 uur tot een vervangend product al op zijn teurgreis was naar mij. Veel betere retourservice bestaat denk ik niet.
Al met al een fijne, betrouwbare en betaalbare plek voor computergerelateerde producten.
Alles is altijd goed verpakt wanneer Megekko het verstuurd. Er is geen kans op sneuvelende bestellingen tijdens het vervoer, zelfs niet met lompe bezorgers. Daarnaast is nogmaals de verzendtijd heel kort.
KlantenserviceMegekko antwoordt snel op vragen en het retourbeleid is zoals eerder aangegeven zo goed als je maar zou kunnen verwachten van een winkel.
AlgemeenHeel duidelijk site, alles netjes op orde, erg groot assortiment. Makkelijk zoek systeem. De betaling liep vlotjes door, alles was de dag erna snel en heel binnen. Wat ik gewend ben van Megekko, goede aanrader om je computer componenten te kopen voor ieder ander individu!
VerzendingDe verzending was top, dag erna heel binnen. Netjes ingepakt in piepschuim en plastic, de componeten kon geen kant in/geen beweging mogelijk. Het kon ook niet stuk gaan in de bezorgbus.
KlantenserviceDe klantenservice heb ik eerlijk gezegt nog niet nodig grhad wat een goed teken is, dan is alles duidelijk.
AlgemeenSnel gevonden wat ik wou hebben. Vlotte levering. Duidelijke website en competetieve prijzen. Zou zeker terug naar Megekko gaan.
VerzendingSnelle verzending, helaas postnl. Leverancier gooide verzending gewoon tegen de deur en belde niet eens aan.
AlgemeenGoede website zodat de gewenste SSD's vlot te bestellen waren. Een 240GB en een 1 TB van PNY die momenteel bij de goedkoopste horen. Voor de toepassing waar ze alleen licht gebruikt worden ruim goed genoeg. Na installatie bleek ook de snelheid niet tegen te vallen.
VerzendingVerzending en aflevering is keurig zoals vermeld gegaan.
Ze waren goed verpakt en zin inmiddels in gebruik.
AlgemeenIk heb hier een oplader voor mijn laptop gekocht. Het product was duidelijk beschreven, er was zelfs een officiële specificatie sheet te downloaden. Ook had Megekko de laagste prijs van alle webshops die ik ben langsgegaan. Het bestelproces is snel en eenvoudig en de communicatie is goed. Echt de beste tech webshop die er is naar mijn mening.
VerzendingBij het product staat duidelijk aangegeven wat de verwachte leveringsdatum is van het product. Helaas heb ik 1x een dag vertraging gehad maar dat maakt niet zo veel uit. Je krijgt zo snel mogelijk te horen wanneer de tracking beschikbaar is en wanneer het product geleverd wordt. Het product is dan ook goed verpakt.
AlgemeenEen 2TB Curcial MX500 2.5-inch SSD besteld voor bij mijn Mac Mini M1. Werkt geweldig.
Bestelling was eenvoudig te plaatsen. Ze hebben een groot assortiment, een scherpe prijs en snelle levering.
Al vaker bij Megekko bestellingen geplaatst. Verloopt tot op heden altijd vlot en de prijzen zijn goed.
De ene dag besteld, de volgende dag al in huis. Product was prima verpakt. De SSD zat niet in een onnodig grote verpakking. Weinig lucht en een goede bescherming.
AlgemeenMegekko is een fijne overzichtelijke webshop.
Ik vind vooral de productfilters fijn omdat die echt bruikbaar zijn ipv generieke filters.
Verzendkosten zijn laag en dat is fijn als je even iets kleins wilt bestellen.
Snel geleverd via PostNL.
Geen overdreven grote verpakking.
Goede communicatie over de mail van de status van het pakket.
AlgemeenIk heb recentelijk een aankoop gedaan bij Megekko.nl en ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring buitengewoon positief was. Van begin tot eind bood deze online winkel alles wat ik nodig had en meer.
Allereerst viel me de gebruiksvriendelijke website op. Navigeren was een fluitje van een cent, en het assortiment was indrukwekkend. Of je nu op zoek bent naar computeronderdelen, elektronica, gadgets of andere technische apparatuur, Megekko.nl heeft het allemaal.
Het bestelproces was snel en efficiënt. De website bood gedetailleerde informatie over de producten, inclusief specificaties, prijzen en beschikbaarheid. Ook werden duidelijke afbeeldingen weergegeven, wat het gemakkelijker maakte om de juiste keuze te maken. Daarnaast vond ik het erg handig dat de website productrecensies van andere klanten toonde, wat mijn besluitvorming vergemakkelijkte.
Wat me echt opviel, was de snelle levering. Mijn bestelling werd zoals beloofd binnen de afgesproken tijd geleverd, goed verpakt en in perfecte staat. Ook de klantenservice van Megekko.nl verdient een pluim. Ze waren snel en behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen.
Een ander aspect dat ik waardeerde, was de prijsstelling. Megekko.nl bood concurrerende prijzen en zelfs aanbiedingen en kortingen op bepaalde producten. Dit maakte mijn winkelervaring nog aangenamer.
Al met al kan ik Megekko.nl van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar technische producten. Ze bieden een uitstekende selectie, geweldige prijzen en uitmuntende klantenservice. Ik zal zeker in de toekomst opnieuw bij hen winkelen.
AlgemeenAl een aantal keer bij Megekko besteld. Bestelling gaat makkelijk, en levering gaat ook snel.
Van uit de pricewatch zijn de producten makkelijk in een winkel wagentje te stoppen, en daarna te bestellen.
Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit rechtstreeks op de site iets gezocht, en daarna besteld. Alles gaat via de pricewatch
De producten werden netjes verpakt, en snel verstuurd. Ook de communicatie hier over is goed op orde. Je krijgt netjes mail, en status updates over de pakketten.
AlgemeenIk heb onlangs twee keer G.SKILL 1600MHz geheugenkaarten aangeschaft via Megekko.nl en ik ben buitengewoon tevreden met mijn aankoop.
De prijs van de geheugenkaarten was ook 2 keer zo goedkoop ter vergelijking met andere opties.
Een dag erop verzonden, 2 dagen later binnengekregen. Bestelling zat netjes in een kartonn doosje.
AlgemeenGPU besteld bij Megekko. AMD coupon voor Starfield werd de zelfde avond nog gemaild en de bestelling volgende dag ontvangen. Niks aan op te merken.
VerzendingZelfde avond verzonden, dag erop ontvangen. Bestelling zat netjes in omdoos en was prima verpakt.
AlgemeenScherpe prijzen, korte leveringsduur en nog nooit problemen mee gehad. De site is makkelijk te gebruiken en heeft geen onnodige functionaliteiten die de gebruikerservaring ten kwade doen.
VerzendingDe verzending was snel, op tijd en zonder problemen. Het was binnen een dag geleverd en dat terwijl ik het de vorige dag op een laat tijdstip bestelde.