Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk geef het 5* omdat het een top winkel is en ik ga zeker vaker bestellen
Het was een hele fijne levering en alles was top behalve dat me voeding er niet bij was 🥲 maar heel fijn geholpen door het personeel en me voeding alsnog gekregen
Heel fijn geholpen en fijn dat ze altijd met je meedenken echt top, ik kreeg zelfs nog extra voorstellingen. Geweldige klantenservice!
AlgemeenAl een aantal keren hier besteld en altijd op tijd geleverd. De bestelde producten zijn keer op keer in orde geweest en dat voor een van de laagste prijzen van NL. Website is overzichtelijk, bestellen is makkelijk en er zijn veel betaalopties. Voor mijn eerste PC alles hier besteld. Al met al zeer tevreden!
VerzendingVerzending gewoon op tijd en duidelijke mails m.b.t. status van de bestelling. Producten goed verpakt met bescherming.
KlantenserviceAangezien ik iets fout had besteld heb ik na mijn bestelling nog een mail gestuurd. Een uurtje later al een reactie op mijn mail en gelijk mijn bestelling aangepast, Top!
AlgemeenHet is makkelijk om een product te kopen bij Megekko, ik heb soms problemen dat de producten in het winkelmandje niet goed updaten van pc naar telefoon. Maar de rest van bestellen is goed.
VerzendingJe pakket word heel snel verzonden, alle pakketten die ik tot nu toe heb besteld zijn altijd de volgende dag aangekomen.
AlgemeenHeb hier nu al vaak besteld, en telkens heb ik mijn pakket de volgende dag in huis. Eenmalig is hij 2 dagen onderweg geweest, maar dat was met een geldige reden. Goede website, goede prijzen en snel klantenservice via de mail.
Een fijne website waar ik nog vaak ga bestellen.
Alle pakketten die ik van ze heb mogen ontvangen waren zeer goed ingepakt, zodat er niks kapot kon gaan.
KlantenserviceBuiten het feit dat ze geen telefoonlijn hebben voor klantenservice, zijn ze erg snel met mailcontact, en zijn ze duidelijk en helpen je zsm.
Algemeenzeer makkelijk om te bestellen,
uitstekende klantenservice
prijzen zijn nog veel beter
je krijgt echt waar voor je geld
een van me lievelings winkels als het om pc onderdelen gaat
zowel voor in de pc kast als eruit!
raad het zeker 10/10 aan
alles zit zo verpakt dat het geen kant op kan en dus niet stuk kan gaan
snelle levering, word ook op site weer gegeven wanneer het bezorgt word
als je een foutje maakt hoef je alleen maar een email te sturen en hun fixe het voor je indien mogenlijk en ze kijken/denken met je mee naar een oplossing
10/10
AlgemeenIk bestel al jaren bij Megekko en heb hier eigenlijk nog nooit problemen mee gehad. Ze hebben een leuke eigen stijl, daarin heb ik het vooral over de manier van communiceren en mailings.
Prijzen zijn prima in vergelijking met de concurrentie, support en het aanbod is ook meer dan top en overall ben ik hartstikke tevreden met Megekko
Ja, je moet betalen voor verzending bij veel producten, maar eigenlijk gun ik het bedrijven als Megekko wel een heel stuk meer dan bijvoorbeeld Bol of Amazon.
De site kan overigens wel een flinke oplapbeurt gebruiken, vooral het feit dat je geen aparte zoekpagina hebt vind ik nogal vervelend, dat je gelijk een product moet kiezen. De site oogt nogal ouderwets en druk, maar gezien ik toch altijd producten via Tweakers bekijk maakt dit voor mij wat minder uit.
Pakketten zijn eigenlijk altijd binnen een dag verzonden en de volgende dag binnen (als PostNL meewerkt natuurlijk), netjes verpakt en nooit problemen mee gehad eigenlijk.
AlgemeenSnelle bezorging en goede prijzen. Tevens goede klantenservice. Ik heb een probleem met mijn pc, alle onderdelen komen van Megekko. De RMA afdeling is beleefd en stelt vragen voordat ze een conclusie trekken.
Ik raad Megekko echt aan!
Snel bezorgt en goed verpakt. Meer kan ik niet zeggen. Ik moet 15 woorden invullen..... dus.
KlantenserviceZoals eerder vermeld reageren ze snel. Ben nog in gesprek met hun RMA afdeling en dit verloopt prettig.
AlgemeenSimpel en snel besteld. Verzendkosten relatief hoog maar dat betekent dat de prijzen concurrerend kunnen zijn en niet zoals bij bol verhoogd om de dure verzending te kunnen betalen.
VerzendingKwam keurig op tijd, prima verpakt. Ze kunnen misschien besparen door een veilige verzending te vinden die door de brievenbus past maar gezien de kwetsbaarheid snap ik het wel.
AlgemeenGoede prijs/kwaliteit verhouding, snel geleverd, alles vlekkeloos verlopen (zoals het hoort eigenlijk). Dus heel tevreden.
VerzendingNetjes naar post.nl ophaalpunt, op tijd geleverd, goed verpakt. Niets om op aan te merken.
AlgemeenRegelmatig in het afgelopen decennia wat besteld bij Megekko, nooit problemen gehad.
Qua prijzen vaak bij de voordeliger webshops.
Ze sturen ook regelmatig een vermakelijke nieuwsbrief met artikelen in een thema dat ze verzonnen hebben, vind het niet altijd even relevant, ook prijstechnisch niet heel interessant, wellicht dat ze daar beter kunnen focussen op echte aanbiedingen.
Van begin tot eind wordt je op de hoogte gehouden d.m.v. mails.
Prima communicatie, altijd netjes en op tijd geleverd.
AlgemeenDe website heeft een eenvoudig en gebruiksvriendelijk interface, wat het winkelen plezierig maakt. Het aankoopproces is duidelijk en gestroomlijnd. De mogelijkheid om in 3 delen te betalen met in3 is ook een fantastische optie wat de financiële druk verlicht.
Bovendien stuurden ze me een handige herinneringsmail met een overzicht van mijn winkelmandje toen ik mijn pc samenstelde. Megekko is zeker aan te raden als ik het zo vergelijk met andere bedrijven die het toch nog even anders doen.
Supersnelle bezorging! Ik plaatste mijn bestelling op vrijdagavond rond 8 uur en had mijn product de volgende dag al in huis. Dit is erg handig als je even snel een onderdeeltje nodig hebt.
Wat betreft de verpakking, ik ben er over het algemeen tevreden mee, hoewel de doos wat kleiner had kunnen zijn zonder al het opvulmateriaal eromheen. Maar eerlijk gezegd heb ik liever dat mijn grafische kaart veilig en onbeschadigd aankomt.
In het verleden was mijn ervaring met de klantenservice niet al te best. De communicatie leek wat kortaf en er werd soms naar mij verwezen voor oplossingen.
Gelukkig heb ik via vrienden vernomen dat er de laatste tijd aanzienlijke verbeteringen zijn doorgevoerd. Hoewel ik zelf nog geen contact heb gehad met de klantenservice, hoop ik dat als ik dat in de toekomst wel heb, ze net zo behulpzaam zijn als de positieve verhalen die ik heb gehoord.
AlgemeenAangepast na laatste contact:
Megekko geeft aan ook niks van de fabrikant te horen en besluit daarom te crediteren. Jammer dat bequiet niks van zich laat horen, had daar meer van verwacht.
17 juli defecte voeding, onder garantie opgestuurd, ligt al ruim 2 maanden bij de fabrikant. Ondanks herhaaldelijk navragen geen voortgang. Geen oplossing geboden, geen vervangend product of geld terug. Nog een mail eraan wijden geeft geen reactie.
Aangepast na laatste contact:
Zeer slechte aftersales, ook al heb ik er voor 1000-en euro's besteed, groot drama rondom een voeding van 100 euro waar ik nog 3 jaar garantie op heb.
AlgemeenBeste Megekko Team,
Ik wil mijn oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende ervaring die ik onlangs had bij Megekko. Het bestelproces was snel en eenvoudig, de levering was snel en goed verpakt, en jullie klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. De gekochte computerkast en switch zijn van hoge kwaliteit en hebben mijn verwachtingen overtroffen. Megekko heeft bewezen een betrouwbaar bedrijf te zijn met uitstekende producten en service. Ik zal zeker weer bij jullie winkelen en Megekko aanbevelen aan anderen.
AlgemeenAl jaren vaste klant bij Megekko en tot nu toe geen enkele negatieve ervaring gehad.
Alles was altijd piekfijn in orde, van bezorgingstijd tot prijzen zijn ze altijd praktisch gezien de beste geweest.
Topwinkel!
Bezorging altijd op de juiste datum wanneer aangegeven, op enige tijdsvariatie aan de kant van de bezorger na dan waar Megekko vrij weinig aan kan doen.
AlgemeenIk was al een tijd aan het kijken naar een nieuwe videokaart en bij de Megekko prijs op Pricewatch stond duidelijk vermeld dat er nog een Asus cash-back aktie was.
Meteen daarna ook een PSU besteld. 650W was misschien niet genoeg.
Ik heb inmiddels vrij veel besteld bij ze en heb goede ervaringen met het bestel proces.
Ik heb kreeg meteen instructies voor de Starfield en Asus vouchers op de factuur, wel zo makkelijk.
Zaterdag besteld, site zei maandag geleverd. Het is ook Maandag aangekomen. Netjes in doos, geen beschadigingen op de doos of verzenddoos
AlgemeenAl meerdere keren iets besteld bij Megekko, nog geen problemen gehad. Duidelijke site, scherpe prijzen, snelle verzending. Eén keer koptelefoon teruggestuurd omdat ik die niet lekker vond zitten, was geen probleem.
VerzendingZondagavond rond 20 uur besteld, maandagochtend rond 11 uur al geleverd. Netjes en goed verpakt.
KlantenserviceTot nu toe nog maar één keer nodig gehad maar verliep zonder incidenten. Kreeg netjes mijn geld terug.
AlgemeenSite is duidelijk en overzichtelijk, goede filtermogelijkheden, concurrende prijzen, uitgebreid aanbod. De reden dat ik geen 'uitstekend' geef is omdat ik 1 ervaring daarvoor te weinig onderbouwing vind
VerzendingDe order bestond uit 12 artikelen met een totale waarde van €1469,- euro (alle componenten voor een PC met uitzondering van behuizing, monitor, toetsenbord en muis). De zending was keurig op tijd en alle artikelen goed verpakt. De PC is nu drie weken operationeel en alles werkt naar behoren (eigenlijk werkt de pc niet 'naar behoren', maar 'zeer goed', maar dat komt omdat ik zelf alle componenten heb uitgezocht). :-)
De reden dat ik geen 'uitstekend' geef is omdat ik 1 ervaring daarvoor te weinig onderbouwing vind.
AlgemeenProduct retour gestuurd. Krijg de mededeling dat ik geen garantie krijg omdat er vochtschade zou zijn. Complete onzin en onmogelijk dat er bij mij vochtschade is ontstaan. Zo stelen ze geld van onwetende consumenten
VerzendingProduct retour gestuurd. Krijg de mededeling dat ik geen garantie krijg omdat er vochtschade zou zijn. Complete onzin en onmogelijk dat er bij mij vochtschade is ontstaan. Zo stelen ze geld van onwetende consumenten
KlantenserviceIk koop speciaal bij een bedrijf omdat ik daarmee garantie heb. Niet dus!!!
Product retour gestuurd. Krijg de mededeling dat ik geen garantie krijg omdat er vochtschade zou zijn. Complete onzin en onmogelijk dat er bij mij vochtschade is ontstaan, maar ze houden stug vol. Zo stelen ze dus geld van onwetende consumenten. Echt belachelijk dat ze er mee weg komen. Vandaar de slechte review. Misschien dat ik iemand kan behoeden om bij hun te bestellen zonder garantie.
AlgemeenBestellen ging helemaal top, site was mooi en overzichtelijk daardoor snel de keuze kunnen maken en besteld dus helemaal tevreden.
VerzendingZondag besteld maandag ochtend al in huis, bezorgers kwamen mooi optijd en het product had geen reis problemen dus helemaal top
KlantenserviceIk heb geen hulp nodig gehad van de klantenservice en dat hoop ik ook zo te houden
AlgemeenToen ik mijn bestelde laptop van 3.500 Euro ging registreren bij ASUS, bleek deze al geregistreerd te zijn. Ik heb vervolgens zowel met ASUS als MeGekko contact opgenomen. ASUS geeft aan dat MeGekko me een tweedehandse retour heeft gestuurd. MeGekko zelf zei een en ander uit te gaan zoeken maar reageert nu al drie dagen niet op mijn emails. Via het supportnummer wat op de website staat kom je uit bij een engelsprekende servicedesk van Dell. Mijn ordernummer is onbekend en ze hebben nooit van MeGekko gehoord :((
VerzendingLaptop was er de volgende dag. Dat ging super snel. Donderdagmiddag besteld en vrijdagmiddag was de laptop er al.
KlantenserviceIk heb zondag contact met MeGekko opgenomen. Maandagochtend gaven ze aan eea uit te zoeken. Het is nu woensdagmiddag en niets meer gehoord. Ook niet na een reminder van me. Via het supportnummer wat op de website staat kom je uit bij een engelsprekende servicedesk van Dell. Mijn ordernummer is daar onbekend en ze hebben nooit van MeGekko gehoord.