Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Super snelle levering, en retourneren is ook geen probleem (i.v.m. niet goed lezen van het product.) Contact wordt ook snel beantwoord (via mail).

Zie hierboven, voor 10 uur besteld, volgende dag in huis.

Zie de beoordeling in algemeen. Oftewel deze was dik in orde.

Ik koop al jarenlang zo goed als al mijn onderdelen voor computers bij megekko, meestal hebben ze de beste prijs en zo goed als alles in voorraad.
Nog een reden waarom ze echt goed zijn is omdat ik graag de mooie dozen van mijn componenten display op mijn kast, en deze komen elke keer opnieuw zonder schade aan.
Ze hebben ook een leuke en overzichtelijke website, en wat humor wat me altijd beter laat voelen als ik daar winkel.

Zoals ze nu bezig zijn, echt dikke 10/10
Ik zou niet meer tevreden kunnen zijn.

Als je voor de avond je onderdelen besteld heb je die de volgende dag in de namiddag al thuis, echt fantastisch.

Ik heb ooit een DOA cpu terug moeten sturen naar hun (kan gebeuren) en ze hadden binnen de dag dat hij bij hun was aangekomen al een nieuwe opgestuurd, echt uitstekende klantenservice.

Het was weer tijd voor iets nieuws, de prijzen waren eindelijk weer eens aan het dalen en de GPU, s zijn voor handen dus heb ik een nieuwe pc samen gesteld.
Eerst op tweakers en vanaf daar naar Meggeko.
Heb voorheen jaren bij Azerty besteld, maar die hebben me in de Corona tijd flink laten zitten.
Dus vandaar dat ik opzoek ben gegaan naar een nieuwe leverancier.
Je maakt een verlanglijstje op tweakers en hier hangt een prijskaartje aan, als je idd de goedkoopste kiest. (waarschijnlijk meerdere verkopers) wat zeker kan!
Het nadeel is dat als er wat mis is dat je kan gaan zoeken van wie het onderdeel afkomt etc.
Daarbij komen vaak dan ook apparte verzendkosten, die het geheel dan toch duurder maken.
Vandaar dat ik een leverancier wilden.
Ze hadden niet 100% de onderdelen die ik zocht (ram modules en CPU) maar wel vergelijkbaar.(9700x is een 7900x geworden) .
Het proces is makkelijk en je kan vanuit tweakers je mand vullen. Uiteindelijk was de prijs op €4,- gelijk aan wat ik had samen gesteld op tweakers.
Dus geen slechte deal! (pc totaal €2500).
Op dinsdag ochtend besteld en woensdag al geleverd in drie dozen (pc kast) en twee dozen onderdelen door Postnl.
Alles was goed verpakt netjes opgevuld met luchtzakken. Alles die avond nog samengesteld en de volgende dag alles ingesteld en Windows 11 erop gezet.
Wat problemen met de 5080 die niet gevonden werd maar na installatie van win11 geen probleem.
Kortom ik ben tevreden goede prijs en supersnel geleverd Incl track en tracé.

Was net verpakt in drie losse dozen met in de dozen ook nog extra luchtzakken zodat de producten netjes "klem" in de dozen zaten.

Bij Megekko de Arctic liquid freezer iii 280 pro en de videokaart van Asus rx 9060 xt besteld. Beide waren bij hen laag in prijs en in een geringe tijd beschikbaar ter verzending
De betaling ging super makkelijk en kon zelfs kiezen, om in gedeelten, af te betalen.

De verzending is super gegaan. Zodra ik de email kreeg, dat de producten verzonden zijn, kreeg ik netjes te lezen, wanneer en hoe laat ik het kon ontvangen
Ik kreeg de dozen goed beschermd en verzorgd aangereikt door DHL

Vanuit klantenservice, kreeg ik elk door mij gestuurde email met vragen, zeer snel en duidelijk beantwoord terug
Zo wist ik altijd, waar ik aan toe was en wat voor mij belangrijk was, om te weten
Ze zijn altijd vriendelijk in antwoord terug

Eerste keer dat ik hier heb besteld. Goede winkel met goede prijzen en levering. Klantenservice geen ervaring mee, maar die zal waarschijnlijk ook wel in rijtje thuis horen!

Erg tevreden! Bestelling werd razendsnel geleverd en alles was in perfecte staat. Ga hier zeker vaker bestellen.

Asus Pro Art 602 wood besteld.
Fijne overzichtelijke website.
Meestal een van de goedkoopste.
Megekko heeft ook een groot assortiment.
En af en toe leuke acties.

Verzending was top en supersnel.
Mijn bestelling werd ook echt de volgende dag geleverd.
Ik werd via de mail ook goed op de hoogte gehouden.
De kast werd netjes geleverd.

Nieuwe PC bij elkaar gezocht en alles kunnen kopen bij Megekko! Net zo makkelijk natuurlijk en het was ca 20€ duurder dan bij 4 verschillende partijen.

Volgende dag had ik alles in huis. Vaak hier al wat besteld en is altijd goed gegaan.

Super tevreden dus!

Super snel verzonden en daadwerkelijk de volgende dag in huis!

Al vaak iets besteld via Megekko en nog nooit problemen gehad. Altijd een snelle levering en een goede prijs.

Altijd een snelle verzending, meestal de dag erna al in huis. Er is ook een goede samenwerking met PostNL met een tracking nummer dat meteen toegestuurd wordt.

Ik had een korte vraag in verband met een actie die lopende was en kreeg snel een duidelijk antwoord op deze vraag.

Vaak een van de laagste prijzen, hele grote cataloog aan producten, en een goed bruikbare site.

Altijd net verpakte producten en meestal snelle bezorging. Nog nooit een beschadigd product binnen gekregen.

Goede klanten service, maar wat onhandig systeem om te retouren en moet helaas zelf retour verzendkosten betalen.

Megekko heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding, een groot aanbod, en ik vind het belangrijk om bij kleinere bedrijven te kopen. Deze keer had ik een draagbare monitor nodig en Megekko had een goede prijs.

De snelle verzending is ook goed:ik had om 10 uur 's avonds besteld en mijn pakket was er al om 10 uur 's morgens de volgende dag.

Ik bestel er al jaren de website is makelijk en fijn veel betaling mogelijk een goede klanten service en retourbeleid ze reageren meestal binnen een dag tot nu toe alleen maar goede ervaring zeker dat ze nu ook brievenbus pakketje doen

Fijn snelle verzending goed ingepakt zeker nu dat ze briefen bus pakketten levering is fijn je krijgt altijd een track and trace

Fijn helpen altijd ook met vragen problemen proberen altijd een oplossing te vinden

Voor mijn upgrade naar AM5 heb ik voor een scherpe prijs een ASUS-moederbord aangeschaft. Het product werd snel, perfect verpakt en volledig onbeschadigd geleverd. Megekko blijft voor mij dé aanrader voor iedere tweaker die op zoek is naar topkwaliteit en betrouwbare service.

Zoals op de website aangegeven de volgende dag in huis. Dit was ook zoals gewoonlijk ook echt waar. Ook hoef je bij besteden van 50 euro of meer geen verzend kosten te betalen. Dat is altijd super fijn. Voor de rest goed in verpakt en genoeg opvulling. Ook grappige informatie over hoeveel water en andere dingen in de doos zou passen.

Super duidelijke mails over de status van mijn bestelling en daarna nog updates over de bezorging

Erg tevreden over de service van Magekko, ze reageren snel. Ik heb kortgeleden een pc bij hen gekocht en moest nog een onderdeel naleveren. Deze was per ongeluk op een veel latere datum gepland, na 1 mailtje was het opgelost. Ook het annuleren van een andere (foute) bestelling was na 1 mailtje klaar.

Goed verpakt. Niks gepropt of ergens tussen gefrumneld. Top! Doos goed dichtgetaped en meerdere onderdelen werden in meerdere zendingen aangeleverd.

Snelle reacties en prettige service. Mailen is makkelijk en er wordt meteen gehandeld.

de specificaties van mijn aankoop bleken niet te kloppen, achteraf is dit netjes gecorrigeerd, waarvoor mijn dank.

telefoon niet te vinden, wel vrij snel reactie per mail. een plus dus.

Voeding voor mijn pc besteld in een goede actie en is netjes afgehandeld en binnen gekomen

Product was verpakt en tijdig binnen gekomen, echter niet de grootste van de reclame van megekko zelf op verpakking ivm kans op diefstal

netjes een aantal mails ontvangen en updates over verzending en status

Ik ben zeer tevreden over mijn order en de spullen dat ik allemaal heb besteld de service is heel geweldig daar ben ik zeer trots op je kan alles goed en makkelijke vinden wat je allemaal nodig heb ik had ook eerder is een keer bij jullie besteld alles kwam lekker optijd binnen daar ik ben zeer blij om.

Dank jullie wel voor jullie goede service en het inpakken van de spullen ze kwamen heel binnen. ^_^

Ben zelf zeer trots op Megekko mijn veelen dank hiervoor.

Wie weet tot de volgende keer.

De levering was optijd afgeleverd, de verpakking kwam heel aan het was goed en stevig verpakt het was met zorg en liefde in elkaar verpakt daar ben ik blij om.

Hartelijk dank hiervoor een + punt. ^_^

Ik heb geen klachten ik ben jullie heel erg dankbaar met jullie goede service die er wordt geleverd. ^_^

Normaal doe ik niet mee aann het schrijven van dit soort beoordelingen. Maar, sinds de snelheid en kwaliteit van MeGekko (wederom) mij tot tevredenheid stemt, klim ik maar eens in de keyboard.
Laptop die ik heb besteld was snel en volgens afspraak met de gratis muis erbij geleverd. Het process om de laptop te specificeren was neit moeilijk en ging rap. Ik ben ook blij met de prijs kwalitetisverhouding, want bij de concurrentie waren soorgelijke laptops een stukje duurder. Al met al een aanrader om bij MeGekko je spullen te bestellen!

Snel geleverd in een goede verpakking, de bezorger was keurig en heeft het pakket persoonlijk overhandigd en niet zomaar op de stoep voor de deur achtergelaten, wat sommige pakketleveranciers gewoonlijk doen..........

Prima winkelomgeving. Overzichtelijk en volledig. Prijzen zijn redelijk scherp en correct, en de voorwaarden lijken goed.

1 klein puntje is dat niet om 23:00 uur, maar al om 22:55 de levertijd naar overmorgen gaat ipv morgen. Verder prima.

Ik heb twee zaken geretourneerd, 1 gebruikt en 1 ongebruikt. De gebruikte AIO had geen koelpasta meer, dit heb ik ook verteld. Ondanks dit is het volledige bedrag snel geretourneerd. Top!

Het kwam snel optijd en de pc, die ik heb besteld is echt top beter dan ik ooit heb gehad! Fantastich!

Het was de juiste tijd binnen snel en goed verpakt.

Ze waren allemaal erg beleefd en ze waren erg aardig!

Bestelling was gemakkelijk te plaatsen. Pakketje was netjes verpakt en ik kon bij de bestelling aangeven wanneer ik hem geleverd wilde hebben. Ideaal!

Ik heb wel vaker besteld bij Megekko, eigenlijk altijd erg tevreden. Soms zijn ze een paar euro duurder dan Amazon bijv, maar dan bestel ik toch liever bij Megekko omdat ik dan tenminste weet dat er kwaliteit geleverd wordt en je geen gedoe krijgt.

Werd bezorgd op de dag waarop ik 'm wilde hebben.

Scorekaart voor Megekko