Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Hele bestel process verliep super vlot, enige probleem was dat 1 van de artikelen toch niet op voorraad was.
Via support wel super snel een oplossing aangeboden gekregen.

Vrijdag besteld en reeds de volgende dag in huis, beter kan niet.

Ik wou dat ik nog een hogere score kon geven, ik kreeg een melding dat 1 item pas een week later geleverd kon worden ipv direct de volgende dag.
Via support dit kunnen vervangen door een gelijkaardig artikel, waardoor ik mijn pc toch nog de volgende dag had.
Top!

Bestellen was appeltje eitje, goed overzicht. Na wat vergelijken snel gevonden. Vaak besteld bij Megekko en tot nu toe zeer tevreden met service. Blij met de nieuwe RTX. Prijzen ook vaak gunstig tov andere winkels.

Vandaag besteld, morgen in huis. Snel verzonden en goed ingepakt.

Vaak kom ik de bestellingen zelf in de winkel ophalen. Netjes en vriendelijk.

Ik zocht al lang voor een computer waarvan ik zelf de onderdelen van kan kiezen. Een webshop zoals Megekko is moeilijk om te vinden. Megekko is super gemakkelijk om te gebruiken, je hebt er een grote keuze van spullen en het geeft je handige tips! Mijn hele computer+schermen komen van Megekko. Het is echt een aanrader!

De verzending was snel, het packet was goed verpakt en is veilig aangekomen.

Als er vragen zijn kan je ze stellen en ze antwoorden snel.

Ik heb tijdens blackfryday een mobo en een aio gekocht geen enkle problemen tijdens het bestellen

De producten waren goed ingepakt met voldoende verpakking materiaal geen schade op de dozen

Voor de tweede keer een bestelling gedaan bij Megekko. Mijn eerste ervaring was prima (RAM en SSD besteld) en nu de Black Friday aanbieding voor de Gigabyte AMD Radeon 9070 XT.

Op het moment van bestelling was Megekko de goedkoopste aanbieder in NL van deze kaart (649 EUR).

Alles verliep prima

De dag na de bestelling heb ik de kaart ontvangen zoals toegezegd, waarbij ik prima op de hoogte werd gehouden van de voortgang door zowel Megekko als DHL.

Niets negatiefs op aan te merken

Megekko heeft ipv 2 serverracks 2 PCI netwerk-kaarten opgestuurd.
Klein verschil, zou je moeten zien lijkt me - maar fouten maken is menselijk.

Wat minder goed is, is dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn - en wanneer ik ze mail ik een standaard antwoord krijg dat ik online een retour aan moet melden, en ze het goede product zullen opsturen als mijn retour is verwerkt.

Nu kan ik door hun fout weken gaan wachten op mijn juiste bestelling want direct naleveren is geen optie voor ze. Echt absurd - laatste keer Megekko.

ipv 2x 3u 19" servers heb ik 2 PCI-kaarten ontvangen. Moet je toch zien bij het versturen...

Fouten maken is menselijk, maar los het wel op. Lever de juiste artikelen gewoon na, ipv een heel retourproces dat weken duurt door te moeten lopen.

Bestelling geplaatst na het nakijken van pricewatch voor een Apple Pencil Pro. Vlot besteld en betaald.

Verzending verliep vlot, zelfde dag nog verzonden en goede communicatie hier rond.

Al meermaals besteld bij Megekko, altijd veilig verpakt en ontzettend snel geleverd.
bedankt voor de service!

altijd enorm veilig verpakt en altijd de volgende dag al geleverd!

altijd snel geholpen nooit problemen ergens mee gehad, onwijs bedankt!

Vlot geleverd de volgende dag, goed product voor een nette prijs. Altijd prima bij megekko

De volgende dag nog bezorgd, pakket in goede staat. Top

Alles was op stock wat ik van plan was om te kopen, ook de levering naar Belgie vanuit Nederland was net zoals getoond op de website "de volgende dag in huis".

Goed verpakt, op tijd en tegen een ok prijs. Dat is alles wat ik verwacht van een webwinkel.

Alles is gewoon heel vlot gegaan.

Op tijd en zoals afgesproken op de website. Postnl had heeft de doos wel gewoon voor de doos gedropt in de regen. Gelukkig was ik thuis.

Nette website en overzichtelijk ingedeeld. Heel erg fijn dat megekko niet alleen complete laptops, computers en onderdelen verkoopt, maar ook apperatuur voor montage, zoals schroeven, schroevendraaiers etc verkoopt!

Ik had een 2e hands kast opgepikt, maar helaas zaten hier geen montage schroeven bij. Dezen dus via Megekko gekocht.

Geen bijzonderheden. Bestelling is netjes verpakt, en kwam op tijd aan. Alles dus prima!

Altijd spannend wanneer je een nieuw en kostbaar onderdeel voor je game PC koopt.
Deze keer de Asus RTX 5070Ti Tuf Gaming videokaart.Al eerder dingen besteld bij Megekko had ik het volste vertrouwen erin ,dat het bij deze bestelling ook goed zou verlopen..
Voordeel vindt ik dat vanaf het moment van plaatsen van de bestelling je online kunt volgen waar de bestelling op het moment is.
De nieuwe Asus werdt dan ook netjes binnen de vastgelegde termijn geleverd.
Goed verpakt in dubbele doos en veel bubbelplastic.
Met andere woorden perfect gelopen.Prijs super, Asus super ikzelf super (grinnik)
Hoe het aansluiten verloopt vertel ik de volgende keer.

Verzending was ok,maar de bezorger had het pakket zonder bericht bij de voordeur gelegd.Dus geen fout van Megekko ,maar nonchalant van de bezorger

Op een technische vraag kon ik helaas geen antwoord krijgen

Goede service, netten prijzen, groot assortiment en snelle levering. Zal hier zeker nog eens bestellen .

Dag naar bestelling bezorgd duidelijke trekking van het pakket goeden bescherming van het product

Prima bestelprocedurek, zeer snelle levering, interessante prijs en een meer dan uitstekend product! De toetsenborden zijn super!! Die had ik jaren eerder moeten kopen. Precies wat ik zocht. Echt helemaal perfect!

Snel en zorgvuldig geleverd door DHL, geen problemen. Ik ben tevreden zo.

Heel goede Website makkelijk alles te vinden.
Maar natuurlijk zoals voor iedereen geld, de prijzen zijn echt goed.
Daarbij opgeteld, snelle reakties op Emails met vragen en de snelle levering 1 a 2 dagen maakt dit een prima webshop (eigenlijk zoals ze allemaal zouden moeten zijn.

Snelle levering alles keurig en goed verpakt in goede dozen

Een paar Emails verstuurd met vragen en kreeg snelle reakties met goed info

Was al tijdje aan het zoeken naar pc upgrade inclusief GPU na veel online te hebben gezocht en vergeleken was de conclusie dat ik bij Megekko het beste uitkwam omdat er veel keuze is en ook nog is op voorraad.

Heb toen mijn bestelling gedaan en die kwam de volgende dag binnen met DHL.
Alles prima verpakt niets op aan te merken.

Alle producten ingebouwd en eigenlijk geen enkel probleem.
Webshop is duidelijk en overzichtelijk enige puntje waarvan ik denk dat beter kan is toch een pc build optie waar aangeven word of componenten wel of niet voor elkaar geschikt zijn.
Voor mij is Megekko wel de nummer 1 website waar ik direct kijk als ik iets nodig heb.

De levering was zoals aangegeven door Megekko prima bestellen betalen en als alles op voorraad is volgende dag in huis.

In het verleden defecte game controler retour binnen garantie periode werd snel en goed opgelost.

Ik heb onlangs bij Megekko de be quiet! System Power 11 450W (art.nr. 262887) besteld. De prijs was met €54,90 al erg scherp, maar wat me écht verbaasde was de snelheid van de levering. Laat op de avond besteld en de volgende ochtend stond het pakketje al aan de deur – super snel!

De voeding zelf is degelijk, stil en precies wat ik nodig had voor mijn systeem. Ik ben mega happy met zowel het product als de service. Megekko heeft me echt positief verrast!

Aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐

De verzending van Megekko was weer top. Het pakket was goed en stevig verpakt, zodat alles zonder beschadigingen aankwam. Daarnaast was de levering supersnel, precies zoals ik gewend ben. Zelfs de doos zelf ziet er altijd netjes en verzorgd uit.

Een tijdje geleden had ik een AMD-videokaart waarbij er vloeistof uit de koel-pads leek te lekken. Ik was er totaal niet gerust op, dus heb ik de kaart naar Megekko teruggestuurd. Zij hebben het grondig nagekeken en ik kreeg keurig een testrapport terug.

Alles bleek in orde te zijn, en dankzij hun duidelijke uitleg en zorgvuldige controle kon ik weer met een gerust hart verder gamen.

Geweldige service – Megekko staat altijd klaar en dat waardeer ik enorm! ⭐⭐⭐⭐⭐

Meestal bestel ik via Megekko omdat ze de goedkoopste zijn. Toch ben ik af en toe best bereid om een paar euro extra te betalen om het bij Megekko te bestellen, ook als ze net niet de goedkoopste zijn (want: zie verzending onder). Ondanks dat ik altijd via Tweakers vergelijk, heeft Megekko best een mooie, nette site.
Bestellen/betalen is geen probleem en ik heb inmiddels vele positieve ervaringen met Megekko.

De laatste tijd zie ik tot mijn spijt bij veel webshops die adverteren met "Vandaag besteld, morgen in huis", en dat ze vervolgens nalaten om hem 's avonds te overhandigen aan DHL/PostNL. En je je pakketje dus pas veel later krijgt dan beloofd.

Niet bij Megekko. Daar komt je pakketje gewoon netjes op tijd. Elke keer. Zoals beloofd. Toppers!
Soms geeft PostNL wel gedoe. Maar dat valt Megekko niet te verwijten. Bij Megekko weet je dat ie 's avonds in de bus ligt, en daarvoor volle punten.

Uit voorgaande ervaringen weet ik dat o.a. retournage netjes gehonoreerd wordt bij Megekko. De klantenservice reageert snel en vakkundig.

NVIDIA GPU besteld en netjes volgende dag geleverd. Product was goed verpakt en geheel volgens beschrijving.

De bijgeleverde game voucher werd op het factuur vermeld met instructies om het te activeren.

Product goed verpakt en op de beloofde dag geleverd bij een pickup point.

Top service, altijd hier mijn pc onderdelen besteld en volgende dag gelijk thuisgeleverd. 1x een probleem gehad dat mijn pakketje zoek was bij DHL en na soepel contact gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen

Supersnel en goed verpakt nooit beschadigde dozen ontvangen en volgende dag geleverd

Kort maar krachtig, zoekgeraakt pakketje wat na een week nog niet geleverd was na contact dezelfde dag nog opnieuw verzonden en volgende dag in huis

Scorekaart voor Megekko