Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik moest nog wat extra onderdelen hebben na mijn vorige bestelling. Megekko heeft snel geleverd en voor een goede prijs.

Snelle verzending, houden zich aan de aangegeven levertijd op de site.

Erg fijne website met duidelijke filters. De prijzen zijn ook goed. Een van mijn go-to webshops.

Goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Prima verpakt.

Vrijdag alle onderdelen voor een nieuwe PC besteld en zaterdag was de PC al ready voor gebruik!

O.a. een mooie MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI moederbord voor een mooie deal en optimale AMD prestaties.

Super snelle levering, vrijdag middag besteld en zaterdag binnen - levert dus lekker in het weekend en op tijd.

Breed assortiment, snel verzonden met veel verzendopties. Medewerkers van van het bedrijf zijn ook actief op allerlei PC hulpfora om je te helpen met je PC build.

De postbode maakte een enorme flater door pakket onbeheerd voor de voordeur te zetten, maar dat kan je Megekko niet kwalijk nemen.

Grote plus was dat Megekko veel bezorgopties heeft; zoals wel/niet bij buren bezorgen, wel niet eerder dan geschatte dag laten bezorgen, enkel avondbezorging etc. Veel opties dus!

Ben meerdere keren door een medewerker van het bedrijf geholpen bij mijn onderdelenkeuze via ander PC-hulpforum. Natuurlijk is dat een stukje reclame (de adviezen kwamen ook in vorm van voorgevulde winkelwagentjes vanuit de Megekko-site), maar het was absoluut behulpzaam voor een twijfelaar als ik.

Het werd weer tijd voor uitbreiding en ik bestelde een 2TB Samsung SSD. Jarenlang koop ik computeronderdelen bij Megekko en meestal hebben ze de beste prijs. Ik heb de bestelling in de avond geplaatst en de volgende dag in de namiddag ontvangen. Eenvoudiger en sneller kan het niet. Je zou het “gecko” zijn als je zou niet bij Megekko bestellen!

Het ging om een M.2 SSD die was supergoed ingepakt Ben ook uiterst tevreden met mijn aankoop. Echt een dikke 10/10!

Perfect afgeleverd via PostNL zoals aangekondigd in de app. Alles verliep correct.

Product voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Product stevg verpakt en netjes aan de deur afgeleverd

Alles perfect afgeleverd via DHL, netjes optijd zoals aangekondigd in de app.

Het bestelproces was eenvoudig en snel, producten waren makkelijk te vinden, prijzen correct, betaling probleemloos en handig.

De levering was snel, goed verpakt, product in perfecte staat ontvangen

Ik heb nog nooit problemen gehad, alles verliep altijd heel soepel.

Het was erg makkelijk te bestellen, het ging om een 1440p monitor en was er vroeg de volgende dag al in huis.

Volgende dag in huis, kreeg via mail de statue en dergelijke te zien.

leuke bedrijf. ik heb meerdere computers zelf-bouwen met megekko als componenten verkoper. dit laaste bestelling was over serverrack componenten.

ik heb 4 dingen besteld op vrijdag, en op zaterdag in mijn huis. heel snel. goedkopen.

Dit was eigenlijk de eerste keer dat ik bestelde bij Megekko. Snelle levering, goed ingepakt en goede webshop. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot de volgende..

Vrij laat besteld op de dag (19:30), toch de volgende dag geleverd. Helemaal TOP.

Makkelijk het juiste artikel vinden vd overzichtelijke site.
Aansluitend superschnell geleverd voor een concurrerende prijs.

Superschnelle levering van zeer goed verpakte artikelen die gelukkig vaak door de brievenbus kunnen

Jammer dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn maar je krijgt schnell antwoord nd retour procedure is helder

Veel spullen beschikbaar en zeer snelle verzending. Ik was een systeem aan het opbouwen en ontdekte iedere keer dat ik weer iets nodig had. Het snel kunnen leveren is dan een groot voordeel.

Ook terugsturen van spullen die ik niet nodig bleek te hebben ging soepel.

In de avond besteld en de volgende ochtend ontvangen! Natuurlijk wel afhankelijk van de bezorgservice maar dit ging zowel via PostNL als DHL

Terugsturen van artikelen gaat makkelijk, een retour aanmaken via de bestelling en versturen maar

Ik besloot een gaming PC te bouwen en Megekko had de beste aanbiedingen en voorraad. Het was makkelijk om componenten te vinden en vergelijken.

Het was gemakkelijk om te bestellen en de verzending was snel.

Ik vind het fijn dat ze de mogelijkheid hebben om bij een afhaalpunt te bezorgen.

Bij Megekko fijn alle componenten kunnen vinden waar ik naar op zoek was. Uitzonderlijk snel en in perfecte staat geleverd. Wat me ook op viel is hoe makkelijk de navigatie binnen de webshop is. Daar kunnen veel platformen nog wat van leren.

Het bestelde was keurig netjes en ook shockproof verpakt. Wel zo prettig aangezien het vaak om delicate electronica gaat als je bij Megekko besteld

Ik heb tot noch toe nooit contact gehad met de klantenservice aangezien dit simpelweg niet nodig was en de service top is.

Ik heb afgelopen jaren al verschillende keren besteld bij Megekko. Steeds is de service uitstekend en levering binnen de afgesproken termijn. Heb daarom al heel wat mensen gestuurd naar megekko.

Bij de laatste bestelling een exos X20 hardeschijf besteld + sata kabel.

Heel belangrijk: de hardeschijf was heel goed ingepakt : dat is belange niet het geval bij veel andere winkels!

Levering was binnen de afgesproken termijn.

Megekko is een fijne webshop snelle levering en prijs/kwaliteit verhouding is ook goed

Ben ook uiterst tevreden met mijnn aankoop

Product is als de omschrijving op de website van megekko en ben er ook uiterst tevreden mee

Ik bestel al sinds 2019 bij MeGekko. Toch wel de top 3 plaatsen om mijn computer/netwerkingapparatuur van te kopen op vlak van prijs, support en snelle levering. Makkelijk apparatuur te herstellen en retouren indien nodig.

Hun site heeft een logische lay-out, misschien wat retro wat ik zeker niet storend vind, werkt snel en je bestelling is zo geplaatst.

Zeker een aanrader voor toekomstige bestellingen.

Snelle verzending, keurig op tijd en niets anders op te zeggen.

Paar keer gecontacteerd omwille van producten te retouren en ik werd altijd respectvol behandeld.

Megekko is een fijne webshop om dingen te kopen. Er is niet te veel poespas en altijd prima deals beschikbaar op de webshop.

Het betalen was moeiteloos en de bezorging was heel erg snel. Ik kon nog tot laat bestellen en het kwam de volgende dag nog steeds binnen. Mijn meest recente bestelling was een computerkast en die is compleet zonder schade binnengekomen. Als ik computer onderdelen moet kopen, doe ik het liefst bij megekko, dan bij Amazon. (al is Amazon soms goedkoper)

Verschilende producten besteld bij Megekko deze week.

Powersupply (750 watt)
1TB SSD
1 TB NVME SSD

Alle producten netjes en op tijd geleverd. uitstekend verpakt wat bij electronica ook wel belangrijk is.
Megekko is qua prijs prima concurrerend.

Goede communicatie.
Op tijd.
Zorgvuldige verpakking en bescherming van producten.

Super snelle levering, en retourneren is ook geen probleem (i.v.m. niet goed lezen van het product.) Contact wordt ook snel beantwoord (via mail).

Zie hierboven, voor 10 uur besteld, volgende dag in huis.

Zie de beoordeling in algemeen. Oftewel deze was dik in orde.

Scorekaart voor Megekko