Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Altijd snelle en duidelijke reacties op mijn vragen. Als ik hulp nodig heb, staat de klantenservice altijd voor me klaar. Het aanbod is ruim, de acties zijn mooi meegenomen. Al met al ben ik erg blij met het totaalplaatje. Love Megekko! ♡

Kon zelf kiezen wanneer ik de levering binnen wou hebben. Dit is zeer soepel verlopen. Alles zit goed en stevig verpakt!

Alles is snel via e-mail geregeld. Zelf kwam ik met een best moeilijke vraag waarop goed is meegedacht en ook snel opgelost is. Heel blij mee, dankjewel serviceteam!

Ik bestel hier regelmatig. Ik vind de goedkope prijzen zeker opwegen tegen het gebrek aan het hebben van een klantenservice die bereikbaar is per telefoon.

Het begint met de site: ruim aanbod, makkelijk vindbaar, uitgebreide specs, dus eigenlijk was ik zo klaar met de spullen in m'n mandje gooien. Even laatste check en besteld.

Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd betekende voor mij wel de DHL avondbezorging, dus in de ochtend wordt het pakket dan blijkbaar afgehaald en tussen 19-21u bezorgd. Prima, was overdag toch aan het werk.

Goed verpakt, voldoende vulling, wel nog wat van die plastic dingen, maar gaan de PMD bak in.

Lexar 4 TB SSD besteld was hier op het moment van bestellen het goedkoopste en voorradig. Daarnaast heb ik hier eerder aankopen gedaan en weet ik uit ervaring dat het een betrouwbare partij is.

rond 22:00 besteld, volgende dag geleverd. Via DHL kon ik de track & trace goed volgen.

Ik had RAM geheugen besteld. Uiteindelijk werkte een van de twee modules niet goed en die gaf ook foutmeldingen bij het testen. Dit kan altijd een keer gebeuren.
Ik kon deze set kosteloos terugsturen en de nieuwe had ik de volgende dag al in huis dus ik heb niet zonder geheugen gezeten.
Erg goed opgelost door Megekko

In de avond besteld en de volgende ochtend werd het al geleverd. Dat is bijna altijd zo bij Megekko

Zoals aangegeven had ik geheugen ontvangen dat niet goed werkte, de klantenservice heeft het op een goede en snelle manier opgelost

Ik ben over het algemeen een heel te vrede klant bij Megekko.
Meerdere producten besteld, altijd netjes verpakt en goed ontvangen.
Verzenden gebeurd over het algemeen ook snel en volgens verwachting. Alleen mijn meest recente bestelling is niet op tijd binnen gekomen.

Door de informatie op de site werd de indruk gewekt dat deze voorradige was en dus gelijk geleverd kon worden, wat achteraf niet zo bleek te zijn.

Meerdere producten besteld en altijd netjes en op tijd ontvangen.

Helaas was dit bij mijn mijn laatste bestelling niet het geval.

Op de site stond dat het product uit voorraad leverbaar was.
Na de bestelling kreeg ik 2 op een volgende dagen een bericht dat de verzending vertraagd was. Na contact met Megekko opgenomen te hebben bleek dat de toeleverancier nu een aantal keer zijn leverdatum niet had gehaald, waardoor ook Megekko de leverdatum niet kon halen.

'Op voorraad' op de site betekend dus niet per direct dat ze het gelijk uit het magazijn kunnen leveren, maar blijkbaar ook dat het bij één van de toeleveranciers op voorraad is, wat een extra afhankelijkheid creëert.

Ik heb deze bestelling geannuleerd en via een andere partij besteld.

Bij communicatie met Megekko kreeg ik snel en duidelijk antwoord.

altijd goede spullen en ben zeer tevreden
ga zo door!
zeer tevreden
aantal woorden is genoeg

dhl werkt goed met brievenbus pakketjes
en meggeko is een goed bedrijf!

Ik had een pc gekocht en het door Megekko laten assembleren. Hele goede service, die verkopers weten precies welke onderdelen compitabel zijn. De pc uiteindelijk heeft perfecte cable management! Er is zorgvuldig 3 dagen aan besteed, zo te zien en heeft zeer goeie performance!

Alleen wel jammer dat ze de popup store hebben gesloten en het tot een afhaalcentrum hebben omgetoverd.

Helaas zijn er in Nederland weinig winkels zoals Megekko. Bij Alternate, Azerty, Informatique etc. was alles duurder, zelfs de assemblagekosten en met louter webshops, zoals Conrad, loop je risico om defecte producten te ontvangen, dus thumbs up voor de regelmatige aanbiedingen Megekko! Heel fijn om een voordelige fysieke afhaalpunt te hebben om je producten uiteindelijk te inspecteren op schade na aankoop en een betrouwbare service.

Helaas heeft Corsair RM1000e voeding een irritant klik-geluid. Gelukkig hebben mensen van Megekko een prachtige coulance gemaakt omtrent dit probleem en kosteloos vervangen door een RM1000x. Nu werkt mijn pc subliem, en geen nare geluiden. Niet eens coil whine!

Daarnaast heb ik door het aan hun laten assembleren nog een garantie van een paar jaar en op losse onderdelen ook nog fabrieksgarantie, ultra-deal dit!
Kortom, bij Megekko is er een kundige, meedenkende en eerlijke klantenservice.

PS: Ik heb niet gebruik gemaakt van de verzendingmogelijkheden van Megekko, aangezien volgens sommige reviews de DHL service slecht is en dat geloof ik graag, maar dan zou ik eerder negatieve reviews bij DHL volspammen ipv. Megekko.

Ik heb over de jaren vaak onderdelen voor pc's en andere dingen en ik heb nooit problemen gehad met hun service, ik heb laatst een asus zephyrus g14 gehaald en hij is erg snel geleverd, ik had een review erover geschreven ook al hadden ze niks er voor gegeven.

De verzending was erg goed ze leveren altijd op de dag wanneer zij zeggen dat het komt en ze verpakken het goed.

SSD besteld op basis van prijs, beschikbaarheid. Volgende dag geleverd en werkte zonder problemen. Perfect geregeld!

Volgende dag geleverd en werkte zonder problemen. Precies zoals toegezegd.

Ik heb Altijd een goede ervaring met ze gehad en ze zijn vaak ook het scherpst geprijsd.

Het bestelde product kwam op de aangegeven dag en rond de aangegeven tijd binnen.

Ik heb ooit wel eens iets moeten wisselen. Dat ging vrij snel.

Ik heb al vaker bij deze webshop besteld , het word altijd snel en netjes geleverd.
retouren verloopt soepel.

levering altijd optijd en snel, geen slechte ervaring mee. pakket is ook altijd netjes ingepakt en geen beschadegingen.

goeie klantenservice, ook hier geen slechte ervaring mee . word als klant geholpen zoals dat zou moeten.

Als het goed gaat is dat ook vermeldenswaardig. Ik zie veel negatieve reviews hier m.b.t. de retour procedure bij Megekko maar wat mij betreft valt het allemaal reuze mee. Ja je moet zelf zorgdragen voor de betaling van de retour maar dat wordt duidelijk aangegeven in de retour voorwaarden dus dat had je van te voren kunnen weten. Als je een klein onderdeel hebt besteld kan dat best zuur zijn maar ik begrijp wel waarom Megekko een kleine drempel opwerpt. Ik had de AOC AGON PRO AG346UCD 34" Wide Quad HD 175Hz OLED besteld en ontvangen maar vond de Alienware AW3423DWF 34" Wide Quad HD 165Hz achteraf toch mooier. AOC Agon aangetekend retour gestuurd en de volgende dag de Alienware in huis. De retour is binnen 3 dagen door Megekko afgehandeld en het betaalde bedrag wordt teruggestort. Al met al was ik zeer tevreden met de snelle en uitstekende service.

Vandaag besteld, volgende dag in huis. En zo was het ook, beide bestellingen de volgende dag in huis. Niks op aan te merken.

Kort contact gehad met de klantenservice want je dient een email verzoek te sturen om de retour procedure op te starten. Na bevestiging ontvang je een retour formulier met instructies en kan het artikel worden teruggezonden, kind kan de was doen.

Meerder keren PC componenten bij Megekko besteld. Wordt altijd volgens verwachting de volgende dag afgeleverd. Is altijd schokbestendig verpakt. En de prijzen van de componenten zijn altijd gunstig,

---

Klantenservice ben ik niet nodig geweest, omdat de bestellingen altijd een goede afloop hebben.

Altijd de volgende dag geleverd, soms in de avond, dat vindt ik geen probleem.

Voor computeronderdelen is Megekko al jaren mijn go-to webshop. Ze bieden een breed assortiment, scherpe prijzen en duidelijke productinformatie. Voor mijn nieuwe build heb ik onder andere de Be Quiet! Light Wings 140mm reverse fans en een Samsung 990 Pro 2TB SSD besteld. De site werkt vlot en er zijn genoeg betaalopties, waaronder Klarna voor gespreid betalen – handig!

Zoals altijd was de verzending snel en betrouwbaar. Mijn bestelling werd netjes verpakt geleverd en was de volgende dag al in huis. Alles kwam in perfecte staat aan, zonder beschadigingen.

Tot nu toe heb ik weinig tot geen hulp nodig gehad, wat op zich al veel zegt. In het verleden heb ik wel eens een vraag gesteld via de klantenservice en kreeg ik snel en duidelijk antwoord. Dat geeft vertrouwen.

Ik moest nog wat extra onderdelen hebben na mijn vorige bestelling. Megekko heeft snel geleverd en voor een goede prijs.

Snelle verzending, houden zich aan de aangegeven levertijd op de site.

Erg fijne website met duidelijke filters. De prijzen zijn ook goed. Een van mijn go-to webshops.

Goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Prima verpakt.

Vrijdag alle onderdelen voor een nieuwe PC besteld en zaterdag was de PC al ready voor gebruik!

O.a. een mooie MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI moederbord voor een mooie deal en optimale AMD prestaties.

Super snelle levering, vrijdag middag besteld en zaterdag binnen - levert dus lekker in het weekend en op tijd.

Breed assortiment, snel verzonden met veel verzendopties. Medewerkers van van het bedrijf zijn ook actief op allerlei PC hulpfora om je te helpen met je PC build.

De postbode maakte een enorme flater door pakket onbeheerd voor de voordeur te zetten, maar dat kan je Megekko niet kwalijk nemen.

Grote plus was dat Megekko veel bezorgopties heeft; zoals wel/niet bij buren bezorgen, wel niet eerder dan geschatte dag laten bezorgen, enkel avondbezorging etc. Veel opties dus!

Ben meerdere keren door een medewerker van het bedrijf geholpen bij mijn onderdelenkeuze via ander PC-hulpforum. Natuurlijk is dat een stukje reclame (de adviezen kwamen ook in vorm van voorgevulde winkelwagentjes vanuit de Megekko-site), maar het was absoluut behulpzaam voor een twijfelaar als ik.

Het werd weer tijd voor uitbreiding en ik bestelde een 2TB Samsung SSD. Jarenlang koop ik computeronderdelen bij Megekko en meestal hebben ze de beste prijs. Ik heb de bestelling in de avond geplaatst en de volgende dag in de namiddag ontvangen. Eenvoudiger en sneller kan het niet. Je zou het “gecko” zijn als je zou niet bij Megekko bestellen!

Het ging om een M.2 SSD die was supergoed ingepakt Ben ook uiterst tevreden met mijn aankoop. Echt een dikke 10/10!

Perfect afgeleverd via PostNL zoals aangekondigd in de app. Alles verliep correct.

Scorekaart voor Megekko