Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Megekko is mijn nieuwe home sinds ik ze ken,alles wat ik nodig heb,zeer goede prijzen en kwaliteit.

Verzending is niks op aan te merken,perfect verpakt,snelle levering,zelfs in de avond word verzending verwerkt om zo snel mogelijk volgende dag in huis te hebben...

Prima klantenservice en eerlijk,heb pas geleden voor de eerste keer meegemaakt dat iets defect was binnen de garantie,en de klantenservice houd prima contact en zijn snel met onderzoek en eventuele vervanging,zeer tevreden...

Top geregeld bij MeGekko. Fijne webshop met veel op voorraad. Bestellingen zijn altijd snel en netjes geleverd. Bestel hier met enige regelmaat spullen! Dikke aanrader! Deze week ook weer een M.2 SSD Besteld van Samsung en gaat allemaal super snel en makkelijk.

Top! Werkt zoals beschreven en netjes op tijd geleverd. Snelheden kloppen zoals vermeld staat, heel blij mee!

Klantenservice zelden nodig gehad maar als je belt met een vraag o.i.d. staan ze je altijd zeer netjes te woord en denken ze mee in oplossingen.

Ik heb bij Megekko de Thrustmaster T598 Direct Axial Drive setup gekocht en ik ben er echt heel blij mee. Het product was makkelijk te vinden, de prijs was scherp en er waren genoeg betaalmogelijkheden. De betaling ging snel en zonder problemen. Vanaf nu kijk ik eerst bij Megekko als ik iets nodig heb.

De verzending was ongelooflijk snel. Ik heb mijn bestelling op 22/07/2025 in de middag geplaatst, een paar uur later was het al verzonden en de volgende dag in de namiddag had ik het in huis. De verpakking was netjes en het product kwam perfect aan. Sneller kan bijna niet.

Ik heb de klantenservice niet nodig gehad, omdat alles van begin tot eind perfect verliep.

De nieuwe pc behuizing zat goed verpakt en is helemaal top aangekomen. Ze hadden zelfs een hele nieuwe doos toegevoegd voor alleen het stikker vel 😂

Verzonden meteen dezelfde dag nog en kwam al de volgende ochtend binnen dus echt super voor als je snel pc onderdelen nodig hebt👍

Ik heb de klantenservice niet nodig hogerhand dus dat betekent dat het prima was

Megekko is echt top! Mooie website en leveren snel en secuur.
Niets dan lof voor Megekko!

Netjes en snel in een verzorgde doos. De informatie is prima op de hoogte.

Vorige maand heb ik een Seagate harddisk aangemeld voor een aanspraak op de garantie. De defecte harddisk door de fabrikant is omgeruild voor een nieuw exemplaar met zelfs dubbel zoveel geheugen. De HD was onderdeel van mijn NAS die nu weer prima functioneert. Ik ben zeer tevreden met de goede service / garantie.

Het product kon ik met een retourbon gratis opsturen en binnen 6 weken kreeg ik de nieuwe thuis.

Snelle en adequate reactie van de klantenservice waardoor de omruiling in gang gezet kon worden.

Heb hier al vaak onderdelen besteld voor mij en mijn maten. Heb hun PC geboud en bij eventuele probleem is het retour process simpel en voor de hand liggend. Zeer vriendlijk en gaat snel. Componenten komen niet gebroken of defect toe en zijn van goeie prijs. Zal hier zeker nog meer bestellen voor in de toekomst

---

Nooit klachten gehad voor de klantenservie heb ook nooit problemen waardoor ik ze moet contacteren

Product word snel geleverd en binnen het bepaald geschatte uur

Ik bestel hier regelmatig onderdelen voor mijn PC ne nu zelfs een laptop voor mij zelf en een voor mijn kleindochter die er een nodig heeft voor school

De betreffende artikelen zijn altijd goed verpakt en op tijd verzonden zodat ze op de aangegeven dag en tijdvenster binnen zijn.

Netjes te woord gestaan en goed geholpen met info over een bestelling.

Het aankopen op de website is vrij eenvoudig. Er is geen hulp of handleiding nodig om de aankoop te doen.

Ik heb een SSD van Lexar gekocht en de levering was zeer snel. Het product was zeer goed beschermd in de doos. De SSD werkt uitstekend en ik heb geen enkele klacht te melden.

Voor ik deze RAM-kit kocht, gebruikte ik de Corsair 32GB 6000MHz CL30 Vengeance-serie. Ik was zeer tevreden over de prestaties en de timings, maar door de toepassingen die ik gebruik, werd die capaciteit voor mij onvoldoende. Omdat ik niet wilde inleveren op de snelheid van het geheugen, heb ik ze verkocht en heb ik de G.SKILL 48GB 6400MHz CL32 Trident Z5 NEO-kit gekocht.
Niet alleen is mijn capaciteitsprobleem nu opgelost, maar de snelheidsverhoging van het geheugen compenseert ook de iets hogere latency vergeleken met mijn vorige RAM. Wat me het meest aansprak bij deze aankoop, is dat deze kits uit de NEO-serie komen en dus speciaal geoptimaliseerd zijn voor AMD-processoren.
Ik had deze kits in andere winkels goedkoper gevonden, maar op basis van mijn eerdere ervaringen koos ik toch voor Megekko, omdat ze altijd snel reageren en me tijdens het serviceproces van een retourzending voortdurend op de hoogte houden. Die extra 20 euro was het voor mij waard. Sommige producten kunnen met fabricagefouten uit de productielijn komen zonder dat dit meteen wordt opgemerkt, en daarom voel ik me gerust over deze aankoop.

De levering duurde langer dan ik had verwacht, maar dat kwam doordat ik de levertijd verkeerd had gezien. Zoals op hun website vermeld, hebben ze het binnen 3 werkdagen geleverd. Het duurde 2 dagen voordat de RAM-modules bij hen aankwamen en de volgende dag stonden ze al aan mijn deur.

de xpg pylon 650W pc voeding heeft een uitstekende kwaliteit en werd erg snel geleverd

de xpg pylon 650W pc voeding werd erg snel geleverd

Altijd snel geleverd en scherp geprijsd. Bestellingen zijn goed verpakt. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar computeronderdelen en elektronica

Ik heb de laatste tijd vaker onderdelen gekocht voor een game pc en ze zijn echt heel snel en zorgvuldig met verzenden.

De website werkt goed en is overzichtelijk genoeg, het filteren van de kabels vond ik wel een beetje lastig.

---

Alles liep op rolletjes dus het was niet nodig om de klantenservice te bereiken.

Mijn order was binnen 3 werkdagen in huis en dus precies zoals verwacht.

Alles is goed te vinden op de site de spullen kon ik bij de favorieten en kon ze vergelijken wat op zich top is !

---

Ik heb klantenservice nog niet hoeven gebruiken dus als je dat al niet hoeft doen ! Is de klantenservice al top toch !

Besteld op een maandag, woensdag al thuis het is de bijna de enigste site die betrouwbaar is . levert met meerdere aankopen gewoon constant!

Mijn ervaring met Megekko is erg positief. Het bestellen van nieuwe RAM en een nieuwe SSD verliep zonder problemen en alles werkte meteen perfect. Ze leveren kwalitatieve producten en ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Mijn ervaring met Megekko is erg goed. De bestelling van nieuwe RAM en een nieuwe SSD verliep zonder problemen. Wat me vooral opviel, was de snelle en betrouwbare verzending: alles kwam netjes verpakt en op tijd aan. De producten werken perfect en ik ben erg tevreden met mijn aankoop.

de klantenservice reageerde vriendelijk en behulpzaam toen ik een kleine vraag had. De producten werken perfect en ik ben erg tevreden met mijn aankoop.

Ik heb onlangs een monitor besteld en kreeg deze op een maandag bezorgd. Toen ik diezelfde dag op de website keek zag ik dat dezelfde monitor ineens 60 euro afgeprijsd was. Ik heb hierover een mail gestuurd en zij hebben mij heel snel beantwoord. Ze waren begripvol voor mijn ervaring en hebben toegezegd dat ze mij de 60 euro zouden terugbetalen.

Bij mijn recente en vorige aankopen werd alles snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden over hun klantvriendelijkheid en behulpzaamheid. Ze reageerde binnen een uur op mijn mail en waren duidelijk en vriendelijk. Ik zou zeker aan andere mensen aanraden om bij Megekko te bestellen.

De msi claw a1m besteld voor een zeer aantrekkelijke prijs. Product is top en fijn hoe megekko je op de hoogte houdt van de bestelling.

Binnen 1 dag angetekend geleverd en bewijs code voor de levering. Zeer veilig en betrouwbaar!

Altijd bereid de klant te helpen. Niet de eerste of laatste keer dat ik hier bestel

Ik koop al jaren mijn spullen bij Megekko, niet alleen voor mijzelf maar ook voor vrienden en collega's. Deze webshop snapt de klant. Marketing sluit precies aan bij wat men wilt, namelijk lekker gamen zonder te veel poespas.

Ik heb wel eens gehad dat er iets DOA is, maar dan is de klantenservice altijd snel bereikbaar en heb ik niet het gevoel dat er een call centre achter zit, maar echt mensen die de klant en de webshop snappen.

Al met al kudo's naar het team bij Megekko! Mensen die jouw struggles als gamer/ Tech enthusiast snappen en met je meedenken.

Voor het verzenden krijg je genoeg opties om te zorgen dat je thuis bent als je pakketje arriveert. Natuurlijk altijd afhankelijk van de bezorger zelf, maar tot op heden nog nooit problemen met gehad.

Snel bereikbaar, geen call centre en pragmatisch in oplossingen biedne.

Mooi uitgebreid assortiment, goede prijzen en een goed werkende duidelijke site met goede productomschrijvingen. Ik kom hier zeker nog een keer winkelen

Gewoon helemaal top, precies op tijd. Waar andere webwinkels hier nog welleens verzaken was Megekko hier een erg mooie uitzondering op. Ik was er eigenlijk vanuit gegaan dat het wel een dagje te laat zou zijn. Maar echt goed dus en ook prima verpakt met luchtkussens.

Altijd snelle en duidelijke reacties op mijn vragen. Als ik hulp nodig heb, staat de klantenservice altijd voor me klaar. Het aanbod is ruim, de acties zijn mooi meegenomen. Al met al ben ik erg blij met het totaalplaatje. Love Megekko! ♡

Kon zelf kiezen wanneer ik de levering binnen wou hebben. Dit is zeer soepel verlopen. Alles zit goed en stevig verpakt!

Alles is snel via e-mail geregeld. Zelf kwam ik met een best moeilijke vraag waarop goed is meegedacht en ook snel opgelost is. Heel blij mee, dankjewel serviceteam!

Scorekaart voor Megekko