Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Is not the first time I order at Megekko and will not be the last one. Besides the good prices I find for my needs, the packaging of the products is very good as well and delivery pretty fast.

Delivery was done the next day so it was perfect and delivered to my mailbox

Op zondag een bestelling geplaats (nieuwe PC voor mijn zoon - geen zin om zelf te bouwen) en het bestelproces was te makkelijk .
Het afrekenen ging wat lastig maar dat lag aan Klarna (wilde ik een keer testen). Genoeg betaalopties om uit te kiezen en uiteindelijk via Ideal de betaling in orde gemaakt

Zondag de bestelling geplaats maandag in huis.

Alles netjes verpakt en bezorging was via PostNL incl. een handtekening.

Scherpe prijzen.
Groot aanbod.
Heel goede klantenservice : heel snel antwoord.
Geen enkel probleem om iets retour te sturen.
Snelle levertijd.

Snelle levertijd. Alles mooi verpakt. Perfect zoals het moet zijn.

Heel vriendelijk en snelle responstijd.
Geen enkel probleem om iets retour te sturen.

Ik had een NVMe schijfje besteld bij Megekko. De voorraadindicatie lijkt accuraat en uitstekende bezorgtijden.

Het bestelde product was dezelfde dag nog verzonden, ik kreeg direct een bevestiging met verwachte levertijd 'volgende werkdag', precies zoals vermeld voor bestelling.

Echter, bij levering heeft DHL het pakket gewoon in de hoek gegooid naast de ingang van osn bedrijfsverzamelgebouw. Waardeloos, maar dit kan ik Megekko niet kwalijk nemen natuurlijk. Hierover meer bij Klantenservice

Zeer vriendelijke en snelle reactie via de klantenservice. Omdat dit niet de eerste keer is dat DHL op zo'n waardeloze manier bezorgd heb ik een poging gedaan hier een klacht over in te dienen. Ik had me direct gewend tot Megekko. Dit is hun natuurlijk niet aan te rekenen, en ik wist niet of ik me via hun, of direct moest wenden aan DHL.

Ik kreeg dezelfde dag nog een zeer vriendelijke mail terug dat ze de klacht zouden doorgeven. Ik kreeg zelfs een dag later nog terugkoppeling met de reactie van DHL. Top klantenservice!

Makkelijk bestelling te plaatsen en snelle bezorg service
De prijzen zijn super!goedkoop
Ssd besteld volgende dag in huis!

Binnen 1 dag binnen top! En snel antwoord op je vragen vie email

Email vanwege ik zelf een game pc ging bouwen en als het mbord oude bios had zou ik em gewoon kunnen terugsturen en dat deden hun dan maar was niet nodig alles functioneerde prima

Zoals gewoonlijk weer alles perfect gelopen! Op zondag besteld, op maandag de M.2 en voeding binnen, en uiteraard werkt alles weer perfect!

Van alle computerwinkels of wat er ook mag zijn zowel fysiek als online, ik blijf toch telkens terugkomen bij Megekko!

Verzending expres op PostNL gezet als voorkeur omdat ik met DHL wat nare ervaringen heb, werd netjes door PostNL afgeleverd!

Altijd als je wat te vragen hebt staat er wel een expert klaar!

Overzichtelijke website, scherpe prijs, makkelijk bestellen, levering was heel snel. Mailtjes over de levering waren ook heel handig.

Mailtjes tijdens de levering waren ook heel
handig. Pakketje is netjes afgeleverd.

Leuke aanbieding in de nieuwsbrief, had nvme opslag nodig en dit stond in de nieuwsbrief dus meteen besteld, betaald en zoals altijd volgende dag geleverd.

Ik ben nog steeds uitermate tevreden

Zoals altijd, volgende dag netjes afgeleverd en tot grote tevredenheid.

Megekko is altijd de place to be wanneer het gaat om je pc.
Zodra je een nieuwe build wilt of een aanpassing dan heeft Megekko altijd wel voorraad en de juiste onderdelen.

Hier voorheen geweest om een hele build aan te schaffen en in elkaar te zetten, maar naast dat ze een onwijs breed assortiment hebben, zijn ze ook nog eens super op social media (vooral humor) en geven ze geregeld een winactie. Daarnaast zijn ze ook altijd leuk actief op bijvoorbeeld Comic Con om daar ook de nieuwste producten te laten zien, een babbeltje te maken en ook nog eens een winactie te geven.

Een betrokken partij die altijd bereid staat voor als je eventueel vragen hebt. Verzending is ook ideaal en het is zodra je op tijd besteld altijd binnen de volgende dag.

Fijne bezorgers die goed met je spullen omgaan en pas weg gaan bij levering.
Bij duurdere producten verzend Megekko het 9/10x aangetekend zodat er niet zomaar gesjoemeld word.

Bij Megekko al jaren klant voor allerlei computerbuilds die ik heb gedaan, verder nooit geen problemen mee gehad tot een paar maand geleden (november) met een SSD RMA die tot heden nog steeds niet is opgelost.

Vandaag een mail terug gekregen dat de SSD die ik zou hebben teruggestuurd in de originele verpakking (En die zelfs al naar de leverancier zou zijn gestuurd) 'niet origineel' is en dat de 'serienummer is overgeplakt' helaas is dit echter een SSD die letterlijk bij Megekko wegkomt.

Ik heb immers deze mail beantwoord, maar mijn mond viel bijna open van verbazing toen ik deze mail las.

Voor mij geen Megekko weer als het hierbij blijft helaas, ik hoop nog op een oplossing maar deze lijkt ver te zoeken.

Edit:

Het is door Megekko nu verder goed opgelost, hierbij ook de review aangepast! Hadden de verkeerde informatie van de leverancier teruggekregen.

Verzending is verder prima bij Megekko, meestal kwam het goed verpakt binnen en ook op de tijden die ze aangaven op de site. Nooit geen problemen mee gehad.

Klantenservice lijkt soms wat ver te zoeken, zelfs met de kerstdagen ertussen duurt het vrij lang om antwoord te krijgen op een RMA en daarbij komt dat je ze ook niet kunt bellen.

Na goede ervaringen met Megekko in het verleden, onlangs in één maand twee zelfbouw desktops besteld. Van begin tot eind weer prima bevallen. Het was een paar tientjes duurder om alles bij Megekko te bestellen, maar dit was het meer dan waard.

Gewoon prima, alles conform afspraak, onbeschadigd en op tijd geleverd.

Binnen een dag een reactie gehad op mijn vragen rondom bios updates

Bestellen op de web winkel is eenvoudig. Vergelijken is overzichtelijk evenals het zoeken op producten. Via het forum goede hulp van mede gebruikers.

DHL gaf uitsluitend problemen.

(Voornamelijk de bezorgers in mijn woonplaats. Zolang alles via post nl gaat gaat alles prima.

Contact gehad met klanten service omtrent problemen met DHL alles goed op gelost en opniew verzonden goederen met post nl. Dezelfde dag al antwoord van de klanten service.

Vriendelijke benadering en korting bij een volgende bestelling.

De website werkt logisch en erg goed. Echter het verzoek om de bestelling kort te controleren (Om technische onmogelijkheden te checken) die was helaas niet mogelijk. Hiermee heb ik een fout gemaakt door een disc te bestellen die niet in de behuizing past en die ik nu retour moet zenden.
Levering ging daarna wel weer zeer vloeiend en zonder enig probleem.

Vlotte levering en in nette om verpakking alles veilig bij elkaar verzonden.

Geen mogelijkheid tot controle van mijn kit list door een techneut van Megekko. Wat ik vanwege de iets hogere kosten wel denk te mogen verwachten.

Al ruim 10 jaar klant bij Megekko.
Pluspunten: leveringstijden op de site kloppen in mijn geval altijd, de spullen komen altijd vlot aan.

Verbeterpunt: de laatste bestelling (zware voeding) was in een veel te ruime Megekko omdoos verpakt, de omdoos was deels opgevuld, dus een deel lege ruimte waardoor de voeding kon schuiven.
Notabene staat er dan op de buitenkant Megekko omdoos: NIET schudden voor gebruik.
die tekst is n.m.m nogal dom want :
a) dan gaan mensen juist wel schudden;
b) psychologisch onderzoek heeft aangetoond dat opdrachten in de negatieve zinsvorm (zoals hier woordje NIET) vaak fout worden uitgevoerd.

Duidelijke website, groot assortiment en goede prijzen. Al meerdere PC's aan onderdelen besteld bij Megekko en nog nooit problemen gehad. Bij een bestelling wordt je ook niet plat gebombardeerd met mailtjes over de orderstatus. Een factuur/betaal bevestiging en een verzendbevestiging. Erg fijn.

De website werkt echter niet goed (meer) in Firefox, inloggen gaat niet goed, vandaar 4 sterren.

Zelf levertijd kunnen selecteren, goed verpakt en vaak snel geleverd.

Duidelijke site en bestelproces. Prijzen zijn netjes. Kan afleverdag kiezen, dat vind ik altijd erg prettig/groot voordeel :)

Levering op de gewenste dag ontvangen (oftewel de bezorger werkte netjes mee), goed verpakt.

Het plaatsen van de bestelling bij Megekko ging eenvoudig en snel. De website is overzichtelijk, waardoor ik de producten makkelijk kon vinden. De prijzen waren duidelijk en scherp weergegeven. Ook het betaalproces verliep zonder problemen, waardoor de aankoop soepel verliep.

De levering was op tijd en zelfs iets sneller dan verwacht. Alle producten waren goed en stevig verpakt, zonder beschadigingen. Alles werd in perfecte staat afgeleverd, precies zoals het hoort.

Ik heb geen direct contact gehad met de klantenservice, omdat alles duidelijk werd gecommuniceerd via e-mails. De informatie was helder en begrijpelijk, waardoor extra contact niet nodig was.

Eindelijk een RTX 5080 te pakken gekregen. Besteld betaald en zat volgende dag in de bus! Perfect!
Heb daarna de rest van de pc bij Megekko besteld want 5080 past niet in mijn case… 😅 Dus misschien tijd voor een nieuwe 9800x3d die beter bij de nieuwe kaart past.

Volgende dag effectief geleverd zoals beloofd. En RTX 5080 ook effectief op voorraad in tegenstelling tot andere winkel waar je past tijdens de betaling te weten kwam dat levertijd onbekend was…

Bestellen gaat makkelijk en snel. Heel veel PC onderdelen zijn op voorraad en snel (de volgende dag) in huis. Website is overzichtelijk en het assortiment is heel groot. Prijzen zijn zeer goed.

Ik had een harde schijf besteld en deze was de volgende dag in huis. Levering was dus zeer snel. De verpakking hat iets beter kunnen zijn naar mijn mening. Het normale anti-statische zakje met wat bubble wrap in een doosje. Ik zie graag dat een HDD is verpakt alsof het een ei is. De HDD was ook niet beschadigd. (Ik heb bij andere webshops veel erger meegemaakt: HDD in een envelop zonder enige vorm van bescherming bijvoorbeeld)

De harde schijf bleek niet nieuw te zijn, maar had meer dan 18000 uur al gelopen. Dit aangegeven bij de klantenservice en op eigen initiatief de schijf gerouterneerd. Hierop worden alle kosten vergoed.

De prijzen zijn goed en concurrerend. Er is veel informatie te vinden op de site en eenvoudig te filteren. Ook fijn dat je makkelijk enkele producten met elkaar kunt vergelijken.

Ondanks dat alles op voorraad was moest ik toch 3 dagen wachten tot het geleverd werd. Dit kwam pas naar voren toen ik de bestelling gedaan had. Ze hebben deze 3 dagen gelukkig wel waargemaakt.

Nadat ik alle gekregen had bleek ik zelf niet goed gelezen te hebben op de site mbt een product. Helaas kan je dan niet eenvoudig de klantenservice bereiken. Je kunt alleen een mail sturen en het antwoord liet 2,5 uur op zich wachten en dat is best lang als je met je handen in het haar zit.
Gelukkig heb ik het zelf weten op te lossen voordat ik antwoord had.

Scorekaart voor Megekko