Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
Algemeenze hebben een fijne en Goede website waar alles makkelijk te vinden is. Goede website
VerzendingHet was snel verzonden en arriveerde ook snel en het was netjes verpakt
AlgemeenDe verzending was deels vertraagd, maar werd na verzoek tot opsplitsing zeer adequaat en snel opgelost.
VerzendingEen deel van mijn bestelling was niet direct leverbaar. Nadat ik verzocht om de order op te splitsen, werd dit razendsnel opgevolgd. Hierdoor had ik het beschikbare deel van mijn bestelling de volgende dag al in huis. De flexibiliteit om direct te schakelen bij een vertraging heb ik als zeer positief ervaren.
KlantenserviceHet geleverde moederbord vertoonde aanwijzingen van eerder gebruik. Na het indienen van een klacht verliep de communicatie hierover erg vlot en netjes. Megekko nam de melding serieus en heeft mij op een zeer redelijke wijze gecompenseerd. Juist bij dit soort incidenten bewijst de webshop zijn waarde door een eerlijke en snelle afhandeling.
AlgemeenPrima service mbt bestellen en verzenden. Track and Trace code op tijd gekregen en zo. Jammer dat ze het RAM als een brievenbuspakket versturen, want hij stak er nog half uit. Desalniettemin is het geheugen goed aangekomen.
VerzendingZe moeten dit eigenlijk als een gewoon volledig pakket verzenden vind ik. Dus in een normale doos, niet in een brievenbus doosje.
KlantenserviceBestellen voor 23.00 uur en volgende dag in huis, klopt gewoon.
AlgemeenOp vrijdag eindelijk een Moza R5 bundel besteld.
Volgende dag netjes verpakt in huis.
Scherpste prijs in Nederland, snelle levering!
Zou zeker voor de rest van mijn sim racing avontuur terug gaan na Megekko!!!
Snelle verzending via DHL netjes verpakt en geen schade.
Super blij mee
Nog niet met klantenservice te maken gehad.
Kreeg meteen bericht zodra het pakket verzonden was dus top!
AlgemeenAl vaker bij deze webwinkel besteld en dat bevalt goed, ook deze keer. De prijzen zijn scherp en korte en duidelijke levertijden. De producten zijn prima verpakt.
VerzendingIn de middag besteld, de volgende ochtend al in huis. Top.
AlgemeenAlle artikelen waren makkelijk op te zoeken op de site met de nodige extra informatie om je keuze zo goed mogelijk te kunnen maken. Registratie een eitje.
VerzendingDe bestelling was netjes verpakt en mijn artikelen hadden geen schade en ik kon daardoor direct aan de slag met mijn build.
AlgemeenIk heb nu al een paar keer een doos componenten gekocht voor het bouwen van een pc. Spullen komen altijd snel, zijn goed verpakt en als er wat mee is kan ik prima weer terecht. En de prijzen zijn altijd concurrerend. Al met al super tevree!
VerzendingVerzending komt snel binnen, spullen zijn goed verpakt en ik heb nog niet meegemaakt dat er iets stuk is gegaan
AlgemeenI really love the design of the FLP 02. I started to get tired of all the glass PC cases that look the same, so this was a nice change. It has a clean retro style that actually stands out.
You get three 5.25” drive bays, which is great if you want to use optical drives or clone disks. The case is massive, bigger than a standard ATX case, so there’s plenty of space to work with, especially for large GPUs. It even includes a GPU support bracket and has lots of SSD and HDD mounting options.
Shipping was very fast it took only 2 days, which is faster then other services.
AlgemeenGing gemakkelijk en soepel door het proces binnen 15 min was ik klaar met het bestellen
VerzendingPakketje was gelijk de volgende dag binnen en ook niet te laat of te vroeg
AlgemeenTja, simpelweg prima. Megekko is hier en daar best wat duurder, maar de zekerheid en het vertrouwen is me een lief ding waard.
VerzendingSupersnel geleverd. Item (ssd) lag wel helemaal los in brievenbusdoosje zonder opvulling. Dat stelt me niet helemaal gerust. Ik zou dat anders doen. Iets meer bescherming voor kwetsbare spullen.
AlgemeenAl zeker 10 volledige pc's besteld in onderdelen en nog nooit geen problemen gehad. Top zoals altijd.
VerzendingNog nooit tegengekomen dat ze de leverdatum niet kunnen halen. Altijd keurig geleverd en op de hoogte gehouden.
Klantenservice2 keer een moederbord moeten wisselen wegens defect.
Heldere en correcte communicatie.
Voor verzending en wissel onderdelen.3
Algemeenmonitor besteld
AOC B3 Q27B35S3 27" Quad HD 120Hz IPS
mooi helder beeld had hem alleen iets hoger verwacht
heb hem nu 2 dagen al draaien zonder kapote pixels
prima monitor voor erg weinig geld
een goede en snelle levering op de 11 besteld en volgende dag werd hij al s`avonds bezorgt
AlgemeenWebsite zit heel goed in elkaar, prijzen zijn uitstekend, service is absoluut top notch. Ben er al jaren klant van en blijf extreem tevreden met de service en prijzen die ze hanteren.
Levering altijd zoals gewaarschuwd (soms dingen niet in stock) en meestal zelfs iet sneller. Nog nooit issues gehad met verzendingen.
KlantenserviceAl meerdere keren laat 's avonds not aanpassing of vragen over bestelling, instant antwoord of reactie en verzending, kan echt niet beter vragen.
AlgemeenMijn building en IT hobby begon zelfstandig toen ik 18 werd in 2016 en besloot zelf computers te bouwen stuk voor stuk. ik was er sinds kleins altijd wel geinteresseerd in, maar geen geld, dit kennen we allemaal wel eens.
Het begon bij de eerste beste goedkoopste IT webshop 'Azerty' en een pentium g3258 AMD r7 370 build. Naderhand ben ik vaste klant geworden bij megekko ook wegens de prijzen en uiteindelijk de beste service. Van build naar build en peripherals en monitors naar peripherals en monitors, de building hobby never stops and never ends, fairly kennen heel veel builders dit, dikste pc bouwen om uiteindelijk maar esports te spelen wegens geen interesses in triple A games (mijn ervaring). ik speel alleen world of warcraft.
Al in al, Megekko is momenteel voor mij nog steeds de webshop en zal het vast nog wel blijven. Uiteindelijk besloten mijn laatste build te behouden en vervangen als het verouderd. Maar megekko is wel een een coole webshop ja. Thumbs up.
ik heb geen idee welke product het mag zijn, maar alles is uitstekend en word per direct behandeld mocht het defect of verkeerd besteld of wat dan ook zijn. Laatste order die ik heb gekocht is voor een project die ik onderweg had om door te verkopen wegens overgebleven onderdelen en een lichte upgrade te doen aan me huidige systeem.
KlantenserviceTop, geen problemen mee. Altijd verholpen en naar gehandeld. Ik heb eerdere reparaties aangevraagd of dingen opgestuurd, want niet alles kan altijd perfect gaan, beginner of gevorderd en de klantenservice is perfect, zodra het binnen garantie valt uiteraard, anders is het wel een beetje logisch, maar wellicht is megekko dan nog steeds vergeefs .
AlgemeenIk heb zojuist voor de derde keer in 5 jaar tijd onderdelen voor mijn gaming-pc bij Megekko besteld. De service, kwaliteit en levering zijn altijd geweldig geweest. Dank aan het Megekko-team.
VerzendingFantastische verzendservice. De verzending was altijd snel en traceerbaar met regelmatige updates.
KlantenserviceAf en toe raakten sommige artikelen uitverkocht of was de levering vertraagd. De klantenservice van Megekko was altijd erg behulpzaam en bood alternatieven aan of hield me op de hoogte van de meest recente leverdata.
AlgemeenConcurrerende prijzen én goede reviews op Tweakers
Goede ervaringen bij het bestellen van meerdere componenten.
Conform afspraak en snel, volgende dag in huis.
Degelijke verpakking.
Voor defect product eenvoudig geld terug ontvangen
Binnen twee uur goed antwoord op mijn technische vraag
AlgemeenSite zoals het hoort.
Duidelijk product, genoeg betaalmogelijkheden en juiste hoeveelheid informatie over bestelling en bezorging.
Zoals gewenst. Juiste hoeveelheid informatie over verzending. Volgende dag bezorgd en goed verpakt.
AlgemeenBetaling heb je verschillende mogelijkheden waardoor het makkelijk is om af te rekenen. Top webshop wat mij betreft. Veel keuze en snelle verzending
VerzendingZeer snelle verzending en altijd zorgvuldig verpakt. Je wordt op de hoogte gehouden zoals het hoort.
KlantenserviceJe krijgt vlot antwoord op de vragen die je stelt en wordt netjes geholpen met de keuze.
AlgemeenEenvoudig besteld en de volgende dag in huis.
Ook een mooi initiatief van Megekko om aan Doelshop mee te werken. Hierbij maakt Megekko een kleine bijdrage over aan een goed doel naar keuze.
De volgende dag werd de bestelking al in huis gekregen
AlgemeenMijn producten besteld in een fijne webshop en keurig zoals beloofd de volgende dag binnen.
VerzendingKeurig op tijd geleverd zonder gedoe, namelijk binnen 1 dag.