Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAlles wat ik besteld had was snel geleverd werkt goed geen beschadigingen en netjes verpakt super site
VerzendingHeel goed omdat het netjes verpakt was en geen beschadiging
KlantenserviceUitstekend geen ervaring bij deze bestelling maar uit eerder ervaringen goed contact
AlgemeenOp zondagavond besteld en op maandag geleverd. Producten uitstekend verpakt. Wordt ook goed op de hoogte gehouden van het bestel- en verzendproces.
Waar ze zich echt in onderscheiden is de afhaalbalie waar mensen met kennis achter staan. Vragen door wat je zoekt en wat hierbij passend is. Hulde!
Legio luchtkussens als opvulling in de tamelijk grote dozen gebruikt. Kunnen vele shops nog iets van leren.
KlantenserviceMensen met kennis en passie op kantoor en afhaalbalie. Je kan merken dat het hart van het oude cd-romland er nog in zit. Nieuwe klanten krijgen is niet moeilijk (laagste prijs). Ze behouden is veel moeilijker, echter door de service blijf je terug komen.
Dikke aanrader!
AlgemeenIk zag per toeval dat een specifieke behuizing nog eentje op voorraad was, dus snel besteld en betaald. Volgende dag netjes in huis.
VerzendingSnel verzonden, alleen jammer dat er soms met DHL verzonden word. Ben toch meer fan van Post-NL. Hier is helaas ook geen keuze in dus je word altijd verrast als je het verzendmailtje ontvangt.
KlantenserviceZe proberen mee te denken, bieden ook hun excuses aan als er iets fout gaat. Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar de service is meer dan prima en ze zijn ook behulpzaam bij problemen.
AlgemeenOngeveer tien jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Megekko terecht toen ik begon met het upgraden van mijn eigen pc. Sindsdien is Megekko mijn vaste adres geworden voor alles wat met gaming en pc-hardware te maken heeft. Ik heb inmiddels meerdere systemen via hen samengesteld en besteld, van mid-end tot high-end, en elke ervaring is consistent positief geweest.
VerzendingWat Megekko echt onderscheidt, is de snelheid en betrouwbaarheid van de levering. Al bij mijn eerste bestelling viel op hoe snel alles werd afgehandeld: besteld en de volgende dag rond het middaguur al beschikbaar bij de afhaallocatie. Dat is door de jaren heen niet veranderd.
Mijn meest recente bestelling was een Alienware 4K 240Hz curved monitor ter waarde van €999, en ook deze werd de volgende ochtend al om 10:00 uur aan huis geleverd. Of het nu gaat om losse onderdelen of complete pc’s, de levertijd is telkens uitzonderlijk snel en netjes verzorgd.
Ik heb slechts één keer contact hoeven opnemen met de klantenservice, maar die ervaring was meteen overtuigend. Ik kreeg dezelfde dag nog een reactie en duidelijke instructies om het product eventueel te retourneren. Uiteindelijk bleek dat niet nodig, maar het feit dat er zo snel en adequaat wordt gereageerd, geeft veel vertrouwen.
Tot nu toe heb ik bij vrijwel geen andere webshop zo’n consistente combinatie van service, snelheid en kwaliteit ervaren.
AlgemeenIk bestel denk ik al zo'n 10 jaar bij Megekko en alle pc onderdelen die ik er besteld heb, functioneerden goed en naar volle tevredenheid. Van kleine onderdelen als RAM tot grote en duurdere producten zoals een 38 inch 4K monitor. Een week geleden heb ik een moederbord, een CPU en RAM besteld bij Megekko ondanks het feit dat die onderdelen bij een ander internetbedrijf goedkoper waren. Die meerprijs heb ik er voor over omdat Megekko voor mij betrouwbaar is.
VerzendingVorige week woensdag net voor de kerstdagen besteld en er stond dat het zaterdag 27 december geleverd zou worden. Ik dacht, dat zal wel maandag worden want er zitten twee kerstdagen tussen. Maar nee, de onderdelen werden zaterdag zoals beloofd geleverd en dat was toch wel onverwacht en erg prettig.
KlantenserviceKlantenservice van Megekko kan niet anders dan uitstekend zijn vooral omdat ik in 10 jaar tijd nog nooit contact met ze heb gehad en dat zou iedereen waarschijnlijk als zeer positief ervaren.
AlgemeenAls het kan bestel ik op Megekko.
Dit doe ik al sinds 2017 en heb inmiddels 115 verschillende artikelen daar besteld.
De prijzen zijn scherp, op de levertijd kan ik vertrouwen en als er iets is heb ik altijd snel contact.
Ze hebben ook lekker veel op voorraad.
Verzending gaat altijd snel en betrouwbaar. Valt verder weinig over te zeggen; goed is goed
Als er iets is krijg ik altijd snel antwoord en ze doen tot nu toe nergens moeilijk over.
AlgemeenZoals op de Keurig en veilig voor transport verpakking van Megekko staat geschreven: JIJ HEBT ER DUIDELIJK VERSTAND VAN .
Voor de hen die weten waar ze moeten bestellen is Megekko wel bekend.
Pakketje was zoals altijd keurig verpakt en op de aangegeven dag geleverd.
KlantenserviceKlantenservice uit eerdere ervaringen bekend, altijd behulpzaam en klantvriendelijk ervaren.
AlgemeenScherpe prijs, netjes verpakt en op tijd verzonden. Wel wat onduidelijkheid over de levertijd. Bij bestellen was dat een paar dagen, toen plotseling meer da 30 dagen en toen werd het plotseling toch binnen een paar dagen bezorgd. Dat is vreemd. Maar beter zo dan andersom.
VerzendingEn uiteindelijk werd de levering keurig netjes volgens plan uitgevoerd.
Algemeenbestellen is gemakkelijk even aanklikken op het mandje drukken en zie de keuze aflevering datum aanklikken zo gezien en gedaan.
Verzendingde bestelling was op tijd en op de verwachte datum.
Klantenserviceklanten service heeft geen klacht of vraag behoeven te antwoorden
werd goed op de hoogte gehouden over de bestelde onderdelen.
AlgemeenW webshop +goede ui enzo. alles was erg duidelijk en begrijpbaar. Makkelijk te navigeren en alles is op de verwachtte plekken.
VerzendingW verzinding, ik hed op de 25ste een monitor besteld en binnen 2 dagen zat ik er al op te spelen. De vreezenden was zelfs zo snel dat hat onhandig was omdat het onverwacht snel was (ik dacht het zal ong. een week ofzo duren) absolute W voor snelheid.
AlgemeenIk was op zoek naar een M2 SSD schijf van Western Digital voor mijn gaming, qua prijs kwam ik het goedkoopste uit bij Megekko
VerzendingDe verzending verloopte keurig volgens de vermelde lever datum van Post NL
AlgemeenSamen met een maat computer onderdelen uitgezocht voor mij pa. Prima website en bestelproces. Ook snelle levering.
VerzendingAlle onderdelen kwam in een prima doos opgevuld met luchtkussens op de loze ruimten.
Klantenservice1 onderdeel bleek onverwacht lange levertijd. Deze geannuleerd. Dat ging uitstekend en snel. Zelfs savonds reactie op en dat ook vlak voor de kerstdagen.
AlgemeenIk heb een M.2 drive gekocht als aanvulling op mijn werk laptop voor data etc. Nog niet getest (M.2 koppelstuk moet nog binnen komen) maar zeker hoge verwachtingen.
VerzendingDe verzending via Megekko is zoals altijd super verlopen. Het uiterlijk van de doos is trouwens ook top! Prima printje naar mijn mening.
KlantenserviceZoals elke koper was ook ik opzoek naar korting. Helaas geen kortingscode kunnen vinden, echter biedt Megekko wel de mogelijkheid tot gratis swag m.b.v. een kortingscode. Deze is terug te vinden op hun website
AlgemeenIk gebruik deze webshop al jaren en het bestelproces loopt altijd super soepel, van begin tot eind. De website is overzichtelijk en werkt fijn. Vooral de verlanglijsten zijn erg handig om producten te bewaren en later snel terug te vinden. Betalen gaat altijd eenvoudig en zonder gedoe.
VerzendingDe verzending is altijd top. Bestellingen worden netjes verpakt en op tijd verzonden. Na jaren nog nooit problemen ervaren.
KlantenserviceDe klantenservice is snel en behulpzaam. Als je een vraag hebt, wordt die vlot opgepakt en goed afgehandeld. Prettige service!
AlgemeenHet product was makkelijk te vinden en te bestellen.
Heb je advies nodig dan kunnen ze je in de winkel prima helpen, vandaar dat ik praktisch alle hardware voor de nieuwe setup bij Megekko heb aangeschaft.
Het product heb ik de 24e besteld en is de 24e verzonden.
De 27e heb ik het product ontvangen in de brievenbus.
De verzending bij Megekko is altijd prima in orde, netjes verpakt en snel geleverd.
AlgemeenWord altijd geleverd binnen de periode die er staat.
Geen schade aan de levering.
Heb hier al een nieuwe computer en monitor van besteld, voor een top prijs
Werd geleverd binnen de beloofde periode.
Zonder schade goed ingepakt.
AlgemeenEen tijd geleden bestelde ik hier alle componenten voor een nieuwe gaming computer. Prijzen waren destijds competitief en alles werd steeds netjes en snel geleverd. Nu was het tijd voor een extra NVMe drive en heb ik die weer besteld via Megekko.
Goede prijzen en snelle levering; meer moet dat niet zijn.
AlgemeenIk heb al vaker wat besteld bij Megekko. Altijd goed gegaan. Ik vind het persoonlijk erg fijn dat ze een fysieke winkel hebben waar je naar toe kunt gaan. Ze waren op 5 euro na de goedkoopste voor mijn videokaart. Vanwege het hierboven genoemde hebben van een fysieke winkel en eerdere bestelling voor Megekko gekozen.
In de winkel ook al een paar keer erg goed geholpen. kwam gelijk iemand naar mij toe die vroeg of hij kon helpen of dat ik gewoon even rond keek. ik had aangegeven even rond te kijken en ze lieten mij daarna ook volledig op mijn gemak rondkijken.
Het product was erg snel verzonden. En ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
KlantenserviceBij het openen van de doos zag ik op de videokaart een paar vlekjes op de heatsink zitten. Het leek een beetje op thermal paste. Dit is iets waar Megekko zelf niks aan kon doen. Ik heb hier over gemaild en had binnen een uur reactie terug. Ik mocht de kaart terug sturen via het garantie verzoek op de site. De kaart zou om gewisseld worden voor een nieuw exemplaar. Binnen 3 dagen had ik een nieuwe kaart die helemaal perfect was.
Heel erg blij met de service vanuit Megekko. Geen stomme chatbot of AI, maar gewoon een mailtje terug met daarin duidelijk instructies wat er aan gedaan kan worden.
AlgemeenIk bestelde bij Megekko een Chieftec Apex kast vanwege de laagste prijs. Het bestellen verliep vlot en vlekkeloos. Het was fijn dat ik het op een eigen moment kon ophalen bij een ophaalpunt. De site zag er keurig en overzichtelijk uit.
VerzendingDe levering was prima, mijn product zat in een hele stevige kartonnen doos. Er zat verder niks omheen, maar dat vind ik ook onzin, want waarom zou je nog een doos eromheen moeten doen?
AlgemeenPrima webshop, ik heb er al vaker besteld. Goed assortiment, en ze kunnen meekomen met de prijzen. En anders dan andere webshops is de zoekfunctie niet dramatisch slecht.
VerzendingIk ben positief verrast. Zelfs nu rond de kerstdagen was mijn bestelling er zonder vertraging: 25 december besteld, 27 december ontvangen.