Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

zeer snelle correcte service , iets wat meer en meer zeldzamer word .
bestelling geplaatst en telkens dag nadien in huis .
enige nadeel ik had eits verkeerd besteld en moest vanuit belgie 10 euro betalen voor dit retour te sturen .

maar voor de rest echt een aanrader

savonds besteld en da dag nadien had ik dit al in huis

ik had een vraag over een bepaald product maar ze wezen me door naar een forum aangezien ze niet die kennis hadden , niks mis mee want dan worden er je ook geen blaasjes wijsgemaakt .

Bestelling was heel eenvoudig geplaatst, het product dat ik wou is iets dat niet makkelijk te vinden is maar via Megekko was het binnen de week beschikbaar en thuisgeleverd op de dag die ik wou. Ik kon ook eenvoudig gebruik maken van achteraf betalen en het pakket volgen via track and trace.

Verzending was gratis en op de datum die ik wou, en het pakket werd zonder overbodig verpakkingsafval bij ons afgezet.

Ik had persoonlijk geen problemen waarvoor ik de klantenservice moest aanspreken, maar de beschrijving vanhet product dat ik kocht was duidelijk en de verzend en retourvoorwaarden ook!

Ik had ernstige problemen met mijn Laptop en schakelde het bedrijf Reinvent IT in om die problemen op te lossen. Zijn advies was onder andere ook om een nieuwe NAS aan te schaffen en gaf MeGekko op als mogelijke leverancier.
Even op internet zelf ook gezocht en kwam eveneens bij MeGekko uit.
Dus daar besteld en alles ging zoals je het zou willen.
"De volgende dag bezorgd" was ook inderdaad de volgende dag.
De prijs was scherp in vergelijking met andere leveranciers van het zelfde produkt.
Prima dus: aanrader!!

Betalen met CreditCard was geen probleem.

Alles was met veel beschermende folies ingepakt. Niets te weinig, niets te veel.

Bestelling: zonder problemen verlopen
Prijs-kwaliteitverhouding: goed
Levering: zeer snel
Ik ben over het algemeen tevreden over Megekko.
Een klein minpunt: bij het bestellen ontving ik geen bevestigingsmail. De eerste e-mail kwam pas nadat de bestelde items waren verzonden (dit gebeurde wel binnen enkele uren).

Bestelling: zonder problemen verlopen.
Levering: zeer snel ( binnen ongeveer 24u) +++

Ik heb onlangs een MSI gamingmonitor gekocht bij Megekko, die ik binnen de wettelijke retourtermijn heb teruggestuurd. Na ontvangst beweert Megekko dat er een kras op het scherm zit, en dat ik daardoor verplicht ben de monitor opnieuw af te nemen. Ze leveren echter geen bewijs dat deze schade er al bij ontvangst aanwezig was.

Tijdens mijn gebruik - maximaal een uur - was er absoluut geen sprake van zichtbare schade. Als consument word ik nu verantwoordelijk gehouden voor iets wat ik niet heb veroorzaakt. zonder enig hard bewijs van hun kant.

Heb inmiddels een melding gemaakt bij de ACM, en ik overweeg verdere stappen. Megekko is niet aangesloten bij een geschillencommisie en hebben geen nummer waarop je contact kan nemen, wat voelt als een oneerlijke situatie.

Zolang dit niet is opgelost, raad ik Megekko absoluut niet aan. Je loopt bij een retour het risico op onterechte schadeclaims en een gebrek aan transparantie

Doos met de monitor is geleverd dus voldoende verder was de verpakking zover ik het nog weet in orde.

Megekko is niet aangesloten bij een geschillencommisie en is buiten een email adres niet telefonisch te bereiken voelt als oneerlijk.
Daarbij sinds ons meningsverschil is er maar 1 reactie per email verstuurd vanuit Megekko wat naar mijn mening erg summier is.

Er wordt duidelijk niet naar een oplossing gezocht.

Veruit de meest vlotte en gebruiksvriendelijke online winkel om pc onderdelen bij aan te kopen. Zeer vlotte communicatie en snelle levertermijnen. De customer support is behulpzaam en probeert je goed verder te helpen.

Hier en daar gaan er webshops zijn die iets lager zitten in prijs op bepaalde producten maar in het algemeen is Megekko de beste plaats om je volledige build aan te kopen.

Na enkele slechte ervaringen met andere shops blijft Megekko één van de enkele waar ik nog items zal bestellen.

Altijd zoals aangegeven bij bestelling. Tot nu toe geen verassingen van levertermijnen die ineens 3 weken zijn in plaats van 3 dagen.

Na het vergeten van een bepaald item hebben ze mij kunnen verder helpen om het toch nog samen met de rest tot bij mij te krijgen zonder extra verzendingskosten. Ze denken dus met je mee om tot een goede oplossing te komen.

Ze hebben een fijne website waarop alles makkelijk te vinden is. Daarnaast bieden ze goede prijzen.

De verzending is snel verzonden en netjes op tijd aangekomen

Deze keer twee schermen en een webcam gekocht en in het verleden nog veel meer. Altijd goede ervaring gehad. Ik kijk meestal op tweakers voor de beste prijs en meestal staat Megekko ergens bovenaan en kies ik weer voor de betrouwbare optie. Duidelijke website, makkelijk betalen.

Gewoon zoals aangegeven de volgende dag. Zondag bestelling geplaatst en verzonden en maandag ontvangen.

Duidelijke website, ruim aanbod, op veel producten competitieve prijzen en allemaal binnen 2 dagen bezorgd!

De verzending was snel en de producten zaten er onbeschadigd allemaal in. Heel veel meer kan ik er niet over zeggen!

Makkelijk om het product te vinden, éénmaal besteld snel geleverd. Goed verpakt. Wederom super ervaring met Megekko.

Snel geleverd, goed verpakt. Alleen is POST.NL een dramatische koerriersdienst.

Ik ben heel erg tevreden over mijn ervaring met Megekko. Onlangs heb ik daar verschillende ASUS ROG-onderdelen besteld om mijn droom pc te bouwen.

Ik heb hierbij ook een nieuw toetsenbord aangeschaft. De ROG Strix Scope II 96 Wireless. Ik vind dit een fantastisch toetsenbord, niet alleen door het strakke design, maar ook omdat hij erg compact is, stevig en echt een premium feel heeft. Er zit o.a. aluminium in verwerkt, hierdoor is hij ook echt aan de zware kant. Verder in gebruik erg aangenaam, goede response en veel extra functionaliteiten. De accu schijnt 1500 uur mee te kunnen gaan zonder RGB. Ik heb hem nog geen een keer moeten opladen.

In goede staat ontvangen en op de aangegeven datum geleverd.

Ik heb o.a. de ASUS ROG Astral RTX 5090 GPU aangeschaft. DIt is echt een beest van een videokaart. Mijn pc runt alles gemakkelijk op hoge settings. 4K gamen met een hoge framerate. Echt een kaart met ongeëvenaarde prestaties. De GPU memory werd soms iets warm (geen temperaturen om je zorgen over te maken), maar met de nodige aanpassingen is dat nu nog een stuk beter.

In goede staat ontvangen en op de aangegeven datum geleverd.

Ik heb in het verleden veel besteld en ben altijd tevreden geweest. Echter, na drie maanden kreeg ik te maken met een set onstabiele RAM-sticks. Deze heb ik geretourneerd, omdat ik inmiddels een vervangende set bij Megekko had besteld.

Megekko weigert echter mee te werken aan een terugbetaling. In plaats daarvan hebben ze de geretourneerde RAM-sticks omgeruild en een nieuw paar opgestuurd. Op zich is dat een nette oplossing, maar in dit geval niet passend. Ze weigeren de oorspronkelijke set terug te nemen en blijven herhalen dat de herroepingsperiode van 30 dagen is verlopen. Daardoor zit ik nu opgescheept met een extra RAM-set waar ik niets mee kan.

Asus Strix x870e-e gaming wifi moederbord gekocht hier. tevreden van de kwaliteit van het bord en het bord heeft alles wat ik nodig heb en meer. Ook megekko verdient credit aangezien ze mij goed geholpen hebben met klantenservice in het verleden en goede producten aanbieden!

Goed en stevig ingepakt. de binnenkant was goed beschermt met luchtzakjes.

Altijd goed geholpen geweest! samen gezocht naar oplossingen en als een tevreden geholpen klant weggegaan.

Ben altijd een tevreden klant. Goede prijzen en snelle service. Af en toe gaat er wat fout in de levering maar er wordt altijd meegedacht over een oplossing

De klantenservice denkt snel en gericht mee als er ergens iets fout gaat tijdens de bestelling en levering en er wordt altijd een goede oplossing gevonden!

Vrijdagavond om 22:20 een IT Dusters Elektrische Computer Cleaner besteld zodat ik in het weekend mijn PC kon reinigen. Ik zag op de website voor 22:30 besteld, volgende dag in huis. Om 12u de volgende dag stond de bezorger al voor de deur! Daarnaast vind ik de website overzichtelijk, de communicatie over je bestelling en de service (in het verleden) TOP!

Vrijdagavond laat besteld om 22:20 en zaterdagochtend om 12:00 al geleverd. Ook de mailtjes over mijn bestelling waren erg snel! Super Megekko!

In het verleden heb ik een keer ram geheugen besteld, dit was niet compatibel met mijn moederbord. Dit kwam omdat het een andere revisie was. Gelukkig was retourneren geen probleem, ondanks dat ik het getest had.

Ondanks dat er ook hier vaak belachelijke marges worden gemaakt op bijvoorbeeld nieuwe videokaarten kort na lancering, heb ik uiteindelijk een van de videokaarten die ik wilde kunnen kopen bij Megekko rond de adviesprijs. Ik kocht mijn Asus Prime RTX 5070 (tegen beter weten in) voor 629 euro wat half april 2025 ongeveer de adviesprijs was.

Verder een fijne site met goede zoek- en filterfuncties voor als je nog niet precies weet welk product uit een categorie of welke uitvoering van een product je wilt hebben.

Het verzenden ging heel vlot ik had het product de volgende dag in huis over de verpakking en verzendmethode niets te klagen.

Uitgebreide mogelijkheden met zeer veel keuze. De prijzen soms zeer goed, soms nogal aan de dure kant.

Zoals steeds, snelle en correcte levering. Vlotte en zeer duidelijke afhandeling.

De paar keer dat ik de klantendienst nodig had ging dat zeer vlotjes

Alles snel geleverd.
In de avond besteld volgende dag binnen.
Alles is compleet en goed verpakt.

Goed verpakt en snel geleverd. Precies zoals het moet.
Geen opmerkingen.

Ik probeer een product te retourneren. Om de een of andere reden lukt het me niet om een retour aan te maken via de website, dus probeer ik contact met hen op te nemen via e-mail, aangezien dit de enige optie is. Ze beloven binnen 2 uur te reageren, maar ik wacht nu al meer dan 3 dagen op hun reactie. Ik heb al 4 e-mails gestuurd en niets dan stilte. Ik denk niet dat ik ooit zo'n ervaring heb gehad.

Scorekaart voor Megekko