Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeen20u besteld en ik heb me bestelling om 13u ontvangen de dag erna en dat naar belgie toe , geweldig mooi verpakt en goede updates kwa verzending
---
Nog geen idee hoe de klantenservice is zullen we in de toekomst weten
Geweldig mooi optijd zoals het moet en mooi ingepakt .
Algemeenalles prima, prima winkel, Ik zal meer kopen . De levering was snel en het product heeft 5 jaar garantie. alles is geweldig
AlgemeenFijne en duidelijke webshop, welke snel levert en vaak ook (goed te zien via Pricewatch) een goede prijs hanteert.
Al mijn laatste hardware via Megekko besteld.
De geleverde producten zijn goed en stevig verpakt. En zijn netjes op tijd geleverd.
AlgemeenBestelling was eenvoudig, alle info stond op de site. Ik was met name geïnteresseerd in de codes van de disk, omdat deze met 3 andere van hetzelfde type in een nas zou komen. Verzendinfo was uitstekend en ook de bezorging was conform de aankondiging. De verpakking was zoals ze moet zijn, stevige doos, opvulling met luchtkussens. De drive in gesloten plastic en vervolgens in een plastic drive houder met kreukelzones enz. Dit is meestal de wijze zoals ze van WD komen. Zag er allemaal goed uit geen beschadigingen. Even de drive getest,
initialiseren en formatteren, werkte allemaal probleem loos. Drive even getest met een daarvoor geschikt programma. De info zag er prima uit. Ik had 3 dagen eerder een zelfde type drive terug gestuurd aan een ander gerenommeerd bedrijf omdat de doos open was, er alleen een plastic enveloppe om de drive zat en er een zee van ruimte in de doos zat en het controle programma fouten te zien gaf. Uiteindelijk was deze drive ook nog eens € 70 goedkoper. Ik blijf dus bij drives uiterst kritisch
ook wat de verpakking betreft.
De drive was verpakt zoals hij verpakt hoort te zijn en de levering was keurig binnen het aangekondigde venster.
AlgemeenAl meer dan 10 jaar een klant en altijd gaat alles gewoon perfect.
------------
+ Snelle en overzichtelijke website met een goede zoekmachine.
- Ik zou graag een dark theme zien op de site. Het is gewoon te wit/fel.
+ Veel betaal mogelijkheden. Ik gebruik vaak (niet altijd) Klarma en dat is echt een geweldige.optie
------------
+Als er iets is dan is het zeer snel opgelost.
+ Iets retour zenden gaat ook heel vriendelijk en spreekt voor zich om stappen te ondernemen.
+ De prijzen zijn goed. Ik vergelijk het altijd met met andere shops.
--------------
+Verpakking(en) zijn altijd toppie. Beter kan gewoon niet.
---------
Al in all dit is mijn winkel.
Verpakking(en) zijn altijd toppie. Beter kan gewoon niet.
Stevige dozen met genoeg bescherming erin. (bubbeltjes plastic etc)
Snel een reply en zover altijd meteen opgelost door de klantenservice.
AlgemeenPrima webshop voor het bestellen van pc onderdelen en meestal een van de goedkopere opties.
VerzendingVerzending is op tijd, helaas wel met DHL maar tot nu toe geen problemen mee ondervonden.
AlgemeenHele fijne webshop met een breed assortiment en snelle verzending. Vroeger altijd besteld bij de concurrent maar nu is dit mijn vaste stekkie.
VerzendingDe avond ervoor besteld en de volgende dag al bezorgd.
Ook was alles goed en stevig verpakt.
AlgemeenHele fijne ervaring gehad bij Megekko. Ik heb laats een grote bestelling geplaatst voor een compleet nieuwe PC setup en daar kon natuurlijk de Asus RTX5070 Prime 12G niet missen. Hele sterke, maar ook stille videokaart een grote pluspunt dat die zo stil is, kan je niet zo snel terug zien bij andere leveranciers van videokaarten. Een videokaart met een hele scherpe prijs die ik zeker zal aanraden!
VerzendingGoed verpakt in verschillende dozen, alles in een levering gekregen.
KlantenserviceContact opgenomen met Megekko om mijn bestelling achteraf te splitten, dat was geen probleem voor hun. Ook werd er snel gereageerd op mijn vraag.
AlgemeenWel eerder besteld bij Megekko, altijd goed verlopen en super snel. Bestellen ging simpel en vlot, en genoeg betalingsmogelijkheden.
VerzendingProduct was netjes verpakt en kwam zonder deuk en kreukel aan. Pakket kwam zoals beloofd dag na bestellen aan.
AlgemeenOnlangs heb ik pc-onderdelen besteld bij Megekko en ik ben zeer tevreden over de service. De bestelling werd de volgende dag al geleverd — de levering was perfect geregeld. De prijzen zijn aantrekkelijk, vooral gezien de uitstekende klantenservice: alles was netjes verpakt en de communicatie verliep vlot. De klantenservice reageert snel en doelgericht. Megekko is een uitstekende keuze voor wie snelheid, betrouwbaarheid en scherpe prijzen waardeert.
VerzendingDe levering was zeer snel en betrouwbaar — het product kwam de volgende dag al netjes verpakt aan.
KlantenserviceDe klantenservice van Megekko reageerde snel en professioneel op mijn vragen. Ik kreeg duidelijke en behulpzame antwoorden, zonder lange wachttijden. Erg tevreden.
AlgemeenEen dikke aanrader!
Recent de Samsung 9100 2TB aangeschaft bij Megekko en ik ben op alle fronten dik tevreden. De SSD zelf is razendsnel – precies wat je mag verwachten van Samsung’s high-end NVMe-lijn. Ideaal voor zware workloads, gaming en videobewerking. Leessnelheden zijn indrukwekkend en ook bij langdurig gebruik blijft de temperatuur mooi stabiel. Installatie was plug-and-play. Geen gedoe, gewoon topkwaliteit.
Maar wat Megekko betreft: chapeau!
Bestelling werd supersnel verwerkt en verzonden – binnen 24 uur had ik ‘m in huis. De verpakking was degelijk, alles keurig beschermd en netjes geleverd. Wat ik vooral waardeer: de communicatie is helder en betrouwbaar. Je krijgt duidelijke updates over je bestelling, en hun website werkt gewoon fijn.
Ik bestel regelmatig bij verschillende webshops, maar Megekko steekt er toch telkens weer bovenuit. Betrouwbaar, snel en scherp geprijsd. Wat mij betreft dé plek voor hardwareliefhebbers!
Pluspunten:
Extreem snelle SSD (top voor professionals en gamers)
Zeer stabiel, zelfs bij zware taken
Megekko: snelle levering, goede service, nette prijs
Goed verpakt en duidelijke communicatie
Minpunten:
Geen echte minpunten gevonden
Kortom: tevreden over de SSD, en zeker over Megekko. Ik kom hier zeker terug!
AlgemeenProductervaring: ASUS ROG Falchion RX Low Profile toetsenbord
Onlangs kocht ik het ASUS ROG Falchion RX Low Profile toetsenbord bij Megekko. Het toetsenbord is echt een pareltje:
Compact formaat met full-size prestaties
Mechanische switches die verrassend stil zijn
Prachtige RGB-verlichting
Premium afwerking en voelt zeer solide aan
Ideaal voor zowel gamen als productief werken. Het overtrof mijn verwachtingen volledig!
Verzending:
De verzending was uitstekend verzorgd. De levering verliep soepel via PostNL met handtekeningservice. In tegenstelling tot een eerdere bestelling bij KPN waarbij ik zelf niet hoefde te tekenen, kon ik nu zelf tekenen voor ontvangst. Dat voelt net even zorgvuldiger en persoonlijker aan.
Wat mij écht positief verraste was de klantenservice. Na aankoop daalde de prijs van het toetsenbord, en ik nam contact op. Binnen no-time kreeg ik een persoonlijk en vriendelijk antwoord:
👉 Bij hoge uitzondering kreeg ik het volledige prijsverschil van €32,85 terug.
Dat bedrag stond ook nog eens snel op mijn rekening.
Dit soort meedenken en klantgerichtheid kom je nog zelden tegen. Complimenten voor het team!
AlgemeenWat een fijne ervaring met mijn recente aankoop van een nieuwe GamePC! Ik had een behoorlijke bestelling geplaatst, vol enthousiasme voor mijn nieuwe setup. Echter, zoals dat soms gaat, kwam ik er een paar uur later achter dat ik één cruciale Case Fan was vergeten toe te voegen.
Natuurlijk wilde ik deze direct nabestellen, maar de extra verzendkosten van bijna zes euro voelden een beetje onnodig zo kort na mijn eerste, grote order. Ik besloot contact op te nemen met de klantenservice en was aangenaam verrast door de snelle reactie. Binnen een kwartier had ik al antwoord!
Hoewel een gecombineerde verzending helaas niet mogelijk was, boden ze mij zonder enige aarzeling een mooie korting op de verzendkosten aan. Dit vond ik ontzettend netjes, zeker gezien het feit dat ik net een aankoop van rond de 800 euro had gedaan.
Al met al ben ik zeer tevreden met de klantenservice. Ze reageerden snel, waren begripvol en kwamen direct met een passende oplossing. Een dikke pluim voor deze webshop! Dankjewel voor de goede service.
Zonder enige moeite een snelle reactie, met een fijne oplossing.
Dankjewel Claudia
Algemeenzeerl lage prijzen voor van alle soorten computeronderdelen zeer snelle verzending en de beste service top!
Verzendingde verzending gaat erg snel voor 22u00 besteld volgende dag al in huis kan niet beter!
Klantenservicezeer vlotte service zeer snel beantwoorden van mails en klachten en gemakkelijk te retourneren van defecte producten met door megekko aangemaakte retourlabel
AlgemeenGoede voorraad met prima prijzen vergeleken met andere aanbieders. Voor half 11 ‘s nachts besteld is morgen in huis, dat is erg prettig. Alles perfect aangekomen de volgende dag, niks te klagen!
VerzendingLevering was er heel snel. Nog niet eens 24 uur later lag t bij mij thuis, dus geweldig gedaan!
KlantenserviceDuidelijke communicatie, heb geen extra contact hoeven hebben over mijn bestelling, dus dat is altijd positief. Niks op aan te merken.
AlgemeenSnel verzending en goede service!
RMA is ook snel. Prijs is een beetje hoog maar volgens mij is het redelijk voor zijn service
Levering is snel! Voor 22:00 bestellen en morgen kan je wel je product hebben.
KlantenserviceAlles gaan zo snel. Normaal duurt het een of twee dag voordat je je geld terug hebt.
AlgemeenGoede webwinkel. Ik kon mijn product gelijk vinden en het bestelproces is simpel. De producten kwamen op het genoemde moment binnen en waren goed verpakt.
VerzendingLevering was op tijd en de spullen waren goed verpakt.
AlgemeenGewoon een goede shop waar ik al jaren bestel en nu ook de eerste keer met post-sale support een super ervaring had.
Verzendinggoed verpakt en zeer snel enige verbeterpunt is dat twee bestellingen samengevoiegd hadden kunnen zijn
KlantenserviceNieuwe pc in onderdelen besteld maar had mezelf blind zitten staren op GPU type's. Een paar minuten na de bestelling merkte een collega op dat ik voor dezelfde prijs een betere kon krijgen. Direct Megekko gemailed om kwart voor acht in de avond om te vragen of ze de gpu er nog uit konden halen. Binnen 10 minuten had ik antwoord van de support afdeling en hij was uit de bestelling gehaald. Super service zelfs in de avond dus!
AlgemeenZondag m'n bestelling geplaatst en Maandag werd mijn bestelling al direct geleverd. (Mede door de zondag avond service die ze bij Megekko hebben)
Als één van de weinige die dit zo snel waar kan maken, en ook de juiste prijs biedt in vergelijking met andere webshops... wat mij ook heeft doen beslissen om hier mijn bestelling te plaatsen gezien ik de nieuwe RTX5090 videokaart z.s.m. wilde ontvangen natuurlijk.
Pakket is onbeschadigd aangekomen en door de chauffeur met voorzichtigheid behandeld.
KlantenserviceUitgebreide informatie is beschikbaar op de webshop waardoor ik geen overige vragen hoefde te stellen.
Algemeengaat om meerde bestellingen.
niks op aantemerken.
wens af te zien van evt. prijs. vond dat ze het verdiend hebben.
degelijke verpakking met voldoende bescherming.
goede en nette info over de bezorging.