Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

De website is duidelijk en de webshop heeft goede prijzen en acties lopen. Alles wat ik nodig had was aanwezig. Ik heb alle componenten voor een nieuwe game PC besteld.

Ik had in de avond besteld en het werd de volgende ochtend al bezorgd door POSTNL. De pakketjes waren goed en veilig ingepakt, dus top geregeld!

So dimm ram gekocht,
Ben er heel blij mee, alles werkt perfect
Installatie was eenvoudig

Heel snelle levering
Binnen de 24 uur was het geleverd

Niet nodig gehad!
Geen problemen
Alles is vlot verlopen en de emails waren duidelijk

Mooie en gebruiksvriendelijke website. Snel en makkelijk binnen te navigeren. Altijd wel een onderdeel met een aanbieding.

Super snelle levering de volgende dag in huis. Jammer alleen dat postnl zo waardeloos te werk gaat. Hebben mijn gehele bestelling zo beneden in het appartementen complex naast de voordeur gezet. Dit ligt echter buiten de schuld van megekko.

Ik wilde graag mijn eerste PC zelf bouwen, maar had nog een GPU (5070TI) en PSU (Corsair 850). Nadat ik er over uit was dat ik voor een AMD systeem wilde gaan heb ik inspiratie opgedaan bij het The Box concept en heb ik alle onderdelen (behalve PSU en GPU) besteld van The Box 5.

De levering werd netjes de volgende dag bezorgd en alles was goed verpakt. Via het YouTube filmpje dat bij The Box 5 hoorde heb ik 'zelfstandig' mijn eerste pc gebouwd. Nu een dag in gebruik kan ik niet anders concluderen dan dat alles perfect werkt en ik super tevreden ben over zowel de snelheid van de levering, prijs-kwaliteit als de hulp via de video's! Aanradertje.

De verzending liep via PostNL. Ik kreeg een tijdvak van 2 uur en werd steeds bijgewerkt. Fijn voor mij dat het midden op de dag bezorgd werd waardoor ik tijd zat had om de PC nog dezelfde dag in elkaar te zetten :)

Er is een ruime keuze aan producten keus, met een handig filtersysteem
Megekko geeft daar goede informatie over de producten bij.

levering snel , info over de status van verzending een beetje over de top.

na indiening van de retouraanvraag was er al snel een reactie

Ruim aanbod en regelmatig interessante prijzen! Als ik iets wens te kopen, kijk ik zeker ook altijd eens bij hen.

Snelle levering! Meestal ook gratis levering in België en mogelijkheid om rechtstreeks in een afhaalpunt te laten leveren.

Heel veel keuze, goede prijzen, goede producten snelle levering. Wat wenst een mens nog meer.
Top!

In de namiddag besteld, de volgende dag geleverd, goed verpakt.

nieuw SSD besteld. was op het moment van bestellen de goedkoopste in de Pricewatch. website werkt prima

artikel werd op tijd geleverd. was een brievenbus levering maar werd netjes aan de deur afgegeven door DHL.

De laatste tijd al meerdere orders geplaatst bij MeGekko, super fijne webwinkel en hebben ook gewoon de juiste prijs. Nu de RTX 5070 Gaming Trio OC besteld en enorm blij mee. Als je een goede webshop zoekt die supersnel levert, moet je bij MeGekko zijn.

Verzending is altijd goed bij MeGekko, als er al iets is, dan ligt het aan PostNL.

Upgrade gedaan van mijn oude intel core i5-9600K naar een i5-14600K, deze besteld met moederbord, rm en koeler op megekko. Levering is zoals aangegeven toegekomen zonder problemen. Alle games werken nu veel soepeler dankzij deze upgrade, heel blij er mee.

Levering werd gedaan zoals aangegeven, geen vertraging opgelopen waardoor ik snel de pc in elkaar kon steken

Geen problemen gehad dus geen nood gehad aan de klantendienst, ik weet wel van andere bestellingen dat ze bij vragen over de compatibiliteit van componenten altijd klaar staan om te helpen

Megekko blijft één van mijn favoriete webshops. De prijzen zijn meestal scherper dan bij andere winkels (zelfs Amazon) en ze hebben vaak interessante acties of bundels waardoor je echt voordeliger uitkomt. De keuze is groot en het voelt een beetje als een mini-Europese versie van Micro Center – ideaal voor pc-bouwers. Ik heb er intussen al heel wat besteld: een ASUS Prime RX 9070 XT, een WD Red Plus 12 TB, een Lian Li A3-behuizing, een Jonsbo N4, een Ryzen 5600 en nog een reeks andere onderdelen. Alles wordt altijd netjes en veilig verpakt geleverd.

De levering is telkens razendsnel. Ik woon in België en toch is het meestal de volgende dag al in huis. Alles komt goed beschermd aan en de verpakking is altijd in orde.

De klantenservice reageert snel en professioneel. Ik moest eens Corsair Vengeance-geheugen terugsturen en dat verliep vlot. Jammer wel dat ik de retourkosten zelf moest betalen (ongeveer €10 vanuit België), maar verder was de afhandeling perfect.

Megekko is 1 van de sites waar ik al langer producten bestel (sinds 2018 en inmiddels enkele tientallen producten). Producten zijn vaak op voorraad tegen een over het algemeen goede prijs. Communicatie over de status is op orde. Verzending is altijd netjes en de spullen goed verpakt. Ik heb weinig te klagen. Ga zo door!

Overigens tik deze review na een mail met daarin de kans op een prijs maar de review is daardoor niet minder gemeend. De review weerspiegelt mijn daadwerkelijke mening en ervaring.

De bestelde producten worden zeer snel verzonden en zijn ook altijd netjes verpakt.

Ik heb vorig jaar wat rare garantiegevalletjes gehad met twee SSD's die achter elkaar stuk waren (pech vermoed ik). Klantenservice uitgebreid uitgelegd waarom de SSD stuk leek (testprocedure, screenshots van bluescreens etc). Zonder enig probleem kunnen retourneren.

De eerste keer een nieuwe vervanger gekregen die helaas ook problemen vertoonde. Toen eerst contact opgenomen met de producent van de SSD (je denkt toch dat het aan jou ligt als de 2e ook stuk lijkt) die gezien de verschijnselen niet anders kon concluderen dat ook die SSD stuk was.

Daarna zonder problemen m'n geld teruggekregen en een ander merk besteld. Gezien de goede afhandeling heb ik die nieuwe overigens ook bij Megekko besteld ondanks dat de SSD daar net wat duurder was. Zo zie je maar: met een goede klantenservice behoud je klanten!

Ik bestel meestal Pc onderdelen. ik kan het ook makkelijk vinden in de website van Megekko.

ik had op vrijdag 10 oktober bestelt binnen enkele minuut kreeg ik bevestiging van mijn order. Op de pagina van powersupply stond degelijk ''levering 15 oktober woensdag" met deze kennis heb ik toch bestelt. Maandag 13 oktober kreeg ik email dat powersupply 'levertijd 10 dagen'' was verschoven. Volgend dag dus dinsdag 14 oktober kreeg via email goed nieuws de bestelling gaat gewoon door zoals het afgesproken was bij de eerste bestelling. producten zelf zijn goed en werken zoals het behoren.

Site is overzichtelijk en compleet. Bestellen is makkelijk en bezorging mega snel! Prijzen zijn netjes en alles is goed toegelicht. Ik als pc ‘noob’ vond er toch wel m’n weg in.

In de avond besteld (ongeveer half 10) en het lag de volgende dag voor de deur. Super fijn als je snel je producten nodig hebt om je pc (of iets dergelijks) te fixen of verbeteren. Doos was stevig en netjes opgevuld zodat de producten niet kunnen bewegen in de doos.

Bijna maximale score. Net niet omdat ze het persoonlijke advies door een echt persoon hebben verwijderd aan het begin.

Verder liep het proces Uitstekend.

Snel en duidelijk geleverd.
Precies zoals van te voren verteld en afgesproken.

Als trouwe klant valt me de garantie dan toch tegen. En ja, de gestelde garantietermijn was 2 weken overschreden (na 2 jaar), maar daar is voldoende over bekend (wettelijke garantie is vaak langer).
Probleem? Muisknop (mx3) hapert steeds vaker. Bekend probleem van deze muis heb ik inmiddels door.

Ik heb nu dan maar zelf voor 2 euro een paar switches gekocht die ik in de muis ga solderen. Jammer van deze slechte service. Aankopen en leveren gaat altijd prima.

Eerste reactie: Uw klacht voldoet niet aan de criteria. (mijn vraag: welke criteria?)
Tweede reactie: de gerantietermijn is overschreden (mijn opmerking: de wettelijke termijn lijkt me langer voor zo'n muis)
Daarna stil

Via tweakers bij Megekko uitgekomen als voordeligste inkoop van mijn product.
Koop er al veel vaker en heb nog geen problemen met gekochte goederen gehad. Altijd alles correct geleverd.
Ik ga er vanuit dat dit nivo gehandhaafd blijft.

's avonds pas besteld en toch de volgende dag al in huis.

Al meerdere keren besteld bij Megekko en altijd netjes qua verpakking en levering. Voor mij altijd een betrouwbare winkel. Misschien niet altijd de goedkoopste maar ik vind de betrouwbaarheid vaak net iets belangrijker tov een paar euro.

Levering op de afgesproken dag. Product was goed verpakt .

Top website en helemaal betrouwbaar. heb al mijn producten in een perfecte staat gekregen en het was snel geleverd. je hebt mogelijkheid op een prebuild te kopen of je eigen pc samen te stellen met een van hun samengestelde boxen. ik heb zelf voor gekozen om op avontuur te gaan en zelf een pc te bouwen en ik heb op deze website een aantal prodcuten gekocht.

de verzending was helemaal top en precies gegaan hoe het op de website was beschreven. voor 22.30 besteld en je krijgt het product de volgende dag!!

Ik vind het een fijne website met duidelijke filters etc om de producten te vinden de je nodig hebt.

Ik bestel niet vaak computer onderdelen en had niet verwacht dat tegenwoordig ook dit soort spullen de volgende dag al meteen met PostNL geleverd worden. Dus dat is super.

Een computer case was eerst wel op voorraad en toen niet op voorraad en dat was een beetje onduidelijk. Even gemaild met de customer service en snel en duidelijk bericht gehad over eventuele andere opties die wel snel leverbaar waren.

Scorekaart voor Megekko