Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Heb een lian case 100v gekocht bij megekko,direct zelfde nog verzonden..bij aankomst super netjes in doos met factuur erbij in...heb ook ssd western digital m2 2 t erbij besteld en waterkoeling coolermaster...ook dit was dezelfde dag nog verstuurd...ga zo door megekko

besteld en dezelfde dag nog verzonden(top megekko)

ga zo door(van een zeer tevreden klant)

nergens opmerkingen over bij klanten service(top megekko)

Van een zeer tevreden klant

- Betrouwbaar. Dit is belangrijk bij bestellen dure en kwetsbare apparatuur. Goede eerdere ervaringen vindt ik daarbij ook een plus.
- Goede prijs: Hoeft niet de allergoedkoopste te zijn, maar wel redelijk.
- Snelle levering: Belangrijk, je wilt deze onderdelen vaak zeer snel hebben.
- Goede verpakking: Het moet ook heel aankomen zonder vraagtekens of de verpakking het niet kon beschermen.

Best wel veel andere en goede producten kunnen kopen.
Veel andere opties de producten kopen en 1 dag naar huis komen.

Heel snel, gratis in Nederland, je kunt ook wanneer je product komt.

Maximaal 1 of 2 werkdag terugschijven.
Aardige klanteservice praten met respect

Snel bezorgd, ik moest snel een bestelling wijzigen en ik kan je vertellen binnen 30 min antwoord en probleem verholpen.

Respect.

En met zorg ingepakt.

Goed. Heel goed.

Extra woorden, nog effe verder want blijkbaar min 10 woorden lol.

Fijn en snel in contact.

Hier ook weer, minimale woorden.

Top webshop, al jaren bestel ik alles bij hen, de prijs is vergeleken met andere populaire IT webshops altijd per onderdeel goedkoper. Zo bespaar je op een volledig zelfgebouwde PC al snel een paar honderden euros.

Levering mooi op tijd, onderdelen goed verpakt en samen verstuurd. Check wel ff de voorraad, als één onderdeel niet meer voorradig is blijft je volledige bestelling weg tot alles samen kan verstuurd worden...

Wou iets annuleren na mijn bestelling te hebben geplaatst. Dag erna antwoord en oplossing gekregen!

Het bestellen ging snel en makkelijk. Zeer tevreden ermee. Alles verliep goed en je krijgt goede updates met hoe ver je bestelling is en wanneer die aankomt.

De videokaart was goed verpakt en kwam optijd aan zonder problemen.

Een 5070 TI besteld en hij kwam zelfs eerder dan aangegeven. :-) Netjes en goed verpakt.

Er werd duidelijk gecommuniceerd over de verzending en de status van de bestelling.

De verzending was erg snel! Wel jammer dat er een paar krasjes op de monitorarm zaten maar ja..... al met al een prima winkel

levering was binnen 1 dag (18 uur) het was dus snel bezorgd

Goede deal voor de rtx 5070ti. Het pakket was goed en veilig ingepakt. Ook fijn dat bezorging met een afleverings code gaat zodat het niet in verkeerde handen komt.

Op tijd en veilig geleverd met code. Duidelijke verzending afspraken

Bestelling via de site ging makkelijk, en ieder product de volgende dag geleverd.
Wat ik voor vooral super vind is dat bij duurdere berstellingen (moza r21 in mijn geval) het verzonden wordt met pincode en het dus niet verkeerd bezorgd kan worden of gewoon voor de deur gezet.
Bij vragen reageerde de klantenservice ook dezelfde dag.
Kortom ik kan er niks dan positief over zijn en raad iedereen megekko aan

Vandaag besteld morgen in huis, iedere bestelling opnieuw (4 bestellingen gedaan)

Reageeren dezelfde dag nog, vriendelijk en behulpzaam. Gewoon zoals het eigenlijk zou moeten zijn

Heb al verschillende componenten besteld bij Megekko. Prijzen zijn goed, transparent over de kosten bij bestelling, verschillende betaalmogelijkheden en houden je op de hoogte over de status van je bestelling. Netjes op tijd geleverd.

Werd bezorgd zoals voorspeld. Goederen netjes ingepakt en verzegeld. PostNL had het NOG sneller kunnen leveren, maar ze zijn niet altijd de snelste :-)

Ik had recent de Gigabyte Gaming A16 16" Core i7 RTX 5060 gekocht. Het duurde niet lang om de betaling te doen met veel betaalopties.

De verzendtijd is snel. Ik had mijn bestelling gedaan en had de volgende dag al mijn bestelling ontvangen. De bestelling is goed en veilig ingepakt waardoor er geen schade was aan het pakketje

Fijne webshop, je word makkelijk naar de producten geleid en de omschrijvingen zijn ook duidelijk en compleet.
Voor het vergelijken is handig dat je producten een 'hartje' kan geven, zodat je ze later makkelijk terug kan vinden zonder dat je alles in je winkelmandje moet dumpen.

Erg prettig dat je tot 22:30 de tijd hebt om een bestelling voor de volgende dag af te ronden. Zo kan je snel over je nieuwe gear beschikken ;)

Pakket is goed verpakt en zoals beloofd de volgende dag geleverd.

Ik koop al jaren megakko components en alles is goed komt altijd aan en de tiktoks zijn fun ik heb onlangs een psu en moederbord met wat extraatjes en een 5070 besteld.

De verzend8ng is snel de components komen schade vrij aan alleen soms duurt het wat lang.

Super snelle levering en uiteraard de beste prijs voor een fantastisch product. Met bestelnummer ME221025000968 heb ik de MSI X670E Gaming Plus moederbord besteld. Het was zeer goed ingepakt, zodat het niet beschadigd aan kon komen. Ik raad iedereen aan om bij Megekko te bestellen, je krijgt er geen spijt van!

Volgende dag al binnen en zeer goed verpakt in doos om beschadigingen te voorkomen!

Zeer vriendelijke klantenservice en helpen je graag als je vragen hebt!

Ik bestel al jaren bij Megekko en ze zijn zeker de meest betrouwbare en consequente webshop voor PC spullen in NL. Heb een Rtx 5070 gekocht en ze hebben het goed verpakt en op tijd bezorgd. De levertijd is ook altijd snel, vaak eerst volgende werkdag. Echt nog nooit een probleem gehad met één van mijn tientallen bestellingen. Dankbaar voor jullie Megekko!

Binnen één dag verzonden en volgende dag in huis. Goed verpakt en altijd betrouwbaar.

Ik heb nog nooit problemen gehad maar wel één keer iets verkeerds besteld en het is allemaal snel opgelost verder via de email. Top notch.

Bestellen en betalen verliep zonder problemen. Het product was supersnel geleverd en voldoet helemaal aan de verwachtingen. Kleinzoon gelukkig, oma dus ook

Tijdig en op de voorgestelde tijd
Product voldoet aan verwachting
Kleinzoon blij
Oma blij

Ik had wat commentaar op de levering (tlv de koerier, en niet van megekko) mijn commentaar werd positief beoordeeld en ik kreeg een vriendelijke mail terug

Goede klantenservice ik wou namelijk een onderdeel nog wisselen terwijl ik al had besteld en dat ging super makkelijk en snel. De producten kwamen ook gelijk de dag erna binnen. Helemaal top

Het was goed verpakt en veilig aangekomen. Dus overal top

Klantenservice was goed ik wou nog een product verandering terwijl ik het al had besteld en dat ging helemaal top

Ik kom nog net op voldoende omdat het mailcontact, als er contact was netjes verliep. Ik kocht twee weken geleden een monitor op woensdag 22 oktober. "VOOR 22:30 BESTELD? MORGEN IN HUIS! " staat er in hoofdletters op de site. Je voelt hem al aankomen.Ik krijg een keurige verzendbevestiging en daarna wordt het stil, heel stil. Ik stuur op de 23e maar een mail. Daarop krijg ik een reactie met een standaard-reply; Heeft je zending de status : ‘Bezorgtijd wordt berekend, Je pakket is (bijna) bij PostNL. Momenteel is het erg druk. We bezorgen het zo snel mogelijk'? dan komt het vanzelf goed. Mijn track&trace had een andere status.PostNL heeft de zending nog niet ontvangen of verwerkt. Ik copy/paste mijn status en stuur deze naar Megekko. Op deze mail krijg ik dezelfde, standaard, reply. Vervolgens blijft mijn track & trace ruim een week dezelfde status houden. Op 28 oktober, 8 mails zonder antwoord later krijg ik een bericht van Megekko dat PostNl de zending teruggestuurd heeft en dat het label beschadigd bleek te zijn. Op 28 oktober wordt de monitor voor een tweede keer verstuurd. Er staat zelfs een leverdatum. De dag daarna, de 29e heeft de zending weer de eerder bekende status. PostNL heeft de zending nog niet ontvangen of vewerkt. Weer stuur ik een mail naar Megekko. Nu weer een andere oorzaak. PostNL heeft een enorm aantal pakketten niet gesorteerd. Nu ben ik er klaar mee en geef ik aan dat ik binnen 5 dagen een levering wil en dat ik anders mijn geld terugvorder. Niks meer van Megekko vernomen. Scherm is gelukkig alsnog op de 30e geleverd.

In goede staat afgeleverd maar ongeveer 8 dagen later dan verwacht. 2 keer opnieuw verstuurd en PostNL die de schuld krijgt. Geen opvolging of info over de status.

óf je krijgt een standaard-mail óf je krijgt géén antwoord. Ik weet dat bij Megekko de klantenservice minimaal is maar ik ben vanuit het verleden gewend dat er gewoon goed op mail gereageerd wordt. Nu dus echt niet.

Bijna 8 jaar geleden bouwde ik mijn laatste PC, uiteraard mijn spullen toen gekocht via Megekko. Nu was het tijd voor een upgrade en het voelt gewoon als thuiskomen. De prijzen zitten goed, het aanbod is gigantisch.

Megekko blijft mijn go-to. Gewoon top. Punt.

Verzending verloopt altijd prima de aangegeven levertijd op de website is ook altijd correct.

Scorekaart voor Megekko