Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAcer Predator Helios Neo 18 (i9/RTX 4060) gekocht bij Megekko. Binnen enkele maanden ernstige instabiliteit door WHEA‑hardwarefouten op specifieke CPU‑cores. Ondanks uitgebreide documentatie, een mislukte reparatie en nieuwe fouten direct na retour, biedt Megekko geen passende oplossing en wordt vastgehouden aan standaardprocedures.
VerzendingHardwarefouten (WHEA Event 19)
Vanaf februari 2026 traden herhaaldelijk Internal Parity Errors en Translation Lookaside Buffer Errors op, telkens op CPU‑cores APIC 32/33.
Op 24 februari verschenen 71 hardwarefouten binnen 3 uur, waardoor de laptop onbruikbaar werd.
Alle logs zijn meegestuurd bij de reparatie.
• Reparatie door Acer
De uitgevoerde “reparatie” bestond uit een BIOS‑reset. Het oorspronkelijke probleem is niet onderzocht of opgelost.
• Direct opnieuw fouten na retour
Op 10 maart 2026, binnen één uur na ontvangst, verschenen opnieuw dezelfde WHEA‑errors op dezelfde cores.
Dit bevestigt dat de eerste reparatie niet geslaagd is.
• Verzending door Megekko
De laptop werd retour gestuurd in een kartonnen doos met slechts een dun laagje folie, zonder interne bescherming.
De originele doos bleek nog in hun magazijn aanwezig.
Contact opgenomen tussen 12 en 16 maart. Ondanks:
• de foutlogs van vóór de reparatie
• de nieuwe foutlogs direct na ontvangst
• de mislukte eerste herstelpoging
• de onzorgvuldige verzending
…werd er geen inhoudelijke reactie gegeven op de technische onderbouwing.
Er wordt uitsluitend verwezen naar een tweede reparatietraject, zonder erkenning van de eerdere mislukte reparatie.
Mijn ervaring met Megekko in dit traject is teleurstellend. De combinatie van:
• duidelijke hardwarefouten
• een niet‑opgeloste reparatie
• onzorgvuldige verzending
• en het ontbreken van inhoudelijke communicatie
maakt dat ik deze winkel niet kan aanbevelen voor de aanschaf van high‑end hardware
AlgemeenInmiddels al een dikke 5000 euro uitgegeven aan computer onderdelen en laptop van dit bedrijf en ik kan niet anders zeggen dat het een top bedrijf is, eerstvolgende werkdag altijd geleverd aan mijn adres in België, om nog maar te zwijgen over de 30 dagen retour policy.
Zeer goed bedrijf
Inmiddels al talloze bestellingen binnengehad en altijd eerst volgende werkdag in huis. Kortom kan niet beter.
KlantenserviceNooit van doen mee gehad maar ik ga ervan uit dat dit ook uitstekend is.
AlgemeenIk heb nu een paar keer onderdelen voor mijn computer gekocht bij Megekko en tot nu toe ben ik altijd uitstekend geholpen. Nog nooit problemen gehad met de onderdelen en de bezorging is altijd vlekkeloos en op hetzelfde moment als van te voren aangegeven.
VerzendingZoals gezegd nog nooit problemen gehad qua bezorging. Megekko zorgt voor een betrouwbare bezorgingdienst en altijd op tijd geleverd.
AlgemeenBestelproces was eenvoudig en volledig probleemloos. De website is overzichtelijk, prijzen zijn duidelijk en het afrekenen ging snel. Bestelling geplaatst en binnen minder dan 24 uur geleverd. Alles verliep soepel zonder enige issues. Zeer tevreden met de hele ervaring van bestelling tot betaling.
VerzendingLevering was uitzonderlijk snel. De bestelling werd binnen minder dan 24 uur geleverd. Product was goed verpakt en in perfecte staat aangekomen. Geen vertragingen of problemen tijdens het verzendproces.
AlgemeenDe bestelling is makkelijk te plaatsen, ze zijn duidelijk en de volgende dag al mijn onderdelen al binnen! Top site!
VerzendingLevering duurde maar 1 dag, en alle producten zijn top
KlantenserviceIk had nergens last van! En alsnog snel geholpen heel erg netjes geregeld megekko!
AlgemeenIk bestel al jaren bij Megekko en ook deze keer ging alles weer goed. Mijn 9070 XT kwam netjes aan. Producten zijn makkelijk te vinden op de site, de prijzen zijn goed en bestellen en betalen was zo geregeld.
VerzendingLevering was op tijd en het product was goed verpakt. In de doos zaten luchtkussens waardoor alles netjes beschermd was tijdens transport.
Algemeenfout in de spec. op de webside. binnen een dag alles kunnen regelen voor retour zending.
Verzendingbestelling en leveren was uitstekend ook de communicatie tussen verzenden en aflevering is goed
Klantenservicesnel en correct afgehandeld duidelijke richtlijn ontvangen voor retour zending
AlgemeenOp de eerste plaats heeft Megekko een goede reputatie, ten tweede zijn het concurrerende prijzen, waardoor de keuze snel gemaakt is. Het bestelproces is eenvoudig en verliep soepel.
VerzendingDe verzending is zoals het hoort, verzonden (en bezorgd) binnen de aangegeven verwachting en zorgvuldig met opvulmateriaal in de doos.
AlgemeenZoals altijd weer een positieve ervaring:
- webshop heeft groot assortiment
- goede voorraad
- levering erg snel, meestal de volgende dag
- verpakking erg beschermend voor apperatuur. Wel veel plastic. Wellicht duurzame alternatieven mogelijk?
- niet de allergoedkoopste maar ik heb geen probleem om iets meer te betalen voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid
Zie hierboven al beschreven. Met name de opmerking over duurzame verpakking (opvul en bescherming)
AlgemeenIk kocht een MAG B850 TOMAHAWK WIFI moederbord van Megekko. Was makkelijk om te vinden, de specs zijn zeer overzichtelijk en makkelijk om te navigren. Wel stond er op de productpagina dat het product wit was terwijl de foto een zwart moederbord toonde, gelukkig wou ik een zwarte. Betaling ging met gemak.
VerzendingLevering was op tijd, track & trace van postNL was in orde. Toen ik het product kreeg was het verpakt met voldoende bescherming. Geen klachten!
AlgemeenGoede service en product kwaliteit zoals altijd😁. Ik bestel hier al jaren en heb nooit wat te klagen.
VerzendingIs netjes afgeleverd door PostNL bij het afhaalpunt, gewoon prima!
AlgemeenDit is de tweede keer dat ik producten bij Megekko koop en beide keren was de service perfect. Je kunt gemakkelijk zien of een product op voorraad is en daarna wordt het snel geleverd. De prijzen liggen in dezelfde orde van grootte als op andere websites, maar af en toe kun je er prima aanbiedingen vinden.
VerzendingDe levering is erg snel en de verpakking is prima. Vaak worden artikelen al de volgende dag bezorgd.
Algemeenmakkelijk te bestellen en was binnen 24 uur binnen, het product functioneert heel goed en ben er best wel blij mee. 5 stars!!!
AlgemeenAltijd fijn bestellen bij megekko, snel geleverd, ik hoef me geen zorgen te maken, duidelijke site, goede klantenservice.
VerzendingSnel en duidelijke levertijden zichtbaar per product dus je weet waar je aan toe bent.
Klantenservicesuper snelle klantenservice, m'n vraag werd binnen een paar minuten al beantwoord.
AlgemeenTop mensen echte service beantwoorden e-mail snel
Alles naar wens mijn favoriete winkel en beveel het iedereen aan je zal er geen spijt van hebben 😉😉😉👌👌👌👌👌👍👍👍👍
De levering was op tijd zoals er op webshop staat alles was netjes toegekomen zonder schade top
KlantenserviceIk had bij hun eens verkeerde bestelling gedaan direct naar gemaild direct hebben zij de bestelling gewijzigd
En antwoorden heel snel terug top service👌👌😉
AlgemeenI bought parts for my custom PC build and they pretty much have everything. Easy payment (with option for installment pay). Fast delivery. Clean of you know your staff.
VerzendingI did not have any problem and did not interact with them.
KlantenserviceDid not interact so well no problem either. Overall process was smooth so no need to interact
AlgemeenBeste website, beste producten, beste levering, beste klantenservice, beste betaalopties, beste afbetalingsplannen, beste aanbiedingen. Bedankt voor jullie inzet.
VerzendingBeste website, beste producten, beste levering, beste klantenservice, beste betaalopties, beste afbetalingsplannen, beste aanbiedingen. Bedankt voor jullie inzet.
KlantenserviceBeste website, beste producten, beste levering, beste klantenservice, beste betaalopties, beste afbetalingsplannen, beste aanbiedingen. Bedankt voor jullie inzet.
AlgemeenBetrouwbare site, ik heb er een moederbord van gekocht en die kwam de volgende dag al aan.Ik had geen problemen en de moederbord werd zeer veilig verpakt dus het was in perfecte conditie. Betalen ging ook snel.
AlgemeenDuidelijke website. Producten makkelijk te bestellen.
Positief verrast door de snelheid en kwaliteit van de geleverde [producten,
Megekko is gemiddeld genomen niet altijd de goedkoopste maar bovenstaande punten zijn voor mij reden om toch te bestellen bij Megekko
Het gaat om twee orders
ME160226000614 & ME250226001087
Alle gekochte producten waar goed en stevig verpakt daar waar nodig met extra luchtzakjes
AlgemeenNiet veel te noemen, website is vrij standaard, bestellen is zo gedaan. Stonden genoeg gegevens om te weten dat ik het juiste bestelde, en ik krijg goeie updates na het bestellen.
VerzendingIk had tijdens het bestellen aangegeven dat ik het de volgende dag geleverd wou hebben, uiteindelijk kwam het twee dagen later. Ik had het ook wel laat op de avond besteld, maar geef dan ook niet de optie om het de volgende dag te laten bezorgen na een bepaalde tijd. Snap het wel, maar kan dus beter geregeld worden.