Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHet is soms een klein beetje zoeken maar producten zijn goed te vinden. Ze hebben ook keuze genoeg
VerzendingEen aantal keren diverse producten besteld, alles geleverd binnen de beloofde tijden. Alles is ook goed verpakt
AlgemeenMegekko is 1 van mijn favoriete winkels, waar ik bijna al mijn spullen bestel al jaren.
Goede prijzen, zeer snelle levering en een overzichtelijke site.
super snel, moet ik er nog woorden aan toevoegen
morgen in huis is ook morgen in huis
AlgemeenReeds meerdere jaren bestel ik vrijwel alle computer onderdelen bij Megekko, producten worden goed verpakt en service en support zijn op orde.
Kortom mijn go to webshop voor IT componenten!
Producten worden correct verpakt, ik heb nog niet meegemaakt dat een product beschadigd aangekomen is.
KlantenserviceSlechts een keer contact opgenomen voor een defect product, naar wens geholpen en onder garantie een nieuw exemplaar ontvangen.
AlgemeenMooie hard spul voor een zeer goede prijs.
Snelle verzending en uitstekende communoicatie over de verzending.
Ter navolging!
Snel en geod verpakt.
Goede communicatie over de verzending.
(En nu nog wat woorden omdat Tweakers daar om vraagt)
AlgemeenOp megekko asus amd 7800 xt tuf gaming besteld en was snel binnen.
Werkt super!
Op maandag was de gpu besteld en was donderdag aangekomen.
Terwijl op de website stond dat die op vooraad was.
Klantenservice is altijd snel en reageren klantgericht.
Garantie is al eens eerder snel geregeld bij Megekko.
AlgemeenEigenlijk nooit eerder hier besteld maar wel vaker van gehoord. Ze hebben mooie aanbiedingen dus een widescreen monitor gekocht en dezer was de volgende dag alweer in huis.
Prima tevreden dus!
De volgende dag had ik de widescreen in huis! Het grote pakket werd netjes bezorg door PostNL.
AlgemeenVaak zijn bedrijven als Amazon net iets goedkoper in de totale kostprijs. Maar met MeGekko weet je dat je zaken doet met een betrouwbare en robuuste partner. Ik heb denk
ik de helft van de spullen die ik bij ze heb gekocht moeten retourneren - niet omdat iets was misgegaan, maar omdat het toch niet was wat ik zocht. Dit gaat altijd zonder problemen of verdere vragen. Het vertrouwen dat ik daarmee heb in het gehele proces zorgt ervoor dat ik gerust aankopen kan doen, wetende dat als ik een fout maak, ik daar niet voor word bestraft.
Qua verzending heb ik niets te melden of toe te voegen. Deze is in lijn met de Nederlandse verwachtingen: vóór zo laat besteld, morgen in huis. Nog nooit meegemaakt dat het niet zo was. Uitermate tevreden, maar niets dat MeGekko bepaald bijzonder doet daarbij.
KlantenserviceCommunicatie met de servicemedewerkers is ook altijd zeer bevredigend. Ik kies MeGekko keer op keer. Niets gaat boven vertrouwen.
AlgemeenAl vaker zaken gedaan met megekko. Altijd tevreden en bezorgen gaat ook altijd netjes.
Bij vragen staan ze altijd direct klaar en helpen je ook goed.
Absoluut een aanrader.
Tot nu toe alles wat ik besteld had zat goed ingepakt. Bezorgers doen altijd voorzichtig en zetten het zelfs voor je binnen neer zodat je het niet hoeft aan te pakken.
KlantenserviceStaan altijd klaar voor alle vragen die ik ze tot nu toe gesteld heb. Gewoon een top bedrijf
AlgemeenTevreden over aankoop tot levering!
Goede mail reacties kortom top bedrijf!
kaart geruild binnen 30 dagen voor een andere.
Geen probleem, binnen 2 dagen afgerond en gecrediteerd
En bestelling op zondag maandag nieuwe videokaart in huis :-)
6 sterren
Levering is absoluut top.
Via Megekko mails krijg je het gehele proces van verzending tot aan de levering bericht.
Mooier kan het niet.
Op bon staat ook vermeld niet bij buren leveren ook dat is het beste in deze tijd.
Top klantenservice!
Netjes en uiteengezet antwoord!
Contact gehad ivm met retour zending, na een uur een mail ontvangen met instructies.
Heel netjes en zoals ik gewend ben van het team top!
AlgemeenIk was op zoek naar een specifieke lader. Door meerdere webshops te vergelijken (EAN op lader kwam niet overeen met wat er in de NLse webshops voorhanden was) kwam ik er uiteindelijk achter dat deze toch in Nederland werd geleverd, oa bij Megekko.
VerzendingVolgens de website was het product direct uit voorraad leverbaar.
Een dag later kreeg ik echter het bericht dat een levertijd nog niet bekend was. Als je zoekt op 24-uurs levering, staat Megekko comfortabel bovenaan, maar dus niet terecht, jammer.
AlgemeenGoede prijzen en voorraad bij Megekko. Duidelijke statusupdates over levering. Product netjes op tijd geleverd. In dit geval besteld op zondag is maandag geleverd.
VerzendingHet product kwam in degelijk en stevige verpakking wat zonodig tegen een stootje kan. Degelijk verpakt.
AlgemeenIk heb een Samsung Odyssey g30a gekocht. Echt een top monitor en de levering was super snel!!! Mijn ervaring met megekko is echt top! Krijgt van mij daarom ook 5 sterren!
VerzendingSupersnelle verzending! En het kwam goed verpakt binnen en werd niet voor de duur gezet.
KlantenserviceGebruik maken hiervan was niet nodig. Het liep allemaal heel soepel zonder klachten of problemen.
AlgemeenHun site is goed opgezet en handige betaal mogenlijkheid. Ik kom hier zeker terug voor mijn andere bestelingen.
Geweldig product!Cooler Master GM238-FFS 24 Full-HD 144Hz Gaming
De bestelling is op het juiste moment bezorgd. Alle producten waren netjes verpakt en zonder schade.
KlantenserviceIk hoefde geen contact op te nemen omdat alles al op de website stond uitgelegd. Gemakkelijk en dynamisch voor elke gebruiker, zelfs voor mensen met weinig ervaring
AlgemeenMegekko.nl blinkt uit in het aanbieden van een razendsnelle levering en concurrerende prijzen, met een uitgebreid assortiment dat bijna elke tech-liefhebber kan bekoren. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste gadgets of betrouwbare hardware, Megekko heeft het allemaal.
Echter, de navigatie en het filteren binnen het brede aanbod laten soms te wensen over, wat het winkelproces kan vertragen. Ook de compatibiliteit van de website met verschillende browsers en VPN-verbindingen is niet optimaal, wat voor sommige gebruikers een struikelblok kan zijn. Een ander minpunt is het ontbreken van offertemogelijkheden voor samengestelde systemen, wat een gemiste kans is voor maatwerkzoekers.
Desondanks, als je precies weet wat je nodig hebt en dit snel wilt hebben tegen een scherpe prijs, dan is Megekko een uitstekende keuze. Met diverse betaalmethodes die je niet overal tegenkomt, biedt Megekko een gebruiksvriendelijke ervaring voor de snelle beslisser. En zoals het gezegde luidt: “Bij spoed is MeGekko goed!”
Snel geleverd, goed verpakt. Megekko.nl blinkt uit in het aanbieden van een razendsnelle levering. Top!
AlgemeenAltijd makkelijke en duidelijke betaal- en bestelprocedure met eigen controle. Ik heb nooit problemen gehad
VerzendingTijdens het bestellen word ik voortdurend per e-mail op de hoogte gehouden van de status en fases van de update. ik vind het heel erg leuk.
KlantenserviceZe reageren snel en nauwkeurig op e-mailvragen over garantiereparaties en sturen automatisch berichten over de reparatiestatus.
Algemeenmegekko is de enige site die ik vertrouw om mijn computeronderdelen te kopen, het wordt geleverd met voorbeeldige bescherming, geweldige prijzen, eenvoudig te gebruiken site, zeer goede ondersteuning, extreme kwaliteit, ik heb al verschillende dingen gekocht, ik heb nooit hoeven klagen alles, ik blijf altijd kopen, ik kan het, (4 dagen geleden heb ik nog 4 dingen gekocht hahaah), ze zijn te feliciteren, ik doe dit niet voor de iPad, maar vanwege de kwaliteit van de service ( de iPad zou geweldig zijn haha)
VerzendingDe levering komt altijd op tijd aan, alles klopt, met onberispelijke bescherming, ik heb nog nooit iets kapot ontvangen, geweldige service
KlantenserviceZowel op de website als op Instagram zijn ze altijd alert op klanten, altijd met correcte en precieze antwoorden
AlgemeenDuidelijke website en goede prijzen. Ruime keuze in zomputer onderdelen shop er al jaren en nog nooit problemen gehad
---
Heb er nog nooit mee te maken hoeven hebben, is altijd goed geregeld. Ze hebben altijd fijne update mailtjes over de bestelling
Binnen 1 dag op zaterdag bezorgd wat wil je nog meer. Kreeg het pakketje door de brievenbus,
AlgemeenIk had al vaker bij Megekko en zo weer. Mijn werkpaard was alweer 6j oud en was tijd voor een upgrade.
Onderdelen besteld bij Megekko en geleverd gekregen.
Het hele bestelprocess verliep zonder problemen.
10/10 would order at Megekko again.
Ik had zaterdag besteld, het zou dinsdag worden afgeleverd. Ik kon dinsdag niet, en kon kiezen voor een ophaalpunt.
Alles verliep vlekkeloos.
AlgemeenIn het begin van de week een Asus router besteld welke wat langere levertijd had maar toch 1 dag eerder gekregen dan geprognotiseerd wat wel prettig was.
VerzendingLevering was prima, maar moet dat echt in zo’n grote doos?
Maar goed het geeft wel voldoende bescherming tijdens het gooi en smijt wer bij Postnl…
AlgemeenTot nu toe een van de beste webshops qua computer en IT materiaal. Leveren super snel en veilig, ze verdienen zeker de 5 sterren. Megekko echte topper!
VerzendingVeilig en sterk leveringen altijd met genoeg protection rond de producten zodat ze zeker niet kapot gaan
KlantenserviceNooit echt de klantenservice moeten inschakelen aangezien alles altijd top is en ik dus altijd tevreden ben!