Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAltijd prima ervaring bij ze, goed aanbod, prima prijzen en makkelijk zoeken op de site.
VerzendingBijna altijd snelle levering, pakketjes komen op tijd of soms zelfs eerder
AlgemeenBestel al jaren bij Megekko. Heb altijd mijn eigen systemen gebouwd. En persoonlijk nog nooit problemen gehad met ze. Niet met bestellen van onderdelen, garantie, of terug sruren binnen 30 dagen. Meestal redelijk scherp geprijst. En op vorraad.Verschillende betaal mogelijkheden.
VerzendingGoed verpakt, met voldoede beschermings-matriaal. Persoonlijk heb ik de voorkeur voor post.nl. ivm bezorgtijd ochtend . Maar laatste jaren altijd via DHL. Zal vast een verzekerings ding zijn. Maar vind hun bezorgtijden een stuk vervelender om rekening mee te houden. Meestal in de avond tussen 18.00 en 21.30 uur.
KlantenservicePaar keer een scherm terug gestuurd. DOA of 30 dagen garantie. Altijd gelijk een refund na terugsturen. Ook als het via Klarna of in3 gekocht is. Duidelijk op de hoogte gehouden. En betaalde termijn teruggestort na terug zenden. Bestel er sinds 2017, en geen negatieve ervaringen gehad met hun klantenservice.
AlgemeenBekende naam, goede score hier op de shop reviews en ook nog 's een van de goedkoopste voor een monitor die ik graag wilde hebben. Dus hier maar besteld. Op de maandag want de volgende dag was ik thuis en de site claimt " voor 22:30 besteld, morgen bezorgd".
Eind november is dat eerder "voor 22:30 besteld, nog dezelfde dag aan PostNL over gedragen"
Maar goed, ik heb aardige buren.
Schermen waren niet extra verpakt dus gewoon een sticker op de iiyama doos geplakt. Ben ik zelf niet een voorstander van omdat het zo wel erg duidelijk is wat erin zit.
Schermen waren ook dicht geplakt met megekko tape. Ik dacht in eerste instantie met 2e kans producten te maken te hebben maar volgens meegekko doen ze dit altijd om duidelijk te maken aan de vervoerder wie de afzender is.
Klantenservice reageert nog dezelfde dag op emails, dat vind ik onverwacht sterk
Sticker op de doos van de fabrikant vind ik niet de netste manier van verzenden
KlantenserviceEmail wordt nog dezelfde dag beantwoord. Antwoorden zijn inhoudelijk goed en door een echt mens geschreven.
AlgemeenDik tevreden over Megekko. De zoektocht naar de juiste onderdelen was duidelijk en prettig, bestellen ging soepel en de levering was helemaal in orde maar helaas nog niet perfect.
Maar eerlijk is eerlijk: het grootste plezier kwam pas daarna. Als trotse vader is er weinig leukers dan je zoon van 11 zó enthousiast te zien met zijn nieuwe pc. Het maakt het hele proces extra de moeite waard.
En ja… nu krijg ik thuis opmerkingen als:
“Mijn pc is nu vetter dan die van jou hè pap, met je zielige Intel Core en je "RTX 4070"…” 😄
Tja zoon, geniet er maar van. Papa spaart wel weer door en haalt je ooit weer in. En als het zover is, dan wordt het zeker weer Megekko!
Wat betreft de levering: Megekko kan niet altijd garanderen dat een bestelling de volgende dag al binnen is. Ze blijven daarin helaas afhankelijk van de vervoerders, die hun eigen standaarden hanteren. In ons geval was alles echter binnen nog geen 42 uur compleet geleverd, waardoor we het systeem gelukkig op zondag alsnog helemaal af konden maken.
De order waar deze review over gaat is netjes op tijd geleverd. Wel liep ik tegen een beperking aan bij Klarna: boven een bepaald bedrag kon ik niet afrekenen. Daardoor heb ik de computercase apart moeten bestellen. Die werd twee dagen later geleverd.
Voor deze bestelling heb ik geen gebruik hoeven maken van de klantenservice. Bij eerdere bestellingen heb ik dat wel gedaan en die ervaringen waren positief. Zonder veel moeite of uitgebreide bewijslast werden defecte onderdelen netjes omgeruild, zelfs voordat het defecte onderdeel retour was gestuurd.
Dat is wat mij betreft uitstekende service — daar kunnen nog veel webshops een voorbeeld aan nemen.
AlgemeenGoede website voor elektronica. Goede omschrijvingen van de specs. Duidelijke informatie over de verzendtijd en voorraad
VerzendingSnelle en duidelijke informatie over verzending en via welke leverancier
AlgemeenHet was gemakkelijk een bestelling te plaatsen en een super snelle levering. Megekko is een aanrader!.
VerzendingDe producten zijn in goede staat, op tijd en netjes aangekomen.
KlantenserviceEen zeer goede klantenservice over de vraag naar mijn product.
AlgemeenOndanks aanklikken van de blackfriday aanbieding kwam er toch een andere laptop mijn kant op (zelfde merk, kleiner scherm). Na email contact met de klantenservice de bestelling bij levering aan de deur geweigerd, de goede besteld (extra opgelet) en die is de dag erna geleverd. Beide ondanks blackfriday drukte de dag na bestelling geleverd. Na ontvangst retour bij Megekko binnen 2 dagen mijn geld terug. Uiteindelijk na een mindere start goed afgehandeld.
VerzendingOndanks blackfriday drukte de dag na bestelling geleverd, zowel de verkeerde als de goede laptop.
KlantenserviceBinnen enkele uren antwoord van de helpdesk en van het vervolg werd ik prima op de hoogte gehouden.
AlgemeenBestelling makkelijk besteld en op tijd bezorgt. 22.25 besteld en alsnog volgende dag in huis.
VerzendingWas goed stevig verpakt. Wel iets te veel verpaking voor een kleine ssd zonde van het karton en de plastic opvulling.
KlantenserviceGeen gebruik van gemaakt deze keer, in het verleden wel gebruik van gemaakt altijd binnen een dag antwoord op mijn mails.
AlgemeenVind het een prima bedrijf. Lijkt eerlijk, daar houd ik van. Zijn snel met leveren ook, en retouren. En ze werken zelfs in het weekend (lijkt het). Het ging over een simpel cpu koeler (luchtgekoelt). Ik had met chatgpt de verkeerde gekozen (had het niet gedubbelchecked, waardoor ik gewoon eentje met de verkeerd socket had gekozen.
VerzendingSnel, retour ook snel goedgekeurd. Ik kon binnen 1 dag het per ongeluk verstuurde product (zelfde dag dus) meteen weer terug sturen. Heb ook dezelfde dag het juiste product besteld, waardoor het probleem (het verkeerd bestelde product) binnen 1 dag opgelost was.
KlantenserviceGewoon snel antwoord, heb maar kort contact me ze gehad. Ze zijn niet onnodig uitgebreid maar to the point.
AlgemeenRecent mijn order binnen gekregen. Super blij met mijn nieuwe en stille fans. Zending was zorgvuldig en goed beschermd verpakt. Ik had tussendoor nog vragen over mijn zending en ben op de mail netjes en respectvol, maar vooral ook snel beantwoord.
Super service!
Snelle verzening. Fijn dat het gratis is ondanks dat het met een goede pakketservice (dhl) verzonden wordt. Echter wel een klein deukje in de doos maar door de goede verpakking niets aan de hand.
KlantenserviceGoed, snel en respectvol antwoord gehad op mijn vraag. Ik heb via de mail contact opgenomen, omdat de telefoon redelijk druk is en een lange wachttijd heeft. Daarom is de snelle reactie (zelfs savonds nog net buiten werktijden) uitstekend bevallen.
AlgemeenMegekko heeft een zeer prettige site waarin duidelijke uitleg en informatie over compatibiliteit goed naar voren komt. Vergelijken van meerdere producten is eenvoudig wat het maken van een keuze gemakkelijk maakt.
Tevens zijn de prijzen altijd scherp, het verkoop proces transparant en de levering buitengewoon snel.
Exact wat je mag verwachten van een a-klasse bedrijf.
Levering de volgende dag als de artikelen op voorraad zijn.
AlgemeenMegekko heeft me echt positief verrast. De prijzen zijn opvallend scherp en mijn bestelling werd sneller geleverd dan verwacht. Alles kwam netjes verpakt aan. Ook de klantenservice verdient een compliment: ik kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vraag
AlgemeenGoede website voor electronica. Duidelijke informatie op de website over de specs en geen verassingen bij levering.
VerzendingVerzending is goed geregeld. Duidelijke indicatie wanneer wat word bezorgd en snelle bezorging waar mogelijk
KlantenserviceKlantenservice is duidelijk met communicatie als er vragen zijn. Worden ook snel beantwoord
AlgemeenUitstekende service. Product (Kobo Remote) was overal uitverkocht maar Megekka had ze nog in voorraad.
De website is overzichtelijk. Het bestellen was gemakkelijk, betaling idem. Met enkele dagen was mijn bestelling binnen. Kortom, zoals online bestellen hoort te zijn.
Het was een vlotte levering, goede verpakking, product dus onbeschadigd ontvangen
AlgemeenMegekko heeft een zeer prettige site waarin duidelijke uitleg en informatie over compatibiliteit goed naar voren komt. Tevens vind ik de prijzen altijd scherp, het verkoop proces transparant en de levering snel. Precies wat je mag verwachten van een a-klasse bedrijf.
Verzending4 verschillende onderdelen besteld verdeelt over 2 leveringen. Beide keren snel bezorgd, zoals vermeld op de website, en in een stevig en veilig verpakte doos.
Geen mening over de klantenservice, want deze niet nodig gehad door het adequate proces van bestellen en leveren.
AlgemeenFijne webwinkel, hun website is overzichtelijke en ze zijn veelal de goedkoopste.
Qua klantenservice heb ik geen ervaring nog, nu voor de tweede keer iets besteld en vooralsnog bevalt het gehele proces helemaal prima.
Nieuwe muis op vrijdag besteld en werd gelijk netjes geleverd op zaterdag.
AlgemeenZe hebben een breed assortiment, een filter mechanisme dat prettig werkt en snelle verzending, zelfs in het weekend en tijdens de feestdagen.
VerzendingDe levering was als verwacht, op het door mij gekozen moment.
KlantenserviceOp de productpagina van het bestelde product staat dat er een aantal kabels bij zitten die er bij mij niet bij zaten. Ik neem aan dat dit niet de schuld is van megekko, maar ik heb wel contact opgenomen met de klantenservice hierover. Die reageerde de volgende dag (een zondag), waar ik zeer tevreden over ben. Het probleem is nog niet opgelost, want ze hebben het "intern in behandeling genomen", maar als ik er aan denk zal ik een update geven over de klantenservice als het zover is.
AlgemeenNa het overlijden van mijn 2080 TI moest ik een vervanger zoeken. Mijn oog viel al snel op de 5070 ti, die goed beschikbaar is en tegen een goede prijs bij Megekko. Makkelijk vindbaar, snelle levering en duidelijke omschrijving op de website wat er allemaal meegeleverd werd.
VerzendingLevering was prima. Snel en goed verpakt. Ik had wel verwacht dat er bij dit orderbedrag (750+ euro) een handtekening vereist was, maar dat was niet het geval. Gezien het in onze wijk wel vaker fout gaat met DHL zou ik er wel geruster op zijn als Megekko deze functionalteit (eventueel optioneel) biedt.
AlgemeenEen nieuwe behuizing (BeQuiet Silent Base 802) besteld bij Megekko voor mijn nieuwe build omdat deze als goedkoopste naar voren kwam in de Pricewatch. Ik heb eerder dingen bij Megekko besteld (waaronder voor deze build) en dit is eigenlijk altijd goed gegaan.
VerzendingEen dag na de bestelling was de Silent Base 802 niet meer leverbaar volgens hun website, dus ik had het vermoeden dat de bezorging langer zou gaan duren dan verwacht. Dit was ook het geval, maar de vertraging betrof slechts 1 dag, op een verwachte levertijd van 4 dagen.
Gedurende deze periode werd ik op de hoogte gehouden over de nieuwe leverdatum, en kon ik de zending in de gaten houden via een track&trace. Bezorging ging verder vlekkeloos.
Ik had een foutje gemaakt in de addressering, maar met 1 mailtje naar de klantenservice was dit binnen enkele uren, en voor verzending goed opgelost.
AlgemeenIk ben heel blij met mijn nieuwe PSU, de MSI MPG A1000GS PCIE5 series. Ik moest een nieuwe hebben omdat ik mijn GPU wou upgraden en de prijs-kwaliteit verhouding is echt top voor een 1000w gold PSU!
VerzendingSnel verzonden op de volgende dag, goed ingepakt, en niet bij de buren geleverd.
KlantenserviceEr word altijd concreet gezegd wat de status van je order is, goede communicatie.