Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAltijd op tijd geleverd & de producten waren altijd correct.
Goed verpakt en zo altijd zonder beschadiging de producten ontvangen.
Ook een heel ruim gamma aan pc onderdelen/randapparatuur op hun site.
Kan zeker aanbevelen!
Levering was op tijd & goed verpakt.
Product was niet beschadigd.
Klantenservice is correct.
Al een retour moeten doen en dit is zonder problemen/vertraging verlopen.
AlgemeenZoals altijd gewoon super. Goeie website, goeie prijzen, snelle levering. Ik bestel hier regelmatig en heb nog nooit problemen gehad.
VerzendingVoor 22:30 besteld, de volgende dag in huis. Snel en goed, in mijn geval met PostNL geleverd.
AlgemeenBestellingen zijn prima, ik heb nu alleen helaas een hele slechte ervaring met support / retours / reparaties waardoor ik waarschijnlijk nog 1 bestelling plaats (om de situatie die is gecreëerd door een retour / reparatie, zie ervaring klantenservice, op te lossen) en daarna nooit meer bij dit bedrijf bestel.
VerzendingVerzending gaat gewoon via PostNL, retours gaan via DHL. Is verder snel, geen klachten hier over.
KlantenserviceIk heb een mail gestuurd naar het info adres om advies te vragen voor een specifiek probleem, hier heb ik een heel generiek antwoord op gekregen met de woorden "Vermeld bij de retouraanvraag je klacht zo duidelijk mogelijk, zodat onze retourafdeling gericht met je mee kan kijken naar een goede oplossing.". Ik heb dus een retour / reparatie aangevraagd (met naar mijn idee een hele duidelijke klacht namelijk een YouTube video), bij de retour / reparatie is helaas niet mee gekeken naar mijn probleem en is er naar mijn idee geen goede oplossing gegeven, daarbij is bij de retour / reparatie iets anders naar mij terug gestuurd dan wat ik heb ingezonden.
Je krijg in ieder geval antwoord, daarom is het niet 1 ster geworden, de behandeling zelf is eigenlijk gewoon waardeloos.
AlgemeenI have used Megekko before for my PC parts and now for the monitor again.I really like that there is a technical specification sheet on the product page.
VerzendingIt shipped next day and all process was very smooth.
KlantenserviceI like their website and number of payment options they have and also they are sending emails about your order to keep you informed.
AlgemeenAlgemeen
Heel groot assortiment, hele snelle levering. Bestel hier vaker, aanraader om bij Megekko je producten te bestellen.
KlantenservicePrima service! Groot assoritment! Snelle levering. Kortom, we raden Megekko heel zeker aan!
AlgemeenZoals vaak kwam ik weer terecht bij Megekko door de lage prijs. Ook vind ik het zelf fijn om met Klarna te kunnen betalen bij een product waarvan ik 90% zeker ben dat ik het wil.
Na de bestelling kwam het beeldscherm keurig de volgende dag binnen. Alles netjes verpakt. 5 sterren!
Keurig op tijd, netjes verpakt zoals elke bestelling van Megekko
AlgemeenEen van mijn favoriete webshops, deze keer voor een zelfbouw PC.
Ze hebben breed assortiment, prima prijzen en de leveringsinformatie klopt.
Handig dat ze dezelfde filters hebben als in de tweakers pricewatch zodat je makkelijk je producten vindt. Super handig en dan heb je snel je verlanglijstje klaar.
Zaterdag besteld en maandag in huis, prima verpakt in twee dozen.
Prima shop voor de tweaker die zelf weet welke producten / onderdelen je wilt hebben.
Levering ging vlot. Op zondag aangemeld bij PostNL en ik was bang dat het maandag niet zou lukken, maar om half drie alles binnen.
AlgemeenHeel groot assortiment, hele snelle levering. Reeds heel vaak besteld en altijd top service. Aanrader.
VerzendingSupersnelle levering! Prima kwaliteit en top service! We raden Megekko heel zeker aan!
AlgemeenWas al een aantal weken bezig om uit te zoeken welke GPU kaart ik zou moeten kopen.
Na wat onderzoek kwam ik toch uit op MEGEKKO waar ik de 4070 geforce rtx 16gb de stalker 2 edition heb gehaald.
Ook de prijs was goed.
Nog nooit eerder wat gehaald bij Megekko, dus eerst wat onderzoek gedaan. En de reviews waren gewoon goed.
Tevens heb ik er voor gekozen om in 3 delen te betalen dat is wel echt een pluspunt van Megekko.
Genoeg verschillende methodes om aan je betalingen te voldoen.
De volgende dag de bestelling binnen gekregen. Goed verpakt, de bevestiging van je bestelling kreeg ik snel.
Alle papieren en andere informatie zoals de retour formulier was aanwezig.
Voor mij een teken, dat ik mijn volgende bestelling hier ook ga doen.
Goed verpakt geen schade. Doos can de grafische kaart was verzegeld.
KlantenserviceNog geen contact gehad met megekko. Maar ik verwacht geen bijzonderheden.
De bevestiging en informatie of het artikel kreeg ik allemaal snel binnen.
AlgemeenHele goede service, kwaliteits monitor, lage prijs, en hele hele snelle levering. Ook eenvoudige betaling online.
VerzendingIk bestelde het op zondag middag, en maandag ochtend om 9 uur is het al geleverd, terwijl ik in Brussel woon. Komt in uitstekende staat aan, heel goed verpakt.
AlgemeenMegekko stelt mij nooit teleur! Ik zocht naar goede usb-sticks voor een mooie prijs en heb ze bij deze topwinkel gevonden. Bestel niet op Amazon, maar ondersteun een ondernemer!
VerzendingVerzending ging snel en het product zat goed verpakt. Ook was de zending goed te volgen via de track and trace.
AlgemeenIk zou bij velen andere aanbieders hardware kunnen bestellen maar ik doe het bewust bij Megekko omdat de producten en verzending betrouwbaar zijn. Ze hebben bijna altijd de producten waar hoge vraag naar is.
Gewoon goeie vetrouwde Nederlandse aanbieder van hardware.
---
Heb persoonlijk tot nu toe geen vraag naar hulp van de klantenservice omdat ik meestal genoeg heb aan de informatie op de website.
Snel and betrouwbaar. Dure spullen zijn gewoon de volgende binnen wat ik niet kan zeggen van andere aanbieders.
AlgemeenMegekko is voor wie weet wat 'ie hebben wil. Alle informatie staat netjes op de site en als je iets meer wil weten, dan pak je Tweakers erbij. Of de link naar de productsite.
VerzendingBestellen en betalen gaat moeiteloos, je ziet netjes wanneer de boel geleverd wordt en het lag prompt op tijd in de pakketautomaat. Netjes verpakt, goed beschermd.
KlantenserviceIk had iets verkeerd besteld. Op zondag retourverzoek gedaan en binnen een kwartier antwoord. Netjes met een terugleverbon en duidelijke instructies.
AlgemeenMijn algemene ervaring met deze webshop was zeer positief. Megekko hanteert goede lage prijzen/aanbiedingen t.o.v concurrenten en altijd snelle leveringstijden.
VerzendingIk heb onlangs een monitor besteld bij deze webshop, en de levering was verrassend snel. Binnen 1 dag had ik mijn monitor al in huis, goed verpakt en in perfecte staat.
KlantenserviceDe klantenservice reageerde snel en vriendelijk op mijn vragen, wat ik erg waardeer.
AlgemeenBestellen en leveren naar België verliep erg vlot (en snel). Heb kunnen genieten van een promo waarbij ik ook een spel bij kreeg, wat altijd een aangenaam plusje is.
VerzendingLevering verliep heel snel vergeleken met andere webshops, namelijk 1 dag. Altijd goed verpakt.
KlantenserviceHeb al contact gehad met hun klantenservice over een retour waarvoor ik een betaling zou krijgen. Heel vriendelijke en reactief in hun communicatie ondervond ik
AlgemeenRma ging soepel, geen poespas.
Duidelijk filmpjes gestuurd, direct credit ontvangen en na opnieuw bestellen dag erna ontvangen. Van retour tot nieuw product in m'n pc was 3 dagen.
Snel, dag erna meteen ontvangen. Track en trace mooi up to date via email.
KlantenserviceMeteen reactie, de standaard "jammer om te horen" maar wel beloftes tot actie.
AlgemeenNooit gezeur met Megekko. Goede prijzen, netjes geleverd met benodigd dempend materiaal en geen rare fratsen
VerzendingAltijd snelle verzending. Nagenoeg alle producten direct leverbaar op voorraad
KlantenserviceAltijd behulpzaam, vragen stellen kan snel en antwoord laat niet lang op zich wachten
AlgemeenProduct informatie was duidelijk op de website. Waardoor ik makkelijk een keuze kon maken tussen twee producten.
---
Heb de service desk zelf niet nodig dus dat weet ik niet. Maar vermoed dat deze ook goed is.
Levering was zoals gemeld de volgende dag. Bezorging verliep soepeltjes.
AlgemeenAcer Nitro 17 gekocht. Hadden veel keuzes maar alles was overzichtelijk waardoor ik mijn keuze makkelijk heb kunnen maken.
VerzendingBestelling later in de avond gedaan, was dezelfde avond nog verzonden. Volgende dag was de laptop binnen
AlgemeenAlgehele fijne ervaring. Overzichtelijke webpagina, goede prijzen voor de onderdelen en bezorging conform afspraak. Aanrader.
VerzendingLevering was zoals aangegeven op de website. en goed ingepakt.