Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWat kan ik zeggen: de prijzen zijn aantrekkelijk, de service is snel en van goede kwaliteit tot nu toe.
VerzendingSnel transport maar pakket achtergelaten zonder handtekening of verificatie van de persoon
AlgemeenBestellen was eenvoudig er is voldoende productinformatie beschikbaar op de site. Alles staat duidelijk vermeld, ook de retourprocedure.
VerzendingDe belofte werd waargemaakt, ‘s-avonds besteld en de volgende dag in huis. Dat is niet overal meer zo vanzelfsprekend, uitstekend dus.
KlantenserviceIk had een moerderbord besteld, maar na de bestelling kwam ik er achter dat ik de verkeerde besteld had (andere socket). Retour aangemeld en de doos ongeopend direct weer teruggestuurd. Dat ging ook zeer vlot en zonder problemen. De volgende dag was mijn aankoopbedrag ook al weer teruggestort. Ook dat gaat nog wel eens anders bij andere webwinkels.
AlgemeenDe bestelling plaatsen was zo gebeurd.
We ontvingen updates over de bestelling en de levertijden.
Levering was heel snel. We kregen een bericht dat 1 artikel wat vertraging had.
Uiteindelijk kwam dit snel binnen en kon alles snel geleverd worden.
Ik ben heel erg te spreken over de klantenservice.
We hadden wat problemen met de PC. Er kwam al heel snel een reactie van Monique van de klantenservice. Meteen was er een oplossing.
Daarna nog een keer contact gehad met Joery.
Dus bij deze: Monique en Joery, heel erg bedankt voor de uitstekende service!
AlgemeenSnelle service en de producten zijn altijd in perfecte staat. Nog geen enkel probleem gehad.
Ik vind wel dat de verpakking kan verbeteren, sommige kleine producten worden verstuurd in hele grote dozen.
Heel erg snel geleverd, meestal de volgende dag al in huis.
AlgemeenTranscend ESD270C 1000 GB Zwart externe SSD
Deze SSD schijf voldoet aan verwachting, de snelheid is geen 500 mb zoals beloofd, maar 365 mb is nog steeds prima.
Voor € 69,95 is dit value for money
Snelle levertijd van het product, ik heb er niet voor hoeven thuisblijven
AlgemeenBen altijd zeer tevreden over het hele proces bij Megekko. Een overzichtelijke website met veel informatie. Een gemakkelijk bestelproces en snel de goederen in huis. En als er iets aan mankeert, wordt adequaat actie ondernomen.
Is altijd een lust om bij hen te bestellen.
Snelle en goede levering. Blijft steeds op e hoogte van het proces.
KlantenserviceEen paar keer contact gehad in het verleden en moet zeggen ook super. Is persoonlijk en dienstverlenend.
Algemeenal enkele keren bij megekko besteld , zeer vlotte levering , netjes ingepakt , en bij vragen altijd een snel antwoord , website en prijzen zijn goed niet altijd de goedkoopste maar een goede service heb je zeker.
Verzendingal enkele keren besteld en zeer vlotte levering , houden zo .
Klantenservicebinnen 24u een antwoord op je vragen meer hoeft dit voor mij niet zijn , nog maar 1 keer nodig gehad maar was voor mij goed
AlgemeenInitieel wou ik m'n hardware bestellen bij Amazon maar bij de product reviews gelezen dat de producten wel eens gestolen worden uit de verpakking. Om deze reden toch bij Megekko besteld (ook al waren ze iets duurder).
Ik heb al vaker besteld bij Megekko besteld. Producten komen altijd op tijd en goed ingepakt aan, en tot nu toe heb ik nog geen gestolen producten uit de verpakkingen gehad - ook al verwacht ik dat niet bij Megekko.
De volgende dag in huis dus niks op aan te merken. Goed verpakt en de Megekko doos was weer geliefd bij onze twee katten.
AlgemeenVia een paar best buy guides op tweakers onderdelen besteld bij Megekko voor een upgrade, een processor, moederbord en werkgeheugen.
VerzendingDe bestelling was al snel verzonden en alles was netjes en stevig ingepakt, niets op aan te merken.
AlgemeenWatercoolee besteld (Arctic Liquid Freezer 420).
Product was echter al gebruikt, ook misten de bevestigingsonderdelen voor AM4. Omdat ik een systeem moest afleveren dit opgelost met een AM4 mountingkit van een Noctua NH-U14S Cooper, welke gelukkig compatible was. Absoluut niet blij met deze levering van Megekko, ook doos was kapot, alle verpakkingen open geweest en 1 ventilator zat omgekeerd op de radiator.
UPDATE ! !
Inmiddels contact gehad met klantenservice van Megekko, probleem is naar alle tevredenheid opgelost.
Verzending en levering netjes op tijd, door postnl in afhaalautomaat
KlantenserviceReactie op mail las ik pas toen systeem klaar was. Men vroeg om foto's, product was al geïnstalleerd.
UPDATE ! ! Probleem naar alle tevredenheid opgelost.
AlgemeenIk had een HDD nodig want mijn NAS begon vol te raken. Gekozen voor 6 tb en 7200 rpm. Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Top verpakt en natuurlijk meteen aangesloten. Ik kan hem van harte aanbevelen want hij draait al vanaf vanmorgen en werkt feilloos en snel.
VerzendingVrijdag besteld en zaterdag had ik
hem al in huis.
VerzendingVrijdag besteld en zaterdag had ik
hem al in huis.
AlgemeenMegekko is een fijne, prettige en betrouwbare webshop voor allerlei tech-producten. Daarnaast worden deze producten door Megekko doorgaans voor de laagste prijs in de markt aangeboden,wat maakt dat ik al talloze producten heb gekocht via Megekko. Dit zal ik in de toekomst ook zeker blijven doen, waarbij komt kijken dat ik hoop dat mijn ervaring, op betrekking tot leveringstijden en klantenservice, ook zal verbeteren.
VerzendingHet is me overkomen dat de levertijd van producten op Megekko een onjuiste leverdatum hebben, met als gevolg een ongunstig vertraagde levering. Echter, mijn ervaring is ook dat Megekko voor veel producten snelle levertijden heeft, die ondanks de grote & gewicht 's avonds nog - voor de volgende dag - worden verzonden.
KlantenserviceMijn ervaring met de klantenservice van Megekko is dat ze erg klantvriendelijk zijn. Tegelijkertijd is mijn ervaring ook dat ze fouten in het verleden hebben gemaakt, door te verwijzen naar een verkeerde leverancier, nadat een product zonder handleiding werd verzonden. Als het gaat om contactmogelijkheden is Megekko niet heel modern, contact gaat namelijk alleen via e-mail.
AlgemeenGTX 1060 Ti Kon aardig lang mee maar het werd toch tijd voor een upgrade, na veel zoeken en afwegingen te hebben gemaakt is de keuze gevallen op de RTX 4070 Super.
Besteld bij MeGekko omdat ik in t verleden daar de meeste onderdelen voor mijn setup toch ook besteld had en altijd een fijne ervaring heb gehad, eigenlijk een no brainer.
Donderdag avond rond 21:30 besteld, de volgende dag rond 13:00 ontvangen.
AlgemeenBouw al jaren me eigen PC en een jaar of 6 geleden gewisseld van vaste klant bij Alternate naar Megekko na een mindere ervaring. Hierna nooit meer gewisseld en zeer tevreden over de website, service en keuze in producten. Overzichtelijke en makkelijke website met alle benodigde informatie per component.
Top!
Duidelijke communicatie over de verzending en wanneer je de bestelling kunt verwachten. Komt altijd goed en degelijk verpakt binnen. Kortom niks op aan te merken
KlantenserviceRecentelijk geen gebruik gemaakt van de klantenservice. In het verleden wel tot tevredenheid
AlgemeenMijn White-Build bestaat uit de nieuwe onderdelen van Megekko, en deels via Tweakers.
Voor deze order was de bestelling Asus ROG STRIX B650-A GAMING Wi-Fi moederbord en ben er zeer tevreden mee. Het product heeft alles wat ik nodig heb van aansluitingen tot belichting en uitbreidings-sleuven. Samen gekocht met een Ryzen 7 CPU. dus de combo was er en ook voor een goede prijs.
En toen kwam er de ASUS RTX 3060 v2 bij, die had wel een backorder maar was geen probleem.
Ik bestel al meerdere jaren bij Megekko en dat blijf ook wel even.
Altijd prima verpakt, goede dozen en genoeg verpakkingsmateriaal.
Helaas was ikzelf vergeten te vragen om mijn beide zendingen in 1 doos te doen. Maar nog steeds samen verstuurd en samen aangekomen.
Ze verzenden via PostNL of DHL dus keuze is een reuze.
Nog geen gebruik hoevel te maken van de Klantenservice of retour afdeling, dus houden zo.
Algemeenik had op donderdag een nieuwe ssd gekocht, en de volgende dag was het al binnen. super snelle levering dus.
Verzendingverzending was snel, en de ssd was zeer goed verpakt.
AlgemeenAls je op zoek bent naar een betrouwbare plek om pc-onderdelen en elektronica te kopen, is Megekko.nl een uitstekende keuze. Deze Nederlandse website biedt een breed assortiment aan producten tegen concurrerende prijzen, met een gebruiksvriendelijke interface en betrouwbare service.
Algemeen*Één van mijn bestelde producten is het Asus ROG STRIX B550-F GAMING moederbord en ben er zeer tevreden mee. Het product heeft alles wat ik nodig heb van aansluitingen tot belichting en uitbreidings-sleuven.
De producten die ze verkopen gaan van Computer-componenten, pc systemen, Laptops randapparatuur & nog veel meer. Zelf zou ik niet snel ergens anders bestellen want de prijzen zijn zeer goed zelf na verzendings kosten.
Mijn volledige zelf samengestelde pc's komen van Megekko.
De pop-up store ziet er zeer professioneel en modern uit, goed ingedeeld op product soort (dit is te zien aan de foto's op het internet, zelf ben ik er nog niet geweest, maar de foto's zeggen genoeg).
Ik bestel al 3 jaar bij Megekko en heb nog nooit klachten gehad daarom geef ik hen 5 sterren.
---
Nog nooit klantenservice nodig gehad maar denk wel dat dit vriendelijke mensen zijn.
Megekko kiest voor mijn pakettten altijd Post-nl België en ik heb nog nooit gehad dat mijn paket beschadigt was of dat er iets ontbrak. De doos heeft mooie branding.
AlgemeenDe 4070TI Super gekocht bij Megekko, super service en snelle levering.
Videokaart is een hele grote upgrade van de 2080 super.
Blij mee!
Snel geleverd en altijd goed van Megekko, nog nooit problemen gehad en altijd netjes geholpen.