Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAl herhaaldelijk gebruik gemaakt van deze webshop en tot nu toe elke keer uitstekende communicatie, snelle verzendingen, prima prijzen en goede klantenservice.
VerzendingDe leveringen was zeer snel, echter vond ik het wel licht teleurstellend dat mijn pakket voor mijn voordeur is achtergelaten toen het bezorgd werrd terwijl ik niet thuis was. Dit is echter buiten de handen van Megekko. Eventueel verbeterpunt zou minder herkenbare dozen zijn zodat in dit soort situaties het minder opvalt.
KlantenserviceIk heb tot dusver nog geen gebruik hoeven te maken van de klantenservice, echter heb ik van familieleden erg positieve ervaringen gehoord dus zal ik deze delen.
AlgemeenAltijd fijn om bij meggekko voor de beste prijzen te kunnen bestellen en zekerheid te hebben dat je bestelling aankomt.
VerzendingZelfs op zondag bestelt en ik kreeg gewoon het maandag in huis
AlgemeenEen nieuwe laptop uitgezocht en deze is netjes en mooi geleverd. Ik ben blij met mijn nieuwe aankoop. Ook ben ik blij met de keuze van site op deze te kopen.
VerzendingKwalitatief goed en netjes verzonden. De doos waar de laptop in zat was keurig dichtgeplakt.
KlantenserviceIk heb zelf geen ervaring gehad met de klantenservice omdat mijn product netjes optijd verzonden en geleverd was.
AlgemeenZelf een pc samengesteld en kwam zo uit kwa beoordelingen op deze site bij megekko.nl
Makkelijke website, en perfecte service. Goede overzichtelijke voorraad en onwijs veel keuze. Snelle levering en perfect verpakt. Dit is zeker een aanrader om hier u spullen te bestellen en advies in te winnnen
Super snel geleverd, vandaag besteld de volgende dag binnen. Goed verpakt top levering
KlantenserviceGeen ervaring mee maar in de winkel super te woord gestaan en perfect advies gekregen over producten die ik nodig had
AlgemeenNieuwe pc in onderdelen bestelt, uit eindelijk in meerdere bestellingen uitgevoerd en alles netjes op tijd binnen en ze hadden ook een paar bestellingen bij elkaar gedaan.
VerzendingDe levering van de pakketjes waren netjes op tijd, duidelijke emails ook voor wanneer het verstuurd ging worden.
AlgemeenAl het materiaal kwam in perfecte staat toe. En dit een dag na de bestelling
AlgemeenI’ve made multiple purchases during the years and always had an excellent experience, including a warranty call I had to activate through their support, and this was also smooth and fast.
VerzendingThe shipping is always extremely fast and I never had any issues
KlantenserviceI only used it once for a warranty, but the experience was very smooth and fast
AlgemeenIk heb inmiddels meerdere bestellingen gedaan bij Megekko en heb altijd een fijne ervaring gehad. Betaling verloopt altijd goed en een bevestiging gelijk in de mail, prima dus.
VerzendingAl mijn zendingen kwamen op tijd aan en werden niet beschadigd en goed verpakt geleverd, niets op aan te merken.
KlantenserviceIk heb helaas wel een moederbord moeten terugsturen vanwege een garantiekwestie. Ik heb een uitgebreide omschrijving ingevuld over mijn probleem en het werd erg snel verwerkt en geregeld. Ik heb bij andere webshops wel eens anders meegemaakt dus ik was bijna verrast dat alles zo soepel verliep. Super tevreden over.
AlgemeenMegekko is een dozenschuiver, voorheen was het onderdeel van CD-ROM Land (winkel in Breda) waar ze ook Service verleende.
Website is netjes ingericht, en zoeken gaat makkelijk.
Filters werken over het algemeen erg goed (soms mist er wat info of een filter, maar dat is dan ook meestal vanuit de fabrikant ontbrekend)
Zolang alle bestellingen goed gaan is het super, simpel klantenservice gaat ook wel (bestelling wijzigen omdat er een item niet (snel) leverbaar is).
Verder sta je er alleen voor. Dit is opzich ook wel onderdeel van het slogan "jij hebt er duidelijk verstand van!"
Prijzen zijn vaak beter als die van de IT-groothandel.
Verpakken gaat wel goed, netjes verpakt met luchtzakjes zodat dingen niet gaan schuiven.
grote verpakkingen die in een goede doos zitten worden niet opnieuw verpakt, dit is prima.
Scheelt kosten, maar ook beter voor het milieu.
Tja, zoals ik al zei...
Het is niet veel, maar ze adverteren ook niet op hun goede klantenservice.
Wel houden ze zich netjes aan de Regels voor kopen op afstand.
Alleen deze vervallen als je een Zakelijke bestelling plaatst.
AlgemeenIk kreeg mijn bestelling de volgende werkdag en alles was goed ingepakt. Ik bestel al heel lang met Megekko en het is altijd super! Ze hebben ook duidelijke statusweergave.
VerzendingIk kreeg mijn bestelling de volgende werkdag en alles was goed ingepakt.
AlgemeenGoede, overzichtelijke website, alles is snel te vinden. Aantrekkelijke prijzen met een enorme keuze aan artikelen. Mijn eerste ervaring met deze webwinkel was top!
VerzendingVlotte verzending met track and trace zodat je steeds weet waar je bestelling is en wanneer ze bezorgd wordt.
AlgemeenGeweldig! Alles altijd in orde. Correcte prijzen, snelle levering en degelijke, overzichtelijke en eenvoudige website. Aanrader!
VerzendingHelemaal in orde en goed gecommuniceerd ook. Voor herhaling vatbaar
KlantenserviceNiet nodig gehad bij deze bestelling, maar altijd behulpzaam geweest in het verleden
AlgemeenDegelijke webshop. Meestal in de top drie goedkoopste en heb er inmiddels best wat besteld, gast tot nu toe prima.
VerzendingLevering netjes op tijd in goede verpakking. Valt eigenlijk niet echt iets op aan te merken. Goed verpakt, de rest is aan postnl/dhl.
KlantenserviceEen enkele keer gebruikt om een defecte harde schijf terug te sturen. Uiteindelijk niet mee doorgegaan omdat ik dan de drive niet kan recoveren.
AlgemeenHeel makkelijk bestelproces.Vlotte afhandeling. Ik had al vaker gekeken naar Megekko, maar was er nog niet toe gekomen er iets te bestellen. Nu hadden ze het product dat ik nodig had en heb ik het bij hun besteld. Zal vaker terug komen.
Verzending's Avonds besteld en de volgende dag bezorgd. Kreeg een overzichtelijke orderbevestiging na de bestelling en vervolgens kwam binnen een uur het bericht dat de bestelling was verzonden. Perfecte webwinkel.
AlgemeenDuidelijke site, scherpe prijs voor product wat ik heb gekocht. Afhandeling ging verder zo als verwacht, goed.
VerzendingProduct is snel bij mij thuis bezorgd. Goed verpakt. Gaf een goed gevoel dat er met zorg met het verzonden produkt is omgegaan.
AlgemeenUitstekend snelle levering
Goedkope lucht koeler gekocht opdat mijn AIO helaas defect bleek te zijn. Deze om 22u besteld en gewoon de volgende dag binnen om 12u in de middag. Sneller wordt er niet geleverd!
Product netjes verpakt en verder geen opmerkingen hierover
Zoals al eerder beschreven, levering binnen 14 uur na bestellen. Sneller kan haast niet.
AlgemeenLevert zeer snel, goede klantenservice en heeft de meeste producten op voorraad. Al waren een aantal producten uit mijn meest recente bestelling helaas vertraagd terwijl ze op voorraad zouden moeten zijn
VerzendingEen aantal producten uit mijn meest recente bestelling waren helaas vertraagd terwijl ze op voorraad zouden moeten zijn. Dit heeft de complete zending vertraagd. Dit is overigens wel een uitzondering, ik bestel al jaren bij Megekko. Vandaar alsnog een goed.
KlantenserviceDe klantenservice is vriendelijk, kundig en reageert tijdig op vragen.
AlgemeenBestellen op de site ging allemaal snel en gemakkelijk. Goed ingepakt. Super goede deal. Ik ben er blij mee. Vaker besteld en nog nooit teleurgesteld.
VerzendingSnelle levering zoals beloofd en het was ook goed ingepakt.
AlgemeenMegekko is altijd een van de eerste plekken waar ik als eerste kijk m.b.t. electronica, simpelweg omdat hun service en prijzen top zijn. Meestal zijn ze een van de goedkoopste, niet altijd. Maar ik heb nooit problemen gehad met hun service altijd 10/10.
VerzendingSnel, zoals gewend in nederland. Als het langer duurt wordt je normaal aangesproken i.p.v. geiiriteerd zoals bij veel winkels het geval is.
Klantenservicealtijd helder en snel. Ik heb ooit eens 2x codes niet ontvangen voor een gratis game die blijkbaar bij mn PC zat. Die heb ik na de actie eigenlijk liep nog netjes gekregen na vraag hierover.
Algemeenja motivatie had ik niet nodig, in het verleden reeds hier besteld dus heeft dit zeker geen invloud gehad, erger nog zag dize aanmoediging achteraf. Dan was ik opzoek via vele kanalen waaronder ook tweakers naar een vervande synology nas, model reeds op voorhand gekozen dus op zoek naar een redelijke prijs bij een vertrouwd adres zodoende kwam ik bij Megekko terecht. Altijd een scherpe prijs en korrekt communicatie en snelle verwerking en deze zijn ook dit keer weer volledig waargemaakt, top.
Verzendings'avond 21:30 besteld en toch de volgende dag in huis, niet dat dit een must was maar hun belofte werd wel waargemaakt met een uitstekende communicatie, duidelijk en 'to the point'