Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Al meerdere jaren vaste klant bij megekko. Altijd netjes verpakt en verzonden. Heb nog geen ruilservice hoeven gebroken maar ga er vanuit dat dat ook top is.

Netjes verpakt en optijd geleverd ook op de mail duidelijke communicatie! Levering duurde ook maar 1 dag. Top

Wie dit leest is gek..als hij/zij/het/de/een niet bij Megekko koopt.
Snel, goed, juiste prijs. punt
Ik heb 2 HDD's gekocht, en ik wil vooral toelichten dat deze uitermate goed verpakt waren. postproof. dank.

Perfect verpakt/ snel geleverd.. oh... minimaal 10 woorden?
Ja hoor!

Het is makkelijk om de juiste onderdelen te vinden op de site, de bevestiging en factuur worden snel verzonden naar je mail, de bezorging was snel en gelijk een track-trace ontvangen.

Enige wat ik zelf minder vind is de retourprocedure, waarbij je zelf het factuurnummer en artikelnummer moet opzoeken en noteren.

Op tijd geleverd, aangegeven datum kwam overeen met daadwerkelijke bezorgdatum

Kortom, ge wel dig!

Vrijdag avond om 18:30 onderdelen besteld voor een volledige PC.
Zaterdag om 10:30 in huis.

Ik bouw als hobby voor kennisen/vrienden al eens een PCtje, dus het is geen verassing dat deze super blij zijn dat ze hun pc klaar hebben binnen de 24u!

Zeker kom ik terug!

---

Nog geen enkele keer nodig gehad, maar verwacht zeker geen problemen naar de toekomst toe. de garantie termijnen staan er netjes bij vermeld in de historiek van je bestellingen.

Top verzending, super snel en zoals afgesproken geleverd? netjes ingepakt ook trouwens!

Was op zoek naar een videokaart om te spelen met ComfyUI. Diverse leverde een 4060Ti voor ongeveer dezelfde prijs maar niet ''s avonds bestellen, morgen in huis". En ik ben een ongeduldige man :-)
Kaart snel in huis en goed verpakt. Weer een blije consument erbij!

Snelle levering, volgende dag als je voor 22:30 besteld.
Prima verpakt. Ook krijg je mails met de voortgang van je bestelling.

De goedkoopste prijs gevonden bij Megekko. De levering was snel en het product was goed verpakt en zonder problemen. Ik kan ze aanbevelen.

De levering was snel en het product was goed verpakt en zonder problemen.

Hallo,

ik had even snel een kleine harde schijf nodig van 4 Tb, maar moest een 2,5 inch versie zijn. Beetje rondgekeken op het net en kwam bij megekko uit voor een mooie prijs en achteraf voor een supersnelle levering. In de avond bestelt en de volgende ochtend, was hij binnen!
Keurig verpakt! Ondertussen al aan het draaien en werkt fantastisch!

Veel lof over dit bedrijf. Zou voor veel online zaken een voorbeeld moeten zijn!

Ga zo door!

Groeten van een tevreden klant

---

Geen contact gehad met de klantenservice omdat het simpelweg niet nodig was!

Alles (product op de site, betaling en leveringsvoorwaarden) is kristalhelder.

Supersnel geleverd, in de avond bestel en de volgende ochtend ontvangen. Dit was echt wel snel!

Compliment!

Afgelopen week een impulsaankoop gedaan bij Megekko, en het product was precies zoals vermeld, en op het aangegeven moment aangekomen. Andere keren dat ik hier besteld heb was dit ook altijd het geval. Daarnaast heb ik met de klantenservice ook alleen maar goede ervaringen gehad.

Levering is in mijn ervaring altijd snel geweest, en duidelijk aangegeven. Enige minpuntje is dat de verzending niet gratis is :P. Op de grote bedragen die tech-producten snel hebben is een paar euro verzendkosten natuurlijk niet veel, maar tegenover de meeste andere webshops voelt het toch wat gek.

Ik heb ooit per ongeluk een verkeerd product besteld, waar ik pas achter kwam terwijl ik het aan het installeren was. De doos, en ook veel van de accessoires, waren dus al geopend. Toen ik dit aangaf kreeg ik snel antwoord dat het product teruggestuurd kon worden, en omgeruild voor het juiste exemplaar.

Ik bestel al jaren bij Megekko.
Heel vaak voordelig van prijzen en goede service.
Heb een keer een defect onderdeel aangekregen door het vervoer naar mijn adres. Megekko volgt dit snel en correct op. Ik raad Megekko aan bij anderen die op zoek zijn naar hardware.

Savonds besteld en heel vaak de dag nadien al in huis. Ze geven op de website ook goed aan wanneer je je product kan verwachten. Soms ook sneller geleverd dan oorspronkelijk gezegd.

Ik kreeg binnen 1 werkdag altijd een antwoord via e-mail. Er is geen telefoonnummer te vinden op de website. Ik bel wel graag om iemand aan de lijn te kunnen hebben. (Persoonlijk)

Erg goede website alles werkt zoals het hoort. Snelle verzending! Voor de rest ook erg goede klantenservice.

In een dag geleverd helemaal top! Mensen van de bezorging westen erg aardig en leverden het netjes op tijd

Had een probleem en werd meteen opgelost. Het contact verliep ook erg goed en ze waren erg attent en aardig.

Snelle verzending ('s avonds besteld, volgende ochtend al in huis). Geen gebruik hoeven maken van de klanten service (althans nog niet, haha).

Vlot verzonden, 's avonds besteld en volgende ochtend al bezorgd. Prima verpakt.

Ik heb hier recent wat spullen gekocht, namelijk wat ram en een nieuw toetsenbord. Beide zijn super snel verzonden en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de zending.

Product werd snel verzonden (volgende dag in huis) en het product was goed verpakt in een megekko doos.

Zonder enige twijfel de betere IT shop. In veel gevallen veruit de goedkoopste, veel in voorraad én snelle levering. What more could you wish for?

Bestelling altijd dusdanig verpakt dat schade tijdens transport tot een absoluut minimum wordt herleid. Bovendien altijd stipte levering.

Bij vragen of problemen krijg je zeer snel tegenbericht en wordt je als klant zeer snel geholpen. Voorlopig nog RMA gehad dus daar kan ik niet over oordelen.

Voor de eerste keer bij Megekko besteld. Mooie en duidelijke website, bestelproces was simpel en goed.

Ja, gewoon helemaal okay. Ik had twee aparte bestellingen geplaatst, Eén kwam de volgende dag, en één kwam zelfs een dag eerder dan afgesproken. Topervaring!

Megekko is gewoon cool. Ze hebben bijna alles voor dezelfde prijs als Azerty of Alternate met duidelijke informatie over bezorgtijden en een prettig betaal- en leverproces.
Op de website mist soms informatie over acties (zo heb ik een 7900XT van Alternate gekocht omdat die wel de cashback van Asus op hun website hadden staan, maar Megekko vergeten was dat te vermelden...
Over het algemeen is de productinformatie ook best slecht en de filters niet heel nuttig (sliders zouden super cool zijn)
Maar de klantenservice is geweldig! Ik heb erg vaak contact gehad met de klantenservice en altijd is mijn probleem helemaal naar wens opgelost, meestal met verassend goede service.

De levering is altijd zoals aangegeven op de website. DHL kan altijd leveren naar pakketpunten en geeft veel informatie over de levering.
€3,95 is ook een mooie prijs

Ooit een monitor moeten laten repareren. Samsung deed vet moeilijk over niks, maar toen ik Megekko benaderde hebben ze op hun kosten de monitor opgehaald en laten repareren!

Een Fractal Torrent aangeschaft bij Megekko. Niets op aan te merken: goede prijs en binnen 24 uur ontvangen.

Ik heb een 4070 Ti Super bij Megekko gekocht en ben blij om te zeggen dat de 'Voor 22:30 besteld, morgen in huis' waar is gekomen! Ook vind ik de iDeal in 3 Maanden betaaloptie heel handig als je niet al je geld in 1 keer wilt spenderen! Ook krijg ik snel een e-mail terug na het vragen over de retouropties.

Mijn bestelling was erg goed ingepakt en ik kreeg 'm meteen de eerst volgende dag binnen!

Ik werd erg snel geholpen met mijn vraag met meer dan genoeg informatie in een keer, erg handig!

Well stocked, priced and service was excellent. Will definitely use Megekko again, super happy with the service and products received from them.

Delivery was speedy and everything was well packaged and undamaged. Really satisfied.

het is goede videokaart klein en compact. goed kwaliteit voor de prijs. ziet er mooi uit met dat koper

het was minder dan 24 uur en aan de deur

alles wat ik binnen kreeg klopte niet dat er staat dat je pakket om 10:00 tussen 16:00 binnen krijgt dat opeens die de volgende dag komt

Ik heb het grootste gedeelte van mijn nieuwe PC bij Megekko besteld. Snelle levering, goed verpakt, niets mis mee!

Scorekaart voor Megekko