Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAll-in-1 winkel, 90% van de items die je zoekt, vindt je er, en aan zeer scherpe prijzen.
Hun klantenservice reageert zeer snel op emails, wat wel pluspunt is.
Ook naar Belgie is vandaag bestellen=morgen geleverd van toepassing.
Niet omdat ik kans maak op een prijs, maar ook omdat het werkelijk zo is, maak ik met plezier deze review.
zeer snelle levering, goed verpakt en ook de grappige vermeldingen op de doos zijn wel leuk
KlantenserviceSnelle reactie, vriendelijk contact.
enige dat ik jammer vindt is mss een telefonisch contact, om bvb een klein technisch probleem op te lossen
AlgemeenMakkelijk zoeken naar producten op de website en ze hebben bijna alles voor een goede prijs. Enige wat ik mis is reviews van de producten door gebruikers, maar verder alles prima.
VerzendingProducten komen goed verpakt aan in een grappige mygekko doos. Wist niet dat er in de doos 36,8 KG overreden pingpongballen passen. Altijd goed om te weten.
AlgemeenIk heb hem nu al een week en het is fantastisch. Zeer goeie beeld en goeie formaat
VerzendingVerzending was uitstekend. Ik had een dag aangegeven voor bezorging en kwam precies op die dag.
KlantenserviceGoeie klantenservice werd constant op de hoogte gehouden van de updates over mijn bestelling
AlgemeenIk heb Gigabyte RX7900GRE bij megekko op donderdag rond 17 uur besteld. Vrijdag om 13:00 videokaart was op mijn adres. Heel snel verzonden, alles was toppie! Sterke aanrader!!!
VerzendingAlles toppie, sterke aanrader! Megekko is best webshop ter Nederland!
KlantenserviceAlles in orde! Megekko kan je altijd helpen, alles was in orde!
AlgemeenWerd netjes de volgende dag geleverd zoals aangegeven. Super blij met mijn nieuwe video kaart!
VerzendingPakkeg was netjes verpakt en is netjes op het PostNL punt geleverd, zoals gevraagd was.
AlgemeenSnelle verzending daarnaast, prima aanbod en scherpe prijzen daarnaast ook een goede en fijne website meer dan oke dus.
VerzendingDe verzending was precies zoals afgesproken, ik had een later tijdstip gekozen en dat ging perfect, daarnaast werd ik netjes op de hoogte gehouden uitstekend dus.
AlgemeenGewoon allemaal netjes.
Complete pc in onderdelen volledig besteld bij Megekko. Ze waren bijna overal een van de of de goedkoopste heb er daarom voor gekozen gewoon alles bij ze te bestellen.
De zending enkele dagen later laten laten komen ivm mijn eigen aanwezigheid. Zending kwam netjes volgens afspraak allemaal goed verpakt.
De zending enkele dagen later laten komen omdat ik zelf niet eerder thuis was. Dit ging volgens afspraak. Verpakking zelf was goed voor alle onderdelen. Verder krijg je netjes bericht van iedere stap het in het proces zodat je weet waar het is en wat je kan verwachten.
AlgemeenIk heb in totaal 4 of 5 motherboards moeten krijgen (3 verschillende in totaal) voordat er eindelijk eentje normaal werkte zoals is verteld op de website.
Behalve deze niet zo fijne interactie vond ik de website zelf opzich wel goed en de prijzen zelf waren ook wel competitief als ik het vergelijk met andere websites.
was bezorgd wanneer op het tijdstip dat mij werdt verteld, zeker geen problemen
KlantenserviceBij een van de motherboards die ik dus had terug gestuurd kreeg ik na verwerking DE ZELFDE DEFECTE MOTHERBOARD terug wat heel erg irritant was, hierna heb ik het dus via het RMA (30 dagen beleid) terug gestuurd waardoor ik wel 7 euro aan bezorgkosten moest betalen maar ik heb liever dat ik dat doe en 100% mijn geld terug krijg dan dat ik weer de zelfde motherboard terug gestuurd krijg.
AlgemeenComputer onderdelen besteld bij Megekko. Snelle en soepele afhandeling. Levering was snel en zoals op de site aangegeven. Prijzen zijn goed en competitief. Proces en voortgang duidelijk aangegeven op de site en via e-mails. Verpakking is goed en stevig. Productspecificaties zijn correct, keurig geordend en up-to-date.
Niet alle onderdelen of producten zijn beschikbaar of in voorraad. Navigatie/UI van de site kan beter, zoals categorieën kiezen en page-in-page productenlijst. Misschien beter om dure producten anoniem te verpakken.
Levering is snel en netjes. Voortgang en locatie van levering is duidelijk en wordt concreet gecommuniceerd op de site en via -emails.
AlgemeenComplete pc uit losse componenten gekocht via webshop.
Deze is eenduidig en helder. Toevallig stond het geheugen en de ssd bovenaan in de getoonde componenten.
Prijzen zeer competitief.
Bijzonder snel geleverd binnen 24 uur dus doen wat ze beloven.
AlgemeenIk ben al jaren klant bij Megekko. nooit een probleem. uitstekende goederen tegen eerlijke prijzen. bij elke bestelling ontvang je statusupdates. voor elk verzoek of elke vraag krijgt ik 90% van de tijd na enkele minuten een bevredigend antwoord. Maar als ik dan een min puntje zou moeten noemen: de winkel is voor mij te ver weg en maar ook goed... anders zou ik daar elk dag zijn
de leveringen altijd zo snel mogelijk in uistekend verpakking en met statusupdates
Klantenserviceze zijn altijd vriendelijk en professioneel. ze luisteren naar mijn verzoeken en/of vragen en ik krijg altijd een bevredigend antwoord
AlgemeenCreative speakers waren niet leverbaar. Dit werd gelijk aangekaart door Megekko en toen ik vroeg of de bestelling gesplitst kon worden zodat ik de rest van de computer in elkaar gezet kon worden, werd hier ook gelijk opvolging aangegeven. De vriendelijke mevrouw reageerde bijna instantaan op mijn mails en had snel geregeld dat het product in een aparte nalevering met de avondpost bezorgd kon worden zonder extra kosten.
AlgemeenMegekko hanteert sherpe prijzen en heeft een simpele site zonder al te veel poespas en afleiding.
VerzendingWas iets vertraagd maar werd goed op de hoogte gehouden
KlantenserviceVriendelijke, snelle en goede service. Wou iets toevoegen aan bestelling wat zo snel niet mogelijk was, maar geboden oplossing was erg goed.
AlgemeenOverzichtelijk website en bestellen gaat makkelijk.kon makkelijk vinden wat ik zocht,de prijzen zelf vind ik wel reeel.
VerzendingSnelle verzending,is binnen twee dagen ontvangen en je wordt goed op de hoogte gehouden.
KlantenservicePrima contact,aardig,geduldig en snel antwoord.Had een cpu retour gestuurd maar DHL heeft het zoekgeraakt,onderzoek ingesteld door Megekko en DHL en de conclusie was dat het inderdaad kwijt is.
Megekko doet niet moeilijk en heeft het aankoopbedrag terug gestort daar ik al een andere cpu had gekocht,dus een dikke pluim voor Megekko en de klantenservice.👍👌
AlgemeenMegekko hanteert zeer scherpe prijzen en heeft voldoende stock waardoor een snelle levering mogelijk is en ook gerealiseerd wordt.
VerzendingPakket was in goeie staat en werd op tijd geleverd.
AlgemeenKast en koeler besteld. Later nog voeding. Veel keuze. Het bestellen ging heel makkelijk en de levering was snel met goede communicatie.
AlgemeenAlweer super service van Megekko, moederbord werkte niet , dus ik schijn iets fout te doen, maar Megekko teste het bord en stuurde ook de foto's om te laten zien dat het wel werkt, binnen paar dagen geregeld. Echt goede zaak
VerzendingSupersnel en goed verpakt, dus weer heel blij. Top winkel.
KlantenserviceOok deze is zeer goed en weten van doorpakken. Goede en accurate service
AlgemeenAltijd goede ervaringen met deze webshop, goede/scherpe prijzen, geen gedoe met transport of RMA en veel keuze. Zoals het eigenlijk hoort.
VerzendingPostNL gaat altijd wel goed, bij DHL en UPS hebben ze eigenlijk altijd moeite om de bordjes te lezen en kunnen het adres dan niet vinden wat echt niet zo moeilijk is.
KlantenserviceDuidelijk, snel en eerlijk proces. Mail wordt snel beantwoord en ook de RMA/Levering gaat zoals het moet.
AlgemeenIk ben zeer tevreden over Meggeko. De snelle levering was erg fijn en alle producten waren goed en gemakkelijk verpakt. Bij problemen reageert Meggeko direct en zoekt naar oplossingen. De klantenservice is ook bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Kortom, een uitstekende ervaring van begin tot eind.
VerzendingIk ben zeer tevreden over de verzending van Meggeko. Ik had mijn bestelling op zaterdag geplaatst en al op maandag stonden ze voor mijn deur. Wat het nog beter maakte, is dat ik mijn bestelling in twee delen had geplaatst, en toch kwamen beide tegelijk aan. Dit was echt fantastisch snel en een fijne ervaring. De efficiëntie en snelheid van Meggeko's verzending hebben mijn verwachtingen overtroffen.
KlantenserviceIk ben enorm tevreden over de klantenservice van Meggeko. Ik had per ongeluk iets verkeerd besteld en nam contact op voor mogelijke oplossingen. De volgende dag kreeg ik al hulp van hun team, wat geweldig was. Het was fijn om direct plannen te kunnen maken dankzij hun snelle en effectieve reactie. De klantenservice van Meggeko is echt uitstekend en zeer behulpzaam.
AlgemeenDit is de beste pc onderdelen winkel ever je kan alles halen wat je nodig hebt/ook dingen die je niet nodig hebt maar wel wil hebben snelle levering goede service en goede prijsklasse all met al alles is goed
VerzendingLeveraging is altijd de volgende dag in huis goede verpakking geen beschadigingen aan het product en als het voorraad op webshop geeft hij goed aan
KlantenserviceZe reageren snel en zij vriendelijk maken tijd om je te helpen en zijn altijd opzoek naar een oplossing