Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik ben al een aantal jaren een trouwe klant bij Megekko. Ik koop al mijn pc-hardware bij hen. Door de jaren heen heb ik behoorlijk veel besteld bij Megekko. Mijn laatste bestelling was twee weken geleden. Ik heb een high-end game-pc inclusief een next-gen OLED-monitor besteld, wat ongeveer 5,5k kostte, een flinke uitgave. Er waren wat kleinigheden, maar die zijn door de klantenservice uitstekend verholpen. Ik ben uiteindelijk een tevreden klant en zal altijd klant blijven van Megekko. :)

De bestelling duurde uiteindelijk een kleine week. Dit vanwege een miscommunicatie. Ik ben wel bij Megekko een iets snellere levering gewend. Echter er was ook voor aanzienlijk wat producten besteld dus er moest ook veel verzameld en verstuurd worden wat begrijpelijk is. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de levertijden van Megekko.

Er was een kleinigheidje bij mijn laatste bestelling, wat snel verholpen was. Top! Met name Claudia en Floris bedankt voor de goede service! Ze kwamen met een commerciële en snelle oplossing voor het probleem dat verholpen moest worden. Er werd snel geschakeld, wat ik als zeer prettig heb ervaren! Dat geeft aan dat het probleem erkend werd en dat ze met de beste bedoelingen wilden meekijken om het probleem op te lossen, en dat is ook heel netjes gedaan.

Ik had een verkeerde bestelling geplaatst.
Middels Email verklaard waarom ik het verkeerde had besteld.
Moederbord was niet compatible met CPU. LGA 1700 en LGA 1100.
Per ongeluk verwisseld
Goed en snel advies gekregen via Email.
Betaling was snel teruggestort.
juiste bestelling geplaatst en de volgende dag ontvangen.

chapeau

MSI PRO H610M -EM moederbord en Intel I7- 17000K.
Heb deze nog niet in gebruik genomen. Ben nog aan het opbouwen.

Deze zijn in de plaats van mijn MSI PROH310-M2 PLUS.
Werkt nog prima ,maar wilde toch iets sneller en betaalbaarder voor deze 80 plusser.

zeer snel en adequate geholpen door twee dames ,
Te weten claudia en Monique.

Bestel er al jaren naar tevredenheid. Prijs is hartstikke scherp en als het op voorraad is kun je er van op aan dat je het ook echt de volgende dag is. De sporadische keer dat ik de helpdesk nodig had werd ik adequaat en snel geholpen.

Product is altijd op beloofde tijd binnen. Gaat nooit mis. Superfijn!

Kreeg adequaat en snel reactie. Of het nu over de factuur of een verkeerd besteld product ging.

Zeer gebruiksvriendelijk, uitgebreide specs van hardware.
Je vindt snel wat je nodig hebt, voor een eerlijke prijs.

Snelle levering, zelfs tot in België.
Wordt duidelijk op de hoogte gehouden van levertijden.

En wat niet alomtegenwoordig is. Wat gezegd wordt dat de levertijd is, is daadwerkelijk ook de levertijd. Dat is handig

Uitstekende klantenservice, die niet moeilijk doet.
Zo had ik eens persongeluk 2 keer hetzelfde product gekocht. Wat in principe volledig mijn fout is, maar ik kon het probleemloos terug opsturen.

Okay, nadat ik de domme fout had gemaakt om verkeerde geheugen bankjes te bestellen, toch maar terug gestuurd en nieuwe besteld. Super netjes en goed

Echt niet normaal snel, in de namiddag besteld en de volgende dag al in huis. Behalve afhalen is er niets wat sneller is.

Goede klanten service, mis de telefoon maar met mail altijd binnen het uur antwoord dus echt snel. Communicatie verloopt dan ook erg goed

Ik vind megekko een goede webshop, heeft veel op eigen voorraad en scherpe prijzen. Heb meerdere bestellingen geplaatst en altijd optijd en goed ontvangen.

Laatste bestelling was een pci express wifikaart, in de namiddag besteld volgende dag in huis.

Al vaak bij megekko besteld en zoals altijd perfect in orde en goede prijzen. Aanrader.

Goed verpakt en perfect volgens de termijn bij de bestelling aangekomen.

Megekko. Wie is onderhand nog niet bekend met de uitstekende service van deze site. Alles wat je maar kan bedenken op het gebied van electronica, computers en toebehoren hebben zij op voorraad. Altijd scherp geprijsd en snel geleverd.

Al jaren keiharde kwaliteit, zonder enige poespas! Twee computers, RAM sticks, SSD's, flight simulator spullen, over de jaren heen heb ik hier behoorlijk wat spullen gehaald.

Altijd goed verpakt, ook efficient wat betreft ruimte in de dozen. Goede en snelle levering.

Reageert snel en met de nodige hulp. Aantal keer retouren moeten opsturen en dit ging ook zonder enig probleem.

Snel gevonden wat ik zocht en de goedkoopste voor de gamepc vergeleken met andere aanbieders.

Snel geleverd en snelle klantenservice.

Product was in goede staat afgeleverd. Op de beloofde leverdatum.

Snel geholpen met een vraag over de bestel bevestiging, er was iets met hun mail systeem.

Bestellingen gaan vlot, veel betaalopties en de prijs is ook vaak een van de goedkoopste.

Verzendingen worden altijd goed verpakt niks kan echt rond vliegen in de doos.

Heb 1x een apart iets gehad met mijn account maar de klantenservice reageerde snel en kon mij binnen 2 dagen hier mee helpen. Ik was anders een tegoedbon misgelopen dus zeer blij dat ze met mij meedachten.

Makkelijk zoeken en bestellen, werd keurig op de aangegeven dag bezorgd.
Ik was op zoek naar harddisken voor mijn nas, ben op western digital red plus uitgekomen door goede ervaring in 2ste server.
Ik ben zeer blij met winkels zoals deze

Gelukkig geen shade nadat de bezorger het pakket liet vallen, volgens hem niet zijn schuld

Zeer uitgebreide keuze en grote voorraad.
Levering volgende dag in Belgie met beide bestellingen.
Prijzen zijn ook zeer scherp!

Mail gestuurd naar support op zondag en antwoord binnen het uur.

Alles echt meer dan perfect!

Goed verpakt en super snelle levering. Alles zoals beloofd op de website

Zeer snel en duidelijk antwoord.
Ik stuurde een mail op zondag en had antwoord binnen het uur.

Je kan er altijd op vertrouwen om de nodige producten die je zoekt makkelijk te kunnen vinden op hun site door de intuitieve UI. Producten vergelijken kan ook makkelijk gebeuren.
Soms staan niet alle technische specificaties op de plaatsen waar je het zou verwachten maar het staat altijd wel op de pagina.

Je krijgt na bestelling altijd snel een mooie samenvatting en bevestiging mail wat dus ook extra vertrouwen geeft in hun achterliggend backend systeem.

Megekko zal altijd mijn go-to PC onderdelen winkel zijn.

Ik heb zelf nog nooit problemen gehad met verzendingen vanuit Megekko. Track en trace informatie wordt heel snel meegegeven. Alles is mooi verpakt met de nodige bescherming. Facturen zijn mooi bijgeleverd met alle nodige informatie. En de extra kortingsbonnetjes of reclame bonnetjes zijn altijd wel leuk.

Megekko heeft altijd wel prima aanbiedingen en prijzen voor componenten. En de service is ook chill, ik had ze laatst een mailtje gestuurd en hun response was vrij snel en ze wilden ook meedenken voor een oplossing. In tegenstelling tot andere klantenservices is die van Megekko echt fijn, ik heb daar al best wat componenten besteld. Ik heb nog niet echt een minpunt kunnen ontdekken, wellicht komt dat nog of misschien ook niet. Ik heb het tot nu toe fijn ervaren en daarom blijft megekko ook mijn vaste site waarin ik mijn componenten blijf bestellen. Het is altijd betrouwbaar.

ik heb wel een keertje meegemaakt dat de doos van de component onderweg kapot was, zat een deukje in maar de component zelf was wel gelukkig helemaal in orde, ook had ik een keertje dat de levertijd was verplaatst in die richting. Maar voor de rest bij alle andere leveringen van mij waren ze heel goed op tijd. Het is lekker snel, issues die kunnen komen en horen erbij dat is iets menselijks waar zij niets aan kunnen doen. Normaal gesproken top levering.

Klantenservice denkt mee aan oplossingen en reageert vrij snel. Zoals ik laatst een probleem had met mijn ssd omdat ik niet wist of die compatible was met mijn moederbord, gingen zij met mij mee kijken. En gaven zij mij het juiste advies.

Zeer goede service. De goedkoopste in nederland met pc hardware en alle benodigdheden. Ik bestel er nu ongeveer een jaar of 6 en ben zeer tevreden over de producten en hun goede inpak kwaliteit.

Reageren snel, en zijn zeer behulpzaam. Kan er niet over klagen.

Ik bestel bijna alles bij Megekko aan hardware.
En ja ik kan prijs winnen, maar om eerlijk te zijn megekko verdient een goede review voor al 10 jaar uitstekende service.

Kopen is makkelijk: Ze hebben goede / leuke website en ze hebben veel en vaak aanbiedingen,

Telefonisch kan je goed advies krijgen van ze.

En ze zijn altijd vriendelijk.

Duidelijke communicatie over hoe en wanneer het aankomt en snelle verzending als het op voorraad is. netjes verpakt, heb eigenlijk bijna nooit schade.

Dit is waar megekko echt goed is. Geen gezeur met terugsturen of defecten, zelfs paar maanden voor garantie einde krijg je gewoon de service die je hoort te krijgen.

Ze handelen je klachten snel af en zijn duidelijk wat de status is, ze laten je niet maanden zitten zonder bericht.

En ook de klantenservice is altijd vriendelijk.

Bij Megekko vond ik snel wat ik zocht, een adapter display port naar DVI, ik had het de volgende dag al in handen. Helemaal top dus. Ik heb weer beeld op mijn computer...

Binnen 24 uur geleverd met DH, het was beloofd en het klopte nog ook. Niets op aan te merken dus.

De producten waren heel gemakkelijk op de website terug te vinden. Ik heb hier alle componenten gekocht om mijn eigen gaming pc te maken. Wat ik echt geweldig vond is dat alle producten de volgende dag al geleverd waren en alles in orde was. Een geweldige prijs en zeker een aanrader!

Mijn product was met zorg verpakt en werd op tijd geleverd. Hier kan ik enkel maar met lof over schrijven. Het was namelijk de volgende dag al in huis.

Ik heb geen gebruik moeten maken van de klantenservice aangezien alles in orde was dus hier kan ik niet echt iets over kwijt.

Het bestellen is een peulenschil, inloggen, product kiezen, betaal wijze kiezen, betalen en klaar.

De levering was snel (de volgende dag) en het is een prima product.
Ik had een UW monitor besteld en het voldoet tot nu toe aan de eisen.
Ik heb voorheen 1800r curved monitoren gehad, had wel verwacht (ook vanuit het punt van de product foto's) dat het scherm meer curve zou hebben.

Maar overal ben ik erg blij met de overal service via de website en de bezorging.

De bezorger kwam prima in het tijdscherm dat ze hadden aangegeven via de track en trace aan met mijn product.
Dit is tegenwoordig wel vaker een probleem dat bezorgers veel later (of niet de aangegeven dat) het product leveren.

Vriendelijke bezorger ook.

Alles wat ik nodig had voor de gamepc 1440 met de additionele upgrades was in 1 koop beschikbaar bij MeGekko tegen zeer redelijke prijzen.

Alles hardware kwam

Alles is in 1 zending binnen gekomen alleen kleine beschadinging aan de kast maar hier kan MeGekko zelf niet aan doen maar is de altijd weer slechte post nl weer schuldig aan.

Kleine schade aan de behuizing werd binnen een uur gereageerd op de vragen en de RMA.

Prima service

Scorekaart voor Megekko