Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenVideokaart besteld en volgende dag in huis. Ondanks drukte alles gewoon optijd. Altijd prima service en lekker snel.
VerzendingPrima verpakt, niet té groot en niet te klein, voldoende bescherming.
KlantenservicePrima klanten service. Ooit kapotte videokaart gehad en werd snel opgelost.
AlgemeenBestellen ging eenvoudig, alle items waren voorradig en scherp geprijst. Wou hetliefst zoveel mogelijk op 1 plek bestellen, daarvoor was Megekko de goedkoopste optie.
Zeer tevreden, (nog) niks om op aan te merken.
Alles zou de volgende dag al binnenkomen, en dat deed het. In 1 doos met voldoende beschermingsmateriaal. Ondanks de drukte bij de pakkerdiensten in deze periode van feestdagen gewoon optijd.
AlgemeenDoor brand was ik genoodzaak om 2 nieuwe pc te gaan bouwen. Ik heb vaker bij megekko onderdelen besteld. Ik ben wel kritisch welke onderdelen ik gebruik voor mijn build en van de 12 onderdelen ben ik 10 keer bij megekko via de pricewatch geeindigd. Mijn keuze is bepaald door prijs, positeve revieuws, snelle levering en eigen ervaring met megekko.
VerzendingVooral door de feestdagen is het hun gelukt om alles netjes af te handelen.
KlantenserviceIk had een vraag over de laptop van mijn zoon en die werd binnen 24 hr beantwoord.
Algemeenben zeet tevreden met Megeko bestel altijd hier, kreeg de bestelling de volgende dag in huis super geweldig bedrijf
Verzendingwas zelf niet thuis maar was op tijd dus geen klachten
Klantenservicenooit nodig gehad tot nu toe kan er niets over zeggen maar ik weet dat klantenservice naar je luisterd om problemen op te lossen
AlgemeenBetalingen gaan makkelijk en vertrouwd.
Ook is megekko waar ik al jaren bestel en altijd zal blijven doen.
Levering ook perfect zoals elke bestelling die ik laat bezorgen
Ooit 1x een probleem gehad. En de klanten service was top notch en nagenoeg perfect
AlgemeenEr werd aangegeven dat het product op voorraad zou zijn voor een goede prijs. Na de bestelling wordt het geannuleerd omdat deze niet leverbaar is. Of ik dan naar een alternatief wil bestellen.
AlgemeenHet bestellen en leveren van een nieuwe harde schijf ging snel. Netjes en goed verpakt.
VerzendingHet pakket was netjes ingepakt en de volgende dag geleverd.
AlgemeenIk bestel al mijn computer benodigheden bij Megekko omdat ze een ruim assortiment hebben en een overzichtelijke website.
Heb afgelopen week een Acer Aspire 3 15 A315-44P-R529 laptop gekocht en zoals altijd , snel en netjes afgeleverd. En tevens makkelijk en veilig betalen.
Levering was snel ( de volgende dag al ) en op tijd. Zat s,avonds al achter mijn laptop.
AlgemeenIk ben al langere tijd klant bij Megekko en bestel hier graag mijn hardware vanwege het ruime assortiment en de snelle levering.
VerzendingMegekko staat voor mij bekend om de snelle en duidelijke verzending, met goede communicatie over de levering.
KlantenserviceBij contact met de klantenservice van Megekko word je altijd professioneel en duidelijk geholpen. Problemen worden serieus genomen en netjes opgelost, wat veel vertrouwen geeft als klant.
AlgemeenHet was vrijdagavond ik wou na een zware weer lekker een avondje gamen ik wil mijn pc aandrukken maar hij deed helemaal niks, na onderzoek bleek mijn moederbord kaduuk te zijn.
Na talloze testen en zelfs een ritje naar de locale winkel leek niks meer mogelijk.
uiteindelijk in de avond besloten om bij megekko een mbo en cpu te bestellen en het was de volgende dag op zaterdag om 13:00 al bij het afleverpunt ik zat om 16:00 op zaterdag weer fijn achter me pc dankzij het snelle leveren van Megekko !
vrijdag avond besteld zaterdag begin middag al geleverd netjes in verpakking !
Klantenserviceik was op de locatie fysiek aanwezig en de medewerker heeft me duidelijke uitleg gegeven en toen ik vroeg naar een product gaf hij ipv het me aan te smeren me een eerlijke uitleg over het product en dat het voor dit project niet nodig was om aan te schaffen, daar hou ik van.
AlgemeenIk bestel al zeker 20 jaar hardware en kies altijd tussen 3 webshops waarvan mijn voorkeur uitgaat naar Megekko. Altijd een goed aanbod met een prima prijs. De website is duidelijk en de filterlijst vaak erg goed waardoor het makkelijk is om dingen te vinden. Producten zijn altijd goed ingepakt en worden snel verzonden. Ik heb nog nooit iets hoeven retourneren dus daar kan ik verder geen oordeel over vellen.
Ik vind vooral de website, de branding en huisstijl erg fijn. Je wordt gewoon blij van alles van Megekko doet. Daar kunnen veel saaie hardware webshops nog wat van leren.
Producten zijn altijd goed ingepakt en worden snel verzonden. Soms misschien iets te goed dicht geplakt terwijl er op de doos staat "In 1x plakband er af halen". Omdat de tape helemaal rondom was geplakt lukte dat niet en moest ik wel knippen. Moest er wel om lachen eerlijk gezegd. Misschien een papier tape gebruiken?
AlgemeenGeen probleem is goed bedrijf en prijs mestaal beste en qua voorraad ook zijn ze goed en kwaliteit
VerzendingBezorging bij DHL en is troep bezorg service vak probleemen mee gemaakt
KlantenserviceGeen klantenservice nummer moet via mail ik heb order binnen gekregen op tijd maar verkeerd order wat ik heb geannuleerd via mail !!!
Moet minimaal whatsapp nummer als geen klantenservice telefoonnummer
AlgemeenOnlangs heb ik bij Megekko een Moederbord, CPU en een SSD aangeschaft. Net als bij mijn eerdere bestellingen ben ik opnieuw zeer tevreden. Ik heb inmiddels meerdere aankopen gedaan bij Megekko en het verloop is altijd perfect. De prijzen zijn scherp, het assortiment is uitstekend en het bestelproces verloopt soepel en betrouwbaar.
VerzendingDe bestelling werd snel en netjes geleverd, goed verpakt en volledig in perfecte staat. De verzendupdates waren duidelijk en accuraat, wat het hele proces prettig en zorgeloos maakt. Ook bij deze bestelling liet Megekko weer zien dat ze hun logistiek uitstekend op orde hebben.
KlantenserviceDe klantenservice blijft een sterk punt van Megekko. Communicatie is duidelijk, professioneel en klantgericht. Bij eerdere bestellingen heb ik contact gehad en dit werd altijd snel en correct afgehandeld. Het geeft veel vertrouwen om te bestellen bij een webshop die niet alleen goede prijzen heeft, maar ook echt achter de klant staat.
AlgemeenSinds een vriend mij verteld heeft over megekko heb ik eigenlijk altijd hier dingen besteld voor mijn pc gerelateerde dingen. Door hun brede assortiment kan je ook voor andere producten natuurlijk ook hier terecht.
De site is mooi overzichtelijk (ook voor de mobiele browsers).
De prijzen zijn goed en de levering zeer snel.
Tot nu toe nog nooit problemen gehad en hopelijk blijft dat zo!
De zending was zeer snel. Zelfs eerder dan ik eigenlijk had aangegeven maar ze hebben dus een optie waarmee je dat dus kan aangeven dat als het eerder verzonden kan worden dat ze dat ook kunnen doen.
De producten waren zeer goed verpakt en zijn tot nu toe altijd heel aangekomen.
Ik heb wel is een product gehad wat ik verkeerd besteld heb. Hier heb ik een retour aanvraag voor aangemaakt via de site dat gaat heel gemakkelijk. Het product wat ik toen eigenlijk nodig had was toen de tijd niet op voorraad. Toen heb ik een mailtje gestuurd over de mogelijkheden voor een leverdatum en werd ik heel snel te woord gestaan. Wat daarna toch nog snel verstuurd kon worden. Gewoon top!
AlgemeenLaat op de dag besteld en de volgende dag al vroeg aanwezig, en dat voor de laagste prijs op de markt!
Kan iedereen Megekko aanbevelen op basis van mijn ervaring.
Ik werd kundig op de hoogte gehouden en de levering via DHL was top geregeld. Keurig kunnen aangeven waar het pakketje verstopt mocht worden.
KlantenserviceIk werd goed op de hoogte gehouden van mijn order en de verzending ervan.
AlgemeenIn het verleden heb ik vaker componenten voor mijn pc bij megekko gekocht en mijn ervaring was altijd heel goed. Nu wilde ik een nieuwe AIO van Lian li en bij megekko besteld. Er was wel een langere levertijd (ongeveer 9 dagen) maar dit werd heel netjes vermeld. Tijdens het wachten kreeg ik ook status updates wat superfijn is als je wat langer moet wachten. En het product is precies geleverd wanneer aangegeven! Superfijne en betrouwbare webshop waar ik het liefst al m’n componenten bestel!
VerzendingLevering was wat langer maar ik kreeg regelmatig status updates en het product werd precies geleverd op de aangegeven dag. Het is superfijn dat megekko moeite doet om je op de hoogte te houden van de levertijd.
KlantenserviceDeze keer niet van toepassing maar in het verleden had ik een ram van een moederbord en toen ben ik echt super goed geholpen door megekko.
AlgemeenMegekko had de beste prijs voor de Thermalright Phantom Spirit 120 SE die ik wilde hebben. Toevallig was er ook een Black Friday deal voor een Thermal Grizzly KryoSheet en omdat ik toch een TIM nodig had, heb ik besloten die erbij te doen. Ik vind de interface voor zoeken op hun website wel wat verwarrend, omdat dit niet gebeurt op een losse pagina.
VerzendingAlles is netjes op tijd opgestuurd en zonder problemen binnengekomen.
KlantenserviceIk heb naast deze order ook een RMA lopen voor een AIO cooler en deze werd zonder vragen goedgekeurd o.b.v. de info die ik heb opgestuurd. Helaas nog geen reactie over mogen ontvangen omdat het product naar de fabrikant is opgestuurd, maar dit wordt wordt ook duidelijk aangegeven. Ik had liever ook een fijne tussenoplossing gehad, maar ik ben al lang tevreden dat Megekko mijn retour zonder gemekker aan heeft genomen.
AlgemeenIedere aankoop bi Megekko verloopt bijzonder vlot. Ook deze keer keer bij het aanschaffen van de CalDigit TS4 Thunderbolt. De prijs zit goed, de kwaliteit zit goed, de service zit goed.
VerzendingDe levering was perfect op tijd en je hebt overigens een goed track & trace.
AlgemeenMegekko is gewoon een prima webwinkel. Website is wat traag, en *voelt* een soort van rommelig. Maar het werkt allemaal wel, en ze leveren wat ze aanbieden.
AlgemeenAan bevolen door mijn zoon, dat was dan een heel goed advies mooie website overzichtelijk goede prijzen.
Zeer te vreden over mijn bestelling en een goed advies er over communicatie is perfect.
De levering was goed verpacht . Optijd geleverd eerder dan gedacht top heren en dames
KlantenserviceIk had geen klacht. Het ging over een gedeelde levering.
Het is goed geregeld