Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk heb in de afgelopen jaren regelmatig spullen besteld bij Megekko.
Ik heb het altijd of meteen toegestuurd gekregen of duidelijk bericht gekregen als iets vertraagd was. momenteel heb ik voor werk een grote bestelling gedaan en deze was binnen 2 dagen geleverd, alles was in orde en ik was goed op de hoogte van wanneer alles binnen zou komen.
in de middag besteld, in de avond al bericht dat het onderweg was, in de loop van de nacht de track & trace ontvangen en in de loop van de ochtend bericht dat het onderweg was voor uitlevering.
Klantenservicede keren in het verleden dat ik contact met ze had hebben ze me snel en goed te woord gestaan.
AlgemeenIk had een nieuwe case en mb besteld bij megekko maar uiteindelijk toch voor een andere case gekozen.
Die kostte 10€ meer, maar ik kreeg gelijk van de klantenservice een aanpassing van de bestelling en was onmiddelijk aangepast. Die eerste case zou pas binnen 6 dagen geleverd kunnen worden en die nieuwe onmiddellijk.
Toen ik hen savonds nog mailde om 20.30u dacht ik de ochtend erop reactie te krijgen maar ik kreeg diezelfde nog een mailtje dat ze de bestelling zouden aanpassen naar de volgende dag, dus ze gingen het diezelfde avond nog versturen!
Levering was zeer snel en alles goed verpakt!
Laten leveren bij een postpunt, was ook geen enkel issue daarmee.
Fantastische klantenservice wat mij betreft.
Snel, vriendelijk, correct en ze doen echt alles om je bestelling naar wens te laten verlopen, zelfs met aanpassingen van je bestelling na betaling!
Ze antwoorden zelfs 's avonds nog op mailtjes!
AlgemeenIn het algemeen waren de prijzen bij Megekko voor mij het beste. Ik heb mijn complete bestelling daar geplaatst, omdat ik vind dat een prijsverschil van zo’n €50 niet genoeg reden is om bij een andere winkel, te bestellen.
Ik houd de Pricewatch goed in de gaten en Megekko kwam vaak als goedkoopste of één van de goedkoopste uit.
Besteld bij Megekko
* MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC WHITE
* Samsung 990 Pro 4TB SSD
* MSI G244F E2 24" Full HD 180Hz IPS Gaming monitor
Niet beschikbaar bij Megekko
* Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB (gekocht via Amazon)
* Keychron Q6H-M1 HS Mag. Neb. Knob US BL( gekocht bij alternate)
Dit zag ik niet als een nadeel. Megekko had alternatieve versies van de Arctic Liquid Freezer op voorraad, maar ik wilde specifiek de 360 white. De Keychron was puur een persoonlijke keuze, jammer dat ze het niet hadden, maar dat is oke.
Alles wat ik bij Megekko bestelde, werd de volgende dag geleverd. Perfect verpakt, zonder enige problemen. Ook het betalen en het vinden van de juiste producten op de website ging heel eenvoudig. Dat zorgde voor een prettig en zorgeloos bestelproces.
Een kleine opmerking: ik vind persoonlijk dat het filtersysteem iets soepeler kan, of aangepast kan worden. Voor de rest is het goed.
Het hele proces verliep vlekkeloos. Betalen ging eenvoudig en de producten waren makkelijk te vinden. Ik heb alle mails nog als bewijs van mijn bestelling en alles klopte tot in detail. De bestelling werd direct verwerkt en de volgende dag geleverd. Alles zat netjes en stevig verpakt, zonder een deuk of probleem. Ik heb werkelijk geen enkel probleem gehad.
perfecte service dus.
Normaal gesproken had ik geen ervaring nodig met de klantenservice, omdat alles meteen goed ging. Dit keer had ik echter per ongeluk de verkeerde leverdatum aangeklikt 12-09-2025 in plaats van 05-09-2025
Ik stuurde een mail op 2 september 2025 om 20:31 en kreeg al aantal minuten later een antwoord om 20:49, een reactie
*“Hartelijk dank voor je mail en je bestelling bij Megekko. Ik heb zojuist de leverdatum voor je aangepast naar a.s. vrijdag!.”*
Binnen twintig minuten was mijn probleem opgelost. Dit was voor mij het bewijs van een goede service.
Als nodig heb ik bewijs per email.
AlgemeenAl de zoveelste bestelling bij Megekko gedaan, elke keer is het weer top geregeld.
Dit x heb ik computer onderdelen besteld die ik zelf in elkaar heb gezet.
Alles was top verpakt en de doos had de juiste opvulling zodat de onderdelen niet heen en weer konden schudden.
De bezorging werd gedaan door DHL waar ik zelf minder goeie ervaringen mee heb, gelukkig had Megekko een bezorgcode toegevoegd waardoor de levering perfect verliep.
Ik ben keer op keer zeer tevreden met de service van Megekko, de volgende keer weer!
De levering werd de volgende dag bezorgd, alles was goed verpakt en met een bezorgcode verzonden. Ook de mails die ik van Megekko kreeg waren duidelijk met de juiste informatie wat ik ervan kon verwachten.
AlgemeenDe bestelling van onderdelen is heel goed verlopen. Zeer goede prijzen en regelmatig veel voorraad.
VerzendingHet transport via Post NL of Bpost verloopt zeer vlot.
Bij afwezigheid worden de pakketten naar een afhaalpunt gebracht.
Algemeenalles was zeer makkelijk alleen had ik zelf wat over het hoofd gezien en moest ik nog een andere psu erbij bstellen want de GPU kon niet met mijn oude overweg.
---
Heb het niet nodig gehad maar weet dat ze snel reageren voor moest er wat aan de hand zijn.
Het was snel bezorgd alleen was er wel een deuk in de doos wat ik hoopte van niet maar de producte waren nof intakt. bij de tweede bestelling van de psu was de bezorger wat onvoorzichtig met het pakket en gooide ermee in de bestel bus. (ook heelhuids aangekomen)
AlgemeenTijdelijke superdeal voor een 9-core gen 3 AMD AM4 processor gevonden.
Netjes in originele doos geleverd, net als de andere bestellingen. Zelfs geen deuk of vouw in de verpakkingen: iets wat zeldzaam is!
Ook nog een hdd tegen spotprijs v 20TB, NICE!
Bezorging volgende dag al in huis in BE!
Topservice, en lekker veel garantie.
Origineel: gratis dino/gekko stickervel erbij.
Mijn man is zot v dat soort grappige stickers en nu super blij met die ik aan hem heb gegeven!
Super snelle levering in BE. Wij hadden dit niet zo snel verwacht aangezien alles vanuit NL werd verzonden! Was ook zeer laat besteld de avond voordien, amai zeg! NICE
KlantenserviceGoede opvolging bestelling.
In het verleden al goede service in geval v problemen en fair.
AlgemeenMegekko heeft in mijn ervaring bijna altijd wel een goede selectie aan merken en producten op voorraad. Als ik bijvoorbeeld PC componenten zoek kan ik vaak bijna alles wat ik zoek bij ze vinden. Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar als ze niet te ver van de goedkoopste zitten in de pricewatch kies ik vaak toch voor Megekko.
VerzendingIn mijn ervaring worden bestellingen vrijwel altijd in de aangegeven tijd geleverd. Bestellingen worden ook vrijwel altijd degelijk verpakt, maar een paar jaar geleden had ik wel een probleem waar een computerkast niet met "fragile" label verzonden is en met een deuk aankwam. Deze heb ik kunnen retourneren en bij de tweede poging is het wel goed gegaan. Sindsdien geen problemen gehad.
KlantenserviceEen enkele keer contact gehad met klantenservice voor een retour, en dat is netjes verlopen.
AlgemeenIk had een gamelaptop gekocht, namelijk de: ASUS ROG Strix G18 G815LR-S9103W 18" Core Ultra 9 RTX 5070 ti
Na de laptop in ontvangst te hebben genomen zag ik dat het toetsenbord kwa uiterlijk niet overeen kwam met het plaatje op de website.
De zelfde dag nog verzonden en de dag erna eas het product al binnen.
KlantenserviceContact opgenomen en foto's bijgevoegd per mail. Vervolgens kreeg ik de vraag of ik de juiste software voor het toetsenbord geïnstalleerd had. Bijzondere vraag als je naar de foto's gekeken had, had je gezien dat er een afwijking was.
Na wat mailwisseling kreeg ik mijn gelijk. Ik mag mijn laptop gratis retouren. Het spijt hun enorm maar aan een compensatie willen ze niet denken. De enige compensatie is dus het gratis retouren.
Echt fantastisch voor een product van 2600 euro.
AlgemeenIk had een pc besteld bij megekko en het werd gelijk de volgende dag geleverd in een goede verpakking die verstevigd was en de service was echt top.
VerzendingHet pakket was er binnen 1 dag zonder iets van schade
KlantenserviceIk had megekko een mailtje gestuurd over een bepaalde actie omdat er iets miste in mijn pakket en ze hadden geantwoord in 5 uur tijd wat best snel is voor een zondag en ze hadden mij de actie via mail gestuurd
AlgemeenNieuwe computer samengesteld, via de pricewatch een aantal onderdelen besteld bij Megekko. Alles netjes verpakt en optijd geleverd. Niets op aan te merken
VerzendingLevering optijd en naar behoren. Zoals eerder vermeld prima verpakt.
AlgemeenHet voelt altijd vertrouwd om bij Megekko te bestellen en ik zie ze ook wel eens op grote evenementen zoals Dutch Comic Con.
En als ik aan Megekko denk dan denk ik aan kwaliteit, snelle levertijden, makkelijk bestel procres, snelle reactie op emails en het feit dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn maar gewoon per mail bewijst ook weer van efficiëntie.
Ik had nu dit keer een computer besteld en zelf in elkaar gezet. Het komt in goede stevige dozen met tape van Megekko zelf, ook alweer kwaliteit.
Kortom: Beste IT Webwinkel
Zoals ik al in de algemene toelichting zei, snelle verzending, goede verpakking.
KlantenserviceZoals ik al in de algemene toelichting zei, ze denken na over efficiëntie en snel antwoord.
AlgemeenIk was op zoek naar een laptop met de volgende eisen.
Merk Lenovo IdeaPad Slim 5, Ryzen-7 processor, 16" scherm, prijs tussen 700 en 800 euro.
2 avonden gezocht en bijna niets te vinden, of voor een te hoge prijs door
meer intern geheugen en grotere SSD dan ik nodig had.
Bij Megekko, waar ik trouwens eerder goede aankopen heb kunnen doen, was
deze laptop te koop voor 669 euro.
Tot nu toe zeer tevreden, snelle laptop, mooi IPS-scherm.
De laptop werd al de volgende dag geleverd en het installeren was snel gebeurd.
AlgemeenHet was weer heel makkelijk om een bestelling te plaatsen. De uitleg van de artikelen in de shop is zeer duidelijk.
Ook goed te zien of het op voorraad is en wat anders de levertijd is
Na het bestellen wat problemen met postnl over het leveren. Zeer goed contact gehad met de klantenservice van Megekko. Die hebben het naar tevredenheid opgelost.
KlantenserviceReageren snel op mail en bieden goede oplossingen voor de problemen die je meld, ze denken echt mee
Dus een dikke 10! voor de service
AlgemeenOnlangs diverse kleine computeraccessoires besteld (o.a. toetsenbord, muis, usb-kabeltje etc.). Goed kunnen zoeken/filteren op de website naar wat ik zocht en als er al iets ontbrak, kon ik het m.b.v. de EAN code hier op tweakers wel terugvinden. ;-) Bestelproces via winkelmandje verliep ook soepel en vlot, ik had al een account, dat hielp.
VerzendingDinsdagmiddag iets na de lunch besteld, woensdag geleverd, als beloofd. Intussen goed op de hoogte gehouden per e-mail van de status van mijn bestelling. Spullen waren netjes verpakt, alles was compleet en werkte. Niets op aan te merken.
AlgemeenGing nieuwe pc bouwen, upgradesetje overgenomen van medetweaker.
Zou op zaterdag bezorgd worden.
Op vrijdagavond om 21.00 u Cpukoeler besteld bij Megekko, werd zaterdag om 14.00u bezorgd!
Kon ik lekker aan de gang en kon ik 16.00u lekker Youtube kijken.
Bedankt Megekko voor de supersnelle bezorging van de Coolermaster Hyper 212 cpukoeler.
Perfect verpakt, supersnel geleverd voor redelijke prijs.dankjewel Megekko Top.
Fijn zakendoen
Heb geen contact gehad met klantenservice.
Heb iets besteld; werd supersnel perfect verpakt geleverd.
Prijs viel reuze mee.
AlgemeenVolledige computer besteld in onderdelen, echter is gebleken (nadat er een specialist 4 uur is bezig geweest) dat een van de RAM kaarten defect is. Kan gebeuren, melding gemaakt. krijg ik als antwoord "het is doorgestuurd naar de leverancier ter beoordeling". Nu week verder en heb nog steeds niets gehoord.
Allemaal logisch en te verklaren, maar het is een redelijk essentieel onderdeel om de nieuwe computer te laten draaien. zou snellere service verwachten.
Krijg je een Voucher om de Borderlands 4 gamebundel te downloaden, werkt de code niet. Melding van gemaakt en dan krijg je dit: Wat vervelend te vernemen dat het niet lukt je de actie te claimen!
Bij Megekko zijn wij blij als retailer je te mogen voorzien van de code bij de bijbehorende actie producten. Wij gaan echter niet over de activering van de acties en hebben hier ook geen kennis van.
Hierdoor kunnen wij je helaas niet helpen bij dit probleem.
Voor vragen over de activering en verkrijging van de promotie kun je het best contact opnemen met de leverancier van de actie.
Ik koop toch bij Megekko??
Verzending is oke, RAM zou 4 tot 5 dagen levertijd zijn. Echter werd aanmerkelijk langer.
KlantenserviceDefecte RAM. 4 uur specialist aan het werk geweest die uiteindelijk heeft gevonden. Na een week nog geen reactie. RAM is redelijk belangrijk in een nieuw gebouwde computer.
Tevens over de voucher als antwoord:
Wat vervelend te vernemen dat het niet lukt je de actie te claimen!
Hierdoor kunnen wij je helaas niet helpen bij dit probleem.
Ik koop toch bij Megekko?
AlgemeenHet is gemakkelijk om tijdens het bestellen een account aan te maken. Je komt dan weer terecht in het bestelproces.
VerzendingProducten zijn altijd goed verpakt, komen aan wanneer gezegd wordt dat ze aan komen en werken tot nu toe altijd goed.
AlgemeenGenoeg keuze in componenten alles goed beschreven. Betaling duidelijk snel door alle staplen heen. Erg fijn
Verzendingalles netjes de volgende dag geleverd voor 14uur binnen meteen inelkaar gezet werkt top.
AlgemeenMeGekko, altijd goede ervaringen mee! Goede prijzen, als er iets op voorraad staat, wordt het ook gewoon geleverd. Duidelijke website.
VerzendingDe volgende dag in huis is ook de volgende dag in huis. Goed verpakt, prima in orde.