Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenWeer erg tevreden. Heb eindelijk een soort van mijn eerste systeempje gebouwd. Het was hier en daar wat zoeken voor mij, maar krijg van een ervaren systeem bouwer goed advies en zodoende ben ik een groot Fan aan het worden van Megekko!
AlgemeenMijn zoveelste bestelling verliep weer geheel naar wens. Ik ben altijd erg tevreden, en ik denk ook niet dat dat snel gaat veranderen.
AlgemeenMegekko heeft voor mij doen altijd de beste prijs kwaliteit verhouding! Goede service als ik een vraag heb en snel een reactie terug. De items zijn altijd goed stevig ingepakt. En word snel geleverd mits het voorradig is. Anders krijg je genoeg informatie wanneer het item uiteindelijk binnen komt.
VerzendingAltijd in goede staat en stevig ingepakt! Ook op hun verzend doos staat duidelijk als iets fragile is! En het leuke is dat op de doos van Megekko uitleg staat leuke weetjes ;-) Maakt een verpakking toch grappiger om te openen!
KlantenserviceAls ik vragen heb word ik altijd snel geholpen! Klantenservice is altijd bereikbaar wat ook belangrijk is.
AlgemeenPrima site, kon goed de juiste producten vinden (met hulp van tweakers). goede prijzen en snel en correct bezorgd
Verzendinglevering op tijd en stevig verpakt. kwam in goede staat bij mij aan
KlantenserviceHad helaas een foutje gemaakt bij de bestelling en dit werd de volgende dag om 9:10 al rechtgezet door de klantenservice.
AlgemeenHet bestellen bij Megekko is makkelijk. Je krijgt een gelijk een bevestiging van je bestelling met een overzicht.
VerzendingMegekko heeft veel onderdelen op voorraad en vaak de volgende dag in huis.
KlantenserviceMocht je problemen ondervinden kan je gewoon een mailtje sturen wat heel snel wordt behandeld.
AlgemeenIk heb geen probleem gehad en ben erg blij met mijn product. Ik ben zeer tevreden en door goede hulp.
KlantenserviceDuidelijk en op tijd met comunicatie zonder problemen. Ik wordt snel geholpen.
Algemeenmakkelijk besteld en makkelijk betaald. duidelijke site top voor als je niet zo handig ermee bent.
Verzendingik heb een mooie muis besteld super snelle levering en mooi verpakt. top kwaliteit ook nog eens.
AlgemeenVoor de eerste keer bij Megekko een PC besteld. Toch altijd even spannend hoe het zal verlopen. We werden goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling en de PC was ook keurig de volgende dag afgeleverd. Ik zou Megekko zeker als optie nemen voor een toekomstige bestelling.
VerzendingLevering was snel. Zelfs sneller dan verwacht. PC was ook keurig verpakt. Vond het ook fijn dat er een nieuwe stroomkabel bij zat.
KlantenserviceKlantenservice gemaild met de specifieke vragen over de PC. Ze konden daar niet op antwoorden omdat ze alleen een verkopende partij zijn. Dat is op zich jammer, maar het is nou eenmaal zo. Mail terug was ook voldoende op tijd.
AlgemeenMegekko is een geweldig Computer bedrijf, Je krijgt gigantisch veel keuzes in components. Ik zelf heb al meerden keren hier dingen bestelt en komt altijd netjes snel binnen. Altijd super vriendelijk met een duidelijke website dat makkelijk en fijn te gebruiken is.
AlgemeenIk bestel al jaren onderdelen bij Megekko. De website is overzichtelijk, alles is makkelijk te vinden en de verzending is altijd snel. Ze hebben een groot assortiment aan onderdelen. In 9 van de 10 gevallen komt mijn bestelling netjes en op tijd binnen. Natuurlijk is er weleens iets misgegaan, maar na contact met de klantenservice werd dat altijd netjes opgelost. Megekko staat voor mij op nummer één als het gaat om computeronderdelen. Ik heb Megekko al vaak aangeraden aan vrienden en zal dat ook zeker blijven doen.
VerzendingNa bestellen kreeg ik al snel een mail dat de bestelling verzonden was, volgende dag had ik hem ontvangen.
KlantenserviceDe klantenservice van Megekko reageert snel, nadat ik contact heb opgenomen heb ik meestal al binnen 1 uur een reactie. Voor de rest zijn ze altijd vriendelijk en denken ze altijd aan oplossingen.
AlgemeenMet Megekko heb ik weinig ervaring t.o.v. van mijn standard hardware leveranciers. De service is nagekomen zoals beloofd door de volgende dag te leveren, dit was snel en degelijk verpakt.
Wie weet tot een volgende keer.
Service zoals toegezegd volgende dag geleverd.
E-mail met status dik in orde.
Pakket is degelijk verpakt in stevig karton met voldoende verpakkingsmateriaal. (Moederbord besteld)
Geen ervaring mee gehad tot nu toe. Service via status update bestelling in orde dus voldoende voor nu.
AlgemeenMegekko is voor mij de beste plek om computerhardware te bestellen. Altijd goed geprijsd, een enorm assortiment met zelfs de meer niche onderdelen voor koeling en modding, en overal duidelijke specificaties waardoor controleren makkelijk is. Ik heb er inmiddels regelmatig besteld en nog nooit gedoe gehad: alles werd netjes, snel én heel geleverd, en werkte altijd zoals het hoort. Bestellen gaat soepel, de communicatie is duidelijk en de website werkt gewoon zonder gedoe. Echt een betrouwbare en fijne winkel voor elke pc-bouwer of techliefhebber.
VerzendingDe verzending via PostNL is voor mij echt een pluspunt, want die bezorging is hier veel betrouwbaarder. Producten zijn altijd goed en veilig verpakt, vaak zelfs verrassend efficiënt gecombineerd in één doos. Ook over de bezorging is de communicatie duidelijk en klopt alles met wat ze beloven. Ze leveren precies zoals ze communiceren, wat gewoon heel prettig is.
AlgemeenPrima service had een NAS HD schijf besteld deze bleek niet te werken.
Naar 1 mailtje werd deze teruggenomen en het bedrag werd netjes teruggestort.
Heb meteen een nieuwe schijf besteld en deze werkte wel top!! Mijn Nas draad weer op 4 schijven
De bestellingen worden keurig en op tijd en veilig verpakt geleverd.
KlantenserviceJe meld je retour aan met een onderbouwing je krijgt een keurige mail en instructie hoe je de levering retour kan sturen. Pakje afgeven bij een afgifte punt en klaar.
AlgemeenIk heb er niks op aan te merken betrouwbaar snel en alles zag er netjes uit
VerzendingHet was snel en zag er allemaal goed uit er zou meschien wat minder plastic kunnen gebuikt worden bijvoorbeeld de bubbles
AlgemeenGoede klantenservice, erg vriendelijk en meteen geholpen. Kom hier zeker terug om meer bestellingen te doen.
KlantenserviceVriendelijk, attent en snel geholpen. Fijn als een klantenservice zo werkt.
AlgemeenZoals altijd, ruime keuze, voorradig, concurrerende prijs.
Dit keer een 270° panorama view case en voeding besteld, voor een upgrade. Ik was net iets te laat met de order(eigen schuld) waardoor ik een dagje langer moest wachten, maar was voor mij geen probleem.
Zaterdag op tijd geleverd, goed verpakt, zonder problemen.
Ik heb door de jaren heen diverse bestellingen geplaatst bij Megekko, van losse componenten tot ook een complete PC, waarbij de verschillende componenten bij elkaar via Megekko het goedkoopst waren.
Soms heb ik specifieke onderdelen, die niet in het assortiment zitten, maar gegarandeerd dat bij elk prijsvergelijk Megekko in de top 3 zit.
Er is nog nooit iets defect geraakt uit mijn bestellingen die ik geplaatst heb, binnen de garantieperiode, over het RMA proces kan ik niets zeggen, maar ik vermoed dat dit ook wel goed zit.
Ook een keer bestelling afgehaald in Breda, het nieuwe pand. Mooi ingericht, ruim en een professionele afhaalbalie. In de wachtruimte, mocht je even moeten wachten, staan zelfs vending machines.
Merchandise van Megekko is ook altijd leuk.
Ik ben zeer tevreden! Team Megekko, bedankt en ga zo door.
En mocht je ooit twijfelen, omdat je wellicht hier voor de eerste keer iets gaat bestellen, dat kan je met een gerust hart doen.
Order nummer: ME061125001189
Prima verpakt, altijd in de herkenbare witte Megekko doos met zwart en groene Megekko tape dichtgeplakt. Voldoende luchtkussens, alles wat ik tot nu toe besteld heb, komt ongeschonden aan. Je kunt in je klantprofiel aangeven wat je voorkeur is voor verzendbedrijf, PostNL of DHL, wat ik een keer heb moeten aanpassen, omdat er een periode was waar we een zeer slechte bezorger hadden en paketten veel te laat kwamen, of kwijt geraakt zijn. Dat is uiteraard ook keurig opgelost door Megekko.
KlantenserviceVoor deze order en een hele boel andere niet nodig gehad. Maar de zeldzame keren dat het nodig is geweest, ben ik altijd via email keurig en snel te woord gestaan. En kleine issues zijn altijd naar tevredenheid opgelost. Of informatieve vragen zijn behulpzaam beantwoord.
AlgemeenIk koop al vanaf 2022 mijn onderdelen van Megekko, ik ben altijd tevreden geweest over Megekko. De onderdelen komen altijd optijd aan en werken altijd zonder problemen. Het is makkelijk te betalen met Ideal in3. De prijzen zijn prima en betaalbaar. Ik heb zelfs een Megekko kersttrui gekocht.
VerzendingMijn bestellingen zijn altijd optijd geleverd, ook zijn ze goed verpakt met luchtkussenzakjes.
AlgemeenVan het gekozen product was een goede en duidelijk beschrijving eenvoudig te vinden op de website van Megekko. Vooral de prijs-kwaliteits verhouding kwam heel gunstig uit de bus. De bestelling was een fluitje van een cent en binnen één dag in huis. Tot nu toe een prima product waar ik blij mee ben!
VerzendingGoed verpakt in een dubbele doos en zeer snel ontvangen.
KlantenserviceBij een eerder contact een prima service gekregen dus daarom ook opnieuw een bestelling geplaatst.
AlgemeenIk bestel al jaren mijn PC onderdelen bij Megekko, breed assortiment, gemakkelijke webshop en op heel veel artikelen de beste prijs.
Natuurlijk ga je niet elk onderdeel voor de beste prijs krijgen maar in veel gevallen is het niet goedkoper om via 5 webshops onderdelen te bestellen dan alles in 1x bij Megekko!
Na bestellen en betalen super snel geleverd, elke keer weer.
AlgemeenIk zocht een betrouwbare partij om mijn monitorarm te bestellen, bij voorkeur met de beste reviews en de laagste prijs. Maar niet ten koste van alles.
Ik kreeg keurig op tijd mijn pakket, goed verpakt, het hele proces liep soepel en gesmeerd.
Ik ben tevreden, zou zeker weer bestellen!
Levering was zelfs sneller dan verwacht!!
Dat is zo fijn!!!
Ik heb niet met de klantenservice gesproken dus ik kan hier niet over oordelen