Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOp de website kon ik alles gemakkelijk vinden, bestellen ging goed en snel. Ook vond ik het zeer prettig dat je zelf een leverdatum kan kiezen, hier kunnen andere webshops nog wat van leren.
VerzendingAlle producten werden in één keer, op tijd en zonder beschadigingen geleverd. Dus ik kon gelijk bouwen
Klantenservice was snel en vriendelijk in het beantwoorden van mijn vragen.
Algemeensnelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer blij met de service en de werking van het product!
Verzendingzeer vlotte levering via post nl, vriendelijke en zorgzame bezorger.
AlgemeenBestelling plaatsen en handeling er van zijn erg makelijk, veder heb ik altijd wel een positive evaring gehad en is hun selectie erg groot, aleen is de prijs vaak well iets duurder dan andere webshops
Verzendingook met bedragen over $1000> is er nog spraken van verzendkosten.
dat is voor mij personlijk wel een minpuntje
Altijd erg goed, ook met retouneren of andere zaken is de informatie duidelijk en direct.
AlgemeenMegekko biedt een uitstekende winkelervaring met een breed assortiment en scherpe prijzen. Bestellen is eenvoudig, de website is overzichtelijk en de zoekfunctie werkt goed. Betalen gaat soepel en de levering is snel. Kwaliteit en snelheid maken Megekko een topkeuze voor tech-aankopen.
VerzendingVerbazingwekkend snel. Heel vaak de volgende dag al voor je deur.
KlantenserviceHeb al een paar keer contact gehad met de klantenservice via e-mail. Je zou zeggen dat je via e-mail vaak dagen moet wachten. Bij Megekko is dat niet het geval, wat erg rustgevend is. Ze staan aan uw kant als het gaat om garantie en defecten/kapotte producten uit de verpakking.
AlgemeenWebsite is heel overzichtelijk. Gemakkelijk zoeken op producten. Ik heb gebruik gemaakt van de handige bewaarlink van je wensenlijstje, zodat je niet opnieuw alles moet gaan zoeken. Overzichtelijk boodschappenmandje.
VerzendingComplete lijst van mijn volledige PC build was compleet geleverd binnen een dag!
KlantenserviceAls je geen klantenservice nodig hebt is dat de beste klantenservice!
AlgemeenDe bestelling was heel simpel, en vlekkeloos verlopen. Het werd keurig de volgende dag afgeleverd, zoals aangegeven. Niks op aan te merken. Zal hier zeker weer bestellen.
VerzendingZoals ik hierboven al had aangegeven, was de bezorging helemaal prima.
AlgemeenBestellen ging gemakkelijk. Betaling en bezorging vlekkeloos verlopen. Zou hier zeker opnieuw bestellen. Helemaal top!
VerzendingAfgeleverd op afgesproken dag, levering was dan ook helemaal in orde!
AlgemeenHeb onlangs een ROG STRIX ARION ssd case gekocht bij Megekko.
De website is overzichtelijk en je vindt alles vrij vlot.
En met een vrij grote eigen stock.
De verzending verliep heel vlot en snel en het was goed verpakt.
Alleen was het .NL punt dat ik had gekozen anders, (dacht ik alleszins.)
Meerdere betaalmogelijkheden.
AlgemeenBij Megekko bestel ik al een aantal jaren vrijwel al mijn nieuwe tech-gear.
De prijzen zijn gemiddeld gezien zeer netjes, vaak is het product op voorraad en de volgende dag geleverd.
Ook qua garantie-afhandelingen zijn ze zeer netjes.
Meestal dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag in huis.
KlantenserviceKlantenservice moet ik helaas toch 1 puntje vanaf halen omdat ze telefonisch niet te bereiken zijn, al begrijp ik het wel dat het gewoon ontzettend veel tijd kost.
Via de email meestal wel snel een reactie.
AlgemeenProducten zijn makkelijk te vinden. Website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
Megekko hanteert vanuit mijn zienswijze altijd goede prijzen, niet te duur en soms een van de goedkoopste.
Levering is altijd snel (op tijd). Producten zijn altijd goed verpakt, verzenddozen zijn altijd opgevuld zodat de verpakkingsdozen en de producten geen schade krijgen tijdens verzending. Tevens wordt je duidelijk op de hoogte gehouden van wanneer het product is verzonden en wanneer de levering plaatsvind.
AlgemeenMegekko is voor mij de tech winkel om spullen te bestellen. Ruim assortiment en een fijne website.
AlgemeenBestellen bij Megekko is altijd een fijne ervaring, ook met retouren.
Ik had een muis besteld, maar hij beviel niet om persoonlijke redenen. Ik heb hem weer netjes terug gestopt in de doos en een retour aangevraagd, met het eerlijke verhaal erbij. Retour werd geaccepteerd en netjes afgehandeld.
De muis zat in een ruimte doos, opgevuld met papier. Prima!
KlantenserviceNa acceptatie van mijn retourverzoek heb ik een formulier uit moeten printen en op de doos moeten plakken. Daarna retourzending aangemaakt bij DHL en terug gestuurd. Dat ging allemaal prima. Een dag na verzending kreeg ik bericht van Megekko dat het pakje aangekomen en geaccepteerd was. Binnen vijf dagen crediteren ze het aankoopbedrag.
Uitstekende ervaring!
AlgemeenHarddrive van mijn zoons gamepc stuk gegaan. Paniek in de tent, meneertje kan helemaal niks meer. Wat moet ik nu doen pap?
Vervangen door een SSDtje van Samsung. Kon ook bestellen bij Amazon of andere bigboy maar ik vind Megekko veel fijner. Hebben veel, prijs technisch altijd in orde en als ik wat bestel, volgende dag geleverd. Megekko staat altijd in mijn lijstjes om te bestellen als ik wat PC spul nodig heb.
Nou ja netjes verpakt en volgende dag thuis. Dat doen de meeste shops wel hoor dus in dat opzicht doet Megekko niet veel anders behalve de leuke doosjes
AlgemeenProduct was makkelijk te vinden via Tweakers. De productomschrijving was heel compleet, en ook de apecificaties waren uitgebreid, zodat ik zeker was dat dit het juiste product was.
Bestellen ging vlot, met genoeg betaalopties en zonder haperingen.
Het product werd perfect op tijd geleverd (de volgende dag) en had een goede track&trace. Het zat stevig verpakt. Klein minpuntje was wel dat de beatelling van iemand anders, die in de buurt woonde, per ongeluk mee in mijn doos zat verpakt. Ik heb die bestelling zelf afgegeven.
AlgemeenRam, PSU en AIO cooler gekocht bij Megekko.
Via de pricewatch de prijzen in de gaten gehouden en megekko staat er vrijwel altijd bij met scherpe prijzen.
De artikelen waren goed verpakt in aparte dozen zodat de originele verpakking niet beschadigd. Via de mail goed op de hoogte gehouden van het bezorgproces.
Alleen maar aan te bevelen!
Alles goed verpakt met megekko dozen zodat originele verpakking niet beschadigd.
Algemeengoede info op site en goed prijs.
zo als gen van intel nummer(12de Gen i5) en chip sets en slots aantallen.
goede verzeding schuim/verpaking
snellen levering ook nog er bij dat is ook wel fijne
AlgemeenAl enkele keren , besteld , bij deze online winkel , goede service ,
en elke keer was mijn bestelling voledig inorde ,
daardoor ook een super tevereden klant
Top !!
als merk ik wel als belgische klant het beter loopt door Post NL te laten leveren ,komt het veel sneller toe dan Bpost !
KlantenserviceKlantenservice reageert vrij snel , en is zeker behulpzaam ++
AlgemeenAlles loopt steeds heel vlot bij Megekko: van bestellen tot (indien nodig) de bestelling wijzigen/annuleren en laten terugbetalen (ik had eerst een verkeerde bestelling geplaatst).
Ook zeer tevreden over de snelheid van verzending en de gebruikte partner (PostNL).
Je voelt dat het bedrijf vertrekt vanuit een passie en betrokkenheid, en niet (louter) aan de winst denkt.
Ik had wel liever gehad dat mijn monitordoos ook nog eens verpakt was (nu was de doos ietwat beschadigd, maar gelukkig dik karton en geen schade binnenin), maar ik weet dat andere webwinkels dit (helaas) evenzeer zelden doen.
Snel, goede partner (met bereikbare afhaalpunten), maar het verpakken mag nog net iets uitgebreider.
KlantenserviceBestelling kon zeer snel geannuleerd en opnieuw geplaatst worden. Duidelijke informatie op de website. Top!
AlgemeenScherpe prijzen, een duidelijke site, snelle levering en een zeer goede klantenservice. Kortom alles wat je van een webwinkel verlangt.
VerzendingAlles was zorgvuldig ingepakt en is zonder beschadigingen geleverd. Toch 1 klein punt waar ik bezorg om was, de harde schijven die ik bestelde waren "enkel" ingepakt met bubbelplastic. Had toch liever iets van foam bescherming gezien. Maar alle schijven werken perfect dus geen probleem.
KlantenserviceBeste ervaring die ik ooit met een klantenservice gehad heb!
Even kort toelichten: had verschillende items in 1 keer besteld. 1 item was tijdelijk niet op voorraad op het moment van bestellen. Wanneer dit item niet op tijd kon zijn voor de op voorhand bepaalde leverdatum, kreeg ik een mail met de keuze om alles in keer te laten leveren of om dit item later na te leveren. Na het betantwoorden van de mail, had ik na 10 minuten al antwoord met alle info van de opgesplitste bestelling. Ik had niet verwacht dat ik zo snel antwoord ging krijgen, zeker als je weet dat ik mijn mail pas na 18u had gestuurd.
AlgemeenHad een Lian li A3 besteld, helaas was een schroefkopje afgebroken voor ontvangst. Kon hem makkelijk retourneren en een nieuwe bestellen. Prima service en snel.
VerzendingVerzenden was zoals je het kan verwachten. Snel en netjes.
KlantenserviceIk was snel geholpen en kon zonder enige problemen retourneren.