Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Heb hier een server behuizing besteld.

Er stond vanaf het moment van bestellen al aangegeven dat dit product niet op voorraad was en dus vanaf de leverancier moest komen, en dat er dus een levertijd opzat.
Een dag na bestelling kwam er een mailtje met de verwachte levertijd vanaf de leverancier en de door Megekko voorgenomen leverdatum aan mij.
Vanaf dat moment heb ik netjes elke keer een update gekregen als er iets in de status veranderde ('op voorraad bij leverancier', 'op voorraad bij Megekko', 'verzending naar mij toe'), samen met een update over de verwachte leverdatum aan mij (wat precies op de eerste voorgenomen datum bleef).

Gewoon goede verzending via PostNL met Track&Trace.
Verzending vond wel plaats in de originele verpakking, zonder anonieme doos erom heen (maakt voor een simpele serverkast niet uit), geen idee hoe dit zit met "jat gevoeligere" spullen. Wel was de verpakking extra overplakt met "Megekko-tape".

Scherpe prijsstelling, jammer dat je voor Creditcard betaling moet bijbetalen. Maar ach, de prijs is ook wel scherp.
Gewoon snelle levering, duidelijke website, geen poespas.

22.15 uur besteld en de volgende ochtend in de bus, geweldig.
Verder goed verpakt, gewoon simpel maar goed.

Geen contact gehad, automatische mails zijn voldoende.

Woensdag mijn bestelling gedaan van een bijna complete pc. Meeste was al op voorraad alleen 3 onderdelen niet. Nou bleek dat 1 onderdeel niet op tijd geleverd kon worden door de leverancier. Om toch mijn bestelling op tijd te ontvangen hebben ze me een aanbeveling gedaan van een gelijkwaardig product. Daarnaast ook nog voordeel gekregen bij een muis die ik toevallig ook nog nodig had. Top service dus en vergeleken met andere sites kwam ik bij Megekko het goedkoopst uit.

Erg netjes hoe snel ze met de mail reageren. Zelf prefereer ik communicatie via de telefoon maar op de site vermelden ze duidelijk waarom ze daar niet voor gekozen hebben. Tevens staat er op de site dat ze bereikbaar zijn via de mail tijdens "kantoortijden" maar Niels die me geholpen heeft is uiteindelijk tot half 8 door gegaan om alles netjes voor me op te lossen.

Recent heb ik een volledige game PC in losse onderdelen bij Megekko besteld. In het weekend heb ik de bestelling geplaatst en alles heb ik keurig op dinsdag ontvangen en tussentijds status updates ontvangen. Op nagenoeg alle onderdelen waren zij op het moment van bestellen het voordeligst geprijsd.

Alles netjes ontvangen in onbeschadigde dozen.

Tussentijds duidelijke (automatische) statusupdates ontvangen.

Goede snelle verzending, goed verpakt. Goede communicatie over hoe het met de bestelling stond. Duidelijk op de doos dat het van Megekko kwam

In goede staat en prima verder

Bestelling plaatsen en afrekenen ging gemakkelijk. Website was prima te navigeren, producten vinden ging ook gemakkelijk. Prijzen op de website worden goed vertoond, betaling gaat gemakkelijk je wordt snel naar de betalingspagina verwezen.

Verzending was goed, volgende dag stond het pakketje voor m'n deur. Het product was goed verpakt zodat het product in prima staat aankomt net of je het in de winkel koopt.

Het plaatsen van een bestelling was erg gemakkelijk, er zijn erg veel producten te bestellen. De prijs is in het algemeen lager dan bij andere (web) winkels.

Mijn bestelling werd direct bevestigd, ik kreeg echter de dag voor levering bericht dat een aantal producten niet op tijd zouden worden geleverd. Megekko vond binnen een dag een andere leverancier en mijn pakket kwam 1 dag later aan dan verwacht, prima opgelost!

Ik heb een paar minuten voor half elf besteld en het was de volgende dag binnen. Ik heb geen enkel probleem gehad en de prijs is erg goed.

Duidelijke website met goede prijzen en er wordt duidelijk aangegeven wanneer het product verzonden wordt.

Netjes op tijd geleverd en alles is in goede staat. Eén van de producten was niet op voorraad, maar alsnog was het binnen de aangegeven tijd bezorgd.

Goede prijs, overzichtelijk, duidelijke voorraad indicatie. Makkelijk te vinden en te vergelijken. Weinig anders aan toe te voegen.

Na bestelling bleek de levering van de voeding langer te duren dan aanvankelijk aangegeven. De levertijd werd vervolgens nóg eens met 10 dagen opgeschoven terwijl de voorraad indicatie voldoende zou zijn?

Bestelling geannuleerd en een nieuwe bestelling gedaan met een andere voeding. Mail werd netjes beantwoord. De nieuwe order kwam volgens schema binnen.

Overzichtelijke site en prijzen zijn onder de goedkoopste, nu voor de tweede keer een bestelling gedaan en wederom netjes op tijd afgeleverd

De T&T code is accuraat en goed te volgen, videokaart was netjes omringt door luchtzakken en een omdoos.

Als je meerdere onderdelen besteld is Megekko ondanks de verzendkosten spot goedkoop en vaak ruim voorradig of er staan accurate levertijden vermeld.

Alles wordt snel verzonden en contact betreffende eventuele vertragingen is uitstekend.

Snelle reacties en defecten worden goed en zonder problemen opgepakt en omgewisseld.

Ik heb hier een computerkast en 8gb ram besteld, de ram was nergens zo goed koop als op deze site en daar ben ik natuurlijk heel erg tevreden mee.

Zondag besteld, dinsdag aangekomen prima dus. Maar maandag zou mooier zijn geweest.

Tot nu toe is alles goed bevallen.

Goedkoper dan bij andere en zelfde service en snelheid van verzending. Ook handig op de postnl ophaalpunten.

Je kunt tot 22:30 bestellen en je hebt het morgen in huis. Enige nadeel is relatief hoge verzendkosten.

avatar van imeR
imeR Karma 2,95K

Website gaf aan dat product op voorraad was, maar dit bleek niet te kloppen. Na bestelling was de levertijd onbekend en kon er ook geen enkele indicatie gegeven worden. Om deze reden de order geannuleerd. Annuleren ging snel en probleemloos en het geld was snel weer teruggestort.

Annuleren ging snel en probleemloos en het geld was snel weer teruggestort.

Ik wilde een nieuwe zelfbouw systeem in elkaar gaan zetten, en het grote voordeel was dat alle gewenste onderdelen voor een mooie prijs beschikbaar waren bij Megekko. De website is overzichtelijk en navigeert prettig. De levertijden zijn per product duidelijk aangegeven dus ik wist direct wanneer ik mijn levering kon verwachten.

Doordat enkele onderdelen niet op voorraad waren duurde de levering enkele dagen langer (maar dat werd tijdens het bestelproces al duidelijk). Je wordt ook goed op de hoogte gehouden over het hele proces.

De doos met losse onderdelen was een heel stuk groter dan nodig was, maar alles was goed opgevuld met verpakkingsmateriaal waardoor alles goed op zijn plek bleef bij transport. Prima dus.

Mails worden netjes en snel beantwoord. Voor één van de bestelde artikelen gold een actie die net één dag verlopen was, maar zij zijn mij hierbij alsnog tegemoet gekomen. Prima klantgerichte service.

Bij bestelling kan je de gewenste leverdatum doorgeven. Hier wordt echter geen rekening mee gehouden. Vervolgens heb ik gemaild dat ik de bestelling een week later wilde ontvangen. De hele week staat de order op 'op voorraad'. De dag voor de verzending ontving ik bericht dat product niet meer op voorraad is...

Er wordt snel gereageerd op mails. De levering van het juiste product op het juiste moment is een ander verhaal...

Kreeg bestelling 3 dagen nadat ik besteld had binnen terwijl er stond dat het volgende dag zou zijn.
hiervoor moest ik wel een mailtje sturen en heb geen reactie op mijn mailtje gehad.

kreeg de bestelling 2 dagen na beloofde datum binnen

heb een mailtje gestuurd maar hier nooit een reactie over gehad

Deze winkel heeft een boel producten, maar kan niet op tegen grote jongens zoals Azerty. Vier sterren van mij.

Bestelling duurde 2 dagen langer dan was gezegd. Had hem op zaterdag besteld. Dat is geen werkdag, dus op hij zou op maandag verzonden worden. Dit is pas op dinsdag gedaan, en woensdag was Koningsdag, dus uiteindelijk op donderdag bezorgd.

Een aantal computer onderdelen besteld. Prettige website, goede prijzen, goede voorraad, alles netjes verpakt verzonden, goede klantenservice. Klein nadeel, wat wel begrijpelijk is, is dat de zending pas verzonden wordt als alle producten op voorraad zijn. Echter wordt dit duidelijk aangegeven.

Producten waren netjes verpakt en in goede staat. Levering duurde iets langer dan verwacht omdat 1 product niet direct leverbaar was. Uiteindelijk tegen kleine meer betaling een ander product uitgekozen. Bestelling was na betaling direct verzonden door adequate klantenservice. Top geregeld.

Zoals reeds vermeld op advies van de klantenservice een ander (vergelijkbaar) product gekozen (tegen kleine meerprijs), omdat oorspronkelijke product niet direct leverbaar was, zo kon de zending z.s.m. geleverd worden. Klantenservice heeft dit direct geregeld, kortom goede ervaring.

Scorekaart voor Megekko