Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

aan te raden als je op korte termijn aan de slag wilt. Duidelijke website,snelle levering en goed verpakt, geen aanmerkingen op het leveringsproces.

wat je mag verwachten van hedendaagse levering

Bestelling is eenzijdig geannuleerd, product is niet leverbaar en wordt ook niet meer leverbaar voor de aangeboden prijs.

Alleen maar een automatisch bericht dat de bestelling geannuleerd is.
Geen overleg vooraf, eenzijdige actie.

Website duidelijk, bestelde producten incl. verzending goedkoopst via de pricewatch. Op tijd verzonden, prima verpakt. Na half jaar probleem met 1 van de onderdelen dat prima is verholpen.

Voeding was na een half jaar kapot (kortsluiting). Na emailcontact een RMA aangevraagd. Het krijgen van een retournummer was de stap die het langste duurde (de volgende dag). Bijna meteen na ontvangst van de voeding kreeg ik een bericht dat een vervangend exemplaar werd teruggestuurd.

goede en makkelijke website, goede prijzen alles snel binnen, goede betaalopties, gewoon een goede site. :D

alles was goed en veilig verpakt en uitstekend op tijd binnen

Normaal, werkt zoals werkelijk elke andere webwinkel in Nederland.
Megekko doet in mijn ogen niets nieuws.

Niets bijzonder, gewoon zoals je een verzending verwacht.

Defecte voeding na drie maanden en probeerde wat informatie in te winnen na het lezen van problemen met deze voeding. Dit was overduidelijk niet iets waar ze het mee eens waren en ik had zgn. maar ''pech''. Mocht ik vinden dat ze er wat moest doen dan moest ik ''het internet maar inlezen'' want hun wisselen hem alleen voor de zelfde (problematische) voeding wanneer hij volledig kapot is, dat is immers wat de wettelijke garantie is volgens hun. RMA verzoek zitten ze schijnbaar niet op de wachten en je wordt verwacht genoegen te nemen met het geautomatiseerde mailtje.

Meerdere mails gestuurd met het verzoek voor extra informatie. Ronduit absurd, je wordt compleet onrespectvol aangesproken en behandeld. Je vraag wordt niet beantwoord en je moet het maar doen met een standaardtekst waarin ze hun ''service'' toelichten. Krijg je wel antwoord op een vraag dan is deze gebaseerd op mooie marketingwoorden zoals ''service'', ''return-rate'' en ''klant tevredenheid''.

Ik vond het altijd een fijne winkel maar de manier hoe met een RMA wordt omgegaan is ronduit belachelijk en de manier hoe er vervolgens met jou word omgegaan gaat al helemaal nergens over. Ik had er inmiddels al 2 systemen besteld en hoop heel erg dat daar niks meer in de RMA moet of dat ik het direct met de fabrikant kan regelen, want met Megekko kom je er niet. Megekko is voor dan ook een winkel die ik voortaan niet meer zal gebruiken. Ik snap dat ze besparen op service, maar hun RMA is gewoon waar-de-loos!

Via de pricewatch uitgekomen bij Megekko, waar ik nog niet eerder besteld had. Duidelijke website en kon alle producten makkelijk vinden. Ondanks de verzendkosten van € 5,95 goedkoper dan andere webwinkels met gratis verzending.

Ik had 's avonds besteld en het lag netjes de volgende dag bij het postnl afhaalpunt. Goederen waren goed verpakt in een stevige doos met voldoende luchtzakken ter bescherming.

Snelle levering, goed geholpen toen ik enkele vragen had over het te bestellen product en levertijden.

Direct volgende dag binnen.

Goed geholpen bij vragen.

Ik heb de producten in de avond besteld en heb ze de volgende dag al in huis gekregen, echt top. Alles is mooi verpakt aangekomen en alles is nog heel. Zeer goede site voor al je computer en electronica spullen.

Zeer snel is alles aangekomen en niet beschadigd geworden.

Eerdere bestelling was een product op papier voorradig, echter in het echt niet. Vandaar duurde het lang voordat de bestelling verstuurd werd. Na zelf contact gezocht te hebben ik een alternatief gekozen. Toen was de bestelling er binnen de 24h en prijs verschil was snel weer op mijn rekening gestort.

De 2de bestelling was een een scyte muggen cpu cooler, netjes binnen de 24h geleverd top.

Duidelijke scherp geprijsde webshop.

Netjes verpakt zoals het hoort., afgeleverd bij de jumbo/Postnl

Vanwege kosten alleen contact via email mogelijk dit vind ik wel een minpuntje, echter was het email contact erg vlot en prettig

De site is makelijk in gebruik. De bestelling gedaan en meeste van de producten waren de goedkoopste op internet!

Donderdag avond om 22.00 besteld en de volgende dag in huis!

De website van Megekko is zeer gemakkelijk om te gebruiken en bevat een ruime keuze aan producten. Eens ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik onmiddellijk bevestiging en ik ontving minstens 1 maal/dag een update over mijn order. Hoewel er uiteindelijk wel wat problemen waren met mijn bestelling ben ik zeer tevreden over de oplossing en ook de service!

De levering was via postNL en was de dag na de bestelling geleverd. Perfect op te volgen via de track & trace code. Geen enkel probleem hier.

Het product dat ik had besteld (MSI GTX 980 Ti 6G) was niet meer in voorraad en kon ook niet meer besteld worden. Ik had het product €565 betaald en kon het niet meer krijgen in deze webshop. Ik stuurde een mail naar de klantendienst en zij gaven mij de mogelijkheid om een keuze te maken uit gelijkaardige producten die op dat moment €700 kosten zonder meerkost. Ik koos een van de producten en kreeg de volgende dag nog mijn bestelling in huis, zonder extra kosten en 3 dagen voordat de oorspronkelijke bestelling gepland was. Een zeer aangename ervaring en super service!

te gek voor woorden. ik hoefde niet eens een account te maken om spullen te kopen. ik heb om kwart over tien een bestelling geplaatst en de dag erop heb ik de spullen ontvangen. en sommige producten kon ik goedkoper bij hen halen. goed bezig en ga zo door aub!!!

producten kwamen op tijd binnen. producten waren zeer goed ingepakt!!

Goede prijzen, duidelijke webshop, mogelijkheid om met Ideal te betalen.
Ik heb hier het merendeel van mijn computeronderdelen besteld.

De levering stond eerst gepland voor 08-06. Dit werd 09-06 door een artikel dat toch niet op tijd leverbaar was. De onderdelen waren goed verpakt met luchtkussens. Helaas miste er wel één onderdeel (CPU koeler), wat ik meteen via mail merkbaar heb gemaakt. (zie Klantenservice).

Binnen een uur een reactie van de Megekko klantenservice met het verzoek de doos nog eens goed te doorzoeken. Mocht ik het echt niet vinden, dan zouden ze een intern onderzoek starten. Die koeler had zich echt niet onder een kartonnen flap verstopt, dus het onderzoek werd gestart. Minder dan 4 uur later kreeg ik een nette mail met daarin excuses van Megekko en een track-and-trace nummer voor mijn koeler die morgen aankomt.
Samengevat: In eerste instantie niet tevreden met de verzending, maar dit werd ruim goedgemaakt met de aftersales. Ik heb het vermoeden dat ik gewoon pech had deze keer, dus volgende keer weer Megekko :-)

had een logitech speakersetje en muismat nodig en de uitgekozen producten waren bij megekko de goedkoopste. levering was er binnen 2 dagen zoals al belooft werd in de webshop. alles netjes verzonden en dag van tevoren track en trace code gekregen. kortom alles soepel verlopen en niks op aan te merken.

Nieuwe SSD en wat geheugenrepen nodig. Ik had hier nog nooit wat besteld, maar de reviews goed, de spullen op voorraad en volgende dag bezorgen garantie. Prijs was niet de laagste, maar nog wel binnen de top 10 goedkoopste. Dus maar besteld. Bestelproces was eenvoudig en snel.

Netjes volgende dag bezorgd. Degelijk verpakt.

Elke Tweaker heeft er wel eens mee te maken, er gaat iets stuk en het is al laat op de avond... Snel in de Pricewatch kijken welke leverancier nog laat orders aanneemt voor levering op de volgende dag... Zo kwam ik bij Megekko uit. Uiteindelijk mijn order om 22.28 betaald met iDeal, en netjes de volgende dag geleverd. Prima!

Betaling verliep erg vlot, zoals je kunt verwachten van een degelijke webshop. Hoewel je iets meer betaalt met MasterCard, VISA of Maestro, kan je er niet om heen dat de prijzen die Megekko aanbiedt geweldig zijn. Transactiekosten kunnen een grote hap uit de winst van een bedrijf vormen, dus ik heb er geen probleem mee dat ik die als klant zelf moet ophoesten gezien de competitieve prijs waaraan de producten worden aangeboden.

Goed verpakt en geleverd binnen één werkdag. Wat wil je nog meer?

Het product was beschadigd. Na een mailtje te sturen naar de klantendienst kreeg ik binnen 5 (!) minuten al een antwoord. En na max. 30 minuten was het hele probleem opgelost, met de volgende dag al een nieuwe case en een koerier die het defecte product ophaalt. Werkelijk TOP! Kunnen andere webshops iets van leren.

Een bestelling geplaatst voor een computer onderdeel. Prettige website, goede prijzen, goede voorraad en alles netjes verpakt verzonden.

Zondag het product besteld en zoals beloofd dinsdag geleverd. Gewoon top!

Ik heb geen ervaring met de klantenservices.

Producten zijn duidelijk en overzichtelijk geplaatst. Prijzen zijn aantrekkelijk.
Heb geen enkel probleem ondervonden met het bestellen en het ontvangen van updates omtrent de bestelling. Totaalprijs is snel duidelijk. Mail met track en trace is netjes. Verpakking is netjes en indien op voorraad is het ook echt de volgende dag geleverd. Al met al ben ik een nieuwe webshop rijker en hun een tevreden klant!

Snel, duidelijk op de hoogte gehouden en indien op voorraad inderdaad netjes de volgende dag geleverd! Items zijn ook netjes en veilig verpakt.

Geen ervaring mee (gelukkig).

Ik doe al een paar jaar al mijn bestellingen bij Megekko (particulier & zakelijk). Goeie prijzen en snelle levering. De website is makkelijk te gebruiken en de instelbare filters voor bij het zoeken naar producten maken het makkelijk zoeken naar producten met specifieke eigenschappen.

Al mijn producten zijn tot nu toe altijd op tijd binnen gekomen en zijn tevens ook met veel zorg verpakt (stevige doos, nooit een gebrek aan luchtkussentjes binnen de doos).

Scorekaart voor Megekko