Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenHele duidelijke site, zoals je van een webshop mag verwachten. Makkelijk met iDeal het geld overgemaakt en zoals gepland de volgende dag keurig en op tijd ontvangen!
VerzendingDe levering was ruim op tijd. Het pakketje was keurig in een kartonnen doos verpakt, welke verder opgevuld was met ruim voldoende luchtkussen.
Over het algemeen waren de producten goed te vinden, de prijzen zijn laag maar de website is een beetje traag. De bestelling en betaling verliep verder goed. Er wordt automatisch een account aangemaakt en je kan daarop inloggen door een password reset aan te vragen, dat is een beetje raar. Eenmaal ingelogd vind je wel al je informatie duidelijk.
Direct na het bestellen kom je op een bevestigingpagina waarop een 20 euro korting wordt aangeboden voor je volgende bestelling. Blijkt dat het een van die websites is waar je persoonlijke informatie wordt gevraagd voor een of andere reden, je weet wel, die sites die je direct wegklikt.
Heb je net een paar honderd euro overgemaakt voor een bestelling, kom je een link tegen waardoor je je direct afvraagt of je wel bij een betrouwbare bedrijf je bestelling hebt geplaatst. Om deze reden kan ik voor de Algemene beoordeling geen "Goed" geven en is "Voldoende" met drie sterren het maximale.
Verzending is goed. De bestelling kwam de volgende dag aan zoals verwacht. Helaas was het een bizar grote doos in verhouding tot wat er in zat.
Bij het openen vond ik vooral luchtkussens met helemaal op de bodem mijn producten, Dan vraag je je wel af of de luchtkussens wel hebben geholpen of niet. Een beter passende doos zou naar mijn mening de producten veiliger hebben vervoerd. Voor verpakking zou ik een voldoende geven maar voor de verzending als geheel kan ik er wel een "Goed" van maken.
Duidelijke site, bestelmethode is simpel en duidelijk.
Voor zover ik het me kan herinneren is er geen aparte procedure om een account aan te maken, dit gebeurt automatisch met het aanmaken van de bestelling...
Betaling via iDeal en vooraf gratis, creditcards 2% toeslag.
's Avonds 2 HDD's besteld omdat ik een SMART melding van m'n server kreeg, een uurtje later kreeg ik mail dat het was verzonden.
De volgende middag bezorgd via PostNL.
Heb vaak besteld afgelopen tijd bij MeGekko.
Vaak zijn ze de goedkoopste en leveren vaak binnen 1 werkdag.
Duidelijke interface en optie voor betaling.
Jammer dat als je betaald hebt je wordt gelokt met irritante reclame om korting te krijgen.
Deze is misleidend ook al zeggen de medewerkers van MeGekko van niet.
Das toch de reden voor een sterretje minder!
Spullen worden meestal uitstekend verpakt, en zijn tot nu toe prima aangekomen.
Soms zijn spullen niet leverbaar achteraf en dat is frustrerend.
2 keer een probleempje gehad en 2 x keurig opgelost.
Jammer dat je ze niet kan bellen, maar over het algemeen reageren ze best snel via de mail!
Prima website, overzichtelijk en met wat filter mogelijkheden. Al ontbreken hier weleens wat hele basic eigenschappen in. Zoals bijv. uitfilteren op merk.Ook Mijn account kan wel iets prominenter bovenin. Een Dell 25" monitor gekocht.
VerzendingVerzending was volgens afspraak.
KlantenserviceDe monitor bleek toch iets te klein gezien z'n resolutie en de beperkte schaaloptie in Windows voor mij. Dus ik wilde 'm retouren om dan te kijken naar een 27" monitor (evt. ook bij Megekko) Aangezien ik al sinds 2013 een account hier heb en ik hier blijkbaar ooit een zakelijke aankoop had gedaan (of automatisch bedrijfsnaam is ingevuld dmv form complete) was deze bestelling blijkbaar als zakelijke aankoop gezien en kon ik de monitor niet retourneren. Is in de afgelopen 10+ jaar ook nooit in een andere webshop een probleem geweest overigens m.b.t. bedenktermijn. Ik koop al jaar en dag (veel) online. Toen ik aangaf dat het een particuliere aankoop was, bleek er nog steeds niks aan te doen.
Ze stelde me als hoge uitzondering(nou poeh he) voor om de monitor met restockingsfee van 15% te kunnen retourneren. Toen heb ik maar besloten de monitor hier op vraag en aanbod aan te bieden en heb hem zodoende verkocht, met minder verlies.
Hoewel ze technisch gezien wel in hun recht staan, heeft het me wel verbaasd dat ze hier zo'n punt van hebben gemaakt. Geen enkele andere winkel heeft dat ooit eerder gedaan. Ik heb vervolgens 2 x 27" monitors maar elders besteld, want aan zo'n winkel geef je dan niet de voorkeur natuurlijk. Rare gang van zaken en lijkt me nou niet bepaald good business op de langere termijn.
Meerdere keren iets gekocht bij megekko en iedere keer tevreden. Heb iets laat op de dag besteld en toch nog de volgende dag binnen gekregen. Zeer tevreden. Snelle levering en goed overzichtelijke website.
VerzendingAlles netjes ingepakt met veel luchtkussens, niks beschadigd, TNT track en trace service is fijn om te hebben.
Megekko heeft een zeer uitgebreid gamma. De prijzen zijn eerlijk en competitief met andere winkels. De verzending was keurig en hun klantenservice heeft me voorlopig alleen maar geholpen. De website kan misschien iets netter zijn, maar werkt wel perfect.
VerzendingIk had alle componenten bij Megekko gekocht om mijn computer zelf te bouwen. Er werden 2 dozen geleverd. 1 met de behuizing en 1 met alle andere componenten. Alles was keuring verpakt. Let op OEM HDD worden veilig verpakt, maar komen niet in een doos.
KlantenserviceMegekko heeft me zeer vriendelijk geholpen. Ik heb verder nog geen ervaringen met producten die defect zijn of RMA's, maar voorlopig is de helpdesk hulpzaam en vriendelijk en geven ze me vertrouwen voor in de toekomst.
Prima webwinkel maar het feit dat ze met oplichters/misleidende partijen in zee gaan zoals Winkelen en Sparen zal mij ervan weerhouden om er ooit nog iets te kopen.
Nooit eerder van deze site gehoord, maar vanwege een mooie lage prijs op een Dell scherm toch bij besteld.
Alles gegaan zoals het hoort bij een hedendaagse webshop.
Netjes met de pakketdienst. Artikel stond er waarschijnlijk al een tijdje, hij kwam in een goed stoffige doos aan.
Order nummer zoveel bij Megekko. Enkele dingen besteld die (ruim) op voorraad waren, ergens in de avond, en volgende dag netjes bezorgd. Af en toe jammer dat je ze niet even snel kan bellen om voorraad te controleren, en altijd op een reactiemail moet wachten, maar de lage prijzen en tot dusver stipte verzendingen zijn een prima compensatiemiddel. 'Echte' klantenservice vooralsnog niet nodig gehad.
VerzendingCase werd los in originele verpakking verstuurd, logisch gezien het formaat en normaliter nooit een probleem. Andere onderdelen keurig en met voldoende vulling ingepakt. Prima.
Vanaf 2014 al mijn go-to voor computeronderdelen en randapparatuur. De scherpe prijzen maken het voor mij een no-brainer hier componenten en dergelijke te bestellen. Voorraad ook prima in orde, zeer gangbare artikelen vrijwel altijd direct leverbaar.
VerzendingAltijd meer dan prima verpakt. Er wordt in ieder geval niet bespaard op verpakkingsmateriaal bij Megekko.
Bestelling gedaan, volgende dag geleverd. Netjes met een track en trace zodat je niet hele dag thuis hoef te zitten voor je pakje. Pakketje was goed ingepakt met veel luchtkussens. Kortom super tevreden!
Mijn derde bestelling bij deze webshop en tot nu toe altijd erg tevreden. De site is duidelijk, de prijzen zijn concurrerend en de levertijden snel.
VerzendingPakket was goed verpakt, veel luchtkussens om alles veilig op z'n plek te houden.
Meerdere malen reeds bestelde ik alle componenten voor complete systemen bij Megekko omdat ze nagenoeg voor alles de laagste prijs bieden. Dan is het gemakkelijk om maar gewoon alles bij één shop te bestellen. Spullen worden steeds volgens vooraf vermelde tijden afgeleverd (behalve één keer een videokaart die toch niet voorradig was). Alles netjes verpakt en nooit een probleem ondervonden. Goed bezig, deze mensen.
KlantenserviceOmdat ik mijn e-mail adres verkeerd had ingetypt, of een verkeerd toetsenbordje had besteld, of er plotseling geen voorraad bleek te zijn, al diverse malen contact met hen gehad. Via de mail wordt prompt gereageerd en ook telefonisch is de afhandeling verder prima.
Zeer makkelijke shop, goeie prijzen.
Had even rond gekeken, en had eerst twijfels maar achter af zeer tevreden !
Gewoon TOP !
Zeer tevreden ! Netjes verpakt en super snelle levering !
Ik kwam snel op het juiste product terecht via de tweakers.net koppeling. Door de goede reviews op tweakers.net besloot ik ook hier te kopen. Waar ik teleurgesteld in was, was het feit dat er anno 2016 nog moet bijbetaald worden om de bankkaart te gebruiken.
VerzendingIk had het product (6 zeer snelle en grote usb-sticks) diezelfde week zeker nodig. Dit kon geen probleem zijn aangezien de site me vertelde dat de items op voorraad waren. Er stond dat het op donderdag geleverd zou worden.
Op woensdag kreeg ik een melding dat de sticks nog niet aangekomen waren bij megekko.nl, en dat het één dag zou uitlopen. Geen probleem, ik kon wel nog één dag extra wachten. De volgende dag hetzelfde probleem. Gelukkig contacteerde ik zelf snel de klantendienst. Moest ik dit niet gedaan hebben zou ik tot op vandaag waarschijnlijk nog steeds diezelfde melding krijgen. Er waren namelijk 5 sticks op voorraad, men wachtte nog steeds op de zesde en men zei dat het wel nog zeer lang zou kunnen duren voor de laatste toe zou komen. Ik begrijp dat men hier misschien niks aan kon doen, dus ik stelde voor dat men eerst die vijf usb sticks zou opsturen, dat ze de laatste een andere keer mochten opsturen. Dit zou in geen geval kunnen.
Zie ervaring levering +
Ik vroeg dus om alvast het eerste deel op te sturen en later de andere sticks. Dit kon in geen geval. Omdat het dringend begon te worden koos ik de enige optie die voor hen mogelijk was: de zesde stick krediteren.
Dit wil zeggen als ik nu plots mijn zesde stick wil, ik opnieuw mag betalen voor de verzending en het betalen via de kaart.
Het was hun site die zei dat de sticks op voorraad waren, terwijl dit niet zo was. Ik vind het dan ook jammer dat zij hun verantwoordelijkheid niet nemen. Wat betreft hulpvaardigheid naar klanten scoren ze dus zeer slecht. Dit betekend voor mij dat ik hier niet meer terug kom.
Prima shop, bestellen en een dag later in huis. Geen problemen gehad, geen vertraging, aanmelden en betalen verliep soepel. Kan nergens over klagen.
VerzendingGeen vertraging, ze hielden zich aan hun "volgende dag in huis" beleid, dus ik ben tevreden!
Ik had z.s.m. een pc nodig en na ff kijken op pricewatch is magekko toch een van de goedkoopste en hadden alles in stock. (behalve de M2 SSD van intel, maar daar had ik overgekeken, die was niet in stock)
VerzendingZeer snel verzonden.
KlantenserviceOmdat ik een SSD bestelde en die kon pas geleverd worden 4d. later, heb ik besloten om een mail te versturen en te vragen of ze die SSD kunnen laten vallen zodat ik sneller mijn bestelling zou kunnen ontvangen.
Binnen 30min. een antwoord gekregen, SSD geannuleerd.
En pakketje was onderweg.
Mijn zoon was iets minder enthousiast over de service van Megekko, mijn ervaringen zijn echter erg positief. Ten eerste was de prijs voor twee HDD's het laagst. Maar toen er een bij aankomst defect bleek, had ik ook binnen twee dagen een nieuwe.
VerzendingDe verpakking had beter gekund. Een grote doos met daarin onderin en tegen de wanden de harddisks. De rest opgevuld met blaasfolie. Een schijf zat in een extra omhulling en was zeer goed verpakt. De ander was extra in de blaasfolie gewikkeld, maar deze was voor het grootste deel lek.
KlantenserviceJammer dat je bij een DOA de terugzendkosten moet betalen. Ik vraag niet om een defecte schijf.
Bij bestelling van vrij zeldzame geheugenmodules stond aangegeven dat de wachttijd 4 dagen was. Dat klopte precies en dat verbaasde me, want dat is tegenwoordig standaard niet het geval bij de meeste webwinkels, dan staat er als lokkertje een aantal dagen en dan zit je alsnog 3 weken te wachten.
VerzendingKeurig verpakt en op tijd bezorgd.