Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Het is een goed overzichtelijke webshop. Het is fijn bestellen, grafisch minimalistisch wat lekker rustig oogt.

Goed verpakt zoals verwacht.

Uitstekend lage prijzen en snel afgerond. Ook bestellingen opzeggen is totaal geen probleem. Zeker tevreden!

Levering duurt altijd wel wat langer dan bvb bol of coolblue, maar daar betaal je ook wel meer voor het product.

Bij het annuleren van een bestelling werd ik snel geholpen.

Laatst een nieuwe videokaart gekocht, dit was mijn derde bestelling bij Megekko; tijd voor een review dus.

Webshop werkt soepel, betaling loopt via iDeal; ook erg soepel dus.

Besteld op vrijdagmiddag, zaterdag thuis liggen. (zoals op site vermeld werd)
Door de mails met de status van je bestelling wordt je netjes op de hoogte gehouden.

Geen problemen ervaren, geen extra contact tussen mij en webshop nodig geweest, dus geen mening over de klantenservice.

Videokaart was netjes op tijd geleverd.

Verpakking was erg netjes; grote doos met luchtzakjes om de verpakking van de videokaart, geen beschadigingen, geen ontbrekende delen/documenten.

Ook de communicatie tussen bezorger (PostNL) en webshop zit goed; alle gegevens klopte (mijn achternaam wordt wel eens verkeerd overgeschreven) en de track&trace link werkte fatsoenlijk.

Aantal componenten besteld voor een nieuwe PC bij deze leverancier namelijk Asus strix Z270E, Corsair Vengeance lpx 2x16GB en Crucial MX300 525GB. Computer is in elkaar gezet en al deze componenten werken wat fijn is.

Een klein beetje jammer is dat ze leveringskosten in rekening brengen wat niet iedereen doet. Dit wordt echter wel (deels) gecompenseerd met enkele scherpe prijzen wat vooral merkbaar is als je meerdere componenten in een keer besteld.

Bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Alles was ook netjes verpakt. Al met al prima.

Snelle bestelprocedure zonder registratie. Voorraad overzicht. Levertijd duidelijk genoemd. Je weet waar je als klant aan toe bent (dacht ik). Bezorgkosten voor een kaart van bijna 700 euro voelt echter niet helemaal goed....

Zondagavond rond 1900 uur MSI gtx1080 besteld, zodat ik deze maandag in huis zou hebben. Produkt was uit eigen voorraad leverbaar. (ik geloof 4 stuks). Levertijd bij produkt stond op maandag. Men adverteert duidelijk dat produkten die op zondag voor 2230 besteld worden en op voorraad zijn de maandag daarna geleverd worden!
Maandag 1130 ontvang ik bericht dat produkt aangeboden zal worden bij PostNL en dus pas dinsdag geleverd zal worden!!!!

Ik had vanwege prijs en levertijd voor Megekko gekozen, omdat ik maandag in staat zou zijn de kaart in ontvangst te nemen. De dagen daarna niet meer en dus ben ik pas eind vd week in bezit vd kaart. De computer waar ik deze voor diende te gebruiken kan ik tot die tijd niet gebruiken.

Als men niet kan/wil leveren op de manier waarmee men adverteert dan is dat misleiding en ja voor sommige mensen is dat daadwerkelijk belangrijk!

Reactie van de klantenservice is onbevredigend. Ze weten niet waarom het mis gegaan is en daar houdt het dan bij op. Klinkt erg onprofessioneel.
Ik had meer verwacht als tegemoetkoming voor hun falen!
Mij zijn ze kwijt als klant,

Prima en overzichtelijke website, goede prijzen (voor wat besteld heb) en voldoende betalingsmogelijkheden, ook inclusief QRCode iDeal.

Goed ipv uitstekend, daar ik bij de eerste bestelling verwachtte dat het op zaterdag geleverd zou worden ik niks hoorde. Bij navraag bleek 1 onderdeel niet op tijd te leveren en daardoor kon de rest ook niet geleverd worden (1 zending). Het onderdeel was geen stopper om de PC te bouwen, dus deze geannuleerd (en geld terug gekregen). Communicatie is belangrijk in deze.

Verder zou het (zoals veel online zaken) wel goed zijn als de verzendkosten, boven een bepaald bedrag, 0 (gratis) zou zijn.

Paar keer per email met de klantenservice gecommuniceerd en dat ging uitstekend en ze dachten mee voor een oplossing. Uitstekend!

De nieuwe website is een hele vooruitgang.
Alles bij elkaar een scherpe prijs en snelle levering.

Alles goed verpakt - ook de retourzendingen n.a.v. RMA's.

Klantenservice was helemaal top!

Bij het plaatsen van de CPU koeler (een Dark Rock Pro 3) waren 2 pinnetjes krom gaan staan.
Ook bij het flashen van een nieuw bios bleek iets niet goed te zijn gegaan.

Twee keer een RMA aangevraagd, eerste alleen het systemboard; later CPU+systemboard.

In beide gevallen binnen 2 dagen gerepareerd retour.

MSI RX480 is een van de betere 480's en relatief goedkoop bij deze winkel. Bestelling, betaling, verwerking en aflevering zijn prima verlopen. Over de klantservice kan ik niets zeggen.

Levering conform afspraak op de volgende dag na de bestelling. Producten waren goed verpakt met luchtkussens.

Makkelijk betaald en besteld. Pakketjes goed en netjes afgeleverd. Klantenservice beter dan de meeste verkopers. Prijzen zijn zeer goedkoop, alleen de verzend tijd is iets minder maar voor die prijs zeker waard.

Heb mijn case en videokaart netjes en goed verpakt binnen gekregen.

Wou mijn bestelling op een ander adres moet heel eerlijk zijn dat ze na mijn tweede e-mail pas hebben gereageerd maar wel netjes gedaan.

Snel geleverd, antwoord op email is snel en 1 van de drie artikelen had ik geannuleerd en het bedrag binnen 3 dagen weer terug gekregen.

Laptop van Asus besteld bij Megekko. Ik had 'm vandaag nodig (oude kaduuk) dus niet gegokt maar gekocht bij een bedrijf waar je van op aan kan.

Bestellen ging prima. Was inderdaad netjes de volgende dag binnen.

Eigenlijk zou ik hier 2 sterren moeten geven, maar waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt en Megekko heeft het gewoon snel en netjes opgelost. En daar gaat het om! Laptop kwam slechts in de doos van de laptop aan en PostNL greep hun kans om daar van te profiteren :). Kwam dus met wat kleine beschadigingen aan.

Klantenservice reageerde binnen een uur en heeft me een uiterst nette oplossing aangeboden en het bedrag stond dezelfde dag op mijn rekening.

Verder had Asus het model geupdate waardoor er opeens DDR4 ipv DDR3L geheugen in zat. Op zich natuurlijk alleen maar mooi, ware het niet dat ik al DDR3L geheugen had besteld. Ook dit is netjes opgelost en al aangepast op hun site.

Samengevat hebben ze me qua service in positieve zin verrast en vooral het practische meedenken en het supersnel nakomen van de gemaakte afspraken stemt me positief.

De Web winkel op zich is prima, alleen beetje vaag met de voorraad?
Ik moest iets de volgende dag hebben en op de site staat "Uit eigen voorraad leverbaar".
Dus geen probleem, maar om het helemaal zeker te weten toch ff contact opgenomen.
Is hun antwoord:
"Onderstaand toetsenbord wordt vandaag verwacht in ons magazijn maar we zijn natuurlijk afhankelijk van de levering vanuit onze toeleveranciers. "

DUS NIET UIT EIGEN VOORRAAD, en ze gaan ervan uit dat het vandaag binnen komt ?????

Er van uitgaan dat dit dan ook zo is item besteld.
Dat verliep allemaal prima en het was op tijd bij mij, Maar waarom dan een slechte beoordeling?
Die komt door de aggressive verkoop/kortings actie die er aan hangt!!!!

TRAP ER NIET IN!!!!!!!

Deze actie van "Winkelen en Sparen" Kost je elke maand €15,- En dat word zeer slecht vermeld!!!!
Ik ben er dus in getrapt, alleen heb ik het nog op tijd gezien dat ik een abonnement zonder weten had afgesloten van €15,- per maand!!!!

Je kunt er gewoon kopen, dat gaat goed.
MAAR let op die actie !!!!!!!!!

Om andere te waarschuwen plaats ik deze review

volgens afspraak geleverd

Op zich was de klantenservice goed, maar door de actie van "Winkelen en Sparen" geef ik deze beoordeling

Product gevonden in de pricewatch en kwam direct uit bij juiste artikel. Bestellig was verder allemaal super simpel.

Het product was in een ruime doos geleverd en goed stevig geplacceerd tussen allemaal lucht-zakjes. Geen schade, goed en stevig verpakt.

De beste kwaliteit hardware en goede service. Is het geld zeker waard geweest. Aanrader dus.

In het weekend een MSI Geforce gtx 1080 gaming z 8g besteld, en zoals beloofd maandag in huis. Zeer goed ingepakt en snelle levering. Top

makkelijk zoeken,vaak de goedkoopste, en razendsnelle levering.
Ja wat houdt je dan nog tegen.
Zo hoort het.

zaterdag besteld, maandag is huis.

Makkelijk om te bestellen, mooie prijzen, producten waren net zoals beschreven, en snelle levering. Heel fijn om hier te bestellen!

Website is duidelijk en overzichtelijk. Betaling via ideal. Werd daarna goed op de hoogte gehouden over de levering.

Product was goed verpakt en werkt naar tevredenheid.

Zeer duidelijke website, makkelijk bestelproces. Besteld en de volgende dag in huis. De producten die ik besteld heb waren ook bij Megeko zeer goed koop tot de goedkoopste.

Maandag besteld, dinsdag netjes verpakt in huis. Heb een moederbord, koeler, voeding, koelpasta en een Samsung SSD M2 besteld.
Goed opgelet of het op voorraad was en dat was het allemaal en dus volgende geleverd.

Bestel hier zeker vaker. Zijn ook goedkoper als de meeste andere winkels

super winkel alles kwam op tijd en goed ingepakt. goede prijzen. ook leuke acties via de nieuwsbrief.

Bestelling bezorgd als beloofd, afspraak was besteld voor 22:30 volgende dag in huis, besteld om 22:25 en lag om 14:00 al klaar om opgehaald te worden bij het PostNL ophaalpunt, gedeeltelijk kudo's aan PostNL maar ook zeker aan Megekko voor het aanhouden van de afspraak.

Tevreden klant, zal in het vervolg zeker Megekko onthouden.

Scorekaart voor Megekko