Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Zoals het hoort, snel en correct geleverd.
Ik had zelf om 22.29 besteld (tot 22.30 volgende dag in huis) maar zelf toen was het netjes de volgende dag geleverd.

Goede en makkelijke webshop. Af en toe is het zoeken een beetje omslachtig maar je zal altijd vinden wat je zoekt.

Er werd te laat op de dag van ontvangst een mail gestuurd dat het vertraagd was (18:00 uur). Dit had ook eerder gekund.

De oplossing voorgesteld om de zending als nog snel te ontvangen was een goede oplossing. Een vergelijkbaar artikel voor dezelfde prijs.

Goede shop en goede voorraad. Wordt op tijd geleverd en fijn dat je voor 22:30 kan bestellen en volgende dag in huis.

Ik had het al eerder gehad over de 20 euro tegoedbon dat een beetje een wassen neus is, maar aangezien ik dat nu weet, had ik er nu geen last van. Toch zou ik Megekko willen aanraden om dat hele ding te schrappen, of het beter te verpakken.

alles op tijd binnen 1 dag. alles netjes in de doos en ook netjes ingepakt

alles perfect optijd

goede e-mails

Ik heb bij Megekko een upgrade setje gekocht voor mijn PC. De order bestond uit losse onderdelen zoals moederbord, processor, geheugen, koeling en HD. De order was snel en volledig geleverd, ondanks dat sommige producten relatief high end waren en daardoor mogelijk wat minder snel leverbaar zijn. Bij het assembleren bleek het Moederbord of de CPU niet goed. Deze kon ik zonder problemen terugsturen en de reactie op mijn mail was zeer snel (binnen een uur)

Prima levering en duidelijke site. Prijsverhouding ook goed. Wel jammer dat er met een kortingsbon gelokt wordt waar een abonnement aan vast zit. Goed lezen dus...ook hier.

Goede winkel. Voorraad is geweldig, heel veel producten aanwezig. Bestellen gaat eenvoudig en doeltreffend.

Ze krijgen 5 sterren als ze die ietwat misleidende "tegoedbon" van 20 euro wat beter verwoorden. Dat je niet na het klikken erachter komt dat het een soort van abonnementsdeal is. Ik snap dat een beetje cross-selling mogelijk moet zijn, maar dit soort linkjes aanbieden vind ik zeker geen bedankje voor de bestelling.

Er kan worden betaald met iDeal, goede prijs, keurig verpakt, op de dag bezorgd zoals toegezegd.

Website is opzicht overzichtelijk, alleen jammer dat Aanbiedingen + OP=OP ondanks 'afdankertjes'/refurbished nog vrij duur zijn.

Verzending was prima en snel. Alleen jammer dat ik zelf de retour kosten moet betalen en deze niet terug mag ontvangen. Let dus erop dat je niet gratis mag terugsturen als het product niet bevalt. Tevens is het 'zoek zelf maar een verzender uit' beleid niet echt klantvriendelijk.

Wel snelle terugkoppeling, het is wel flauw om 3 euro minder terug over te maken (+ mijn verzendkosten), en dat gaat tegen de regels in. Echter ben ik wel klaar met deze shop en zal ik niet meer zo snel hier bestellen.

Onderdelen voor een nieuwe pc besteld, want ik ging een nieuwe pc maken. Zoals ik altijd doe en wat ook jaren mijn werk is geweest.

Ik heb tot meerdere keren toe defecte producten gekregen. Processor stuk, ram modules werken niet, en als klap op de vuurpijl een onvolledig moederbord. Althans de inhoud van de doos klopt niet en het moederbord was verpakt in enkel een anti statisch zakje.

Ik heb een nieuw moederbord besteld en het oude terug gezonden. Nu beschuldigd megekko mij van schade. En ze kunnen het oude moederbord niet het bedrag restitueren omdat de inhoud van de doos niet klopt!

Zeer slechte service dus en word ook nog beschuldig van dingen die ik niet gedaan heb!
ik ben letterlijk de dupe van een maandagochtend product.

UPDATE:
Na plaatsing van deze review tot een acceptabele compromis gekomen. Status aangepast van waardeloos naar voldoende.

Duidelijke en goed website, productinformatie helder en duidelijk en bij elk product staat de verwachte levertijd.

Bestelproces is eenduidig en duidelijk.

Helaas wordt je na het bestellen wel gelokt door 20 euro korting op de volgende aankoop. Dit blijkt echter een abonnement te zijn op Winkelen en Sparen van 15 euro p/m, erg jammer dat ze zich verlagen tot het lokken van klanten op deze manier.

Ik had een aantal producten tegelijkertijd besteld, waarvan op de website stond dat deze allemaal op voorraad waren. Helaas bleek bij navraag één product in een andere magazijn te liggen, waardoor alle producten een dag vertraagd waren.

Jammer genoeg was dit dus niet te zien op de website en er werd, in tegenstelling tot wat ze beweren op de website, niet over gecommuniceerd.

Nadat de producten verzonden waren wel netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn verzending.

Een aantal keer contact gehad met de klantenservice. In de eerste plaats omdat ik me afvroeg waar de producten bleven. Ik kreeg elke keer binnen 5 minuten antwoord.
Daarna contact gehad omdat een van de producten beschadigd was tijdens de verzending. Ze hebben vervolgens een direct een RMA procedure gestart en had binnen 5 minuten (in de avond) een RMA nummer. Helaas moest de retourzending wel voorgeschoten worden, maar dit wordt wel vergoed.
Na ontvangst van de retourzending werd ik ook netjes via e-mail op de hoogte gehouden van alle RMA stappen en had ik twee dagen later weer een nieuw product op de deurmat liggen.

Dikke plus dus voor de klantenservice / RMA service.

Ik heb al vaker bij Megekko besteld (3 tot 4 keer) en tot op heden goede ervaringen!
Mijn monitor ging afgelopen vrijdag stuk. Omdat ik de computer dagelijks gebruik heb ik direct gezocht naar een opvolger. Uiteindelijk gekozen voor een ASUS 144Mhz monitor. Bij Megekko was deze op voorraad en zou dus de volgende dag geleverd worden. Op vrijdag 22:00 besteld en zaterdagochtend om 10:00 was de bode aan de deur!

In de originele verpakking opgestuurd gekregen. Wel extra dicht geplakt met tape om ervoor te zorgen dat de doos niet per ongeluk open gaat tijdens transport.

Bij een andere bestelling had ik per ongeluk een SD in plaats van een micro SD gekocht. Product teruggestuurd en binnen enkele dagen het geld teruggestort gekregen (dus geen maand wachten). Goede afhandeling!

Allemaal winkels in de stad konden het niet leveren, Megekko vrijdag 20.30 besteld en op zaterdag binnen :)

Megekko vrijdag 20.30 besteld en op zaterdag binnen :)

ik had iets verkeerd besteld... over het hoofd gezien, PCI controller ipv PCIE controller, snelle reactie.

Een van de goedkopere en snellere sites waar service en klanten voorop staan. Zonder problemen het product besteld en volgende dag al thuis.

Graphische kaart GTX1060 6g donderdagavond tegen 20:00 besteld. Deze kwam vrijdag om 12:50 aan. Wat een snelle service!

Alles was goed te volgen met de trackingservice. Had geen klachten of opmerkingen dus had weinig te maken met klantenservice.

Zelfs laat in de avond werd er nog gereageerd op een mail en vervolgens op mijn vraag snel een item geswapt zodat ik het pakket de volgende ochtend al kon ontvangen.

Bestelling volgende dag in huis, de verzendkosten zijn zelfs lager geworden dan wat eerst het geval was. Over algemeen goedkoopste webshop in de pricewatch, dus losse verzendkosten niet meer dan logisch.

Volgende dag in huis, alles schokbestendig ingepakt.

Ik dacht een defect te hebben. Na wat heen en weer gemail in overleg producten teruggestuurd. (Eigen kosten) Op de dag van bezorging kreeg ik een mail dat het naar de technische dienst was gestuurd en een uur later al bericht van de technische dienst dat ze niks konden vinden. Op mijn verzoek hebben zij een foto van de configuratie opgestuurd. Deze hebben ze vervolgens in zijn geheel teruggestuurd. Geweldig geholpen.

Laatst had ik een SSD nodig voor een upgrade. Ik ga dan naar de Pricewatch, kies een SSD en selecteer Megekko. Gewoon omdat ik bij Megekko weet dat ik goedkoop uit ben, de producten de volgende dag in huis heb en dat wanneer ik een vraag heb ik binnen no-time antwoord heb van iemand die weet waar hij het over heeft. Al jarenlang is Megekko verreweg de beste winkel voor pc-onderdelen die ik ken. Ik heb er ondertussen 20-30 bestellingen geplaatst, ook onder verschillende namen en met verschillende afleveradressen, en Megekko is consistent perfect bezig. En nee, ik heb geen aandelen :)

Snel, eerlijke verzendkosten (en niet verborgen in de productprijs) en gelukkig met PostNL.

Ik heb een paar keer contact gehad met de klantenservice van Megekko. Een keer voelde ik me best schuldig, omdat ik een moederbord had besteld dat niet over de goede specificaties beschikte. Ik mocht hem (natuurlijk) terugsturen en ik had snel mijn geld terug. Maar leuker: een paar dagen na het opsturen lag er een envelop op de mat met zo'n klein speakertje dat ik blijkbaar had meegestuurd terwijl hij niet bij dat moederbord hoorde. Dus ook al hebben ze al verlies genomen door een product terug te nemen sturen ze ook nog eens op hun kosten zo'n klein dingetje naar me op. Met al die webshops in Nederland die nog geen cent overhebben voor hun klanten geeft het een erg goed gevoel dat er ook een winkel als Megekko bestaat die dat soort dingen standaard doet. Ik heb nog een veel beter verhaal over de klantenservice van Megekko, maar dat plaats ik binnenkort in een aparte review.

Het bestellen verliep makkelijk en er werd een goeie prijs aangeboden. Verder is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam.

Snelle levering en goed verpakt.

Ik had een foutje gemaakt met het adress opgeven. Dit werd verholpen met een mail waarop ik snel op een vriendelijke manier antwoord kreeg.

WD harddisk, snel uitgezocht (via Pricewatch natuurlijk :), lage prijs, snel besteld, snel geleverd, vlekkeloos zoals het hoort.

Volgende werkdag.

Na het samenstellen van een wenslijst op Tweakers voor een nieuwe PC heb ik gezocht naar de webwinkel waar ik een deel of het geheel het beste kon bestellen. Daar was Megekko de goedkoopste aanbieder met korte levertijden. Uiteindelijk alle onderdelen hier besteld omdat het maar een paar euro scheelde t.o.v. meerdere leveranciers.

De levering is aangekomen op de dag dat ze hadden aangekondigd. Goed verpakt en soepel afgehandeld.

Scorekaart voor Megekko