Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenNieuwe case, moederbord, processor en voeding besteld bij Megekko. Megekko gekozen omdat hun prijzen scherp waren en de eerdere beoordelingen hier op Tweakers mij voldoende vertrouwen gaven.
VerzendingAlles zou op voorraad moeten zijn en dit was het ook. Ik kreeg na het plaatsen van de bestelling een mail dat de bestelling ontvangen was en verwerkt zou worden. 's Avonds kreeg ik een mail met track & trace codes. De dag erna stond de Postbode netjes aan de deur in het tijdsvak dat de track & trace codes aangaven. De boel was zorgvuldig verpakt en nergens zaten deuken of whatever.
KlantenserviceMail afhandeling, hetzij geautomatiseerd, ging perfect. Niets te klagen.
Super awesome tegekke megekko super winkel alles goedkoop en goede verzending zeker een aanrader super awesome
---
Er was geen klantenservice nehalve mail
Super goed ik had mn pc hier zondag besteld netjes maandag binen tussen de tijden zoals gezecht hier koop ik zeker mijn spullen
Netjes georganiseerde website, goed overzichtelijk en up-to-date. Goede prijs voor goede kwaliteit. Zeker een aanrader om bij te bestellen.
VerzendingNetjes verzonden waarbij ik ook de datum kon aangeven wanneer het mij het beste uitkwam. Goed verpakt en goed aangekomen. De Kast gewoon in de originele doos waardoor de kast sowieso goed beschermt was. De overige spullen in een grote doos, waarbij de ruimte goed was opgevuld. Alles was netjes aangekomen zonder beschadigingen.
KlantenserviceGoede klantenservice waarbij je goed werd geholpen. Geen onzin of moeilijk gedoe. Aardige mensen en goede communicatie.
Groot assortiment, lage prijzen. Alles was goed te vinden en bestelling ging prima. Daarna snel ordernummer met overzicht gekregen.
VerzendingBestelling werd tweemaal vertraagd door een onderdeel waarvan aangegeven was op de site dat het op voorraad was. Dit was echter niet het geval, later kreeg ik per email te horen dat het onderdeel nog besteld moest worden. Een paar dagen later kreeg ik een mailtje dat het onderdeel nog later aankwam. Hierdoor werd de gehele bestelling van ongeveer 16 onderdelen ongeveer een week vertraagd.
KlantenserviceIk heb geprobeerd het probleem met de verzending via de klantenservice op te lossen. Hoewel ik redelijk snel antwoord kreeg op mijn vraag werd er geen goede oplossing gegeven. Door het geautomatiseerde systeem van Megekko was de enige optie het annuleren van een deel van mijn bestelling en dan dit dit deel later weer opnieuw bestellen en daarover ook weer extra verzendkosten betalen. Op deze manier zou het niet vertraagde deel 1 of 2 dagen eerder verzonden kunnen worden (nog steeds 4 dagen later dan gepland). Dit heb ik niet gedaan.
Had een Cooler Master NotePal U3 Plus Zwart besteld, deze werd zoals beloofd de dag erna gelijk afgeleverd. Vanwege mijn tevredenheid er nog een besteld, waar helaas wat mis mee was. Deze terug gestuurd en zonder enige kosten en/of moeite een nieuwe toegestuurd gekregen. Top.
Onlangs een stapel hardware gekocht voor een basic server. De bestelling + verzending was prima. Bij Megekko aangeschaft ivm, de scherpe prijzen!
VerzendingAlle producten zaten goed verpakt in bubbelplastic en de doos zat vol met luchtzakjes! Niks op aan te merken, alles werkt naar behoren!
Overzichtelijke site die alles op voorraad had wat ik nodig had om me nieuwe pc in elkaar te zetten .
Mijn bestelling was binnen 1 uur al verzonden. Enige nadeel was dat van de 2 pakketten er 1(alle hardware voor in de kast) 3 dagen rondjes heeft gedraaid in het sorteercentrum van PostNL. Daar kan Megekko natuurlijk niks aan doen. Vandaar ook gewoon een uitstekend!
Groot assortiment op voorraad en erg behulpzaam en vriendelijk personeel. Vragen per mail worden zeer snel beantwoord en goede service wordt geboden.
VerzendingBesteld om 22.00 en gewoon volgende dag in huis met snel werkende track en trace.
KlantenserviceZoals boven beschreven zeer snel antwoord en zeer behulpzaam.
Ik heb hier een Windows 10 64 bit oem besteld.
Megekko was 1 van eerste die hem daadwerkelijk op voorraad had en heeft.
Website is duidelijk en het wijst zich allemaal vanzelf..
Goed verpakt, met een track & trace code.
Bezorging vond zoals beloofd de volgende dag plaats.
Dik voor mekaar !
Ook hier is het goed geregeld.
Had een email gestuurd dat de prijs van de licentie goedkoper was geworden.
Keurig mailtje van geef uw bankgegevens maar dan word dit opgelost en zo is het ook gegaan. Aanrader !!!
De website is overzichtelijk en je kunt goed zien wat het totaal bedrag is.
Een minpuntje is wel dat de spullen in de winkelwagen niet worden onthouden. Als je het venster sluit en weer naar de website gaat, dan zie je dat je winkelwagen weer leeg is. Het inloggen op de website verhelpt dit ook niet.
Door dit minpuntje had ik te snel mijn winkelwagen weer opgebouwd en zag ik later nadat ik de computer onderdelen besteld had dat ik een verkeerde RAM geheugen had betaald. (1x8GB in plaats van 2x4GB besteld.)
Ik heb via email contact gezocht met Megekko. Zij zeiden dat de bestelling wel aangepast kan worden als ik het verschil zal overmaken op hun rekening. (Aangezien de RAM geheugen module die ik wel wou duurder is.)
Ik heb het verschil via een open rekening overgemaakt en de klantendienst van Megekko gaf netjes aan dat ze hier werk van maken en hoe lang dit ging duren.
Eind goed al goed! Onhandigheidje van mij is goed opgelost door Megekko dus grote kudos naar Megekko hiervoor!
De levering was op tijd, zelfs dat ik verkeerde RAM had besteld was dit op tijd opgelost en kon de bestelling op tijd geleverd worden. Met een meegeleverde track en trace code kun je de bestelling volgen die door PostNL wordt uitgevoerd.
Dit had ik besteld:
Kingston HyperX Fury red HX316C10FRK2/8
Seasonic M12II Evo 520W
Samsung 850 EVO 250GB
Totaal: €1037,55
De kast was in de originele doos aangeleverd en de alle andere onderdelen in een grote bruine kartonnen doos.
Deze kartonnen doos was netjes gevuld met luchtzakken om schokken en schuiven van de goederen te voorkomen. De HDD schijf hebben ze netjes met een dikke laag bubbeltjesplastic gewikkeld omdat deze niet in een doos komt.
Ik heb alle onderdelen gecheckt en alles ziet er nieuw uit. Ik was even bang dat ik een gebruikte kast aangeleverd zou krijgen aangezien ik uit reviews lees dat dit nog wel is voorkomt.
Ik moet mijn computer nog in elkaar zetten dus of er defecte onderdelen bij zitten moet ik nog zien.
EDIT: Alles werkt en ik kan prima gamen!
Prima betrokken klantenservice. Via een automatische mail word je ook op de hoogte gehouden wanneer de bestelde onderdelen op voorraad zijn en of de bestelling vertraging oploopt.
Bestel foutje is prima opgelost en heb de juiste producten ontvangen. Tof!
Voorraad gegevens kloppen tot nu toe bij al mijn bestellingen niet, en dat wordt vervolgens ook niet fatsoenlijk doorgegeven. Prijzen kloppen. Filters zijn prettig en vaak goed uitgekozen. De site is goed overzichtelijk, hoewel er soms opeens producten verdwijnen en iets later weer terugkomen.
VerzendingDe verzendtijden kloppen niet: ik had tegelijkertijd een product bij een andere webshop gekocht waar de verwachtte levertijd 2-3 werkdagen was, bij megekko waren alle onderdelen op voorraad met levertijd van 1 werkdag, dit werd na een bevestiging later op de dag (in de avond) opeens aangepast naar niet voorradig. Uiteindelijk kwam de megekko bestelling zelfs later binnen. Er wordt niet voldoende bescherming gebruikt in mijn ogen, alleen wat luchtkussens om loze ruimte in de doos te vullen, niet om te beschermen tegen schok en drukschade van andere pakketten. Voor 22.30 besteld morgen in huis is bij mij tot nu toe (2x) niet waargemaakt.
KlantenserviceGeen telefoonnummer, problemen met producten hebben alleen een mailtje nodig, en daarbij vaak de dag erna rond 17.00 uur een antwoord, dat vaak maar half antwoord lijkt. 2 aparte retournummers voor 2 producten is begrijpelijk, maar als ze dan in eenzelfde doos verzonden worden en de ene direct geaccepteerd is en de andere alleen ontvangen (een dag later dan dat ze volgens postnl bezorgd zijn, zonder uitleg voordat er specifiek naar ontvangstbevestiging werd gevraagd), is nogal vervelend.
Ik heb bij Megekko een aantal computeronderdelen besteld, bestelproces verliep prima. Werd dezelfde dag verzonden. Website oogt wat 'verlaten'; er staat amper iets op de homepagina. Prima assortiment.
VerzendingTwee leveringen:
- Eerste was netjes verpakt en op tijd bezorgd.
- Tweede betrof een computerkast en had geen neutrale doos eromheen; iets waar ik me ontzettend boos over kan maken. Zo kon iedereen fijn (niet dus) zien wat ik had besteld en ik kreeg meteen vragen van de PostNL-bezorger. Ik vind dit echt belachelijk. Een vuilniszak was al voldoende geweest. Het gaat erom dat niet iedereen hoeft te zien wat ik bestel. Werd overigens een dag later bezorgd dan gepland, maar dat is de schuld van PostNL.
Megekko heeft aangegeven mijn kritiek over de verpakking van de computerkast mee te nemen in overleg en ze reageerden vrijwel direct.
Erg duidelijke site, alle levertijden klopten en goede klantenservice. Ik heb nu vaker bij megekko besteld en nog nooit problemen gehad.
VerzendingHet product werd netjes op tijd geleverd en af en toe kreeg ik een email met de status van de bestelling en op de dag van verzending kreeg ik een track en trace code
KlantenserviceIk kreeg binnen een paar uur antwoord op mijn vraag en er werd zelfs later nog gestuurd of het gelukt was. Top!
Ik kon vlot de bestelling plaatsen en betalingsbevestiging krijgen. Toen de product werd verzonden kreeg ik een email dat de status was veranderd.
VerzendingZoals afgesproken kreeg ik het pakket de volgende dag met goed verpakt doos en luchtkussentjes (weet niet hoe dat heet). Alleen toen ik de trac&trace code kreeg was het een link die niet werke. Ik had het code van de link gekopieerd maar dat hielp ook niet.
Leveren niet op de afgesproken datum en sturen gewoon een mailtje waarin staat dat je maar moet afwachten wanneer het komt.
VerzendingVerzending??? Ze hebben geen idee. Dit hangt ineens van de leverancier af terwijl het aanvankelijk wel vast stond wanneer ze leverden.
KlantenserviceGgewoon een mailtje gekregen waarin werd gezegd dat ze niks over de levering konden vertellen.
Allerlei dingen besteld, goede prijs, duidelijke website, de 'vreemde' homepage zorgt altijd voor een glimlach. Goed verpakt, levertijd kwam overeen met verwachting, duidelijke factuur.