Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenZelfs met deze drukke pakjes periode van het einde jaar had ik mijn computer onderdelen de dag nadien (in Blegië) toen ik de dag ervoor besteld had rond 15 uir.
Verpakking en verzendmethode zijn zeer degelijk, ik vertrouw deze webshop omdat ik mijnproducten tot nu toe altijd netjes en goed verpakt heb aangekregen. Ik heb bij Megekko al verschillende computer builds besteld en telkens werkte alles naar behoren.
Tot nu toe geen klachten over deze webshop!
Super snel en zeer goed verpakt geleverd! Aangezien computer onderdelen delicaat zijn ben ik zeer blij let de manier van verpakking en verzending.
KlantenserviceTot nu toe nog niet in aanraking gekomen met de klantenservice, alles wat ik besteld heb heeft tot nu toe perfect gewerkt.
AlgemeenIk had een nieuwe voeding nodig, en Megekko had 'm direct leverbaar op voorraad tegen een scherpe prijs. Hoewel ik van tevoren al op Tweakers dit model had vergeleken met een andere versie, vond ik dat Megekko op hun site het verschil heel duidelijk uitlegde op de productpagina. Dat vind ik erg netjes omdat het verschil niet per se overduidelijk was. Ik vind overigens over het algemeen dat Megekko aantrekkelijke acties heeft, en soms ook producten die ik minder snel tegenkom bij concurrenten.
VerzendingUitstekend verpakt en mét een leuk stickervel omdat ik de code daarvoor had gevonden ;-). Omdat ik niet thuis was koos ik voor bezorging 2 werkdagen later; ondanks de Black Friday-drukte inderdaad op de door mij gewenste middag door DHL bezorgd, top! Via de site en de mails is de status en de levering van de bestelling ook makkelijk te volgen, met of zonder account.
AlgemeenMeerdere keren besteld voor paar kleine onderdelen hier en daar altijd zonder problemen iets kunnen bestellen en meestal is alles gewoon op voorraad
VerzendingMegekko zelf is uitstekend verpakt en nooit schade.
Ook al doet de pakketdienst het soms verkeerd leveren
- Afgeleverd bij een andere buurman dan aangeven op de notitie
- Een keer in de kliko geplaatst en gemarkeerd als ontvangen
- Niet eens proberen te wachtten aan de deur en zeggen dat ik niet thuis was
- Ect.
Maar dit is niet het probleem van Megekko maar slechtte pakketdienst regelingen
Nooit nodig gehad omdat ik nog nooit vragen/problemen had over mijn bestellingen
AlgemeenVoor mijn Moza R5 en wat andere dingen daarvoor kwam ik bij Megekko terecht. En wat een fijne ervaring, snelle verzending ondanks de kerstdrukte. Updates per mail waren ook heel snel.
VerzendingStevig verpakt, bestelling was in twee dozen, allebei keurig neutrale dozen. Zo zie ik het graag.
KlantenserviceJammer genoeg defect product, kan gebeuren, klantenservice was snel en doelgericht.
AlgemeenMakkelijk bestellen via de site, mooie monitor en deskset muis/toetsenbord aangeschaft voor een geweldige prijs. Aanbod is veel omvattend. Ruim voldoende betaling mogelijkheden, keuze en opties in verzending. Heerlijk, een bedrijf wat waarmaakt wat ze beloven.
VerzendingGeweldig als je kan vertrouwen op verzending voor de volgende dag tussen 18.00 en 22.30 uur! De afspraak met Post.nl werkt dus prima.
AlgemeenEen moederbord gekocht, kwam snel en onbeschadigd binnen. Dezelfde week ook nog een ssd gehaald en ook die was probleemloos geleverd. Altijd fijne manier van bestellen en snelle updates, zonder teveel info te geven.
VerzendingEerder werd nog met DHL verzonden, maar nu was er een keuze menu om te kiezen tussen DHL en PostNL, beide gratis. Daarom nu uitstekende levering, keuze is altijd goed want het verschilt bijna per gemeente welke maatschappij betrouwbaarder is.
AlgemeenDe website is uitermate informatief en bevat alle gedetailleerde productgegevens. Ik bestel meestal bij Megekko, tenzij het prijsverschil met andere webshops echt te groot is, wat zelden gebeurt.
VerzendingZoals steeds verloopt de verzending correct, op de beloofde datum, en is het pakket stevig verpakt.
KlantenserviceDe enige keer dat ik een beroep moest doen op de klantendienst was omdat ik per ongeluk het verkeerde type had besteld. Ik kon dit gewoon netjes terugsturen, wat toch wel mooi is.
AlgemeenProduct was precies wat ik nodig had. Geen beschadigingen goed ingepakt en goede informatie van het product
VerzendingSnel en goed geleverd. precies op tijd als verwacht. Top
KlantenserviceTop Men biedt de mogelijkheid een leverdatum op te geven, die in mijn geval ook daadwerkelijk werd nagekomen
AlgemeenBij Megekko heb ik een aantal onderdelen besteld voor een nieuwe PC build. Alles werd op tijd geleverd. Overzichtelijke website, voldoende courante betaalmogelijkheden, redelijk breed assortiment. Helemaal tevreden!
VerzendingMen biedt de mogelijkheid een leverdatum op te geven, die in mijn geval ook daadwerkelijk werd nagekomen.
AlgemeenDe Corsair RM750e 2025 PSU / PC voeding kwam in een al geopende verpakking, onderdelen zaten los in de doos. Daarnaast was het ook incompleet namelijk de SATA / PATA voedingskabel ontbrak.
Kennelijk is het normaal om gebruikte exemplaren? als nieuw te verkopen, en dan ook nog eens incompleet.. ik snap het niet meer.
De Corsair RM750e 2025 PSU / PC voeding kwam in een al geopende verpakking, voedingsunit zat los in de verpakking.
KlantenserviceExtreem lange wachttijden aan de telefoon, op einde van de dag uiteindelijk een reactie per mail, dat we "er na het weekend wel naar zouden kijken.."
AlgemeenIk bestel regelmatig bij Megekko. Levering gaat altijd goed, is altijd vlot.
In dit geval extra 'belangrijk' omdat het om een product ging waar ik al vanaf mei op het puntje van mn stoel zat: AsRock x870e taichi OCF.
Website is duidelijk, werkt. Nog nooit een betaling misgegaan. Bevestigingsmail met bestelling komt altijd netjes aan.
Moederbord besteld voordat het op tweakers pricewatch stond ;-p
Megekko was de eerste die het voor mij zichtbaar aanbood. Gelijk in de winkelwagen en betaald. Ik wacht al sinds de aankondiging in mei!
Verzendingse-mail dezelfde dag verzonden.
Volgende ochtend mailtje dat de bezorger onderweg is.
Anderhalf uur later mailtje van PostNL dat het pakket in de automaat lag.
Da's van 17 dec 7:49AM besteld, 18 dec 10:00AM in het handje.
AlgemeenGoedenavond:
Ik had tot nu toe Nooit gehoord van Megekko, maar door een vriend ben ik bij jullie gekomen.
En heb gelijk (om te beginnen) een artiekel gekocht.
de bestelling ging vlot en hoefde niet te zoeken wat ik nodig had.
De betaling ging vlekkeloos en de aflevering bij mijn adres ging prima.
Dank voor de goede service.
( En voor Uw allen, fijne feestdagen en een gezond 2026.)
De bestelling en de levering verliep uitstekend
en met de betaling ook geen probleem, dank u.
De bestelling en de levering verliep uistekend
en met de betaling ook geen probleem. Dank u.
AlgemeenGenoeg keuze met alle modellen op voorraad. En voor scherpe prijzen.
Bijna altijd de voordeligste optie van het gewenste product.
Snel geleverd en in goede orde ontvangen. Netjes verpakt als altijd
KlantenserviceNu niet nodig. In het verleden wel ooit eens nodig gehad en dat werd heel netjes afgehandeld.
AlgemeenSupersnelle levering van ssd m.2 van 1 tb. Werkt fantastisch. Heb nu een bloedsnele pc. Megekko stelt nooit teleur. Dank u.
VerzendingSupersnel geleverd, zelfs eerder dan belooft. Kijk. Zo heurt het.
Algemeengoede service. snelle levering en goede deals
kortom gewoon een perfecte tech website om aankopen te doen
erg snelle levering en goede service en goed deals op electronica
AlgemeenMegekko heeft altijd scherpe prijzen en snelle levertijden, zelfs in een drukke decembermaand.
Ik kan iedereen aanraden om hier betrouwbaar en snel je onderdelen te bestellen.
Gelijk de volgende dag bezorgd en goed ingepakt.
Enigste punt van aandacht is: misschien op de verzenddoos geen Megekko logo maar gewoon kaal houden zodat het niet opvalt dat er (dure)elektronica in kan zitten?
AlgemeenIets besteld en een uur later een mail gekregen met een kortingscode precies voor mijn bestelling. Gevraagd of dit nog kon en gelijk geregeld door de medewerker. Super goed geregeld!
KlantenserviceIets besteld en een uur later een mail gekregen met een kortingscode precies voor mijn bestelling. Gevraagd of dit nog kon en gelijk geregeld door de medewerker. Super goed geregeld!
AlgemeenMegekko heeft altijd goede prijzen, klantendienst is goed en wordt altijd snel verzonden. Er is niks over te klagen van mijn kant.
VerzendingLoopt gewoon soepel en snel, is altijd goed verpakt en valt niks te klagen.
AlgemeenTelkens zeer goede en eerlijke prijzen. Al verschillende keren besteld en nooit problemen/fouten gehad. Voorraad is ook up-to-date met garantie op uitlevering.
VerzendingAltijd mooi ingepakt met voldoende bescherming voor de kwetsbare artikelen.
KlantenserviceWerkt zeer efficiënt. Een bestelling werd on hold gezet omdat één fan vertraging had in de levering. Mailtje gestuurd, verschil bijbetaald voor een andere fan en de bestelling word per direct uitgeleverd. Top!
AlgemeenIk heb een SSD gekocht via Megekko. De volgende dag al ontvangen; hij werkt perfect en ik heb nergens over te klagen.