Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBestelling geplaatst na het nakijken van pricewatch voor een Apple Pencil Pro. Vlot besteld en betaald.
VerzendingVerzending verliep vlot, zelfde dag nog verzonden en goede communicatie hier rond.
AlgemeenAl meermaals besteld bij Megekko, altijd veilig verpakt en ontzettend snel geleverd.
bedankt voor de service!
altijd enorm veilig verpakt en altijd de volgende dag al geleverd!
Klantenservicealtijd snel geholpen nooit problemen ergens mee gehad, onwijs bedankt!
AlgemeenVlot geleverd de volgende dag, goed product voor een nette prijs. Altijd prima bij megekko
VerzendingDe volgende dag nog bezorgd, pakket in goede staat. Top
AlgemeenAlles was op stock wat ik van plan was om te kopen, ook de levering naar Belgie vanuit Nederland was net zoals getoond op de website "de volgende dag in huis".
Goed verpakt, op tijd en tegen een ok prijs. Dat is alles wat ik verwacht van een webwinkel.
Alles is gewoon heel vlot gegaan.
Op tijd en zoals afgesproken op de website. Postnl had heeft de doos wel gewoon voor de doos gedropt in de regen. Gelukkig was ik thuis.
AlgemeenNette website en overzichtelijk ingedeeld. Heel erg fijn dat megekko niet alleen complete laptops, computers en onderdelen verkoopt, maar ook apperatuur voor montage, zoals schroeven, schroevendraaiers etc verkoopt!
Ik had een 2e hands kast opgepikt, maar helaas zaten hier geen montage schroeven bij. Dezen dus via Megekko gekocht.
Geen bijzonderheden. Bestelling is netjes verpakt, en kwam op tijd aan. Alles dus prima!
AlgemeenAltijd spannend wanneer je een nieuw en kostbaar onderdeel voor je game PC koopt.
Deze keer de Asus RTX 5070Ti Tuf Gaming videokaart.Al eerder dingen besteld bij Megekko had ik het volste vertrouwen erin ,dat het bij deze bestelling ook goed zou verlopen..
Voordeel vindt ik dat vanaf het moment van plaatsen van de bestelling je online kunt volgen waar de bestelling op het moment is.
De nieuwe Asus werdt dan ook netjes binnen de vastgelegde termijn geleverd.
Goed verpakt in dubbele doos en veel bubbelplastic.
Met andere woorden perfect gelopen.Prijs super, Asus super ikzelf super (grinnik)
Hoe het aansluiten verloopt vertel ik de volgende keer.
Verzending was ok,maar de bezorger had het pakket zonder bericht bij de voordeur gelegd.Dus geen fout van Megekko ,maar nonchalant van de bezorger
KlantenserviceOp een technische vraag kon ik helaas geen antwoord krijgen
AlgemeenGoede service, netten prijzen, groot assortiment en snelle levering. Zal hier zeker nog eens bestellen .
VerzendingDag naar bestelling bezorgd duidelijke trekking van het pakket goeden bescherming van het product
AlgemeenPrima bestelprocedurek, zeer snelle levering, interessante prijs en een meer dan uitstekend product! De toetsenborden zijn super!! Die had ik jaren eerder moeten kopen. Precies wat ik zocht. Echt helemaal perfect!
VerzendingSnel en zorgvuldig geleverd door DHL, geen problemen. Ik ben tevreden zo.
AlgemeenHeel goede Website makkelijk alles te vinden.
Maar natuurlijk zoals voor iedereen geld, de prijzen zijn echt goed.
Daarbij opgeteld, snelle reakties op Emails met vragen en de snelle levering 1 a 2 dagen maakt dit een prima webshop (eigenlijk zoals ze allemaal zouden moeten zijn.
Snelle levering alles keurig en goed verpakt in goede dozen
KlantenserviceEen paar Emails verstuurd met vragen en kreeg snelle reakties met goed info
AlgemeenWas al tijdje aan het zoeken naar pc upgrade inclusief GPU na veel online te hebben gezocht en vergeleken was de conclusie dat ik bij Megekko het beste uitkwam omdat er veel keuze is en ook nog is op voorraad.
Heb toen mijn bestelling gedaan en die kwam de volgende dag binnen met DHL.
Alles prima verpakt niets op aan te merken.
Alle producten ingebouwd en eigenlijk geen enkel probleem.
Webshop is duidelijk en overzichtelijk enige puntje waarvan ik denk dat beter kan is toch een pc build optie waar aangeven word of componenten wel of niet voor elkaar geschikt zijn.
Voor mij is Megekko wel de nummer 1 website waar ik direct kijk als ik iets nodig heb.
De levering was zoals aangegeven door Megekko prima bestellen betalen en als alles op voorraad is volgende dag in huis.
KlantenserviceIn het verleden defecte game controler retour binnen garantie periode werd snel en goed opgelost.
AlgemeenIk heb onlangs bij Megekko de be quiet! System Power 11 450W (art.nr. 262887) besteld. De prijs was met €54,90 al erg scherp, maar wat me écht verbaasde was de snelheid van de levering. Laat op de avond besteld en de volgende ochtend stond het pakketje al aan de deur – super snel!
De voeding zelf is degelijk, stil en precies wat ik nodig had voor mijn systeem. Ik ben mega happy met zowel het product als de service. Megekko heeft me echt positief verrast!
Aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐
De verzending van Megekko was weer top. Het pakket was goed en stevig verpakt, zodat alles zonder beschadigingen aankwam. Daarnaast was de levering supersnel, precies zoals ik gewend ben. Zelfs de doos zelf ziet er altijd netjes en verzorgd uit.
KlantenserviceEen tijdje geleden had ik een AMD-videokaart waarbij er vloeistof uit de koel-pads leek te lekken. Ik was er totaal niet gerust op, dus heb ik de kaart naar Megekko teruggestuurd. Zij hebben het grondig nagekeken en ik kreeg keurig een testrapport terug.
Alles bleek in orde te zijn, en dankzij hun duidelijke uitleg en zorgvuldige controle kon ik weer met een gerust hart verder gamen.
Geweldige service – Megekko staat altijd klaar en dat waardeer ik enorm! ⭐⭐⭐⭐⭐
AlgemeenMeestal bestel ik via Megekko omdat ze de goedkoopste zijn. Toch ben ik af en toe best bereid om een paar euro extra te betalen om het bij Megekko te bestellen, ook als ze net niet de goedkoopste zijn (want: zie verzending onder). Ondanks dat ik altijd via Tweakers vergelijk, heeft Megekko best een mooie, nette site.
Bestellen/betalen is geen probleem en ik heb inmiddels vele positieve ervaringen met Megekko.
De laatste tijd zie ik tot mijn spijt bij veel webshops die adverteren met "Vandaag besteld, morgen in huis", en dat ze vervolgens nalaten om hem 's avonds te overhandigen aan DHL/PostNL. En je je pakketje dus pas veel later krijgt dan beloofd.
Niet bij Megekko. Daar komt je pakketje gewoon netjes op tijd. Elke keer. Zoals beloofd. Toppers!
Soms geeft PostNL wel gedoe. Maar dat valt Megekko niet te verwijten. Bij Megekko weet je dat ie 's avonds in de bus ligt, en daarvoor volle punten.
Uit voorgaande ervaringen weet ik dat o.a. retournage netjes gehonoreerd wordt bij Megekko. De klantenservice reageert snel en vakkundig.
AlgemeenNVIDIA GPU besteld en netjes volgende dag geleverd. Product was goed verpakt en geheel volgens beschrijving.
De bijgeleverde game voucher werd op het factuur vermeld met instructies om het te activeren.
Product goed verpakt en op de beloofde dag geleverd bij een pickup point.
AlgemeenTop service, altijd hier mijn pc onderdelen besteld en volgende dag gelijk thuisgeleverd. 1x een probleem gehad dat mijn pakketje zoek was bij DHL en na soepel contact gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen
VerzendingSupersnel en goed verpakt nooit beschadigde dozen ontvangen en volgende dag geleverd
KlantenserviceKort maar krachtig, zoekgeraakt pakketje wat na een week nog niet geleverd was na contact dezelfde dag nog opnieuw verzonden en volgende dag in huis
AlgemeenIk had zelf nog niet eerder iets besteld bij Megekko.
Afgelopen maandag heb ik online een nieuwe monitor besteld: de LG UltraGear OLED 34GX900A-B (zwart), als onderdeel van een Black Friday-deal.
Maandag 10 november rond 06:00 uur ’s ochtends kreeg ik een prijsalert van Tweakers. Ik was toevallig wakker en zag dat deze monitor bij Megekko wel heel erg scherp geprijsd was. Ik heb de bestelling direct geplaatst.
Ongeveer een uur later keek ik opnieuw op de Pricewatch en zag dat de prijs ineens een stuk hoger stond (plus 150 euro). Ik vermoed dat er aanvankelijk een te lage prijs voor dit model was ingevoerd en dat ik daar geluk mee heb gehad.
Megekko heeft hierover richting mij niets gecommuniceerd, wat ik zeer kan waarderen – een prijsfout kan tenslotte iedereen overkomen.
Alles werd netjes geleverd, zonder enige beschadiging aan de doos of de inhoud.
Als ik dan toch één heel klein aandachtspuntje moet noemen: ik had de bestelling maandag geplaatst en deze werd uiteindelijk op woensdag geleverd, terwijl op de website staat “Voor 22:30 besteld, morgen in huis”. Geen probleem verder, maar daardoor viel de levertijd iets langer uit dan verwacht.
Wellicht dat ze bij Megekko even in dubio waren of ze wel of geen contact met mij moesten opnemen vanwege de mogelijk te lage prijs, waardoor de verzending iets vertraagd is geraakt — maar dat is puur een aanname van mijn kant.
Ik heb verder eigenlijk geen ervaring met de klantenservice van Megekko, maar zoals aangegeven vermoed ik dat er per ongeluk een te lage prijs bij het verkeerde model is ingevoerd — en dat ze die zonder enige discussie gewoon hebben gehonoreerd.
AlgemeenMooie Nederlandse website met goede deals voor het bouwen van je eigen gaming computer, toppers!
VerzendingZodra alles weer op voorraad is krijg je een bevestiging en dan gaan ze voor je leveren
AlgemeenDe ASUS TUF GAMING B650-PLUS WIFI is een uitstekend moederbord voor iedereen die een stabiele en toekomstbestendige AM5-pc wil bouwen. De bouwkwaliteit is typisch TUF: stevig, duurzaam en ontworpen voor langdurige prestaties. De VRM-koeling is robuust, waardoor dit bord zonder moeite moderne Ryzen-processoren aankan.
Qua functies zit je ook goed. Je krijgt PCIe 5.0-ondersteuning voor opslag, meerdere M.2-slots met goede koeling en snelle DDR5-compatibiliteit. De geïntegreerde WiFi 6 en 2.5G-LAN zorgen voor snelle en stabiele netwerkverbindingen. Ook de BIOS-interface is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, ideaal voor zowel beginners als ervaren bouwers.
Het enige minpunt is dat je voor een high-end AM5-moederbord nog steeds relatief veel betaalt, maar gezien de kwaliteit en de uitgebreide features is het een solide investering.
Conclusie:
Een betrouwbaar, compleet en stevig moederbord dat uitstekende prijs-kwaliteit biedt voor gaming- en high-performance builds.
Megekko is de beste winkel en wat verzending betreft, is het de snelste die je vandaag de dag kunt vinden.
KlantenserviceAls je vragen hebt, schrijf ze dan, zij zijn de beste.
AlgemeenIk bestel de laatste 24 maanden alles van IT dat ik nodig heb bij Megekko. Ben geen reseller, gewoon uit de hand gelopen hobby waarbij ik dus de laatste 2 jaar +/-€5K aan bestellingen heb gedaan. De prijzen bij Megekko zijn over het algemeen top of interessant, ik zal zelden voor enkele euros goedkoper elders iets bestellen, tenzij het prijsverschil al meer dan €50 is.. Waarom? Ik ben gewoon algemeen tevreden, verzending is top, duidelijke communicatie, bij grotere artikels aangepast transport (inbegrepen in de prijs!). Klantendienst reageert zéér snel bij opmerkingen.. Kortom echt wel een tevreden klant.
Enig puntje van kritiek: altijd opletten met hun voorraadstatus. "Uit eigen voorraad leverbaar." is wat ze in hun eigen stock hebben. "Uit voorraad leverbaar." is wat hun leverancier op stock zou hebben. Dus 1 woordje verschil in beide statussen wat soms wel misleidend is. Want een artikel "uit voorraad leverbaar" op 1 werkdag is zeker niet altijd correct... na je bestelling krijg je bevestigingsmail met aangepaste levertermijn soms van 2-3 of zelfs 30 dagen(!). Na contact met de klantendienst krijg je als antwoord dat de leverancier hun levering niet kan naleven en geven ze excuses. Ok, ik begrijp dit, maar heb dit nu al enkele keren (opeenvolgend) meegemaakt en dan moet je toch beter je leveranciers beoordelen en backoffice correct up-to-date houden.
Verzendingen van megekko zijn altijd keurig verpakt in hun dozen, met je artikelen hierin in overvloed van bubble plastig. Leveringen gebeuren keurig op tijd, na dat je mailtje hebt verkregen dat het verzonden is.
Geen opmerkingen. Perfect in orde.
Als ik een mail stuur naar de klantendienst krijg ik altijd zeer snel antwoord (1 à 2u of sneller soms). Zelfs om 20-21u 's avonds. Ook denken ze soms mee aan een oplossing bij problemen. Aanpassingen van betalingen of creditnota's komen altijd direct in orde.
Dus ook top ervaringen.
AlgemeenProduct gevonden via Tweakers, 2 keer doorklikken en ik zat al bij de checkout. Bleek niet alleen de beste deal van dat moment te zijn maar ook de beste deal achteraf.
Geen gebruik hoeven te maken van de klantenservice.
Ik game op een 4770 en RAM prijzen zijn zojuist flink omhoog geschoten.
hopend dat deze review niet alleen mensen helpt de verzender, waar ik goede ervaringen mee, heb te vertrouwen maar dat het ook helpt om te upgraden.
Op tijd geleverd en was zorgvuldig verpakt, waarbij met name schoon karton werd gebruikt, iets dat ik persoonlijk graag zie.
Geen gebruik hoeven te maken van de klantenservice.
Ik game op een 4770 en RAM prijzen zijn zojuist flink omhoog geschoten.
Product werd 1 dag eerder geleverd dan verwacht en was zorgvuldig verpakt, waarbij met name schoon karton werd gebruikt, iets dat ik persoonlijk graag zie.