Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDinsdag besteld en donderdag geleverd.
Alles mooi en stevig verpakt.
Website is helder en duidelijk navigeerbaar.
AlgemeenIk was zo dom om op de reviews op de site van megekko af te gaan.
AlgemeenVoeding en een paar case fans bestelt.
Enige minpunt allicht, dat op de voeding - waar 10 jaar carry-in garantie op zit, volgens de factuur maar 3 jaar doet. Ergo moet je na 3 jaar RMA-en naar de fabrikant. Dit vermelden ze nergens - je zou het maar niet weten, toch zonde van die 7 jaar extra garantie.
Volgende dag stond medewerker van PostNL pakketpost voor de deur met mijn bestelling. Netjes verpakt, alles conform bestelling.
AlgemeenComplete pc in onderdelen besteld. Zoeken, afrekenen en verzending volgen is zeer goed. Heel prettig ook dat je voor een schappelijk bedrag avondlevering kunt kiezen. Inmiddels 3e bestelling, voorgaande 2 ook naar wens verlopen. Bestelde eerst alles bij 4launch maar Megekko is mijn nieuwe eerste keuze geworden, belangrijkste voor mij blijft toch de prijs. Top, blijf zo doorgaan!
KlantenserviceGeen telefonische helpdesk maar als dit de prijzen laag houdt heb ik er geen moeite mee. Op mail wordt snel gereageerd.
AlgemeenHeb alle onderdelen voor mijn nieuwe pc besteld bij Megekko, nu is in de post het pakket met mijn computerkast kwijtgeraakt. Heb een nieuwe kast besteld omdat PostNL 5 werkdagen doet over hun onderzoek. De andere kast gaat retour naar Megekko, ook was de kast inmiddels duurder geworden maar dit verschilbedrag is door Megekko naar mij teruggestort.
Zeer tevreden over de klantenservice
AlgemeenMeestal de laagste prijs, artikelen niet altijd direct leverbaard. Voor een relatief onbekende website is deze zeer prima en betrouwbaar.
VerzendingProducten netjes en veilig verpakt in doos met voldoende luchtzakken. Goed op tijd geleverd zoals aangegeven.
AlgemeenZij hebben doorgaans de beste prijs op de markt. Duidelijke website, met zeer veel producten die je niet altijd elders vindt.
VerzendingNext-day delivery ook in België, zelfs voor grote stukken.
Klantenservice's Avonds na de bestelling geplaatst te hebben, kreeg ik bericht dat één onderdeel later dan voorzien zou toekomen, waardoor mijn totale bestelling uiteraard ook een dag later zou geleverd worden.
Aangezien het een simpele cardreader was, die ik ook elders of later kan kopen, mailtje teruggestuurd met de vraag of die cardreader uit mijn order geschrapt zou kunnen worden, en of mijn bestelling in dat geval alsnog op tijd geleverd zou kunnen worden.
Uurtje later positieve respons terug. Gevolg: bedrag cardreader zal worden teruggestort op rekening, en levering wordt zoals voorzien de dag nadien thuis geleverd.
Gewoonweg subliem.
AlgemeenLaat je niet gek maken door de naam, dit is een prima webshop, duidelijke website, eenvoudig bestellen, snelle en duidelijke communicatie, scherp geprijsd, en lage verzendkosten.
VerzendingSupersnel geleverd, uitstekend verpakt
AlgemeenPrima winkel meerdere malen daar iets besteld.
In de webwinkel is alles duidelijk en goed overzichtelijk.
Verzending niks op aan te merken. Snel en duidelijk en op tijd.
KlantenserviceContact gehad met de klantenservice allemaal snel en duidelijk.
AlgemeenMonitorsteun en keyboard besteld bij Megekko aangezien ze veruit de goedkoopste in de pricewatch waren. Het bestellen ging makkelijk en snel.
VerzendingDe bestelling was keurig verpakt en geleverd.
KlantenserviceBij het uitpakken bleek het toetsenbord een andere layout te hebben dan aangegeven in de afbeelding op de site. Twee mailtjes hierover gestuurd naar Megekko, aangezien ze telefonisch niet bereikbaar zijn. In beide mailtjes vraag ik om uitleg hoe het kan dat ik de verkeerde layout ontvangen heb, en of het toetsenbord omgeruild kan worden voor de juiste layout. Op het eerste mailtje krijg ik een vaag antwoord dat beide toetsenbord layouts het zelfde product zijn(?), het tweede mailtje bevat enkel een link naar de retourvoorwaarden, verder geen uitleg of antwoord op mijn vragen. Knap waardeloos in mijn ogen, de volgende keer maar voor een webshop met klantenservice kiezen.
AlgemeenOntzettend goede winkel. Van mijn bestelling was 1 artikel niet op voorraad, er werden om de 3 dagen updates gestuurd met de status ervan. Goed bezig.
VerzendingAlles netjes verpakt en volgens afspraak.
Algemeenzondag avond complete pc in onderdelen bestelt. waarvan ik diezelfde avond een mail kreeg dat deze verzonden is.
Klantenserviceniet uit eigen ervaring. gehoord van bekenden dat men geen telefonish klanten service hebben. maar hun mail systeem is echt uistekend heel snel antwoord gehad en een oplossing hebben kunnen regelen
AlgemeenOp zondagmiddag een paar geheugenreepjes besteld. Heldere website, prima betaalmethoden. Alles was snel geregeld. Daarna ook netjes diverse mailtjes met bevestiging en voortgang.
VerzendingS'avonds al een mail dat het verstuurd was en maandag lag het pakje al op de mat. Sneller kan dus bijna niet
AlgemeenDe website is zeer gebruikvriendelijk en de producten zijn makkelijk te vinden. Alles verliep heel soepel.
VerzendingDezelfde dag nog een bevestiging dat mijn order werd verzonden. De volgende dag in huis.
AlgemeenZaterdag besteld. Maandag verpakt en verstuurd en diezelfde dag nog ontvangen. Producten goed verpakt ik had alleen 2 voedingen teveel besteld. Dit was geen probleem om terug te sturen en werd hier binnen 1 dag in geholpen.
AlgemeenEen vergissing mijnerzijds met het kiezen van een product is door Megekko op een fijne manier opgelost, chapeau!
Bestelling verloopt prima. Ik raad een ieder dit bedrijf aan.
Een voorbeeld voor andere webshops.
AlgemeenOp zondag iets besteld en op maandag al geleverd. De website was even tegenstrijdig: De site melde dat er iets verkeerd was gegaan met de betaling, maar kreeg wel een bevestiging via de mail dat de bestelling geplaatst was en verder opgepakt en verstuurd zou worden. Keurig een Track and Trace code gehad.
VerzendingHet pakketje was wel wat overdreven. Mijn bestelling was een simpel kabeltje. Deze zat ingepakt in een doos, met van die lucht buffertjes. In het doosje zouden 100 kabeltjes in kunnen en dan nog ruimte over. Beetje overdreven.
AlgemeenGoede service en snelle levering, zelfs als je paar minuten voor half 11 in de avond besteld wordt het meteen verzonden.
VerzendingPrima levering, goed verpakt.
AlgemeenDuidelijke en efficiente website. Makkelijk te gebruiken. Makkelijk afrekenen. Minpunt: telefonische contactgegevens ontbreken. Beveiliging lijkt op orde.
VerzendingOp donderdag een bestelling geplaatst met vrijdag als leverdatum (bevestigd per email). Uiteindelijk het product pas op maandag ontvangen. Dit terwijl het product op voorraad was, en de bestelling op tijd was geplaatst.
AlgemeenTwee keer besteld bij Megekko. Eerste bestelling kwam 2 dagen later binnen, dat komt omdat ik een hele waslijst aan componenten hebt besteld en 2 producten waren niet op voorraad. Tweede bestelling ging perfect en mijn monitor kwam vlekkeloos binnen en optijd aan. Mooie prijzen ook en ik kreeg nog gratis games bij mijn bestellingen.