Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHet is een nederlandse site, dus ik had geluk dat ik bij ing zat was gemakkelijk werkte met bankcontact aan geen extra kost., maar dit is mss niet zo voor belgische banken.
VerzendingDe volgende dag geleverd met aangetekende zending in het weekend is wel leuk.
KlantenserviceNog geen klachten waarvoor ik zou moeten klagen, maar wel een gratis spel bij grafische kaart wat best wel valt onder klantenservice denk ik
Algemeenprima service, netjes geleverd op de dag die was toegezegd.
kortom bestel bij megekko !!
AlgemeenDe producten die ik had besteld. Hadden een goede prijs. Ik kreeg zelfs een leuke aanbieding er bij. Ik had zelfs me bestelling de volgende dag in huis.
Ik kan je de webwinkel zeker aanraden
Snelle verzending. Werd goed op de hoogte gesteld
AlgemeenWebsite werkt naar behoren, geen mankementen in de winkelwagen mechaniek, de website is overzichtelijk en duidelijk.
VerzendingZeker veilig en goed over gekomen, ik heb nog nooit zo veel bubbelplastic gezien.
AlgemeenDuidelijke site, alles wat je nodig hebt is makkelijk te vinden. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail. Geen contact hoeven hebben met klantenservice dus daar geen mening over.
VerzendingPakketje netjes op tijd geleverd en goed verpakt.
Algemeen'Black Friday' weekend sales waren aan de gang, de items 's avonds besteld, volgende dag (zaterdag) geleverd geheel volgens schema. Had ik niet verwacht, Top!
VerzendingPrima verpakt, netjes afgeleverd, levering via postnl ipv dh(e)l mbv Track & Trace
AlgemeenGeen enkel probleem mbt het bestellen en leveren, ook al waren de 'Black Friday' sales aan de gang: alles is uitgevoerd zoals gepresenteerd werd!
VerzendingBinnen 1 werkdag netjes geleverd incl. tijdige Track&Trace-link in mail. Zoals het hoort!
Algemeenik heb de bestelling meteen ontvangen. Het was in een heel goede staat. ik ben blij met mijn aankoop
AlgemeenGoed opgebouwde site, nette prijzen en snel geleverd.
Wat wil je nog meer!! Ga zo door Megekko!!
Snel geleverd, goed ingepakt. netjes zoals het hoort!!
AlgemeenVia de site is het gemakkelijk de juiste producten te vinden. De prijzen waren duidelijk en ook de aanbiedingen waren aangegeven.
VerzendingDe levering is volgens afspraak optijd geleverd. Vandaag besteld, volgende dag in huis. Gevoelige onderdelen (hardeschijf) waren netjes verpakt in meerdere lagen bubbelplastic en anti-statische zakjes. Opvulling met luchtzakjes was goed.
Algemeengoedkoop en was snel geleverd zonder problemen, ik ga hier vaker mijn aankopen laten bestellen, zeker een aanrader
Verzendingzondag avond laat een hele pc besteld, kwam gewoon volledig op maandag
Klantenservicegeen telefoon service, maar snelle mail beantwoording
Algemeenmooie website die past bij wat ik ervan had verwacht. alles is goed te vinden
Verzendingaltijd de volgende dag binnen, en goed verpakt
AlgemeenVan het kiezen van mijn product tot aan de bezorging verliep alles zeer vlotjes. Het assortiment was ook zeer divers en de prijzen zijn ook erg redelijk.
VerzendingIk had het product op vrijdag bestelt en het werd al de volgende dag bezorgt! Onwijs snelle bezorging.
AlgemeenWesbhop zoals een webshop hoort te zijn: overzichtelijk, duidelijke communicatie, goede prijzen en snelle verzending!
VerzendingPakket werd zoals aangegeven de volgende dag geleverd, verpakking was prima.
AlgemeenVoor het bestellen van mijn PC nog nooit zaken mee gedaan. Maar zag veel positieve reviews hier. Dus gewoon de boel daar bestelt gezien ze voor mij het gunstigste was qua prijs.
Niks op aan te merken. Gewoon goed. Prijs, snelheid en service.
Spullen bestelt, en met een dag binnen. Veilig verpakt
KlantenserviceNa het bouwen van de PC startte hij niet op. Van alles geprobeerd. Mailtje gestuurd, en verwachtte op zijn vroegst maandag antwoord. Kreeg ik in het weekend binnen een uur een antwoord, en bleek dat mijn Mobo voor 6e generatie intel processoren waren ipv 7. En dat ik hem kon omruilen (crediteren en andere bestellen) of de firmware upgraden voor een klein bedrag.
Perfect opgelost, en veel sneller dan verwacht.
AlgemeenWebshop is qua uiterlijk best aan vernieuwing toe maar is zeer gebruiksvriendelijk. Snel besteld en betaald.
VerzendingIk ben altijd op de hoogte gehouden van de status van bestelling. Pakketje kwam inderdaad - zoals aangegeven - een dag na bestelling aan. Prima webshop!
AlgemeenHeel gemakkelijk om de producten te vinden. Betaling is ook duidelijk alsook de leveradressen en betalingsopties. Aanbod ook zeer uitgebreid
VerzendingDe leverdatum wordt duidelijk getoond. Van zodra het pakket verzonden is, krijg je ook een duidelijke tracker.
AlgemeenIn mijn ogen één van de best ingerichte webshops van Nederland. Als je op zoek bent naar een onderdeel is dit via de zoekfunctie op de website bijna altijd in een handomdraai gevonden.
VerzendingInmiddels hebben ik en veel van mijn klanten al vele bestellingen geplaatst en er is nog niets mis gegaan qua levering. Altijd op tijd, altijd netjes verpakt.
AlgemeenSuper webshop
Groot assortiment
Onderdelen zeer gemakkelijk op te zoeken
Redelijk goedkoop
In een woord super webwinkel
Super snelle levering
AlgemeenMeerdere keren iets besteld bij deze webwinkel. Erg tevreden over de prijs en het aanbod.
VerzendingAltijd netjes de dag na bestelling afgeleverd. Zendingen waren goed verpakt.