Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenReeds 3 computers samengesteld via de pricewatch en elke keer kwam Megekko als goedkoopste/ snelst leverende uit de test. 3 maal bij hen besteld en 3 maal zeer tevreden.
AlgemeenBetaling ging soepel, veel opties, interface van webshop prima soms mis je wat filters als je specifieke requirements hebt
Was binnen nog time bezorgd.
AlgemeenVan de 3 webshops waarmee ik via de Pricewatch een PC heb samengesteld heeft Megekko de beste indruk gemaakt. Zo heb ik van hen als eerste de bevestiging gekregen dat de spullen verstuurd waren en ze ook als eerste ontvangen.
AlgemeenBestellen ging heel makkelijk en snel. Minpuntje (en reden voor één ster minder) vond ik wel de automatische inschrijving voor de nieuwsbrief.
AlgemeenDuidelijke website, prima verzending en goede aftersales. Goed geholpen met mijn bestelling en de retourzending.
VerzendingVerzending was snel en correct, enige was dat de koffer in de doos alleen onder zich luchtkussens had, beter is om rondom bescherming te hebben. Hoewel een koffer met gereedschap doorgaans al prima bescherming bied.
KlantenserviceNa mijn bestelling en voor verzending heb ik mij bedacht en een email gestuurd om de bestelling te annuleren. Volgens mij is het bestel proces geautomatiseerd, dus werd hij toch verzonden. Megekko heeft dit echter heel netjes opgelost door het product retour te nemen en de verzendkosten te vergoeden. Dit hadden ze makkelijk kunnen weigeren aangezien het mijn eigen fout was om te bestellen. (ik kreeg ook de retourkosten vergoed, normaal ben je daar zelf verantwoordelijk voor.) topservice.
AlgemeenDeze winkel is uitstekend! Zelfs in de moeilijkere tijd van het jaar doen ze wat ze zeggen.
Net voor de feestdagen hebben we een nieuw systeem nodig. Ik maak daarbij gebruik van de wenslijst en de bestelkostencalculator.
Ik kom daarbij uit op 3 winkels, waarvan Megekko het grootste deel op voorraad heeft. Ik bestel nog een paar andere onderdelen bij 2 andere webshops, aangezien die een lagere prijs boden.
Nou dat had ik beter niet kunnen doen, winkel 2 laat de volgende dag direct weten niet te kunnen leveren en komt met suggesties met bijbetaling. Hiervoor bedankt en het artikel bij winkel 3 besteld, die overigens wel de volgende dag het eerste onderdeel heeft geleverd dat ik besteld had. Daar hoor ik een paar dagen niets en na contact opgenomen te hebben kunnen ze het niet leveren.
Dus weer geld retour gevraagd en het product bij Megekko besteld ondanks een paar tientjes duurder.
Dat had ik beter direct kunnen doen, gewoon een uur of 2 later een verzendbevestiging en het product de volgende dag in huis.
Deze winkel draait gewoon TOP en ze ondervinden dus ook in deze drukke tijden geen problemen, terwijl anderen gewoon falen.
Ik kan de humor van hun marketingteam ook zeer waarderen. Wanneer je bij binnenkomst in de winkel een lach op je gezicht getoverd krijgt staat de winkel natuurlijk al 1-0 voor. Als ze daarna ook gewoon doen wat ze zeggen is het voor mij een inkoppertje. Dit is mijn nieuwe favoriet, de voorraadindicatie is te vertrouwen en het proces prima te volgen. Nu besteld morgen in huis is ook gewoon zo als het erbij staat.
Goed verpakt met luchtzakken opvulling in een doos die je met een kettingzaag dient te openen.
's avonds besteld, volgende ochtend binnen.
Ik zou het nog wel een ster meer willen geven dan 5.
AlgemeenPrijzen en levering waren prima. Het product zelf werkte niet als verwacht, maar dat is niet de schuld van de winkel. Ik heb hier net weer een beter product gekocht..
VerzendingNet zo snel als de "grote jongens: zoals Bol.com en CoolBlue.
AlgemeenNiet de eerste keer dat ik wat Megekko bestel, maar ook zeker niet de laatste keer. Na het (nieuw) bouwen van mijn huidige PC afgelopen jaar en ook het bestellen van losse onderdelen voor (o.a.) hiervoor genoemde PC heb ik alleen maar goeie ervaringen over gehouden. De website is lekker overzichtelijk, alles makkelijk te vinden. Zeker niet te duur, vaak van allerlei zaken prima voorraad. Mijn laatste bestellen was een set Corsair LL fans, die nieuwe kekke weet je wel. Megekko als één van de weinige een aardige voorraad, en voor 22:30u besteld is morgen in huis.
Al met al dik en dik tevreden!
Ja wat moet ik hiervan zeggen, producten in nieuwstaat geleverd in een Megekko doosje, voorzien van zakjes lucht zodat het e.e.a. er strak in blijft liggen. Afgemaakt met wat Megekko tape en binnen een uur na bestellen al aangemeld in de PostNL app.
AlgemeenOverzichtelijke website met een duidelijk aanbod en een kloppende voorraad. Levering duidelijk, optijd en goedkoop.
VerzendingProduct (intel core i5 8600k) kwam goed verpakt en onbeschadigd binnen.
AlgemeenSuper online webshop
Een overzichtelijk webshop
Ruim assortiment.
De prijzen liggen meestal iets lager, dan andere webshops
Rond 12:00 besteld, volgende ochtend bezorgd!
Goed verpakt.
AlgemeenEen snelle, overzichtelijke webshop met een ruim assortiment. De prijzen zijn meestal lager dan bij concurrenten.
VerzendingHad rond 22:00 vesteld en het werd de volgende ochtend al bezorgd! Prima verpakt met luchtzakjes zodat de inhoud niet ging schuiven.
KlantenserviceEr muste een voucher in de doos waar ik recht op had. Na een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik de code meteen teruggemaild. Niets over te klagen.
AlgemeenGoede webshop, alles was makkelijk te vinden. Productspecificaties waren duidelijk en de foto's waren ook duidelijk. Voor bijna alle bestelde producten de laagste prijs, bij een enkele product scheelde het 5 euro.
Over het geheel, uitstekende webshop met groot aanbod, lage prijzen en makkelijk om te gebruiken.
Ik bestelde om 22:00 en de volgende dag kreeg ik alles in de avond bezorgd. Ik kreeg een track en trace code dus kon het bezorgingsproces volgen.
AlgemeenZie klantenservice toelichting, eerst wordt je vraag niet gelezen en daarna is het verlenen van een simpele service ze te veel moeite.
KlantenserviceWilde een router bestellen maar op de site stond niet welke versie ze leverden (zijn er 4 van gemaakt onder hetzelfde typenummer). Mailtje gestuurd of ze me konden vertellen welke versie ze verkochten. Eerste keer krijg ik een link terug naar hun site, daar had ik uiteraard al gekeken en stond de informatie niet op. Teruggemaild dat ik hier niks aan had en ik graag wilde weten welke versie ze verkochten. Krijg ik daarop als antwoord dat er nu gratis verzending is op de router, blijkbaar lezen ze de vraag niet eens ofzo. Voor de derde keer gemaild met dat ik alleen maar wil weten welke versie ze verkopen en kreeg toen eindelijk als antwoord dat ze 300.000 artikelen verkopen en geen zin hadden om te gaan checken welke versie de router was. Het staat nota bene gewoon op de doos. Toen maar bij Coolblue besteld waar ze tenminste wel service verlenen aangezien ik daar na 1x mailen gewoon netjes antwoord op mijn vraag kreeg.
AlgemeenBestelling makkelijk, alles op tijd aangekomen en niks kapot. kan niet om veel meer vragen.
AlgemeenHet bestellen ging heel vloeiend, ik had een i7-7700k besteld en een samsung 850 evo 500gb en kreeg ze de volgende dag goed ingepakt en in goede staat in huis.
VerzendingAlles ging erg vlot en ook op tijd geleverd in huis!
KlantenserviceIk had een mailtje gestuurd met een vraag. en die is na 3 dagen nog steeds niet beantwoord. Hierom vind ik het niet een te beste klantenservice, ik begrijp goed dat als je het druk hebt het wat langer kan duren, maar 3 dagen is wel lang.
AlgemeenTijdens black friday een nieuwe pc besteld en onderdelen van verschillende webwinkels besteld waaronder ook Megekko. Bij Megekko heb ik een nieuwe moederbord, case en PSU besteld. Alles is in goede staat ontvangen en werd keurig op tijd geleverd. Heel erg blij, alleen jammer dat ik niet alles vanuit een webwinkel kon bestellen ivm bf acties.
AlgemeenOverzichtelijke website, ik kon mijn producten in no time vinden. Vooral de filters zijn erg handig.
VerzendingDuidelijke emails over bestelde producten en levertijden.
AlgemeenLaagste prijs (inclusief verzendkosten), op voorraad en de volgende dag in huis. Wat wil je nog meer verwachten van een webshop... Top!
VerzendingZoals beloofd de volgende dag in huis. Degelijk verpakt. Niets op aan te merken
AlgemeenDe site is helder, meestal staan ze hier qua prijzen in de middenmoot of goedkoop. Dankzij een aantal goede ervaringen koop ik daar tegenwoordig vaker.
VerzendingHet is er alijd op de dag die wordt beloofd, in tussentijd word je op de hoogte gehouden over waar het pakket zich bevindt.
AlgemeenPrima ervaring met deze webshop. Een computerkast (meshify C) besteld via Megekko en de verwachte leverdatum werk prima nageleefd. De computer zat netjes verpakt en helemaal in orde.
Met de klantenservice dus geen ervaring omdat dit tot zo ver nog niet nodig is geweest.
Prima verpakt, geen overbodig grote dozen. Ook de verzending na 1 werkdag netjes op locatie afgeleverd!