Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Producten (speakers en kabeltje) snel gevonden en eenvoudig besteld. Snelle site en goede user experience. Ruime keuze aan betaalopties. Kunnen veel shops nog wat van leren.

Snel geleverd, duidelijke communicatie per email.

Product razendsnel bezorgd en binnen de beloofde termijn. Door onervarenheid van mij met het zelf bouwen van een pc, enkele verkeerde producten besteld verspreid over twee orders bij Megekko, waar ik in beide gevallen pas achter kwam toen ik de verpakking al open had. Teruggestuurd naar de klantenservice, waarna ik, wederom in beide gevallen, het aankoopbedrag helemaal terugkreeg, en nog heel snel ook. 100% goed.

Perfect binnen de beloofde 24uurs levertijd geleverd.

Retouren snel en ruimhartig afgehandeld.

Producten die ik besteld had waren heel fragiel, maar kwamen in perfecte conditie aan. Actuele voorraad producten duidelijk te zien.

Snelle levering, zonder schade.

Heel gemakkelijk om te vinden wat wij zochten en de verschillende opties te vergelijken. (game toetsenbord).

Werd afgeleverd op de afgesproken datum. Zondag besteld en maandag geleverd.

Werd keurig op de hoogte gehouden.

The stock information on the website was clear and accurate, unlike what a lot of sellers do these days. The process was straight forward and I was kept up to date throughout all steps of the order, from payment status to delivery tracking.

The delivery came on time, the packaging was tip-top and everything works as expected. Well worth the price which is, anyway, amongst the best on the market!

I highly recommend this seller!

The delivery was exactly on time, all items were neatly packed in secure boxes with lots of padding and fluff in them to prevent shock. Excellent service!

De winkel is een simpele doorverkoper. Service of meedenken hoef je niet te verwachten. Kijk goed of de onderdelen compatibel zijn, Megekko zal niet de service bieden om je te waarschuwen voor een mogelijk niet compatibel systeem. Nu kan je natuurlijk van mening zijn dat je als consument gedegen onderzoek moet doen voor je iets koopt. Maar als Intel net voor je een processor en moederbord koopt, besluit een nog gangbare chipset op een moederbord niet meer te ondersteunen, terwijl de socket wel compatibel is, kan het zijn dat je met een hoop onderdelen zit die niet samen werken. Ook een webshop, ook al heb je geen fysiek contact zou naar mijn mening moeten waarschuwen als onderdelen die je samen besteld niet compatibel zijn. Op mijn klacht krijg ik bij Megekko het antwoord dat er zo veel onderdelen worden verkocht, dat het onmogelijk is om overal advies over te kunnen geven. Triest.

Een slap en algemeen antwoord waar ik helemaal niks aan heb. Na meerdere orders de afgelopen twee jaar was dit de laatste.

De website is overzichtelijk en makkelijk om artikelen te zoeken en te bestellen.
PC onderdelen zijn zeker niet duur en is een van de goedkoopste webwinkels.
Meerdere keren wat besteld en altijd op tijd afgeleverd.
Zou ik weer iets in de toekomst weer kopen ? Zeker weten !
Zou ik de website aan iemand aanraden ? yep !
Betrouwbaar ? ook dat !
Verslaat vele concurrenten met eerlijke prijzen ? You bet !
Alles is netjes en goed verpakt en opgestuurd zonder dat het beschadigd aankomt .
Leuke Gekko logo ook dat nog.

werkt naar behoren en de levering ging snel en vlot !

geen contact gehad was ook niet nodig

Al eerder artikelen gekocht bij Megekko en nog altijd enorm tevreden over de efficiëntie, snelheid en service.

's avonds besteld en de dag erna rond het middaguur al binnen. Perfect dus!

Ondanks de verzendkosten was het artikel hier voor de laagste all-in prijs verkrijgbaar, en werd het de volgende dag bezorgd. De website is functioneel en overzichtelijk.

Levering op de dag na bestelling: prima.

Blij met mijn nieuwe Headset: Sharkoon Shark Zone H10.
Werkt helemaal zoals verwacht ofwel, uitstekende kwaliteit- prijs verhouding.

Zoals gebruikelijk een snelle bezorging :)
s'avonds besteld, volgende dag in huis.

Tot nu toe niet nodig :)

De bestelling is vlot geregeld en aangekomen zoals verwacht.
Retouren van een product is ook heel eenvoudig.

Heel vlugge levering

Overzichtelijke website, met competitieve prijzen. Ook in België werd mijn bestelling zeer snel geleverd èn op zaterdag!

De producten waren makkelijk te vinden op hun website
Verkoopproces en betaling verliep zonder problemen.

1 dag na bestelling was het geleverd.

correcte link vanuit de pricewatch, bestel proces is eenvoudig en de betaling loopt gewoon vlot door. Volgende dag binnen in prima verpakking.

Goed verpakt in doos. Duidelijk herkenbaar en goed beschermd.

Had een nieuwe voeding nodig en dit was een van de goedkoopste retailers en leek best wel betrouwbaar en netjes. Heb hem uit eindelijk daar gekocht en ben zeer tevreden over alles.

Pakketje was goed verpakt, inclusief opvul materiaal en alles is heel-huids aangekomen.

Heb hier gelukkig (nog) geen gebruik van hoeven te maken.

ik kon via tweakers de producten makkelijk vinden en ze waren er allemaal de volgende dag, enkel de verzendkosten betalen.

Alles was mooi ingepakt, het nodige anti botsing stof in de verpakking en de factuur erop geplakt met alles was erin zat en de eventuele garantie erop

Tot nu toe 3 keer bij hen besteld, altijd zonder problemen. Enige mogelijke nadeel is dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Alles gaat via e-mail.

Alles op de site is makkelijk te vinden en aangeduid met grote iconen. De winkel heeft ook veel persoonlijkheid, wat in de nieuwsbrieven ook zeker terug te zien is. Megekko heeft de enige nieuwsbrief die ik graag elke maandag in de mail krijg.

Megekko bestaat al een poos en ik bestel er regelmatig, fijne shop en snelle levering. Er wordt ook adequaat gereageerd op e-mails over bestellingen en problemen.

Fijne service

De levering gebeurd altijd snel.

Klantenservice is oké!

Na het wegvallen van mijn standaard winkels (Afuture & 4Launch) bij Megekko terecht gekomen ivm het grote aanbod en nette prijzen.
Geen moment spijt gehad.

meestal (bij producten op voorraad) de volgende dag. Zoniet een paar daagjes. Snel dus.

Scorekaart voor Megekko