Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

De laagste prijs voor mijn autoradio. Daarbij een fijne afhandeling. Betalen PayPal en van te voren kunnen kiezen voor het versturen naar een postnl afhaalpunt.

Zoals ik al aangaf, verzenden naar een afhaal punt. Dit is gewoon een fijne optie die eigenlijk bij alle webshops standaard zou moeten zijn. Verder keurig binnen 1 dag verzonden (in december). Netjes verpakt. Wel zijn er verzendkosten aan verbonden (3,95). Maar zelf met de verzenkosten was ik goedkoper uit dan bij de concurenten.

Een bestelling plaatsen was makkelijk en snel geregeld met IDEAL. Precies zoals ik verwacht van een webshop.

De naden van de doos sloten niet helemaal aan waardoor de luchtzakken in de doos aan de doos bleven plakken. Het openen van de doos en het scheiden van de doos en zakken was hierdoor lastiger (ik moest met een mes aan de slag). Desondanks zaten er voldoende luchtzakken in ter bescherming van mijn product.

Ik heb geen ervaring met de klantenservice maar de informatieverstrekking over mijn bestelling via email verliep uitstekend.

De webshop is duidelijk ingericht en de prijzen zijn concurrerend. Geen problemen ondervonden met bestellen en afrekenen via iDeal QR. Alles was vlot afgehandeld en de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

De bestelling was netjes ingepakt in een doos gevuld met luchtzakken. Op de doos staan duidelijke instructies over het uitpakken van de doos. Dit heeft mij er van weerhouden om te proberen de doos te openen met een kettingzaag ;)

's Morgens een e-mailadres gestuurd over de verkrijgbaarheid van een i5-8400 processor. Snel een antwoord ontvangen dat deze wellicht in de middag binnen zouden komen. Dat bleek uiteindelijk te kloppen.

Producten waren tegen een scherpe prijs te vinden en de meeste producten waren zelfs met verzendkosten nog steeds goedkoper dan de concurrenten.

Zeer snelle verzending. Bij de aankoop is het mogelijk om zelf een datum te kiezen zonder dat er een meerprijs tegenover staat.

Snel en conform afspraak geleverd. Winkel biedt een scherpe prijs. Bovenop die toch al scherpe prijs is er ook nog 10 procent korting te krijgen via winkelen en sparen.

Producten voldoen aan de omschrijvingen, gewoon prima dus.

Overzichtelijke site, duidelijke filters en een grappige sfeer. Van alle markten thuis zo te zien.

Per ongeluk een verkeerd onderdeel besteld. Mailtje gestuurd met de vraag of dit gewijzigd kan worden. Blijkbaar kan dit niet, ik moet een nieuwe order plaatsen met het onderdeel wat ik wil (en extra verzendkosten betalen), dan het verkeerde onderdeel terugsturen (en daar waarschijnlijk ook verzendkosten over betalen). Ronduit waardeloze service dus.

Bij dit bedrijf voel ik me ook echt koning.
Hier shop ik zeker in de toekomst nog.

Bij dit bedrijf voel ik me ook echt koning.

Ik vind dat dit bedrijf erg klantvriedelijk is
Snelle verzending heeft
En problemen snel en simpel oplossen

Wel jammer dat je 6,50 moet betalen als je een product opnieuw gestuurt wilt hebben als je perongeluk het verkeerde adress invult.
:P

Ik had het verkeerde adress ingevuld maar tegen een betaling van 6.50 euro was het die dag opnieuw gestuurd en had ik het product de volgende dag in huis

Ze hebben mij een vriendelijk mailtje gestuurt dat er iets mis was met de bestelling

Op vrijdagavond ophangbeugel voor bewakingscamera nodig. Laagste prijs, om 21:30 uur besteld en zaterdag ontvangen!

Het product dat ik wilde bestellen was te verkrijgen bij Megekko maar ook meer andere webshops. Mijn ervaring met Megekko is over het algemeen zeer goed. Om die reden heb ik deze keer weer gekozen voor Megekko.

Overzichtelijke site, makkelijk te gebruiken, oogt zeer professioneel en komt over als een jong en verfrissend bedrijf.

Product kwam goed verpakt binnen en ook binnen de beloofde lever datum.

Tweede keer dat ik bij deze webshop bestel, wederom alles keurig. Gelukkig nog geen klantenservice nodig gehad, dus daar valt weinig over te zeggen op dit moment.

Prima levering. Levertijdindicatie gaf aan 1-2 dagen, na twee dagen waren de bestelde producten in huis.

Ik heb een Synology NAS + schijven besteld bij Megekko, vooral vanwege de prijs, maar ook door eerdere goede ervaringen bij deze winkel.

Netjes zoals op de site aangegeven de volgende dag geleverd. De producten waren goed ingepakt en klem gezet met schuim stukken.

Het bestelproces en levering van artikel verliep prima. Geleverd zoals aangegeven. (wel tip gelezen dat je voor snelle levering kijkt naar de eigen voorraad van Megekko om teleurgestelling op onverwachte latere levering te voorkomen)

Geleverd zoals aangegeven (voor mijn bestelling binnen 1dag)

Volledige PC besteld à 2500 euro, versturen ze het in een slecht verpakte tevens verscheurde doos waarbij de CPU (420 euro) is zoekgeraakt. Megekko schuift de schuld af naar PostNL waardoor wij nu 2 weken moeten wachten op 'intern onderzoek' en we hebben er geen vertrouwen in dat dit resulteert in een nieuwe levering.

Slechte verpakking. Gebrekkig karton, trayverpakking CPU kennelijk midden tussen andere zware componenten gegooid. Zoekgeraakte CPU dankzij scheur in doos.

Geen telefonisch contact. Schuift de schuld af en laat de klant wachten.

Ik mag inmiddels melden dat het product alsnog is toegezonden na een onderzoek bij PostNL.

Via Tweakers.net gezocht voor 3 ventilators om mijn kast verder aan te vullen. Kwam qua prijs uit op Megekko als een van de goedkoopste met toch nog een goede rating. Bestelling verliep soepel en de ventilators vrijdag besteld en nog de volgende dag ontvangen (zaterdag). Goederen zijn in goede staat ontvangen

Minpunt: na de bestelling kreeg ik een aanbod om iets van 16 euro aan korting te claimen voor mijn volgende bestelling. Bij een aankoopbedrag van 50 euro leek mij dit al fors, dus ik had al mijn bedenkingen. Blijkt er aan het claimen van die korting een of ander abonnement vast te zitten, wat op den duur 15 euro per maand kost. Ten opzichte van hoe de korting op de eerste pagina werd aangeboden vond ik dit wel wat misleidend.

Goede prijs, goede levering zelfs in aanloop naar de kerst. Leuke cadeau acties (printer bij laptop) die aansluit bij t inzetten van de laptop voor een studie.

Goede levering zelfs in aanloop naar de kerst. Had 2 producten besteld, kwamen beiden tegelijk aan. Goed verpakt, geen beschadigingen.

Product gelijk gevonden, meer dan genoeg voorraad. was in 10minuten klaar. geen rare omwegen, goed dat je ook met paypal kan betalen.

De site is erg makkelijk te navigeren. De categorieën zijn duidelijk en de plaatjes geven ook een goed beeld. Het bestelproces wijst zichzelf.

Ze hebben (voor mijn bestelling) goede prijzen voor hun producten, al zitten er wel altijd verzendkosten bij (behalve als je bepaalde producten koopt). Daarnaast kwam er na het bestelproces een 'korting' te staan, wat reclame bleek te zijn. Dat deed wel af aan de ervaring.

Ik zal hier zeker nog wel vaker iets bestellen.

Alles is netjes verpakt en was op tijd binnen zoals beloofd.

Ze hadden een cpu-koeler die ik zocht als enige snel voor een nette prijs.Site werkt prima, werkt vlot en bestelproces zoef je zo doorheen.

Minpunt voor zo'n 'krijg korting'-riedel die je een betaald voordeelabonnement wil aansmeren nadat je hebt besteld. Imho heeft een goede shop dit soort verkapte abo-troep niet nodig, maar ze zullen er wel een zakcentje mee bijverdienen.

Zeer goed verpakt, was vlot verzonden en zoals beloofd dag later binnen. Niks op aan te merken.

Het aangeschafte product was bij Megekko veruit het goedkoopst. Zelfs inclusief verzendkosten was ik nog voordeliger uit dan bij andere winkels. Netjes volgende dag bezorgd, helemaal prima dus.

Het product zat goed verpakt en was netjes de volgende dag bezorgd.

Scorekaart voor Megekko