Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnel. Goede prijs. Betrouwbare levertijd! Alles wat nodig is voor een goede webwinkel. Heb hier vaked besteld en kreeg alles op tijd binnen.
VerzendingDe volgende dag geleverd zoals het hoort
AlgemeenVanuit Tweakers naar Megekko gestuurd, andere webshops waren duurder of hadden geen stock meer. Vlot betaalproces, duidelijk aangegeven verzendkosten (naar België).
VerzendingBinnen 1 dag geleverd net voor Kerst. Alles te volgen via app van PostNL.
AlgemeenEenvoudig bestellen, pas in de avond, en ondanks de kerst gewoon de volgende dag in huis.
VerzendingHad in een envelop gepast dus onnodig duur verzonden.
AlgemeenGoed verpakt product, snelle levering en handig om te kunnen bestellen met de iDEAL qr-code.
VerzendingDe levering was snel en handig te volgen via de track-and-trace code. Het verpakken was echter niet ideaal, de harde schijf is onderin het doosje gestopt waardoor deze veel kwetsbaarder was dan tussen het bubbelplastic.
Voor de rest dus prima en snel geleverd op zaterdag.
Algemeenik vind tweakers een erg goeie online webshop, ik kon mijn product er snel vinden voor een goeie lage prijs, en de lever datum was perfect, ik wil tweakers graag bedanken voor de snelle reactietijd en natuurlijk voor het cado wat ik er heb bij gekregen.
ik raad deze website aan, aan alle mensen die ik ken
AlgemeenDuidelijk de laagste prijs, duidelijke website. Duidelijk over de leverdatum en komen die ook na.
AlgemeenZeer snelle levering. Veel keuze. Product is op website goed uiteengezet. Product zeer goed verpakt.
AlgemeenHet was eenvoudig bestellen, eerst via via Tweakers product geselecteerd, daarna via Megekko als goedkoopste en snel geleverd!
VerzendingJuist verpakt en snel geleverd conform genoemde levertijd.
AlgemeenVia tweakers.net kom ik vrijwel altijd bij Megekko uit. Ze hebben een ruim assortiment en zeer scherpe prijzen Daarnaast zijn de meeste producten de volgende dag leverbaar.
VerzendingLevering is vrijwel altijd de volgende dag of op de dag zoals aangegeven op de site. De producten worden netjes verpakt waardoor minimale kans op transportschade.
KlantenserviceDe klantenservice is goed bereikbaar en de keren dat ik heb gebeld met een vraag werd ik keurig geholpen.
AlgemeenNette site, en uitgebreid product aanbod, op een goed te doorzoeken site. Geven erg duidelijk aan welke producten ze zelf op voorraad hebben, en hoe snel iets geleverd kan worden. Ondanks dat ze zich op de site, nieuwsbrief en verpakkingen niet serieus voordoen, is het een degelijke webwinkel
VerzendingDit keer viel de snelheid van de verzending wat tegen, site gaf aan de volgende dag alles te kunnen bezorgen, helaas werd dit 2x een dag uitgesteld.
KlantenserviceAlgemene ervaring met de klantenservice is dat ze je altijd proberen te helpen, ook als bijvoorbeeld de garantie via de producent loopt, en het niet wil vlotten. Reageren niet direct, maar binnen een dag kun je meestal wel een antwoord verwachten.
AlgemeenHet pakket was netjes ingepakt en op tijd bezorgd ondanks de kerstdrukte. Bij de bestelde ssd zat helaas geen migratiesoftware zoals crucial aangaf op de verpakking. De verpakking was nog netjes dicht, die fout zal bij crucial liggen. Gelukkig zelf opkunnen lossen door de software van de oude ssd te gebruiken.
AlgemeenPrima winkel. Meerdere malen besteld. Was een keer van hele pc (onderdelen) iets niet beschikbaar; netjes emailtje ontvangen en ander product gekozen en toch volgende dag ontvangen. Zo zie ik het graag :-)
VerzendingGoed verpakt..
KlantenserviceToen onderdeel niet op voorraad was netjes mailtje gehad.
AlgemeenIk heb al mijn pc gerelateerde producten via megekko.nl gekocht. Dit omdat het altijd goed is, op tijd wordt geleverd, goede prijs en zo nu en dan leuke acties.
VerzendingAltijd op tijd.
AlgemeenDe beste prijs voor een Canon TS8150 en ook op voorraad. Bestellen heel soepel en volgende dag afgeleverd, zelfs met de Kerst drukte!
VerzendingBestelling in orginele doos, maar zonder ompakking waardoor de doos wel beschadigd was geraakt.
AlgemeenPrima webshop, snelle levering en goed verpakt. Prijzen prima in orde en kon vanuit Tweakers direct mijn bestelling uitkiezen, in een winkelwagen gooien en aanschaffen. In max 10 minuten alles besteld wat ik wilde hebben.
VerzendingHad de levering de volgende dag in huis. Geen op of aanmerkingen op
AlgemeenIk heb mijn behuizing, psu, moederbord en ssd tegelijk besteld bij Megekko. Vergeleken met Sicomputers is Megekko 10× zo snel. Volgende de dag al om huis! Ik kan nu meteen bouwen.
Voor deze service ben ik jullie heel erg dankbaar. Ook zijn de onderdelen heel huids aangekomen.
Algemeenvia Tweakers met Megekko in contact gebracht, het bestellen en daarna het betalen was dus super simpel
VerzendingM'n bestelling werd compleet afgeleverd op de afgesproken bezorgdag
AlgemeenMegekko heeft een duidelijke website, het bestelproces is eenvoudig en een snelle (volgende dag) levering.
VerzendingPrima, levering zoals beloofd, de volgende dag, zelfs in de Kerst periode
AlgemeenAltijd prima bij Megekko, snelle duidelijke website en keurige bezorging via PostNL, ook tijdens de feestdagen.
AlgemeenBetaling en bestelling waren heel netjes geregeld,
Het product werd super snel geleverd en was helemaal in krde
Ook als je vragen hebt dan staan ze je heel netjes en met goede kennis te woord
Bestelling was na 1 dag in huis
KlantenserviceZe hebben kennis van zaken en staan je netjes te woord