Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik heb zeer goede ervaringen bij megekko, ik haal er al jaren mijn elektronica en alles word altijd optijd afgeleverd! Ook met garantie hebben ze nooit moeilijk gedaan.

Het product was zeer goed verpakt en de prijs-kwaliteit verhouding was goed. Het kostte echter maar 15€ waardoor het product natuurlijk minder is van kwaliteit.

De prijs was 1 van de goedkoopste op het net, goede recensies, en het werdt waar gemaakt. Makkelijk betalen, binnen 24 geleverd zoals aangegeven .

Levering zoals aangegeven, direct traysbaar. Goed verpakt, incl. Bestelling. Een goede combinatie met NLPOST.

Ondanks dat ik een mailtje kreeg van Megekko dat het misschien eens tijd is om een review te schrijven, had ik dit eigenlijk al veel eerder moeten doen. Megekko is relatief nieuw op de markt, maar maakt een vergelijkbare impact als Coolblue toen ze net begonnen.

Ik bestel reeds sinds twee jaar bijna alle producten bij Megekko, en de klantenservice is echt geweldig. Ook met vragen over producten wordt je uitstekend geholpen: Bijvoorbeeld Ubiquiti wil nog wel eens units updaten met significante verschillen zoals wel of geen PoE 802.3af ondersteuning. Het product heeft dan dezelfde naam en EAN, maar ze plakken een extra stickertje op de doos, en dan is het een verrassing of je hem kan aansluiten of niet. Megekko zocht het ter plekke uit en hebben een duidelijke melding geplaatst welke versie ze leveren, waar andere webwinkels aan gaven: het zal wel de nieuwe zijn, maar geen garanties.

Levering is altijd keurig op orde en ze beschikken over een gezonde dosis humor. Kijk alleen maar naar het verpakkingsmateriaal en de communicatie. Al lijken de reclames af en toe wel wat meer op de jonge generatie gericht, ik kan het toch wel waarderen.

Kortom, een net en jong bedrijf die zichzelf niet veel te serieus nemen. Gewoon goede service, snelle levertijden, een website die klopt. Mijn voorkeur gaat sinds de eerste ervaring uit naar Megekko terwijl ik eerder trouwe klant was bij de oude gevestigde orde om het zo maar te zeggen. Verfrissend!

Producten altijd goed verpakt. Wel een keer toen ik specifiek had gevraagd wat WD Red schijven goed te verpakken: de bubbelfolie was ruim aanwezig, maar lag alleen óp de schijven die zelf koud op de kartonnen bodem lagen :) Gemeld met een foto erbij en afgesproken dat als er eens iets mee is dat ze er van weten en ze het oplossen. Wel goed gelachen met de medewerker aan de telefoon, want het was wel een komisch gezicht gezien m'n verzoek voor goede verpakking zelfs op de pakbon stond :)

Tot nu toe echt prima. Leuke positief ingestelde mensen die duidelijk er aan werken Megekko een mooi bedrijf te maken. En dat is uiteindelijk toch het belangrijkste aan een bedrijf. Of ze echt de laagste prijs bieden dat maakt me dan niet eens meer uit.

In de afgelopen paar maanden meerdere bestellingen geplaatst bij Megekko. Ben erg tevreden over het ruime aanbod aan producten (zelfs een kerstboomstandaard!) en de producten worden keurig verzonden. Daarnaast is het mogelijk de bestelling te laten bezorgen bij een afhaallocatie, wat mij persoonlijk vaak beter uitkomt. Zet daar een scherpe prijs tegenover en je hebt een van de betere webshops te pakken. Het feit dat ik geen commentaar kan geven op de klantenservice is in dit geval dus een pluspunt, het is simpelweg niet nodig geweest!

Bij een 17"Medion kon ik een goedkope notebooktas krijgen. Er stond echter een 15,6" in de aanbieding. Ik heb hierover voordat ik bestelde gemaild. Als reactie kreeg ik om welke actie het ging terwijl ik toch duidelijk het artikel had aangegeven. Dit hadden ze zelf uit kunnen/moeten zoeken

En ja hoor, toch de verkeerde notebooktas geleverd. Werd wel snel geleverd

Als reactie op mijn mail dat toch de verkeerde notebooktas was geleverd kreeg ik de verwijzing om dit door te geven via "retouren" dus weer actie van mijn kant gevraagd. Toen ik dit gedaan had kreeg ik de reactie dat het geen verkeerde levering was. Na weer een mail uiteindelijk de bevestiging dat het artikel geretourneerd kan worden. Nu alleen nog afwachten of en wanneer ik het goede artikel krijg..

Ik heb een ventilator besteld. De prijs was goed, hij was netjes verpakt en snel verzonden. Leuk dat er een actie was voor een gratis fietspompje.

Prijzen bij Megekko zijn redelijk/ goed. Alleen jammer dat je bij een bestelling boven de honderd euro nog steeds verzendkosten moet betalen.

Zodra je bestelling geplaatst is kunnen ze niets meer aanpassen aan je bestelling, ook geen 1 minuut na bestellen

{{Edit: klantenservice heeft contact opgenomen, ze willen mijn verzendkosten vergoeden. Uiteindelijk dus wel netjes opgelost.}} Gelijk na bestelling geplaatst te hebben een email gestuurd dat ik een andere koeling nodig heb. Dit kon niet meer veranderd. Kan alleen een tweede bestelling plaatsen en dan de verkeerde terug sturen. Een hoop gedoe en dan is de verzendkosten ook nog eens voor mijn rekening. Dan wil je hierover gaan bellen maar ze hebben gewoon geen telefoonnummer. Overigens reageren ze wel vlot via de mail. Maarja, vrij logisch als ze alleen maar hoeven te reageren met "we kunnen niets voor u betekenen". Klant is duidelijk geen koning bij Megekko.

Vandaag besteld, morgen in huis ... of overmorgen. Dit laatste is erg handig, niet veel webshops geven je de keuze wanneer je de spullen graag wil ontvangen. De prijzen zijn over het algemeen zeer concurrerend.
Geen contact gehad met de klantenservice tot nu toe, dus daar kan ik niets over zeggen anders dan dat alles gegaan is zoals verwacht, wat natuurlijk prima is ;)

Nu al twee keer een lading spullen besteld. Beide keren netjes en ruim ingepakt met voldoende padding in een goede stevige doos.

Al meerdere keren bij Megekko besteld en altijd accurate voorraadindicatie en snel geleverd. Ook retouren zijn soepel verlopen. Prima winkel waar ik zo weer zou bestellen.

Goed verpakt, snel geleverd.

Retouren werden snel afgehandeld.

Kloppende voorraad-indicatie, snelle afhandeling, netjes verpakt en snel geleverd. Overzichtelijke site met genoeg sorteermogelijkheden. Prijzen zijn zeer concurrerend.

Op de laatste dag van de week bedenken dat je een gamePC wil gaan bouwen. Vrijdagmiddag dus de spullen toegevoegd aan de winkelmand, en hopen dat alles op zaterdag geleverd wordt. Juist, dat lukte prima. Goed verpakt, en inderdaad met een dag geleverd (op zaterdag).

De site is vlot, en raakt niet van slag als 19 tabs (inclusief cookies...) hebt openstaan. Mails van bevestiging komen vlot en slechts 2 uur later de mail dat de bestelling klaar is voor verzending.

Het enige minpunt is dat in alle mails de details van de bestelling niet zichtbaar zijn, hiervoor moet ingelogd worden op de site.

Inmiddels ook een nieuw scherm besteld, en ook weer met een dag in huis, hier wordt ik vrolijk van.

Makkelijk te bestellen. Producten waren allen voorradig. 1 van de weinige winkels waarbij je en een koeler en oude pasta verwijderaar kan bestellen ( blijkt zeer schaars of onbekend te zijn bij vele winkels) en goede prijs voor top koelpasta! De 3 in 1 deal. Goede beschrijving en fotos. vrijdag avond besteld zaterdag in huis! Super netjes verpakt. Zoek opdracht en iets beter fotos kan wel beter met name zoeken voor een adapter van usb 3 naar usb 2 interne aansluiting op moederbord. Yep verkeerde adapter besteld. Des al niet te min 5+ Ik houd die kabel, zal hem in de toekomst toch wel nodig hebben. Goal was water koeler, pasta cleaner + mk4 pasta. Alles netjes binnen 24 uur geleverd. Kom zeker terug

Alles was goed verpakt met lucht kussens opvulling van gerecyclde materialen. Doos was perfect, niet onnodig grote doos met tig lucht kussens

Geen gebruik van gemaakt, maar email communicatie was snel en ben goed geinformeerd via standaard emails

Wil een mining-rig bouwen. Werd lekker gemaakt door SiComputers, maar die leverden niet. Elke dag niet gemined, is een verloren dag. Bij Megekko besteld en de volgende dag in huis.

Binnen 24 uur in huis.

Megekko is altijd een van de goedkopere webshops voor hardware, maar heeft toch een overzichtelijke webshop en korte levertijden waar ze zich aan houden. De over de top marketing is een smaak dingetje, maar ik vind het altijd wel grappig.

Ik bestel in de loop van een aantal jaren zo nu en dan wat bij Megekko en de levertijden zijn altijd kort geweest. De leveringen zijn altijd prima in orde, geen beschadigde of verkeerde producten ontvangen.

bestelling was eenvoudig en aflevering keurig verpakt de de dag na de bestelling. Allemaal perfect

Verzending was keurig. mooie doos en onbeschadigd

Doorgelinked via de pricewatch van tweakers, ik vond de bestelling zoals altijd gemakkelijk. De verzending is ook heel snel (volgende dag) en alles is goed aangekomen. Ik heb tot nu toe nog geen slechte ervaring met deze webshop.

Volgende dag was het product aan huis geleverd

Het zoeken, bekijken en kopen van producten bij Megekko verloopt zeer simpel, snel en goed.

Verzending is keurig verpakt in Megekko doos incl. opvulmateriaal om de zending te beschermen.

Ook top! Ooit een HDD gekocht die niet goed geformateerd wilde worden. Probleemloos retour gestuurd en per kerende post een nieuw exemplaar ontvangen.

Onduidelijk in voorwaarden. Adverteren met bedenktijd maar doen moeilijk over retouren. Had iets gekocht in de veronderstelling dat ik kon retouren.

Levertijd wordt eenzijdig aangepast terwijl ik had aangegeven bestelling alleen te willen als leverdatum zou worden gehaald. Leest men dus niet.

Niet telefonisch bereikbaar en erg langzaam. Niet klantvriendelijk in vergelijking met bijvoorbeeld een Coolblue. Wordt met verkeerde naam aangesproken. Waardeloos inderdaad.

Ik heb in de laatste paar maanden 4 bestellingen gedaan bij Megekko, en als ik er nog één zou moeten doen zou ik weer voor Megekko kiezen. Ze hebben een duidelijke website, het bestelproces is zeer overzichtelijk en de bestelling wordt gewoon de volgende morgen nog bezorgd ook al is het vrijdag avond om half 10.

Megekko levert gewoon de volgende dag ook al bestel je s'avonds laat of op vrijdag.

Uitstekende service op Megekko.nl na de prijsvergelijking op Tweakers.net heb ik er voor gekozen om mijn nieuwe GeForce GTX 1080 te bestellen op Megekko.nl. Ik heb voor Megekko gekozen omdat ze op de volgende dag mijn nieuwe videokaart al konden leveren (Zelfs op een zaterdag :D) De site zag er erg goed uit en werkte soepel.

Erg tevreden over de verzending. Het product op vrijdagmiddag besteld, was zaterdag onbeschadigd in huis zodat ik hem dat weekend nog in gebruik kon nemen. Erg over te spreken! Het pakketje werd zaterdag bij mij geleverd en is onbeschadigd bij mij aangekomen. Kortom erg tevreden, ik zal zeker vaker iets bestellen op Megekko.nl

Ik werd goed en snel geholpen nadat ik aangegeven had dat ik het product wilde retourneren omdat het helaas niet in mijn pre-build pc paste. Erg goed werd alles geregeld!

Op een andere webshop was mijn artikel niet beschikbaar. Daarom uitgeweken naar Megekko omdat zij binnen 1 dag konden leveren. Gemakkelijk de bestelling ingediend en daadwerkelijk de volgende dag in huis.

Kortom: snelle en gemakkelijke afhandeling van mijn bestelling.

Na bestelling de volgende dag in huis!

Scorekaart voor Megekko