Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk heb meerdere keren bij Megekko besteld en heb platweg nooit problemen met hen gehad. De prijzen zijn gunstig, de bezorging is snel en ik krijg precies wat ik besteld had, en netjes ingepakt bovendien. Het is een consistente, goede webshop, en dan krijg je bij mij een uitstekende score.
VerzendingIk bestel het voor 23:59 en krijg het de volgende dag binnen. Ideaal.
AlgemeenMegekko is een uitstekende winkel met veel keus, goede prijzen en snelle levertijden.Hier kom ik zeker terug!
AlgemeenOverzichtelijke website. Scherpe prijs en snelle verzending zoals we gewend zijn. Jammer dat de verzendkosten nog los in rekening worden gebracht op grote bestellingen.
AlgemeenNieuwe onderdelen voor mijn PC bestelt, zaak kwam als goedkoopste uit en dat scheelde toch wat! ideaal dus voor snelle en goedkope producten!
VerzendingProducten waren snel en goed ingepakt, weinig kans op schade zo!
KlantenserviceIn verleden vaak genoeg dingen terug moeten sturen ivm met reparatie of DOA, snelle service en doen nooit moeilijk!
AlgemeenMeerdere malen hier iets besteld en altijd netjes binnen de afspraken geleverd. Prijzen zijn ok
VerzendingOp tijd
AlgemeenSuper duidelijk het bestel procedure.
goede uitleg en je wordt goed op de hoogte gehouden via de mailing
zeer te vrede over de geleverde producten.
Klantenserviceer werd netjes gemaild dat een product niet op voorraad was en een dag later bezorgd zou worden,
ik had gemaild dat het geen probleem was en gemaild dat het goed was.
achteraf kreeg ik een mailing van dat het toch op de originele dag werd geleverd.
helaas moest ik zelf schuiven met me uren om het pakket in ontvangst te nemen,
pakket besteld op 04-06 met levering voor vrijdag wat uiteindelijk toch vrijdag is geworden. (daarin vindt ik het wel goed dat het gelukt is op de bestelde datum).
AlgemeenBij Megekko heb ik over de jaren heen veel apparatuur gekocht waaronder 2 CPU's, een GPU, RAM en wat andere rand apparatuur. Altijd de laagste prijs gehad. Verzending altijd op tijd, mocht er iets vertraagd zijn dan wordt dat netjes gemeld via de mail. Op vragen wordt snel gereageerd via de mail. Het fijne van deze webshop is het grote assortiment, betrouwbare service en de lage prijzen. Goed bezig.
VerzendingNetjes op tijd.
KlantenserviceSnelle antwoorden via de mail.
AlgemeenRedelijk assortiment. Redelijke prijs kwaliteit verhouding met af en toe interessante aanbiedingen. Humoristische nieuwsbrief. Duidelijke en stipte levering.
AlgemeenRuim assortiment aan verschillende soorten artikelen. Keurig geprijsd. Keuze uit de meest gebruikte betaalmethoden. Website simpel maar effectief.
VerzendingLevering keurig op de afgesproken tijd.
AlgemeenDe webwinkel werkt zoals je mag verwachten. Geen verplichting tot het maken van een account.
VerzendingMet track & Trace, dus prima te volgen. PostNL, dus geen gedoe als je niet thuis bent.
AlgemeenFijne webshop om je aankopen te doen. Website is netjes en recht toe recht aan. Alles onder de categorieën zodat je alles makkelijk kan vinden. Makkelijke betaal mogelijkheden en erg snel bezorgd. Enige puntje is de wat opdringerige club lidmaatschap bij sparen.
VerzendingAls alles op voorraad is de volgende dag in huis. Alles was netjes verpakt en zaten er genoeg air bags in de dozen zodat alles zonder gebreken aan is gekomen top!
AlgemeenDit is de 2e keer dat ik grote aankopen heb gedaan om een computer te upgraden. De producten waren ook deze keer prima in orde.
VerzendingOp tijd geleverd en netjes verpakt zoals het hoort
AlgemeenGemakkelijk te bestellen. Snelle levering. Goede prijs. Duidelijke website. Beetje opdringerige manier om lid te worden van de club.
VerzendingVolgende dag geleverd. Goed verpakt.
AlgemeenIets gedateerde website qua user experience en design maar een perfecte flow. Snelle levering en prachtige prijzen.
VerzendingGoed verpakt en snel geleverd.
AlgemeenDoet wat een webshop moet doen. Snel bezorgt en houdt goed rekening met de klant.
AlgemeenEen prima website, alles werkt zoals je het verwacht van een online webshop. Om eerlijk te zijn had ik nog niet eerder gehoord van Megekko. Maar ben zeer tevreden!
VerzendingDe levertijd die werd aangegeven werd ook aangehouden en kon bijgehouden worden met track & trace, Wat wil je nog meer?
AlgemeenWebshop zit prima in elkaar ze zijn vaak de goedkoopste als je meerdere producten besteld en de klantenservice is ook niet slecht.
Ik heb hier door de jaren heen regelmatig besteld en nooit echt problemen ondervonden.
Nooit problemen gehad met ontbrekende producten of iets in die trend.
KlantenserviceIn het verleden meerdere malen met de klantenservice contact gehad en dat ging eigenlijk altijd prima.
AlgemeenDuidelijke site, geadverteerde prijzen kloppen met wat je uiteindelijk betaald en lage verzendkosten. Voor mijn componenten waren ze de goedkoopste en ik kom hier zeker weer terug!
VerzendingOntvangen op het beloofde tijdstip, componenten waren uitstekend verpakt.
AlgemeenOp advies van een vriend die eerdere goede ervaringen had bezocht ik de webshop ‘s avonds laat. Het zoeken was makkelijk, de prijs was lekker laag, de afhandeling en de betaling snel en daarna de volgende morgen ook de levering van een goed ingepakt product.
VerzendingGoed duidelijk en te volgen product werd netjes en op tijd geleverd door een aardige besteller
AlgemeenRegelmatig bestellingen hier gedaan, zowel groot als klein. Altijd snel geleverd en toen er iets mis was werd er goed geholpen door de klantenservice.
Mijn laatste bestelling was erg goed gegaan. Het ging hier om een Asus USB-AC51. Ik had deze 's middags besteld en de volgende dag had ik het in huis!
De verzending was erg snel, ik bestelde het de middag ervoor en kreeg het de volgende middag al binnen.
KlantenserviceOoit een computer behuizing met ingebouwde voeding gekocht, deze voeding bleek echter kapot. Na één mailtje met de klantenservice kwamen we al tot een oplossing. Ik kon de kapotte behuizing terugsturen en kreeg, nadat zij het binnen hadden, direct een nieuwe.