Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Met een paar klikken heb ik het product kunnen vinden. (Heb wel eerst op pricewatch gekeken wat ik wilde hebben)
Ik hoefde gelukkig niet 100 keer mijn adres e.d. in te vullen.

Super geleverd! S'avonds om 21:30 besteld en de volgende ochtend om 9:00 al in huis. Wel jammer van de verzendkosten, maar met deze snelheid maakt het toch minder erg.
Het zat wel in een grote doos met veel lucht.
Dus tipje voor het milieu. Doosje had wat kleiner gemogen.

Ik hoefde gelukkig niet 100 keer mijn adres e.d. in te vullen.

Het zat wel in een grote doos met veel lucht.
Dus tipje voor het milieu. Doosje had wat kleiner gemogen.

Al meerdere malen iets besteld, een breed aanbod en vaak goedkoper dan de concurrentie. Snelle bezorging.

Bezorging was snel en goed gecommuniceerd. 'S avonds besteld en de volgende ochtend al in huis,

Het aanbod is naar vergelijking het best. De communicatie is naar wens en de bezorgdienst is top. Als ik iets aan te merken had was het niet uitstekend geweest.

Bezorging werd precies op het voorspelde moment gedaan.

Ik kreeg van elke wijziging in het bestel/bezorgproces een update, iets dat ik zelf erg prettig vind.

Fijne laptop voor een meer dan redelijke prijs. Vlot bestelproces, groot pluspunt dat tijdens het bestellen een intracommunautaire (btw-vrije) levering kon worden voorzien voor ons Belgisch bedrijf. Ga hier zeker nog terug komen!

3 werkdagen zou misschien wat sneller kunnen maar wel heel netjes op aangegeven moment geleverd!

Grote aanrader, ook leveringen in België worden de dag nadien bezorgd (als het product op voorraad is uiteraard). Daarnaast zijn ze ten opzichte van de concurrenten zeer scherp geprijsd en is de website enorm overzichtelijk. Als je je eigen computer samenstelt, zal je hier niet snel 'te veel' betalen.

De volgende dag keurig op tijd geleverd

Ik heb een NZXT H500i besteld en het product was bij de webshop op voorraad. Daadwerkelijk ook geleverd, soms zie je wel eens dat webshops ''voorraad'' hebben maar niet gelijk kunnen leveren. Bij Magekko is dat gelukkig niet het geval

Netjes verstuurd, niks op aan te zeggen.

Snel online besteld. Zeer vlot gegaan. Snelle en goede service. Zeer correct. Ik ben zeer tevreden en het bestelde materiaal werkt perfect.

Vrij eenvouding ben ik bij Megekko terecht gekomen terwijl ik opzoek was naar 2 usb sticks.

De website was overzichtelijk en de bestelling was zo geplaats.

De volgende dag lag het pakketje al keurig op deurmat. Helemaal tevreden en snelle aflevering zoals altijd.

Het contact wat ik wel eens met Megekko heb gehad verliep altijd vlot en goed. Erg meedenkend bedrijf, fijn om contact mee te hebben. Zou alleen wel graag terugzien dat ze een telefoonnummer zouden hebben waar je ze op kon bereiken. Als snap ik de afweging volkomen (kosten).

Ik ben heel blij met mijn product. Snelle levering en product in uitstekende conditie geleverd.

Mooie aanbieding op de website gezien en besteld. Ik werd niet verplicht om een account aan te maken, wat ik een pluspunt vind. Kreeg netjes en snel mailtjes toegestuurd over de status van de bestelling.

Bestelling werd de volgende dag afgeleverd bij eigen opgegeven ophaalpunt. Top!

Website is over het algemeen duidelijk, hoewel beschrijving van producten iets beter en consistenter kan. Prijzen zijn vrij scherp. Het bestelproces gaat makkelijk en genoeg keus uit betaalmogelijkheden.

Pakket was snel binnen en goed verpakt.

Snel en helemaal volgens afspraak geleverd. Laptop was goedkoop en voldoet aan de beschrijving. Ook nog een gratis printer erbij!

Levering was op tijd.

Veel keus. Duidelijk te zien of het op voorraad is. Goede prijzen. Gemakkelijk te bestellen.

Vandaag besteld, morgen in huis. Goed verpakt, leuke tekst op de verpakking. Levering goed te volgen.

Duidelijke e-mails over de gang van zaken. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Eerlijke en betrouwbare partij met vaak goede aanbiedingen.
Als ze nog ietsje zakken in de prijs kunnen ze CoolBlue en Bol voorbijstreven.

Vandaag besteld morgen thuis en keurig verpakt.

Ik het verleden is er een keertje iets fout gegaan met een bestelling.
Megekko heeft dit keurig opgelost en ter compensatie kreeg ik een
spel van hun dat net uitgekomen was.Hier waren mijn kids heel blij mee.

Eenvoudige bestelling en evering. Goed verpakt en rekening houdend met de hoeveelheid verpakkingsmateriaal. Kleiner product was toegevoegd aan de originele doos van groot product ipv beide in een grote nieuwe omdoos.

Fijn dat het mogelijk was om bij een postnl locatie de producten op te halen bij grotere producten. Mogelijkheid om bestelling op latergeplande datum te laten komen.

Snelle reactie na een vraag betreffende een serienummer van een besteld product en waar deze terug te vinden. Prima afhandeling.

Ik heb ondertussen al heel wat artikelen via megekko besteld. Wetende dat de service altijd goed is en de prijzen scherp.

Snelle levering en de producten zijn altijd adequate in gepakt.

eerlijk om te zeg, ik was vast klant voor alternate en 4launch
maar nu ben ik gek voor megekko!
scherp prijs en snel aflevering

heel snel afleverring, zondag besteld maandag binnen! altijd goeie prijs

als iets kapot of moet omruilen ik kan gelijk omruilen.

als ik vraag heb dan krijg ik heel snel beantwoord

Ik had graag van de tevoren een melding gehad de combinatie van de bestelde producten niet zou passen. (behuizing & moederbord)

Maar liefst 7 computer-ondelen teglijk geplaatst en de volgende dag al in huis

Ik moet iets retourneren, en daarin werd ik snel en goed geholpen.

Ik heb eigenlijk alle onderdelen voor mijn PC besteld bij Megekko. Voorheen al vaker gebruikt, maar aangezien ze de goedkoopste waren en eigenlijk alle producten hadden hier weer besteld. Veel andere winkels hebben niet alles in hun assortiment. Fijn dat het bij 1 winkel allemaal kan.

Pakketten zijn goed en zorgvuldig ingepakt, en zijn heelhuids aangekomen. Ook zijn deze aangekomen op de aangegeven tijd.

Scorekaart voor Megekko