Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Heb laatst een nieuwe headset bij Megekko besteld, en had hem de volgende dag binnen, ook de prijzen zijn veel goedkoper dan de concurrenten. Had bij het bestellen perongeluk een typ fout gemaakt maar na een kort emailtje hebben ze dit kunnen wijzigen. Top service!

Website is erg duidelijk, zonder moeite bestelling(en) plaatsen en begeleiding tot aan de betaling. Kortom deze webwinkel is een aanrader.

Ik bestel regelmatig bij deze webwinkel en de verpakking is telkens weer met luchtkussentjes verpakt zodat je product goed beschermd is.

Het geleverde product bleek bij levering (waarschijnlijk transport) schade te hebben. de volgende dag checkte ik mijn email, wat hiervoor de oplossing zou worden, bleek er al een nieuwe product onderweg die diezelfde dag geleverd werd! de beschadigde hoefde niet retour.

zo pro-actief ben ik nog nergens geholpen, super bedankt!!!

in de ochtend per email een tijd indicatie van 3 uur. en 20-30 min voor levering een sms. super!

bij aangave van d ebeschadeging werd direct een nieuw product toegestuurd

De website, betaling en verzending is uitstekend daarvoor kun je de overige reviews raadplegen.
Aandachtspunt in mijn ogen is de verpakking, voor een klein item die met gemak door een brievenbus past wordt een grote doos gebruikt met veel luchtzakken.

Handig te gebruiken website, snelle betaling (Veel mogelijkheden, zoals paypal en ook geschikt voor mensen die in België wonen aangezien ze bancontact accepteren). Ook snelle levering. In het algemeen een perfecte alles-in-een webshop.

since i started using the megekko site i have had zero problems its very easy to use lots of options and easy to understand not to go wtih out saying how fast they are with shipping.. any time ive got lots or any thing like that as far as buying some thing from these guys they were always real fast to reply to emails or comments i would highly recommend this site to every one

again zero problems 100% satisfied with shipping very very fast

100% satisfied no problems if i ever had a question they wqere fast to respond to any thing so im very happy about customer service

Snel en goede service en zeker niet de duurste! Je word up-to-date gehouden over je bestelling, zeer tevreden!

Goede webshop: snelle verzending en goed ingepakt. Ook zit er een duidelijke factuur bij (daarop staan ook het aantal maanden garantie voor het product).
Ook de klantenservice is goed, snel een duidelijke reactie terug op emails, soms zelfs na sluitingstijd.

Verzending gebeurde snel en alles was goed ingepakt.

Snelle reactie, soms zelfs na werktijd.

Bestellen gaat vlot en eenvoudig, je wordt continu op de hoogte gehouden van de status en track-en-trace.

Snel verzonden en goed verpakt

Makkelijk bestelproces. Goedkoopste winkel voor sdxc kaart die ik op het oog had inclusief snelle verzending. Webshop is overzichtelijk en genoeg betaalmogelijkheden.

Zeer goed verpakt ondanks dat het een klein product was.

Makkelijke website waardoor het bestellen en betalen erg vlot verliep.
De spulletjes heb ik echter uitgezocht op Pricewatch, en heb daar de goedkoopste van gekozen op dat moment.

Moederbord en CPU besteld, volgende dag in huis.
In een ruime stevige doos met voldoende luchtgevulde plastic zakjes.
Niets op aan te merken dus.

sinds het al bijna weer vakantie is voor mij :) en mijn opleiding al bijna heb afgerond vond ik zelf dat ik iets heb verdiend. Heb een 144HZ scherm gekocht via Megekko.

Het zoeken via de site ging gemakkelijk en kreeg de zoek resultaten wat relevant waren.

Bestelling was ook zo in 1.2 gepiept en lekker de code "HAKKER" gebruikt voor een gratis pizza snijder.

Levertijd was super snel zonder problemen. Vandaag besteld morgen in huis. Er zat geen doos om de doos van mijn scherm maar goed dat doen heel veel winkels en is niet nodig. De doos had geen schade door transport.

Voor de eerste keer hier besteld. Voorraad stond goed aangegeven op de site. Bestelling geplaatst en gekozen voor een latere leverdatum. Top dat dit kan, zodat je zeker weet dat je je pakket in ontvangst kan nemen. Werd goed op de hoogte gehouden daarna over het verloop.

Pakket werd keurig op de juiste dag geleverd en artikel was goed verpakt. Kortom, uitstekend!

Reeds veel bestellingen geplaatst, altijd snel geleverd en meestal een van de goedkoopste webshops.

De website is overzichtelijk, echter de mails met orderbevestigingen bevatten alleen de link naar de order op de website, geen bestellinggegevens. Dit is een klein gemis.

Altijd goed verpakt, eventueel met extra luchtkussentjes in de doos om schuiven te verkomen.

Ik heb een SSD gekocht bij Megekko, ik wilde hem graag snel in huis hebben voor mijn nieuwe computer, dat is gelukt hij is keurig de dag erna geleverd. En over het product ben ik erg tevreden!

Mijn SSD kwam iets later aan dan was verwacht maar wel gewoon op dezelfde dag. Goede verzending, goed ingepakt.

HDMI kabel besteld, twee dagen later prima verpakt in huis ontvangen inclusief gratis pizza 'mes'

prima verpakt met voldoende luchtkussentjes

Na een bestelling netjes een melding in de mail ontvangen. Volgende dag product in huis. Helaas factuur op papier en niet in de mail.

De website is erg duidelijk zodat je precies weet wat je betaalt. Pakketje was goed ingepakt en de volgende dag al in huis.

In perfecte staat afgeleverd en keurig verpakt.

Ik heb al verschillende dingen zoals nu een monitor bij megekko besteld, het bestelproces verloopt vlot en ik krijg geen ongewenste reclame nadien. De prijzen zijn scherp voor de meeste producten, om deze op te zoeken is tweakers handiger 😊

De monitor kwam de dag na de bestelling aan, fijn dat megekko geen extra doos gebruikt en de originele doos netjes dichtplakt.

Website is overzichtelijk en is gemakkelijk om te bestellen. Product is goed verpakt.

Een punt van ergenis van de site is nadat je besteld hebt en hebt betaald met ideal word je naar een pagina gestuurd met een 1 of andere vage spaarsysteem wat veels te opdringerig getoond word en ikzelf liever had dat dat niet getoond werd maar in plaats gewoon een normale melding van bestelling geplaatst betaald enzo. Met dan mogelijk daaronder een link met een optie naar het spaargebeuren want nu het einde van het bestellen net wat minder fijn afrond.

De bestelling was vrij laat geplaatst en was nog de volgende dag in huis

Klantenservice geen ervaring mee voor zover.

Scorekaart voor Megekko