Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk doe mee voor de prijs, maar Megekko is in mijn ervaring een van de weinige webshops die daadwerkelijk het logistiek netwerk op orde heeft. Lees; de volgende dag binnen. Dat is nu mijn ervaring geweest bij de laatste 3 bestellingen met producten die op voorraad waren. Fijn.
VerzendingDe levering(en) was op tijd, de verpakking uitstekend. Niets op aan te merken.
AlgemeenIk heb onlangs mijn eerste zelfgebouw computer besteld bij Megekko en ik ben ontzettend blij met mijn ervaring! De website was super makkelijk en overzichtelijk, en de levering was razendsnel.
Wat ik extra waardeer, is de ondersteuning en begeleiding die Megekko biedt. Dankzij hun YouTube-kanaal kon ik mijn computer zelf in elkaar zetten. De video’s zijn duidelijk, stap-voor-stap en echt handig, zeker voor beginners zoals ik.
Al met al een topervaring van begin tot eind. Ik kan Megekko van harte aanbevelen aan iedereen die een pc wil samenstellen of onderdelen wil kopen!
Super snelle levering naar België! Niets op aan te merken.
KlantenserviceDoor het youtubekanaal van Megekko kon ik al mijn vragen via de video's oplossen.
Algemeenik heb nog nooit problemen gehad met megekko ze zijn top qua service en altijd up to date qua updates voor moederborden etc. veel keuze ik koop daar de afgelopen 3-4 jaar nu alleen nog mijn pc onderdelen ben iemand die graag altijd zekerheid wil hebben en door de hulp/info die je daar ook krijg is ook top en zelfs dat je een voorkeur kan instellen qua welke bezorgers je het liefst wil zoals (postnl-dhl)
ik kan kans hebben op een prijs maar zelfs zonder een prijs zal deze review er komen blijft een top bedrijf
dus jongens van megekko hou het vol jullie doen het super 👍
levering van megekko zelf is altijd top alleen je bent altijd afhankelijk van de bezorg dienst die het levert hou daar altijd rekening mee is niet altijd van hun bedrijf uit dat ze laat zijn te hun laten altijd weten wanneer de pakket verstuurd is / afgeleverd bij bezorgdienst
Klantenserviceals je problemen hebt of advies nodig hebt is megekko voor mij altijd beste geweest vergeleken andere soort bedrijven
AlgemeenMegekko is de webshop waar ik meestal heen ga.
Ze hebben bijna alles op voorraad, of anders wel een vergelijkbaar product.
Tot nu toe altijd een goede ervaring gehad met deze webshop.
Producten zijn altijd goed en netjes verpakt en altijd heel aangekomen.
Mijn laatste bestelling was 30 december, en toch werd mijn bestelling op de laatste dag van het jaar bezorgd.
Eerlijk gezegd zijn al mijn bestellingen tot op heden de volgende werkdag bezorgd
Niet heel veel ervaring mee.
Een keer een product geannuleerd, ging via de mail en heel snel geregeld.
AlgemeenDuidelijke website, snelle levering met goeie informatie. Prijzen zijn prima! Niet in alles altijd de goedkoopste, maar staan vaak genoeg bovenaan t lijstje.
VerzendingIk had op vrijdagochtend een HDD besteld, werd zaterdagmiddag thuis geleverd. Duidelijke tracking (voor zover DHL duidelijk is, daar kan Megekko niks aan veranderen helaas).
1 verbeterpunt: ik hoef niet per sé alle mails over de verzending van zowel Megekko als DHL, beetje dubbelop
AlgemeenIk bestel daar al vele jaren en heb hierop nauwelijks aanmerkingen. De service is goed!
Verzendingde pakketten worden ook in België tijdig geleverd en bij retourzendingen deden zich vrijwel nooit problemen voor.
KlantenserviceIk heb één keer een probleem gehad. Ik moest een Sapphire 7800 XT terugsturen vanwege een defect en heb daarbij helaas vergeten de RGB-verlengkabel mee terug te sturen. Vervolgens moest ik het kabeltje op eigen kosten nasturen en heb ik meer dan een week langer op mijn terugbetaling moeten wachten. In die periode beschikte ik niet over een werkende pc. Ik had zonder bezwaar afstand kunnen doen van €10, maar het kabeltje moest per se worden geretourneerd. Dat vond ik enigszins pietluttig, maar verder was alles in orde.
AlgemeenIk winkel al meer dan tien jaar bij Megekko. Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest over de uitstekende klantenservice, wat cruciaal is als je duizenden euro's uitgeeft.
VerzendingSnel, efficiënt en op tijd. Ik vind de ophaalpuntopties erg prettig.
KlantenserviceDe klantenservice is uitstekend en snel. Ik kan altijd rekenen op een professionele aanpak.
AlgemeenEerste bestelling die ik heb gedaan bij deze webshop, en ik kan niet anders zeggen dat dit prima verlopen is. Op vrijdagmiddag 2 27 inch monitoren besteld en deze werden op zaterdag geleverd door PostNL. Tijdens het hele proces keurig op de hoogte gehouden.
VerzendingIk wilde met Klarna betalen, maar als je voor deze optie kiest dan kan de bestelling alleen maar naar je eigen adres worden verzonden en niet naar een PostNL afhaalpunt. En dat vind ik jammer, maar aangezien ik wist dat ik de hele dag thuis zou zijn om de bestelling in ontvangst te nemen toch gekozen voor deze optie. Verder verliep de verzending razendsnel.
AlgemeenAlles in het bestelproces was duidelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de betaling verliep soepel. Enige verbeterpunt zou zijn dat het kleine ram geheugen niet in zo'n enorme doos verstuurd hoeft te worden.
VerzendingDe bestelling zou eerst pas na het weekend geleverd worden, maar de bezorger stond op zaterdag al voor de deur. Helemaal top!
AlgemeenIn de afgelopen tijd verschillende spullen bij Megekko gekocht. Voorraad aanduidingen kloppen en Megekko is vaak de goedkoopste.
VerzendingOrders worden op tijd en netjes verpakt geleverd. Vaak 's avonds besteld en de volgende ochtend al geleverd. Als het iets langer duurt wordt dat netjes aangegeven.
KlantenserviceMet vragen kun je altijd terecht en je wordt snel geholpen. Klantvriendelijkheid staat voorop.
AlgemeenKopen / bestellen bij Megekko is makkelijk, inzichtelijk, intuïtief en snel. Makkelijk zoekmachine, veel keuze.
VerzendingSnelle levering. Precies wat ik bestelde. Eigen merk lijkt wel van hoge kwaliteit te zijn.
AlgemeenHandige site om pc onderdelen te vinden en te vergelijken. De prijzen zijn tot nu toe het laagst gebleken. Ik heb alle onderdelen voor mijn nieuwe pc hier besteld.
Erg tevreden!
Verzendingen zijn goed aangekomen en zijn goed verpakt. Ook op verwachte dag
AlgemeenZeer goede ervaring met Megekko
Ik heb onlangs besteld bij de webshop van Megekko en ben zeer tevreden over de hele ervaring. De website is overzichtelijk en duidelijk, waardoor het bestellen eenvoudig en snel verloopt. De prijzen zijn scherp en het assortiment is ruim.
Mijn bestelling werd correct en snel geleverd, netjes verpakt en volledig conform verwachting. Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden van de bestel- en verzendstatus.
Al met al een betrouwbare webshop met goede service. Ik zal hier zeker vaker bestellen en kan Megekko zonder twijfel aanbevelen.
Netjes optijd zelfs door de sneeuw vlekkeloze service zeer goede ervaring
AlgemeenIk ben zeer tevreden over de service. De online interface en het bestelproces zijn gebruiksvriendelijk. De klantenservice is ook behulpzaam en flexibel; ze nemen zo snel mogelijk contact op bij problemen en zijn erg behulpzaam. Het team werkt uitstekend samen en ik kan iedereen aanraden om zonder aarzelen via deze website te bestellen. Het product wordt in de meeste gevallen de volgende dag al geleverd en is onbeschadigd. Als elke webwinkel zo zou werken als Megekko, zou elke klant tevreden zijn.
Mvg
József Ferka
In 90% van de gevallen ontvang ik het bestelde product de volgende dag al. De resterende 10% is te wijten aan weersomstandigheden, verkeersomstandigheden of een fout van de postdienst. Ik wil benadrukken dat dit natuurlijk en begrijpelijk is; deze 10% kan niet aan een fout worden toegeschreven. Al met al is de samenwerking goed en het team levert uitstekend werk!
KlantenserviceDe klantenservice is ook behulpzaam en flexibel; ze nemen zo snel mogelijk contact op bij problemen en zijn erg behulpzaam.
De klantenservice is flexibel, coöperatief en reageert zo snel mogelijk. Ze zijn vriendelijk en communiceren met respect, wat voor mij erg belangrijk is in menselijke relaties.
AlgemeenSinds een lange tijd ben ik weer hardware aan het bestellen en ik kende Megekko nog van 2015 toen ik alle components van mijn toenmalige build daar bestelde. Tussen het overzicht van leveranciers viel Megekko me weer op met goede beoordelingen en levertijden, terwijl de prijzen ook nog competitive blijven!
Daarnaast was de website vergeleken met andere webshops lekker fris, overzichtelijk en duidelijk. De orderflow was ook no nonsense, dus mijn bestelling was zo gedaan.
Ik had vrij laat besteld, maar desondanks dat werd mijn bestelling alsnog behandeld diezelfde avond laat. Ik kreeg best snel een bevestigingsmail dat mijn bestelling onderweg was en de volgende middag was de bestelling er al. Top!
KlantenserviceDeze review schrijf ik omdat ik per ongeluk iets dubbel had besteld, ik zag dit in de order bevestiging. Super onhandig van me. Bij een andere winkel ook gedaan laatst en toen kreeg ik een heel verhaal het een zakelijke bestelling was en eigenlijk niet retour kon en dat er een restocking fee zou komen, blablabla.
Maar niet bij Megekko! Ik kreeg volgende ochtend gelijk een hele vriendelijke mail waarin al mijn opties duidelijk werden uitgelegd; ik kon de hele bestelling aan de deur wijzigen en dan opnieuw bestellen of ik kon de order aannemen en zelf het onderdeel terugsturen. Geen gedoe over extra kosten etc.
Dit is service! Bedankt Megekko en Belle van de klantenservice!
Jullie hebben een klant erbij, want ik moet de komende tijd nog flink veel meer in huis halen
AlgemeenBestellen en betalen zijn er nooit problemen maar zodra DHL het overneemt begint het gedonder
VerzendingKeer op keer levert DHL niet op tijd of het wordt gewoon ergens neer gezet
of je laat iemand thuis wachten en die krijgt het niet omdat die de code niet heeft die dan 7 minuten ervoor op de mail is gezet door DHL dit pakket gaat dus retour naar Megekko ik ga niet weer een dag tuis zitten op niks te wachten.
post.nl levert veel beter dat moet Megekko toch weten lijkt mij
AlgemeenIk check altijd producten die ik wil bij Megekko. Ze hebben vrijwel altijd korting of de laagste prijs. Mijn bestellingen komen op tijd aan en top verpakt.
Nooit de klantenservice hoeven te berichten over producten. Ik had wel een keer een vraag en daarbij hielpen ze mij erg goed.
Mijn product kwam heel goed verpakt aan. De extraatjes waren ook vast getaped. Voor zo een groot en duur product kwam het ook sneller aan dan gedacht.
AlgemeenDe laatste paar weken meerdere onderdelen en een scherm besteld.
Levering dik in orde iedere keer volgende dag gelevert en correct.
prima verpakt, keurig op tijd, altijd met track en trace
AlgemeenProducten zijn goed te vinden en overzichtelijk te vergelijken per categorie. Bij CPU aankoop werd uitstekende koeler aanbevolen voor de prijs. Moederbord informatie was overzichtelijk en duidelijk, geen verwarring met modellen en specificaties. Soepele betaling en verificatie. Niks op aan te merken heel netjes.
VerzendingBestelling was goed verpakt, styrofoam waar nodig en leegtes gevuld met luchtkussens. Levering 1 dag na bestelling, écht morgen in huis dus.
AlgemeenGoed makkelijke zoekfunctie en dan kan het verder verfijnen met de filters.
Mocht je vragen hebben over een bestelling krijg je zeer snel en antwoord vaak al met een oplossing.
De bestelling is meestal de volgende dag binnen als de bezorgerde instantie ook mee helpt..
Vaak volgde dag al binnen als PostNL of DHL meewerken.
KlantenserviceMet vragen kan heel makkelijk contact opnemen via de mail. Ze antwoorden binnen het uur en ook met al de oplossing door gevoerd.