Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGoed advies, goede prijzen en super service. Toen de GPU fabrikant te lang bezig was met testen heeft SI de extra testkosten en verzending laten zitten. Prettig zaken doen , zo
VerzendingBetere koeing van CPU, DMV geadviseerde vloeistof koeling door de boys van SI.
AlgemeenSiComputers beschikt over een prima website, heeft scherpe prijzen, en ik heb vlot contact ervaren via de mail. Gewoon goed
AlgemeenIk wilde een tweakers-best-buy desktop, en SiC had alle componenten beschikbaar tegen bijna de laagste prijs. Dat maakt het lekker eenvoudig.
VerzendingAlles keurig verpakt in 2 dagen in huis.
AlgemeenSiComputers levert snel, en dat is top. Hun facturen zijn wel erg onduidelijk wat zorgt voor een lastige administratie. Ik had een outlet product besteld die zo goed als nieuw hoort te zijn, maar deze kwam vies, stoffig en bekrast aan. Dit voldoet niet aan de voorwaarden. Omdat het een outlet product was, konden ze enkel 4,- euro aan compensatie bieden. Ik snap het zeker, maar dit is niet netjes. Ze denken overigens wel met je mee.
VerzendingDe verzending was binnen 2 dagen van een outlet product. Goed en duidelijk met Track&Trace.
AlgemeenIk zocht een goedkope grotere SSD voor mijn laptop. Bij SiComputers zag ik een 'open box' model voor een hele aantrekkelijke prijs. Deze besteld en is goed bevallen. Product was goed verpakt en de verpakking was inderdaad open geweest maar verder was de SSD gewoon als nieuw. Zit inmiddels in de laptop en werkt prima.
VerzendingSSD is snel geleverd en goed verpakt.
AlgemeenIk was op zoek naar een IPad Air 2022 voor mijn vrouw. Deze bleek bij veel webshops uitverkocht te zijn. Echter niet bij SiComputers. Ik was wel sceptisch omdat ik wel vaker bij een webshop iets bestelde en dat na betaling bleek dat het product toch niet (meer) op voorraad was. Maar tot mijn vebazing bleek de Ipad de volgende dag bij mij afgeleverd te worden. Dus geen loze beloftes. Ik heb in het verleden ook computeronderdelen bij SiComputers gekocht en ook toen werd alles naar tevredenheid snel geleverd. Dus ja, ik ben een tevreden klant.
VerzendingZie bovenstaande toelichting.
Ha Cookenzopy,
Wat goed om te lezen dat je tevreden bent!
We hebben onze stinkende best gedaan voor je ;D
We zien je graag nog eens terug!
Groetjes,
Team SiComputers
AlgemeenSnelle levering, goede klantenservice en naar mijn ervaring een actueel voorraadbeheer. Ik zou dit bedrijf iedereen aan willen raden.
KlantenserviceZeer prettige aftersales. Duidelijke RMA updates en vriendelijk e-mailverkeer. Bij SiComputers staat de klant overduidelijk voorop.
AlgemeenMijn GPU gaf de geest gekeken wie er één op voorraad had met de mogelijkheid tot afhalen op locatie (ik had hem ZSM nodig) en dat bleek SI te zijn en nog voor een mooie prijs ook.
KlantenserviceMailtje gestuurd na dat ik de bestelling had geplaatst wanneer ik de GPU op kon halen en ik kreeg heel snel mail terug dat hij na 13:00 klaar zou liggen.
Netjes ontvangen in bij de receptie dus goed geregeld.
Algemeenover het algemeen de beste prijzen
Makkelijk producten te vinden op de site, veel betaalmogelijkheden en de nieuwste technologische producten zijn er altijd
snelle verzending volgens de markt
KlantenserviceIk heb per e-mailadres gevraagd wanneer de pakket aankomt, ze hebben snel en netjes geantwoord.
AlgemeenVanuit de pricewatch kwam SiComputer (die ik nog niet kon van naam) naar boven als de shop waar alle componenten van mijn build in het assortiment zaten. Ik heb de shop recenties op Tweakers gechecked en dat gaf me voldoende vetrouwen om hier te bestellen.
Afrekenen kon ik met Bitcoin doen, dat kwam mij prima uit! ..
Nadat alle onderdelen binnen waren (inderaad binnen 2 werkdagen , zoals verwacht en aangegeven op de site) kreeg ik een verzend bevestiging.
Alles was uitstekend verpakt , en alles werkt 100% ! Erg blij mee en uitstekende service. 5 sterren wat mij betreft.
Ik wilde even verifieren of mijn BTC betaling goed was doorgekomen omdat ik dat niet via de site duidelijk kon zien. Per telefoon / chat / whatsapp waren ze (tijdelijk?) niet bereikbaar, dus dan maar een mail. Hier kwam de volgende dag netjes antwoord op dat alles in orde was.
AlgemeenIk heb deze week drie noctua casefans en thermal grizzly koelpasta besteld bij SiComputers. Het is niet de eerste bestelling bij deze winkel van mij. De site is helder, overzichtelijk en duidelijk. Het bestellen ging dan ook makkelijk. De prijzen waren goed weergegeven, weet kwamen alleen nog verzendkosten bij.
VerzendingDe producten waren goed en deugdelijk verpakt in een stevige kartonnen doos met bescherming erin. De betrekking kwam keurig optijd binnen.
AlgemeenMakkelijk producten te vinden op de site, veel betaalmogelijkheden en een snelle levering. Ook vindt ik de site duidelijk en overzichtelijk, net zoals de account page.
VerzendingM.2 SSD besteld, kwam in een kartonnen doosje, bij zoiets fragiel mag er wat mij part wel wat bescherming omheen.
AlgemeenGpu besteld. Snel en zoals overeengekomen in de order geleverd. Geen problemen.
Ben tevreden met de levering.
AlgemeenUitstekende ervaring met mijn bestelling. Laagste prijs voor de meeste onderdelen van mijn nieuwe PC en zeer snelle reactie op mijn vragen via de mail. Ik heb de bestelling afgehaald, en dat verliep soepel.
KlantenserviceSnelle reactie per mail via contactformulier, en duidelijke beantwoording van mijn vragen.
AlgemeenDe bestelling plaatsen was vrij simpel op de website van SiComputers. Zondagavond besteld en woensdag reeds perfect verpakt ontvangen.
VerzendingDe bestelling plaatsen was vrij simpel op de website van SiComputers. Zondagavond besteld en woensdag reeds perfect verpakt ontvangen.
AlgemeenVooraf gevraagd via de WhatsApp chat functie op de site of een bepaald type NUC11 op voorraad en dezelfde dag verzonden kon worden. Op site stond namelijk; " op voorraad 1-2 dagen '. Dat vond ik een beetje vaag. Ik kreeg prompt antwoord en een uur later was de NUC verzonden!
Verzendinggeen opmerkingen. NUC kwam aan in een prima verpakking.
AlgemeenIk kreeg de bestelling tegen een hele goede prijs en op de juiste tijd. Communicatie was erg netjes en snel. Wilde juist hier bestellen omdat ze beloofde de volgende dag af te leveren.
VerzendingSnel, goed verpakt, prima verzending! Erg tevreden!
AlgemeenSite is duidelijk en overzichtelijk met duidelijke foto's en omschrijvingen. Goede merken. Zeker goede prijzen.
VerzendingBlister verpakking verpakt in noppenfolie in stevig doosje. Super verstuurd dus. Netjes via mail op de hoogte van bestelproces en verzending
AlgemeenBestelling (videokaart) ging soepel, 1 dag later geleverd zoals beloofd. Keurig statusmails ontvangen tijdens het proces. Product was netjes verpakt.
AlgemeenDuidelijke website, goede prijzen en snelle levering. Vaak daar besteld en nooit problemen mee gehad.
VerzendingSnelle levering met track en trace