Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOp zondag via bol.com een koptelefoon besteld, maandag verstuurd, dinsdag binnen. Gewoon zoals het hoort.
Heb wel 'ns eerder iets bij SiComputers besteld en dat ging ook altijd netjes en snel. Staan vaak ook bovenaan bij tweakers qua laagste prijs.
Heb geen contact gehad met de klantenservice aangezien dat niet nodig was.
Verzending zoals gezegd zo snel als je redelijkerwijs van een webshop kan verwachten.
AlgemeenCase besteld die bij nader inzien door SiComputers werd geannuleerd vanwege een kennelijke vergissing. Prijsfoutje, prima, kan gebeuren. Echter, de afhandeling van het terugstorten van de betaling (met Creditcard notabene!) laat zwaar te wensen over. Ten eerste werd er al direct afgeboekt, en niet eens een reservering geplaatst. Normaal krijg je een reservering en pas bij shipping een daadwerkelijke afboeking. Vervolgens wordt na een week het geld retour gestort maar wordt er DIRECT weer eenzelfde afboeking geplaatst! Kansloos.
*EDIT 08-02-2023* Na controle bij mijn bank en het afwachten van het afschrift van januari van de creditcard blijkt inderdaad dat de dubbele afschrijving een foutieve weergave blijkt te zijn. Op dat vlak dus nu alles opgelost. Desondanks ben ik van mening dat een reservering in eerste instantie beter werkt dan direct afschrijven en naderhand corrigeren. Zal waarschijnlijk ook minder werk opleveren, zoals nu.
Contact met de klantenservice is belabberd. Op een mail over het geld terug storten komt enkel de melding dat het is doorgezet naar de financiele afdeling maar vervolgens helemaal niks meer. Ook geen opvolging intern of een ticketnummer oid. Erg jammer.
Hi Redfoxert,
Enorm vervelend dat deze situatie zo gegaan is! Om even op je opmerking terug te komen:
Terugbetalingen worden sinds oktober ’21 voorgemeld aan de bank van de klant. Dit ziet er hetzelfde uit als bij een betaling/reservering (- bedrag). Zodra de bank de refund daadwerkelijk heeft verwerkt past de bank dit automatisch aan naar een goede weergave van de ‘terugbetaling’ en ziet de klant alleen nog het +bedrag. Als je contact opneemt met de bank zal deze bevestigen dat het hier gaat om een weergave fout.
Ik hoop dat je zo iets meer informatie hebt, desondanks is het niet netjes van ons dat we je bericht gemist hebben. Ik heb hier een notitie van gemaakt en zal hiermee aan de slag gaan.
DW^
Team SiComputers
AlgemeenBestelling ging soepel en was een goede prijs. Ik had nog een foutje gemaakt met keuze voor bezorging en dit werd snel en zonder gedoe alsnog in orde gemaakt.
VerzendingVlot en goed verpakt verzonden
KlantenserviceIk had per ongeluk gekozen voor afhaal ipv bezorging. Na een mailtje werd dit direct aangepast wn had ik de volgende dag alsnog mijn pakket. Enige wat ik mistte was een telefoonnummer voor makkelijk contact, maar door de snelle reactie op de mail was het alsnog goed geregeld.
Algemeenkeurig geleverd conform de gestelde levertijden, strakke prijzen en goed assortiment. ik heb geen contact gehad met de klantenservice.
Verzendinggoed verpakt, deels papier deels plastic (ik heb liever alles met papier opgevuld aangezien dat gerecycled wordt)
Hi Linuxman,
Dank voor je feedback, dat waarderen we enorm!
Al het plastic dat wij gebruiken is door ons gerecycled! Wij kopen zelf geen plastic inpakmateriaal, maar hergebruiken datgene wat we van onze leveranciers binnenkrijgen.
Veel plezier met je bestelling en tot snel!
Team SiComputers
AlgemeenPrima levering, goed ingepakt. Levering duurde enkel dagen langer maar daar kan ik mee leven.
VerzendingGoed ingepakt verder neits aan op te merken. x x
KlantenserviceEmail was snel beantwoord x x x x x x
AlgemeenOp zoek naar bepaalde ventilatoren, zoekfunctie op de website was voor mij niet direct duidelijk, maar even per mail gevraagd: zeer hulpvaardig en informatief antwoord ontvangen. Het was mijn tweede bestelling bij Si, beide keren alles prima verlopen.
VerzendingNetjes op tijd en goed verpakt.
KlantenserviceMijn vraag werd prima beantwoord.
Algemeenbestel een product dat nog maar 1 op voorraad is. ja kan gebeuren dat die dan al verkocht is. dus bestelling geannuleerd, bestelling is geannuleerd krijg ik te horen van klantenservice. zou binnen 14 dagen mijn geld terug hebben. 15 dagen later nog steeds niet ontvangen. waardeloze service als je iets niet meer hebt zorg je dat het binnen 5 dagen terug wordt gestort niet dat er nog mensen achteraan moeten gaan.
Klantenserviceals je iets beloofd om te doen binnen 14 dagen zorg je dat het uiterlijk de 13de dag terug betaald is. niet dat er nog meer werk van gemaakt moet worden.
Hi Pizzaranger,
Dat is niet de bedoeling! Ik ben hier inmiddels intern mee aan de slag en dit zal binnenkort verbeteren!
Mijn excuses voor het ongemak.
SiComputers
AlgemeenIk had een high end monitor besteld, want hij bleek op voorraad volgens de website. Vervolgens bleek de monitor toch niet op voorraad en werd hier met een vriendelijke mail over gestuurd. Kan gebeuren.. toch?
Uiteindelijk contact gezocht via de mail en kreeg ik de keuze voorgelegd om te kiezen voor een terugbetaling of om te wachten tot het product op voorraad was. Ik koos voor de terugbetaling, want een andere aanbieder had de monitor wel op voorraad.
Vervolgens had ik weer zeer vriendelijk contact gehad en ik kreeg een creditfactuur toegestuurd. Er werd me verteld dat het max. 14 dagen ging duren voordat ik het geld weer terug kreeg. Nu vond dit plaats tussen kerst en oud en nieuw, dus ik vind het vanuit mijn kant ook schappelijk om extra tijd te gunnen voor dit proces. Iets met werkende mensen en vakanties rondom deze periode.. Maar ik blijf natuurlijk wel klant en wil natuurlijk ook op de hoogte blijven van de status van mijn terugbetaling.
Tot op heden zijn de 14 dagen ruim voorbij en ik krijg met geen mogelijkheid nog contact met SiComputers. Ik heb een aantal mailtjes verzonden, het webformulier ingevuld, proberen te bellen met het nummer op Google My Business, maar tot op heden geen reactie.
Sterker nog, het nummer op Google My Business is "helaas telefonisch niet bereikbaar". En op de website zijn het telefoonnummer én het mobiele nummer voor WhatsApp niet meer zichtbaar. Dit geeft niet echt vertrouwen in een partij als deze, terwijl de eerdere reviews vrij positief waren.
In mijn mailverkeer heb ik ook de vraag gesteld voor statusupdates, maar zelfs deze blijven uit. Helaas. Daarom heeft het me toch doen besluiten om deze review te plaatsen, want er zweven ergens wel een aantal van MIJN meiertjes, waarvoor ik niks anders heb mogen ontvangen dan een belofte op terugbetaling.
Het gevoel beklijfd me dat ik niet op korte termijn, dan wel op de lange termijn, mijn geld terug krijg. Zeker gezien de andere recente reviews over dit bedrijf.
Ik hoop op een goede afloop.
AlgemeenMooie aanbieding van een MSI 3080 TI Suprim X. Deze was volgens Sicomputers nog verkrijgbaar bij de leverancier. Heb deze gelijk besteld en betaald. Kreeg geen meldingen meer en vervolgens de volgende dag zelf maar een mail gestuurd. Het antwoord was dat deze niet meer geleverd kon worden terwijl Azerty de dag erna dezelfde videokaart ook nog in de aanbieding had en ook via de leverancier. Mijn gevoel zegt dat Sicomputers te laat is geweest met het bestellen bij de leverancier of dat het ging om een prijsfout. Bestel de volgende keer wel weer bij Megekko of Azerty.
AlgemeenEerdere bestellingen zijn altijd goed verlopen maar de aftersales… vind dit erg jammer dat het zo nu moet lopen.
KlantenserviceWacht al 7 weken op terugstorten van een betaalde en geannuleerd bestelling. Dit zou binnen 14 dagen gebeuren vanaf begin december.. onderhand nog steeds mijn geld niet terug.. snap niet waarom dit zo lang moet duren in deze tijd..
19-1: contact via de mail na de review maar daarna blijft het weer stil en nog steeds niet terug betaald.. Zo te lezen is het een trend ook dat er niet tijdig of uberhaupt wordt terug betaald..
24-1: nou het is toch gelukt om terug te betalen. Dank zover. Sterretje meer.
AlgemeenAl vaker bij SiComputers besteld. Altijd prima, snelle levering, snel antwoord op mailtjes, helemaal tevreden. Extra fijn dat je er ook met Bitcoin kan betalen.
VerzendingAltijd snel geleverd. Laatste bestelling kwam in twee delen, eentje uit eigen magaziijn en eentje van leverancier. Kwamen meteen de volgende dag tegelijk aan.
KlantenserviceDe paar keer dat ik een vraag had werd die direct, duidelijk en vriendelijk beantwoord.
AlgemeenIk ben al meer dan een maand op zoek naar een Asus RTX 4090 Strix White. Op 12 januari zie ik dat SiComputers samen met Megekko en nog een andere shop het op voorraad heeft. SiComputers had een betere prijs namelijk 2291 euro tov 2560 bij Megekko. Ik nam de kans en had het besteld. Kom ik er nu achter dat de videokaart uitverkocht is en onbekend is wanneer het weer op voorraad is.
Wat goed is om te weten is dat SiComputers zelf geen voorraad heeft waardoor de informatie op hun website totaal niet accuraat is. Ze kunnen je wel lokken met hun mooie prijzen, maar de kans dat het goed gaat is duidelijk lager dan bij andere winkels.
Hun email gaf mij de optie om te wachten of om de bestelling te annuleren.
Wat positief is, is dat de klantenservice lekker snel reageerde en binnen 5 minuten de bestelling geannuleerd heeft en een spoedkrediet heeft aangemaakt (maximaal 3 dagen) omdat ik het nu via Megekko wil kopen waardoor ik mijn geld zsm terug wil krijgen. Nou heb ik gekeken naar ervaringen van andere klanten waar naar voren komt. Geld daadwerkelijk op tijd terugkrijgen is dus verre van zeker. Mijn beoordeling voor klantenservice kan dan
ook later veranderen als er dingen toch niet goed gaan.
AlgemeenGoede site en eenvoudig om te bestellen. Bestelde onderdelen waren ook echt voorradig (moederbord en geheugen modulen)
VerzendingBestelling is geleverd 3 dagen na besteldatum, ik had het een dag eerder verwacht
AlgemeenHet product was op voorraad (enkele stuks)
Product is meteen geleverd (dus de wbsite meldde de voorraad correct)
Ik heb al eerder besteld bij Si. Bestellingen zijn goed afgehandeld.
Klantenservice reageert ook altijd goed (indien nodig).
AlgemeenWeer eens een bestelling bij sic gedaan na een aantal jaar. Ophaal locatie is nu nog dichterbij huis. Ik moest even wachten op vanwege de levertijd, maar alles top geregeld en erg vriendeljk bij het afhalen. Aaanrader
KlantenserviceZe zijn erg vriendelijk en klantgericht bij het ophalen van de bestelling
AlgemeenSnelle verzending, goede integratie met Tweakers pricewatch en daarnaast ook een duidelijke / doorzoekbare website. Na een zoektocht naar een geschikte UPS, bleek deze bij Si gunstig geprijst te zijn. In het verleden wel eens vaker bij deze site een bestelling geplaatst, welke altijd goed verlopen zijn. Al met al zeer tevreden over deze shop.
VerzendingBinnen enkele dagen ontvangen, pakket was direct vanuit de distributeur verzonden. Goed verpakt, alles in goede orde ontvangen.
AlgemeenAfgelopen week een 4090 kunnen bestellen inclusief een ryzen 7900 voor een scherpe prijs. Kon de producten binnen 2u ophalen na bestelling dus altijd een plusje.
VerzendingBestelling in de ochtend uren geplaatst en in de middag kon ik deze direct ophalen.
KlantenserviceEenmaal aangekomen bij het gebouw ben ik vriendelijk ontvangen. Werd meteen geholpen en er werd zelfs koffie aangeboden. Toppie.
AlgemeenDerde grote bestelling bij SiComputers gedaan. Upgrade van GPU en CPU. Goed advies gekregen, snel antwoord op verdere vragen. Bestelling was binnen enkele dagen binnen. Ik ben tevreden met de prijs, upgrade en prestatietoename van PC.
VerzendingBinnen enkele dagen gekregen. Correcte levering met handtekening door PostNL. Goed verpakt, juiste producten.
AlgemeenBestelling was makkelijk geplaatst, zoekfunctie werkt prima. Blijkt het product daarna (tijdelijk) niet leverbaar. Nouja, geen probleem, ik ben bereid om te wachten. Product is inmiddels leverbaar, maar tegen een 25% hogere prijs, en zit de klantenservice te liegen dat deze niet leverbaar zijn. "Voorraad externe leverancier gaat er snel doorheen" en nog meer smoesjes. Aan andere shopreviews te zien, blijkt dit helaas geen uitzondering te zijn.
KlantenserviceKlantenservice zit te liegen/komt met smoesjes om niet te hoeven leveren, terwijl het product voorradig is. Klantenservice blijft volhouden, terwijl het product wel te bestellen is via de website, met een levertijd van 1-2 dagen.
AlgemeenIk kocht een Intel NUC 12 Pro Kit NUC12WSKi7 en Sicomputers in Nieuwerkerk aan den IJssel had hem én had ook gemiddeld goede reviews. Terecht!. De NUC komt zonder SDD en geheugen. Zorgvuldig uitgezocht, maar uiteraard fout. Binnen de kortste keren een mailtje wat de alternatieven waren. Snel opgelost dus.
VerzendingOndanks Kerst en Oud en Nieuw is de NUC snel in elkaar gezet en snel goed verpakt geleverd.
KlantenserviceSicomputers communiceert snel en adequaat. Naast de tip over het door mij fout bestelde geheugen, had ik wat vraagjes over ontbrekende drivers en die werden ook supersnel beantwoord.