Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenProduct gezocht via tweakers.net. Verdere bestelproces verliep vlekkeloos. Ging iets mis bij de bezorging maar de klantenservice was erg behulpzaam.
VerzendingHet product was goed ingepakt met extra vulling in de doos zodat het niet te veel kon bewegen. Het is zonder beschadigingen aangekomen en werkt naar behoren.
KlantenserviceEr was iets mis gegaan bij de verzending door het bezorgingsbedrijf waardoor het pakket werd teruggestuurd naar SiComputers. Werd daar de volgende dag al door de klantenservice over gemaild en werd me aangeboden het pakket met een andere bezorger te laten verzenden. Dezelfde dag nog is het opnieuw naar me opgestuurd.
AlgemeenEen AIO LT720 besteld, maar er werd een LT520 geleverd. Sicomputers verkoopt geen LT720, dus moet ik het product maar retourneren en er kon niet naar alternatieven worden gekeken (zonder bijbetalen). Erg teleurgesteld in het hele process.
KlantenserviceEr werd snel gereageerd op de mail, maar bellen lukt niet, want die telefoon staat uit.
AlgemeenMakkelijk bestellen via bol.com en er wordt snel geleverd Verder valt er niks van te zeggen
VerzendingDe verpakking mag beter bij de tweede hartdisk die besteld had zat er nog een stukje plastic mee die de harddisk niet afdekte die heb ik ook terug kunnen sturen
KlantenserviceKunnen een steekje laten vallen als er iets mis gaat maar uiteindelijk komt het goed
AlgemeenEen NVME SSD en DDR4 besteld. Gewoon prima zoals het hoort. En uiteraard betaald met Bitcoin want dit werkt bij SiComputers gewoon perfect!
VerzendingHeel fijn dat de klant kan kiezen tussen DHL en Post.nl
AlgemeenProduct was makkelijk te vinden via pricewatch. Site zelf zou beter georganiseerd kunnen worden. 1 van de goedkopere betrouwbare webshops waar ik regelmatig wat bestel.
VerzendingLevering op zich ok maar ik had liever gezien dat alleen een tray cpu als brievenbuspakje wordt verzonden
AlgemeenHoewel product op voorraad was werd deze niet direct verstuurd, maar deze moest bij hun leverancier vandaan komen.
Werd via de mail netjes te woord gestaan.
Zodra het bij hun binnen kwam had ik het de volgende dag in huis
2 x mail contact gehad en kwam bij mij als vriendelijk over.
AlgemeenVia bol besteld en mijn product is snel zonder problemen binnen een dag verzonden zoals aangegeven.
VerzendingGoed ingepakt verzonden binnen een dag zoals opgegeven op de site van bol.com
AlgemeenGeen problemen gehad. Goede prijzen, op tijd geleverd en zonder problemen. Product was makkelijk te vinden.
AlgemeenGreat customer service, quick delivery, good prices. Product came well packaged and as good as expected
VerzendingPrecise and on time
KlantenserviceQuick to reply, very polite!
AlgemeenRecht toe, recht aan kleine bestelling van externe SSD. Snel en makkelijk besteld. Duidelijke communicatie. Valt verder weinig over te zeggen.
VerzendingGeleverd volgens informatie op de website (binnen enkele dagen). Geen problemen dus ook niet een echte test voor de webwinkel
AlgemeenSSD via Bol.com besteld. Was de volgende dag in huis. Enige punt van kritkiek betreft de bezorging - er werd niet aan de deur gebeld (ik werk thuis, op 7 m afstand van de voordeur), het pakje werd niet bij de buren achtergelaten, maar gewoon naast de voordeur op de grond. Bij dit soort pakketjes vind ik dat niet fijn.
AlgemeenGoede ervaring met SiComputers.
De juiste items snel geleverd en goed verpakt.
Exta woorden om op minimaal 15 woorden te komen. Het is een korte toelichting. Hoeveel woorden moet ik daaraan spenderen?
Items ontvangen vanuit Duitsland met Fedex.
Super snel.
Klantenservice niet nodig gehad.
Dat bevalt mij het beste.
AlgemeenNiet bij SiComputers zelf besteld, maar via bol.com, het zoeken gaat daar erg makkelijk, maar dat zegt dus helemaal niks over de site van SiComputers zelf, dus ik kan niet veel over SiComputers zelf zeggen, maar ze hadden een mooie prijs en 24-uurs levering en het werd keurig op tijd bezorgd
VerzendingArtikel was op zich wel goed verpakt, maar de doos waarin het werd verstuurd was wel aan de grote kant, nu zat er best veel papier in om de boel op te vullen, werkt wel, maar is zonde van de ruimte
Algemeen'Retourneren? SiComputers doet wél moeilijk'
Zo'n slechte ervaring heb ik nog nooit gehad met een webwinkel. Wij bestelden een monitor maar kwamen er meteen na het bestellen achter dat dit de verkeerde was. Direct contact opgenomen met SiComputers (bellen kan bij deze partij helaas niet), waarbij zij aangaven dat we het pakket moesten weigeren aan de deur. Wij zitten in een bedrijfsverzamelpand dus vroeg ik om de tracking link van het pakket, zodat ik beneden klaar kon zitten om het pakket te weigeren wanneer het aankwam. Helaas stuurde SiComputers geen tracking link (2 dagen lang), waardoor de aankomsttijd van het pakket niet bekend was. De bezorger heeft het pakket vervolgens voor de deur neergezet, en wij hebben geen kans gehad om het pakket te 'weigeren aan de deur'.
SiComputers geeft vervolgens aan dat ze het product niet accepteren voor retour en hier verder niets in te kunnen betekenen (geen kwestie van 'kunnen' maar van 'willen', in mijn ogen) omdat we het product zakelijk gekocht hebben. SiComputers was volledig op de hoogte van deze situatie en het product zat nog volledig nieuw in een ongeopende verzenddoos. Enige vorm van coulance omdat SiComputers de tracking link niet deelde, twee dagen lang? Vergeet het maar.
Conclusie:
Koop je zakelijk, vermijd dan SiComputers. Zij doen, in tegenstelling tot anderen, over retourneren erg moeilijk. Bestel je het verkeerde of bevalt het niet? Dan heb je bij SiComputers vette pech. Wij bestellen er nooit meer.
Waardeloze service omtrent verzending. We moesten drie keer om de tracking link vragen en ze stuurden tot drie maal toe een blanco link naar de UPS website. Erg amateuristisch. Frustrerend, gezien het verhaal in mijn beoordeling (we moesten het pakket weigeren aan de deur).
KlantenserviceTotaal niet meedenkend. Waar andere webshops alles doen voor een glimlach, boeit SiComputers het niks wat de ervaring van jou als klant is. Zijn niet telefonisch te bereiken en reageren op slechts de helft van de vragen die je per e-mail stelt (maar sluiten, contrasterend genoeg, wel elk mailtje af met 'mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag').
AlgemeenWas snel te vinden, ik had een vraag over het product en ik had ook binnen een uur antwoord heel vriendelijk.
---
Scherm wertke niet naar behoren, kan de winkel niets aan doen.
Zoals ik al eerder aangaf snelle antwoord en vriendelijk. Goed afgehandeld.
AlgemeenPrima service. Wel een beetje een vage productpagina (voor dit specifieke product) op de webshop zelf (geen afbeeldingen, duitse titel). Het is dat ik via Tweakers naar de webshop werd geleid, want op de site zelf had ik 't waarschijnlijk nooit gevonden.
VerzendingItem was niet direct op voorraad, maar werd keurig binnen de beloofde 5 werkdagen geleverd.
AlgemeenIk bestel hier zakelijk èn prive zowat alles tegenwoordig. Het aanbod is ruim, actueel, en tegen redelijke prijzen.
De eigen website heeft helaas geen product filters, wat onhandig is icm het grote aanbod. Toch 5 sterren wegens het aanbod. Ik gebruik de Tweakers Pricewatch graag om mijn winkelmand daar te vullen.
Ik bestel hier graag omdat alles snel en onbeschadigd arriveert. Goede email communicatie.
Altijd snel verstuurd, hoe veel of hoe weinig het ook is alles krijgt dezelfde aandacht.
Tip: Het is bij het afrekenen mogelijk om de levering te combineren met een lopende bestelling, dat is erg handig.
Elke email wordt onmidddelijk en kundig beantwoord, bijna net zo handig als telefonisch - wat helaas tijdelijk niet mogelijk is. Hier gaan ze hopelijk wel wat aan doen, dat scheelt soms 4 emails heen en weer om te kijken wat het handigste is.
Ik ben uitstekend geholpen zelfs wanneer ik eenvoudigweg het verkeerde toetsenbord bestelde of een product vraag heb. Er zijn eigenlijk geen fouten gemaakt door dit bedrijf, gezien hoeveel ik er al besteld heb intussen vind ik dat wel bijzonder!
AlgemeenIk koop veel computer onderdelen bij SiComputers omdat ze Bitcoin betalingen ondersteunen. En dit doen ze al heel lang! Je maakt het bedrag in BTC naar ze over zonder tussenkomst van een 3e partij. Dit is precies waarvoor Bitcoin is bedoeld.
Ik hoop dat SiComputers ook Bitcoin betalingen gaat ondersteunen via het nieuwe Lightning netwerk. Keep up the good work
Je kan zelf kiezen uit DHL of postnl. Dat is ideaal wat mij betreft. De volgende dag was mijn bestelling geleverd.
AlgemeenNext day delivery, all components perfectly working, great overall experience. Will leverage their service again
AlgemeenIn het verleden al eens eerder slechte ervaring gehad, maar toch het voordeel van de twijfel gegeven.
Maar helaas ervaar ik weer tegenslag.
Ik bestelde juist bij deze webshop omdat de 3 artikelen dan in 1 keer geleverd konden worden. 3 artikelen waarbij de levertijd 2-3 werkdagen is.
Maar helaas werd dat niet gehaald, 4, 5 en 6 ook niet.
Er wordt wel netjes "gereageerd' op mail maar geen enkel antwoord gegeven op de vragen wanneer het dan wel geleverd wordt en waarom er op de website dan nog altijd 2-3 werkdagen levertijd staat. Dit vind ik misleiding. Anders had ik wel bij een andere shop besteld.