Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenComplete computer inclusief monitor besteld via SiComputers. Bestelling plaatsten werkte makkelijk en levertijden waren erg divers maar minstens een paar dagen volgens de website. Communicatiemailtjes over status waren duidelijk. Ook de bestelling in meerdere delen werd goed aangegeven.
VerzendingVerzending kwam in twee delen. Monitor kwam los via UPS uit Duitsland en de rest van de onderdelen kwam 5 dagen later uit Nederland via PostNL. Monitor was verpakt in eigen doos, gelukkig met voldoende schuim want de doos had duidelijk wat "actie" gezien onderweg. Rest van de onderdelen kwam in één grote doos in eigen verpakkingen. Daar had iemand echt even tetris op lopen spelen en was echt excellent verpakt!
AlgemeenGroot aanbod, scherp geprijsd. Ik zou er nogmaals bestellen. let wel op, beschikbaarheids indicatie op de website kan inaccuraat zijn.
VerzendingDe indicatie voor de leveringstijd van mijn werkgeheugen klopte niet. Er stond aangegeven dat deze binnen 2-3 werkdagen verstuurd zouden worden. Dit duurde echter een hele week. Ik zou volgende keer de beschikbaarheid per e-mail checken, vooral als je haast hebt.
Keurig verpakt, na verzending snel in huis.
Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar, meerdere malen binnen werktijd gepoogd te bellen zonder gehoor.
Er wordt wel zeer snel en adequaat gereageerd op e-mails. Daarmee fijne ervaring gehad.
AlgemeenGoede prijs producten, levering deed er iets langer over dan op de website. Reactie via klantenservice was snel en professioneel.
VerzendingLevering was later zonder mail van verkoper. Een waarschuwing zou fijn geweest zijn om de verwachtingen te temperen.
KlantenserviceKlantenservice was snel en professioneel. Had een duidelijk antwoord binnen een dag. Zou alleen voorkomen kunnen worden bij een automatische mail bij verlate levering.
Algemeenalles tip top behalve de verzendingstijd (4 dagen voor een eenvoudige monitor te verzenden vond ik aan de hoge kant)
VerzendingJammer dat het 4 dagen duurde om het artikel te verzenden, en wel onmiddellijk gebeurde nadat ik de klantendienst heb gecontacteerd.
KlantenserviceZeer snelle en adequate reactie van de klantendienst. Ook de toon van de reactie was empathisch en uiteindelijk was ik dezelfde dag geholpen. Ik ben tevreden
Algemeenik wilde de behuizing +voeding vervangen eerst inlichtingen gevraagd en werd snel beantwoord.
Daarna besteld en werd snel geleverd. (super)
bestel altijd bij si Computers altijd snel en netjes afgehandeld.wel eens bij andere
leveranciers waar daat niet zo is
Ik werd snel beantwoord.naar de vragen die ik had gesteld.
Een zaak die wat doet voor de klant al is het niet groot
AlgemeenOp 1 Oktober een Iphone 13 256gb online gekocht bij SiComputers. Mooie aanbieding voor 674 euro, wat 18% goedkoper is dan elders. Gezien de introductie van de Iphone 15 leek het mij realistisch dat oudere Iphones wat goedkoper worden aangeboden. 18% korting is wat mij betreft geen "foute pricing".
Besteld, bevestiging ontvangen en ook faktuur ontvangen.
Op 2 Oktober een mailtje: helaas is de telefoon niet meer op voorraad en is deze ook niet meer leverbaar. Daar ben ik het uiteraard niet mee eens: we hebben namelijk en koopovereenkomst en de Iphone 13 is nog gewoon leverbaar bij Apple. Ik wijs hen dan ook met een vriendelijke email op de overeenkomst.
Wederom een mail terug dat de Iphone niet leverbaar is en dat de overeenkomst wordt ontbonden.
Na nog wat email-wisseling, wat overigens van beide kanten op een vriendelijke manier gebeurt, wijs ik hen op hun wettelijke plicht om de telefoon te leveren zoals overeengekomen dat ik desnoods overga tot dekkingskoop. Hierbij zal SiComputers mij het verschil tussen de aangeboden prijs en de prijs elders moeten vergoeden.
Via email ontvang ik een creditnota voor het originele bedrag (674 euro) en wordt medegedeeld dat ik nog 14 dagen mag wachten op terugbetaling.
Wat mij betreft een zeer slechte service.
Product nooit ontvangen en zal ook nooit verstuurd gaan worden ondanks koopovereenkomst. Vermoeden bestaat dat men niet wil leveren ivm te laag aangeboden prijs.
KlantenserviceHoewel de toon van de email-wisseling altijd vriendelijk blijft, komen we niet tot een gewenste oplossing.
AlgemeenBestellen gaat makkelijk, ook was duidelijk dat mijn artikelen niet bij hun op voorraad waren. Bij vele anderen kom je daar pas achter als je de bestelling geplaatst hebt. SiComputers had ook een vraag aan mij betreffende mijn gegevens, dit contact verliep erg vriendelijk en correct. Ook kreeg ik een mail wanneer mijn spullen onderweg waren. Prijs van de artikelen waren hier ook erg goed (Western Digital 6tB schijven).
VerzendingProdukt was superveilig verpakt, levering was keurig in orde! Ook klopte de geschatte levertijd, dit kon ik ook online volgen. Je kunt dus zien of het produkt bij hun op voorraad is of niet.
KlantenserviceZoals vermeld waren er wat vragen over mijn gegevens, deze communicatie verliep erg vriendelijk en correct, ik heb echt niets te klagen!
AlgemeenVia Tweakers op zoek naar de Unify producten die ik zocht.
Si stond hoog in de beoordeling en de prijzen waren laag.
Dat verdiende een kans.
Goed ingepakt en snel verzonden. Donkerbruin papier onder en boven de producten en een goede stevige doos.
KlantenserviceVoor mij het belangrijkste!
Mega blij hoe de klantenservice mijn eigen fout op verzoek heeft gecorrigeerd.
Het product aangepast op de order en dat voorkwam een extra retour.
AlgemeenDuidelijke en overzichtelijke webshop en bestelproces. Ik zocht een Mac mini en vond hier een uitvoering tegen een heel scherpe prijs
VerzendingGoede communicatie over verzendproces. Verwachte levertijd op de website bij het product komt overeen. Goed en stevig verpakt. Heel tevreden over deze webshop en kom zeker nog een keer terug!
AlgemeenIk had nog wat onderdelen nodig voor mijn PC. Ik vond ze bij SiComputers voor een prima prijs. Bestelling, Betaling, verzending en levering allemaal prima. Ik kom weer eens terug!
VerzendingAlles goed verpakt. Mooi netjes geleverd. Ik ben er erg tevreden mee! Ga zo door.
AlgemeenNiks op aan te merken. De producten werken en de levering komt overeen met wat ik heb besteld.
VerzendingDe verzending ging prima, met de gebruikelijke track & trace spulleboel. De enige opmerking die ik heb is dat er een redelijk gigantische doos werd gebruikt om 2 kleine doosjes (HDMI-kabels) te versturen.
Sterker nog, de kabels zelf zouden prima in de brievenbus passen met een iets dunnere verpakking.
AlgemeenGeen bijzonderheden met betrekking tot bestellen. Via tweakers terecht gekomen bij SiComputers. Gelijk besteld en betaald.
VerzendingSnel verzonden. Was wel verpakt in een grote doos met hoop opvulling. Mocht van mij wel iets kleiner
AlgemeenSsd via tweakers uitgekozen, si computers had de beste prijs wat de keuze vrij makkelijk maakte.
Bestellen ging zonder problemen en snel.
Levering was prima optijd, schatting was binnen 2 tot 3 werkdagen, en het is met 3 werkdagen geleverd. Niks op aan te merken.
AlgemeenIk ben momenteel mijn huidige 12 jaar oude thuis server aan het vervangen. Hiervoor had ik voor mijzelf een wenslijst aangemaakt op tweakers.
Op een gegeven ogenblik daalde de totaalprijs met meer dan 100 euro. Alles bleek toen bij Si Computers het goedkoopste te zijn.
Bestelling in 1x daar geplaats waarbij ik al wel had gezien dat enkele artikelen een iets langere levertijd hadden. Uiteindelijk alles na 4 werkdagen in huis.
De website zou iets handiger mogen, er ontbreekt v.z.i.w. een mogelijkheid om te bijvoorbeeld te filteren op eigenschappen van producten. Maar goed, als je toch eerst binnen Tweakers gaat zoeken is dat niet direct nodig...
1 Grote omdoos met ruim voldoende opvulling om te zorgen dat er niets kon verschuiven. Verzending gewoon netjes binnen de maximaal gestelde levertijd.
AlgemeenEerst het positieve. De bestelling was snel geleverd en netjes afgehandeld. De prijzen zijn ook overwegend beter dan op andere websites.
Nu een verbeterpunt: De website is niet zo stabiel.Bij het plaatsen van de bestelling ging het de eerste keer mis, waardoor ik de bestelling opnieuw moest plaatsen. De website claimde dat mijn winkelwagen leeg was, terwijl ik midden in mijn bestelproces zat (gelukkig voor het betalen)
Het product was in goede staat afgeleverd, en kwam eerder aan dan verwacht. Het product was in de originele verpakking.
AlgemeenIk heb hier mijn Ryzen 5800x3d gekocht, levering was vlot en het product werkt prima.
VerzendingOp de website stond 1 tot 2 dagen levertijd, ik kreeg het product binnen één werkdag.
AlgemeenIk heb tot dusver prima ervaringen met deze verkoper. Ook nu werden de spullen vlot geleverd.
VerzendingDe verpakking had wel kleiner gemogen.
Hun website is misschien niet zo blink maar dat vind ik juist prima. De betaling via de site gaat zoals dat moet helder en eenvoudig.
AlgemeenHad een computerbehuizing besteld in de webshop,
omdat ze deze het scherpst geprijst hadden.
Niet alleen de prijs was het scherpst van iedereen, maar ook de service was uitstekend! Kastje stond de volgende werkdag netjes bij me voor de deur.
Super tevreden!
Verzending was helemaal in orde, op tijd en netjes ingepakt.
Had de behuizing op zaterdag besteld en gelijk op maandag verstuurd! (iets wat je vaak alleen bij een bol.com / amazon ziet)
Super!
AlgemeenToe aan een nieuwe zelfbouw pc kwam ik via Tweakers voor een aantal onderdelen uit bij SiComputers. Tot dusver geen ervaring mee en ook niet eerder van gehoord.
De site komt kalm, zakelijk en overzichtelijk over. Ook wel eens fijn in vergelijking met sommige concurrenten. Alle benodigde artikelen waren op voorraad en zouden met een paar werkdagen in huis zijn.
Bestellen dus! Betalen kon op zelfs met crypto, maar ik heb voor het vertrouwde iDeal gekozen.
Artikelen werden netjes op tijd bezorgd. Alle onderdelen bij elkaar in een doos die netjes was opgevuld met kartonpapier om schade te voorkomen.
Al met al een prima ervaring!
Algemeenproduct DOA geleverd. retourmelding gedaan maar je krijgt daar niet direct een label voor om het mee te verzenden. je moet de klantenservice opnieuw benaderen voor een retourlabel.
Verzendingna de DOA teruggestuurd te hebben hebben ze een herbestelling gedaan. het duurde meer dan 7 dagen voordat deze bij SIcomputers binnen was. ze hebben hem vervolgens naar mij gestuurd maar hiervoor heb ik geen mail gehad van het post bedrijf.
ik moest hiervoor opnieuw de servicedesk benaderen dat ik 11 dagen op mijn bestelling zit te wachten maar nog niks heb gehoord. blijkt die al bij een ophaalpunt te liggen.
je moet er achteraan zitten ze informeren je niet vanuit hunzelf. ik snap dat een DOA terugsturen en een vervanging opnieuw naar mij sturen niet het standaard process is maar het zal ze toch vaker overkomen.. ze geven je niet direct een retourlabel in de automatische email hier moet je achteraan. na een week niks van ze gehoord te hebben moet je contact met ze opnemen voor informatie ipv dat ze jou informeren. vervolgens ligt de bestelling bij een pickuppoint zonder dat ik iets gehoord heb.