CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Goede webshop, netjes en duidelijk. Ik heb iets gevonden dat nergens anders beschikbaar was, goedkoper, en sneller thuis dus. Staat bij mij sowieso op de korte lijst.

A klasse. Volgende dag indien beschikbaar. Voorraad online klopt dan ook.

Geen klachten gehad tot zover. Zoals het hoort, lekker kort en krachtig houden.

Zonder problemen 2x 3080s besteld voor een lager prijs dan andere winkels. In 2 dagen geleverd.

Wel wat dure verzendkosten. Er is geen prijs waarvoor je gratis shipping kunt krijgen. GPU's waren goed verpakt.

Competitieve prijzen en overzichtelijke webshop. Voldoende betaal opties. Eerste keer dat ik hier bestel maar ging vlot.

Levering naar België is vrij duur.
Spijtig dat er geen gratis verzending is vanaf bepaald bedrag.
Verder wel competitieve prijzen en snelle levering.

Geen eerdere ervaringen met deze webshop gehad. Onderdeel voor mijn netwerk gekocht en was netjes na 2 dagen geleverd, zoals het hoort.

Alles netjes verpakt in doos,, samen met wat bescherming, geen bijzonderheden verder.

Prima service, altijd goed geholpen bij ongeregeldheden.

Het zoeken naar aanverwante producten via de website levert mij doorgaans beperkte relevante resultaten op.

Mogelijkheid to afhalen(langs rijksweg/on route) is sleutel om hier te bestellen, dit maakt een eventuele kleine meerprijs t.o.v anderen makkelijk te verwaarlozen, en scheelt daarmee op jaarbasis een leuk bedrag in de kosten.

Levertijd is prima voorspelbaar/stabiel.

In al die jaren een prima afhandeling van verkoop en ongeregeldheden.

Gedreven personeel.

Viermaal Kingston Fury Beast RGB besteld. Prijs was nergens in Nederland goedkoper dan bij CAPS en de kwaliteit is gewoon goed.

Vrijdagavond laat de bestelling geplaatst met een levertijd van 2-3 werkdagen. De bezorging was op woensdag, netjes op tijd dus.

Bestellen ging gemakkelijk, en direct bevestiging en factuur heel vertrouwd en correct Het totale proces liep goed, en de prijs was het laagste van wat ik wou,

Dit was duidelijk en te volgen via track & trace.
De levering was op de verwachte en aangegeven datum, wat al heel snel was.

Grote monitor besteld, die moest wel uit Duitslnd komen. Maar de 2 dagen extra verzendtijd wogen prima op tegen de 10% lagere prijs dan de laagste prijs n Nederland.

Monitor was helemaal nieuw en zat in ongeopende doos. Dus ik zeg... dikke pluim.

Prima levering, omdat hij uit DE moest komen was het 2 dagen langer

Nieuwe behuizing gehaald die bij CAPS toch het voordeligste was. Bestellen gaat makkelijk en er is ruim aanbod.

De verzending was snel geregeld en de producten zijn zoals afgesproken na 1 dag al thuis geleverd. Verpakking e.d. is gewoon prima zoals je zou kunnen verwachten.

Goedkoop de producten gevonden die ik wilde hebben. Via Tweakers gezocht op de beste prijs, maar ook een webshop met goede recenties. De verzendkosten zijn met €3,95 ook te overzien als je eens wat goedkopers nodig hebt.

Verzending was ook prima, als de producten niet op voorraad zijn zou de communicatie wel iets uitgebreider kunnen zijn. Het zou in ieder geval fijn zijn om te zien welke producten van je bestelling reeds binnen en gereserveerd zijn en op welke nog gewacht wordt. Nu zie je alleen dat de hele order de status "wacht op producten" heeft.

Uit de pricewatch twee mooie systemen samengesteld. Apart van elkaar besteld. Nette prijs, overzichtelijke shop, goede recensies dus bestelling geplaatst.
Communicatie na bestelling was helder en overzichtelijk. Alles is conform afspraak en verwachting geleverd.

Verzending was netjes geregeld, duidelijke verzendbevestiging. Spullen waren goed ingepakt, nette omdoos inclusief extra vulling/demping tegen schokken en beschadigingen.

Ik heb weer besteld bij caps! Ik vind hun website erg onhandig, maar ik zoek altijd vanuit de Tweakers wenslijst per product. Ze zijn spotgoedkoop en de klantenservice is goed!

Gigabyte AORUS ELITE 80+ Platinum ICE 1000W gekocht bij Caps. Product was op voorraad bij externe leverancier maar omdat ik in de buurt van Caps woon, wilde ik graag ophalen. Dit was geen probleem. E-mail ontvangen zodra het product opgehaald kon worden.

Snelle en duidelijke reactie via de e-mail. Ophalen verliep soepel en snel.
Wel even de bel fixen ;-)

Geheugen voor laptop en SSD besteld. Voorraad was goed bijgewerkt en levering zoals verwacht op tijd.

Niets op aan te merken, prima winkel.

Pakje was prima verpakt (bubbelplastic en stevige doos). PostNL werd gebruikt wat ik ook liever heb dan DHL.

De website is duidelijk en overzichtelijk, betaling doen was eenvoudig en ik kreeg direct een bevestigingsmail na de betaling.

De bestelling werdnetjes binnen de beloofde tijd bezorgd met track en trace.

Ik had nog een vraag over mijn bestelling, hier kreeg ik snel en duidelijk reactie op van Gerrit. Helemaal top geregeld!

De bestelling ging eerst fout door het daglimiet van de bank. Hierna was er echter geen manier op de website on de betaling alsnog te voltooien of te annuleren. Dus de enige optie om toch te bestellen was wachten tot de bestelling door het systeem of een medewerker wordt geannuleerd. Verder werkt de site goed en heb ze goede prijzen en een breed assortiment.

De bestelling wordt eerst verzameld door de winkel zelf en daarna in een geheel verstuurd. De enige informatie gedurende dit proces is echter “wacht op onderdelen” waardoor het alleen mogelijk is een indicatie van levertijd terug te zien via alle losse product pagina’s waar een schatting van de levertijd staat. Ook is het niet zichtbaar wat al wel of niet verzameld is. Verder is de levering goed verlopen. Het pakket was goed verpakt en netjes geleverd binnen de hoogste levertermijn (op de 5e werkdag na bestelling met de hoogste levertijd binnen de bestelling genoteerd als 3-5 werkdagen)

Ik heb bij mijn bestelling een onderdeel verkeerd besteld. Op het moment heb ik een vraag uit staan bij de klantenservice on dit product om te wisselen voor het juiste onderdeel. Het verkeerd bestelde artikel is netjes verwerkt doormiddel van het herroepingsrecht met terugstorting van het volledige koop bedrag.

Groot assortiment met zeer competitivie prijzen. Heb hier vaker besteld nu, iedere keer zeer tevreden. Sommige producten zijn niet direct leverbaar maar “binnen 2-3 werkdagen”, waarbij ze ook altijd netjes binnen 3 werkdagen geleverd zijn zoals beloofd. Website werkt soms wat gekkig met wat bugjes hier en daar, dus dat is wel een verbeterpunt.

Altijd netjes verpakt en op tijd geleverd. Caps gebruikt naar mijn ervarig altijd PostNL voor levering.

Meerdere onderdelen besteld voor het bouwen van een nieuwe PC. De prijs was voor deze onderdelen heel goed.

De website was ook duidelijk en het bestellen verliep probleemloos.

Ik had de gehele bestelling drie dagen later ontvangen. Alle onderdelen waren erg goed ingepakt in één grote doos.

Zoals je van een webshop mag verwachten was het bestelproces simpel met duidelijke productinformatie. De levertijd stond netjes vermeld en de producten zijn binnen de aangegeven tijd geleverd.

Geleverd binnen de aangegeven levertijd en goed verpakt. De doos was wel ruim voor de producten, maar goed opgevuld en daarmee ook goed beschermd.

Ik had een nieuwe pc samengesteld en Caps kwam er het goedkoopst uit. Bestellen gaat makkelijk en alles is goed geregeld.

Levering van producten waren 1-3 werkdagen. 2e werkdag waren ze al in huis en goed verpakt.

Scorekaart voor CAPS

Qshops