Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenProduct geleverd, maar niet wat ik besteld had.
Ik had een Sennheiser PC 8 hoofdtelefoon besteld.
Stond ook als zodanig op hun website,
Kreeg die ook geleverd volgens hun factuur.
Maar bleek een EPOS PC 8 te zijn.
Dat is niet wat ik besteld, en voor betaald had.
Die wil ik niet, en wil hem terugsturen,
wat mij ook weer verzendkosten kost.
Zeer ontevreden.
Levering was zoals beloofd, ruim op tijd.
De doos was niet beschadigd.
Sennheiser besteld, EPOS geleverd.
Volgens CAPS komt het uit dezelfde fabriek,
en zijn de producten hetzelfde.
Leuk, maar ik bestel een Sennheiser, en betaal
voor een Sennheiser, dus wil ik een Sennheiser.
Je besteld een Ferrari, betaald voor een Ferrari,
en dan wil je niet een auto waar een FIAT sticker op zit,
en die er verder uit ziet als een Ferrari... Zelfde vergelijking.
Die EPOS wil ik niet, en dan moet ik hem ook nog terugsturen...
Oplossing van CAPS: Meneer, houdt u de koptelefoon maar,
en uw aankoopbedrag wordt teruggestort...!
Ik was echt verbaasd...
Een bedrijf waar klantenservice, écht klanten service is.
In een klap van zéér ontevreden, maar een lach op het gezicht,
Prima service!
AlgemeenPrima no nonsense webshop met zeer concurrerende prijzen. Zou handig zijn om bij bepaalde gekozen producten meteen een paar alternatieven te kunnen zien, bijvoorbeeld een ander merk of hetzelfde product met meer capaciteit.
VerzendingEnkele bestelde producten waren niet op voorraad en hadden enkele dagen levertijd. Het lukte mij niet makkelijk om te achterhalen welk product een langere levertijd had en dus de bestelling vertraagde. Al met al was alles uiteindelijk netjes binnen de beloofde termijn afgeleverd. Degelijk verpakt en netjes bezorgd
AlgemeenPerfecte webshop die een bestelling voor een klant van mij voor wat betreft de hardware snel en deskundig kon afhandeling. Goed bereikbare customer support. Ik heb een NUC met SSD en RAM besteld en deze was behoorlijk snel bezorgd in goede staat. Ik ben ruim tevreden met de geboden dienstverlening.
VerzendingPrima verstuurd met PostNL. Was er snel en goed verpakt. Alles zat in een stevige omdoos en met voldoende vulling. Doos kwam zonder beschadigen aan ook.
KlantenserviceGoede en deskundige klantenservice die mij correct weest op de compatibiliteitslijst voor dit type NUC en een kleine verbetering voor mijn bestelling aanbracht zo doende. Reageerde snel en vriendelijk..
AlgemeenOp het moment van bestellen, waren zij de goedkoopste aanbieder. Vlot selectie en bestel proces, duidelijk en overzichtelijk.
Keurig geïnformeerd over status en voortgang van mijn order. Heel tevreden, hier kom ik graag nog eens bestellen.
Keurig verpakt in een stevige kartonnen doos, met voldoende vulmateriaal om alles op zijn plekje houden.
AlgemeenZeer blij met de levering door Caps en met de klantenservice. Hier kun je prima bestellen.
VerzendingKeurig geleverd in ruime doos, voor een scherpe prijs.
De website is niet mijn favoriet, maar bestellen gaat soepel en ook bij een probleempje wordt er goed gehandeld (zie klantenservice).
Ik kreeg na een aantal dagen bericht dat 1 van de artikelen niet meer leverbaar was. Keurig uitgelegd dat ik een vervangend artikel kon bijbestellen en aan mijn bestelling kon toevoegen. Ontving daarna creditfactuur voor niet geleverd artikel.
Nadat dit was afgerond is alles snel verpakt en was het een dag later binnen!
AlgemeenIk heb een msi x870E tomahawk plus een be quiet! 900fx gekocht. Dit heb ik hier gedaan omdat het de laagste prijs op dat moment had. Het moederbord kwam na 2 dagen en de case na 3. De case werd apart verzonden via GLS en het moederbord via postnl. Dit maakte het een beetje onhandig, want nu dacht ik dat ze allebei via postnl kwamen en toen de case daar niet bij zat ging ik even op onderzoek uit, maar alles is goed gekomen.
Ik ben tevreden met mijn aankopen en ze werken top! Als ik weer iets nodig heb dan kijk ik vervolgens eerst hier even.
Zoals ok al zei was de verzending wel prima, alleen jammer dat het met 2 verschillende services komt. Dit maakt het een beetje onhandig.
AlgemeenEen tweetal wel zéér gunstig geprijsde Sharkoon Skiller SGK30 Blue keyboards besteld. Zo gunstig zelfs dat ik dacht dat het misschien wel een foutje was (€17,- per stuk!), maar het bleek toch te kloppen.
Binnen een paar uur een keurige mail dat het artikel helaas niet in voorraad was. Aanbod: geld terug of alternatief artikel. Ik vroeg of het überhaupt nog ging komen of dat het niet meer ging lukken. Nou, het zou nog wel komen, maar kon nog wel weken duren.
Ik gaf aan dat ik blij was met de prijs en het artikel en dat ik dan liever nog even wacht. Volgende dag mailtje: verstuurd hoor! 👍👍
Goede en snelle communicatie lukt niet iedere webwinkel. Dikke prima voor deze shop dus!
Gewoon alles goed. Keurig verpakt, snel verzonden, binnen een dag aangekomen, mooi in een kartonnen doos met extra papier tegen het stoten. Kan er verder weinig van zeggen - geen franje, gewoon recht-toe-recht-aan. Zoals het hoort dus.
KlantenserviceZie algemene omschrijving: snelle persoonlijke communicatie omtrent onverwachte vertraging in de levertijd, en uiteindelijk gewoon alsnog binnen een dag verzonden en netjes aangekomen.
AlgemeenVorige week heb ik een SODIMM ram module gekocht voor in 'n Framework 12, en de dag erna op locatie opgehaald. Mijn ervaringen met de website, het bestelproces en het ophalen zijn eigenlijk precies hetzelfde: Het werkt allemaal uitstekend, zonder nonsens, zoals het hoort.
VerzendingIets meer dan een jaar geleden ook nog een externe SSD besteld, ik kan me over de bezorging niet zo veel herinneren, maar dat kan alleen maar betekenen dat het is gegaan zoals het hoort.
AlgemeenCaps heeft een eenvoudige maar doeltreffende website. Geen poespas, maar overzichtelijk. Ik heb twee pc behuizingen en twee luchtkoelers aangeschaft tegen zeer scherpe prijzen. Goeie deal wat mij betreft.
VerzendingIk heb twee bestellingen gedaan kort na elkaar. Bij het plaatsen van de tweede bestelling kon ik direct al kiezen om de producten toe te voegen aan de eerste bestelling om verzendkosten te besparen. Dit heb ik nog niet eerder gezien en ik vind dit erg positief. Het duurde een paar dagen voordat alles geleverd werd in één doos. Alles zat netjes verpakt en opgevuld met papier om transportschade te voorkomen.
AlgemeenProduct was goed geprijsd, en daarom maar voor het eerst bij caps besteld. Account aanmaken en bestelling ging gemakkelijk en soepel.
VerzendingProduct werd snel geleverd. In de middag besteld en volgende dag in huis, dus niks mis mee.
AlgemeenOnlangs onderdelen voor mijn PC hier besteld, mede omdat de prijzen erg goed waren vergeleken met de marktwaarde van de onderdelen. Duurde een paar dagen aangezien niet alles direct op voorraad was maar goed aangekomen.
Of ze werken gaan we nog achter komen maar daar maak ik me geen zorgen over
AlgemeenEen duidelijke website, zeer scherpe prijzen en redelijke (niet perfect/volledige) productbeschrijvingen. Het geheel is minder gepolijst dan de grote bekende online spelers maar dat vind ik ook wel weer wat hebben en het geeft CAPS natuurlijk de ruimte om op lage prijzen in te zetten.
VerzendingAlles goed beschermd verpakt en niet te veel verpakkingsmateriaal. Ook fijn dat alles in 1 niet grote doos werd verstuurd zoals je helaas vaak ziet.
KlantenserviceEr is geen telefonisch contact met CAPS mogelijk en dat is begrijpelijk door de lean en mean opzet van het bedrijf. Ik had echter een probleem met 1 onderdeel (doa) en het was toch wil heel prettig geweest om niet eerst 10 mailwisselingen nodig te hebben om tot een oplossing te komen. Initieel mailcontact prima maar daarna is een beller toch sneller.
AlgemeenHeb verschillende onderdelen voor mijn nieuwe desktop PC besteld bij CAPS. Website is overzichtelijk, maar de zoekfunctie is wat beknopt m.b.t. zoekfilters. Echter, vooral gebruik gemaakt van de zoekfunctie in Tweakers waarbij CAPS vaak als voordeligste leverancier naar boven kwam. Maar vooral vanwege de positieve reviews hier besteld, en ook ik ben een tevreden klant.
VerzendingVerzending is volgens de levertijd zoals aangegeven bij het product op de website, over het algemeen 1-3 werkdagen. Wanneer producten in 1 bestelling verschillende levertijden hadden, werd de bestelling opgesplitst in meerdere verzendingen. De producten waren goed verpakt. Verzending is via post.nl
KlantenserviceDit is mijn first-build PC. Wanneer ik vragen had m.b.t. de bestelling werden deze goed en snel beantwoord door klantenservice via de mail. Er wordt tevens goed gecommuniceerd over de status van de bestelling en de verzending.
AlgemeenProducten in goede staat ontvangen, duurde wel wat lang (5 werkdagen) voordat alle onderdelen verzameld waren, maar dat kwam overeen met de maximaal aangegeven tijd op de website voor een van de onderdelen.
VerzendingGoed verpakt en geen beschadigingen. Wel bij de buren bezorgd ondanks dat er een handtekening voor was vereist maar dat is PostNL
AlgemeenMotherboard (B-stock) besteld voor aanzienlijke korting maar kwam gewoon netjes ingepakt en werkt volledig. Meer
VerzendingSnel, PostNL. Geen beschadigingen gezien. Meer woorden meer woorden meer
AlgemeenIk heb een paar netwerkproducten gekocht bij CAPS om over te stappen naar een 2,5GBit/s netwerkje.
De website is overzichtelijk, maar de filters die je kan toepassen waren voor mij niet voldoende. Ook moest ik een account aanmaken om te kunnen bestellen.
Na het bestellen wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Zeker een goede club om bij te bestellen
Spullen waren goed en netjes verpakt. Alles netjes individueel beschermd (indien) nodig. In een doosje die precies goed was.
AlgemeenIk was niet zeker wat ik van CAPS moest denken, zo strakke prijzen doen je altijd nadenken.
Maar de communicatie, bestelling en levering is allemaal vlekkeloos verlopen.
Zeker een aanrader !
Alles perfect in orde, goed verpakt en met tracking. Pakketje perfect.
KlantenserviceHad eerst een mailtje gestuurd voor info, goede en professionele feedback.
AlgemeenIk was op zoek naar een GPU die vriendelijk is voor de portemonnee, en kwam uit bij de Sapphire Nitro+ 9070 XT. Voor mijn usecase presteert deze kaart zo’n 40-50% langzamer dan de RTX 5090, maar hij is wel 3 tot 4 keer goedkoper. Ik heb hem gekocht bij CAPS, waar hij op het moment van aanschaf het gunstigst geprijsd was. Mijn ervaring van CAPS tot nu toe is uiterst positief. Tot nu toe ben ik meer dan tevreden met deze aankoop.
VerzendingVerzending zoals ik het graag zie: vandaag besteld, morgen in huis!
Voor de toekomst misschien nog een verbeterpuntje:
vandaag al binnen, zonder dat ik wist dat ik 'm nodig had 😄.
Voor deze bestelling geen contact nodig gehad, maar eerdere ervaringen met de klantenservice waren altijd dienstverlenend en positief.
AlgemeenGoede ervaring met Caps. Producten zijn netjes verpakt, beschikbaarheid is prima en ik ben tevreden met mijn bestelling.
VerzendingVerzending ging vlot en als vanouds ... prima club en vertrouwen in tijdige levering. Producten waren zeer zorgvuldig verpakt en kwamen in perfecte staat aan ... alles functioneerde naar behoren en complimenten voor het veilig inpakken van de HDD -> prima geregeld.
KlantenserviceDe klantenservice verdient van mij een dikke duim. Het contact met Ismail was snel, open en duidelijk. Hij dacht goed mee en maakte het proces van levering duidelijk wat mij betreft een verdiende uitstekend beoordeling!
AlgemeenIn de afgelopen paar jaar diverse keren onderdelen gekocht bij SiComputers / CAPS. Het bestel proces verliep altijd zonder problemen.
VerzendingGeleverde producten worden goed ingepakt. Met name de harddisks welke ik besteld heb, waren altijd goed ingepakt.
KlantenserviceDe garantie afhandeling is uitstekend. Een harddisk gekocht in 2022 was defect geraakt in 2024. Ik had toen ook behoefte aan een schijf uitbreiding. De aanschaf prijs van de geretourneerde defecte harddisk werd verrekend met mijn nieuwe bestelling. Erg netjes.